9 år av hudnörderi – All good things come to an end!

 • | Annica

Ni kanske läste i mitt inlägg den 2/1 att jag hade lite nya projekt på gång på Skincity nu inpå det nya året. Herregud Januari har redan passerat och snart kickar februari i gång.

En del i de många av mina förändringar som jag gör nu under 2020 är att jag kommer ta en paus i bloggandet. Det känns konstigt att skriva det men samtidigt bra.

Jag har ju bloggar nu i 9 år …Jag kan knappt fatta det själv. 9 år!!!

 

 Mitt allra första blogginlägg, precis i starten av denna fantastiska resa…

 

Jag kommer så väl ihåg innan jag skulle börja blogga.. (det var ju helt nytt detta med blogg) att jag funderade på om jag verkligen kunde göra detta… skriva om mina tankar och ta bilder på mig själv, det var liksom lite konstigt. Vem skulle bry sig också liksom.

Några av dom utseenden hudspecialisten har haft

Jag måste säga att dessa 9 år tillsammans med er (många har faktiskt hängt med väldigt många år) har varit SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ roliga, lärorika och inspirerande. Ni vet väl att det är NI som har gett mig energin att blogga och mycket av det vi utvecklat och förbättrat på Skincity har kommit från er!

Ni har varit och är fantastiska! Ni har varit så schyssta alltid mot mig som bloggare och mot varann.. Jag har ofta förvånats över att i mina kanaler har tonen varit sååå fin (jämfört med på många andra ställen jag läser och följer). Jag är innerligt tacksam över det.

Lanseringen av MAKETHEMAKE

SKINCITY skincare

Lanseringen av SKINCITY skincare

TV4 Nyhetsmorgon

Jag kommer som sagt ta en bloggpaus på obestämd tid för att fokusera på en hel del nya projekt inom Skincity.

Men hörrni…jag är så lyckligt lottad att ha de bästa hudterapeut kollegorna i världen som kommer ge er allt och lite till här. Ni känner ju redan Frida, Sara, Johanna och Yasemin. Dessa hudgudar som jag bara älskar. Å vet ni.. ytterligare ett känt Skincity ansikte kommer dyka upp alldeles i dagarna.. jag är så glad för det. En person som hängt ett bra tag med oss på Skincity och liksom de övriga bloggarna har jag stor respekt för hennes enorma kunskap.

Hela gänget…Jag, Johanna, Sara, Frida å Yasemin.

Älskade vänner, från hela mitt hjärta. TACK för allt ni gett mig sluta aldrig fortsätt ge mina bloggkompisar denna härliga energi. Det betyder allt.

Jag kommer hänga i kulisserna å jobba på massa nya spännande grejer som ni kommer få ta del av framåt på Skincity å har jag TUR kanske jag får göra ett gästinlägg hos någon av mina hudbloggkompisar 😉

Och älskade vänner alla mina 1660 (!!) blogginlägg finns kvar forever så bara dyk in anytime i denna om jag får säga det själv,  guldgruva av inspiration, tips och fakta.

With MASSOR AV Love

Annica

Me and my partner in crime <3

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

29 svar till “9 år av hudnörderi – All good things come to an end!”

 • (29) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. fanny skriver:

  Tusen tack fina Annica för alla lärorika inlägg här och för skincity som har förändrat min hy och mitt liv!
  Vill också framföra hur mycket jag älskar skincity skincare. Har bytt ut lite av min hudvårdsrutin från PC som varit mig trogen så länge till rengöring, ansiktsvatten och mask från skincity skincare.
  Jag älskar även peelingen som jag trodde skulle vara för stark för min hy men inte det. 🙂

  Skulle vara så tacksam om du kan rekommendera mig en peeling som jag kan använda före jag använder en mask ( tycker det behövs mer än en leave on exfoliering då och då). Någon som passar en känslig men framförallt torry hy.
  Tacksam för svar.

  Kram på dig!

