3:e December Lucköppning- Emulsion Super Moist -50%

 • | Annica

Idag ger vi dig möjlighet att uppleva Sensai by Kanebos omtyckta Silk Emulsion Super Moist. Japans dyrbaraste silke, det exklusiva Koishimarusilket sveper sig om huden likt en intensivt vårdande och återfuktande slöja.

Alla Sensais emulsioner kan även användas som ögoncremer. Perfekt för dig som har lite tid och bara vill ha en enda creme till morgon, kväll och ögon!

Erbjudandet gäller i max  24h eller så långt lagret räcker! Alla julerbjudanden är begränsade.

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “3:e December Lucköppning- Emulsion Super Moist -50%”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. kristin skriver:

  Hej=) tänkte bara fråga dig en sak om denna produkt, det står på förpackningen att den innehåller mineralolja. Hur ställer du dig till det? Har hela denna serie men vart tveksam när jag läste att denna produkt innehåller mineralolja och ansiktsvattnet innehåller alkohol.
  Mvh Kristin

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Jag förstår helt din fråga. Det är så att en del av Kanebos produkter faktiskt innehåller mineralolja. Det stämmer helt. Dock så är det så att mineralolja är lite mer nyanserat än bara mineralolja rakt upp och ner. Enligt leverantören så är mineraloljan utvunnen från torv och renad i så många led att den ej fortfarande har de portilltäppande egenskaperna kvar. Det är ju oftast det man är ”rädd” för när det gäller mineraloljor. De använder mineraloljan för dess högtoleranta egenskaper (dvs väldigt få reaktioner) och för konsistensen. Sen vad man tycker/tror om detta är individuellt. Men jag har gjort bedömningen för Kanebos vara eller inte vara på Skincity att ”godkänna detta” Har själv tidigare använt denna produkt i många år och älskat den. Vad gäller alkoholen så är det risvinsalkohol och den har inte de uttorkande effekter som ”vanlig” alkohol. Anledningen till att man har detta i produkten är för att kunna slussa ner de aktiva ämnena snabbare och bättre. Hoppas du känner dig nöjd med ditt svar. Kram Annica