 2. Lisa skriver:

  Hej Annica, tack för fantastiska inlägg som jag läser noggrant igenom. Jag skulle vilja ha lite professionell bedömning vad gäller i vilken ordning jag ska använda mina serum i. Har varit i kontakt med er kundtjänst och alla säger olika vilket gör mig förvirrad.

  Jag har serumen:

  Skincity skincare first concentrate
  Skincity skincare Enlightening
  Skincity skincare Correcting (kväll)

  Medik8 Super C30+
  Medik8 Hydr8
  Medik8 liquid peptid

  I vilken ordning ska jag applicera dessa morgon respektive kväll? Vill veta exakt i vilken ordning (vilken närmast huden och efter den och den o.s.v.) vill ju kunna få ut så mycket som möjligt av produkterna och använda dom i rätt ordning.

  Mycket tacksam för svar. Tack för bästa blogg!!

  • Annica skriver:

   Hej Lisa, tack för dina fina ord! Ja du, det är faktiskt inte så konstigt om du får olika svar – det finns inte alltid rätt eller fel när det gäller ordningen på sina serum. 🙂 Man brukar säga att det som är tunnast ska ligga närmast huden, men även bör man tänka på att det man vill ha mest effekt av ska ligga närmast. Så med risk för att ge dig ännu en variant på ordning, så ger jag dig nu mitt förslag: Morgon: Skincity skincare first concentrate, Medik8 Super C30+, Medik8 Hydr8. Du skulle även kunna lägga till SCSC Enlightening här om du vill som sista steg, men det kanske blir lite mycket för din hud. Kväll: SCSC First Concentrate, SCSC Second Correcting, SCSC Second Enlightening, Medik8 liquid peptides. Samma här, det kanske blir lite för mycket med allt på en gång, testa då att varva som ett schema – en kväll Correcting, en kväll Enlightening. Liquid Peptides kan du köra varje kväll. Hur känns den ordningen? 🙂 Kram, Annica

 3. Nadia skriver:

  Tusen tack söta fina Annica för att alla fantastiska och lärorika inlägg. Jag har blivit en hudvårdsnörd tackvare DIG! Aldrig förr har jag tagit så väl hand om min hy som jag gör nu efter all kunskap och inspiration jag har lärt av dig.
  Ser fram emot alla nya spännande produkter som kommer att dyka upp på Skincity.

  Stor kram och varmt lycka till underbara du!

 4. Therese skriver:

  Tack för allt DU lärt mig, för alla råd och tips som du gett och framförallt tack för att du öppnade upp denna hudvårds värld för mig. I denna bransch är det ofta rätt ytligt men man har verkligen kännt omtanke och din passion i varenda inlägg du skrivit. Lycka till ❤️

 5. Yasemin skriver:

  Hej Annica! Jag har en fråga och hoppas på att du kan hjälpa mig 🙂 jag använder Exuciance ögonkräm som heter hydrating eyes som jag blev tipsat av dig dock så upplevde jag att krämen flagnar lite speciellt när man lagt det runt ögat på överdelen så jag slutade använda den upplevde även att jag fick små knottror under ögat då de lätt kan bli täppt då jag har en tendens att bli det under ögonen känns ej så skönt… så jag tänkte om du har möjligheten att rek mig en annan ögonkräm som skulle passa perfekt men som såklart återfuktar utan att jag får små finnar/knottror och utan att de blir täppt då ögonkräm ändå är väldigt viktigt men känner att jag nu inte kan använda någon pga detta… har hört om versos ögonkräm skulle det vara något du skulle rek? Bör man tänka på något specifikt när man använder den? Är 28 år gammal… eller om du har någon annan som är riktigt grym som du kan tipsa gärna den absolut bästa haha så att man slipper byta ut den sen finns en hel del lite svårt att välja 🙂 skulle uppskattas stort!

  Vänligen,
  Yasemin

  • Annica skriver:

   Hej Yasemin,
   Om du vill testa en riktig storsäljare som är magisk, då tycker jag du ska prova just den du var nyfiken på från Verso, den är en alltime favorite för mig. Tänk på att inte gå för nära ögat med den
   och vänj in på huden, varannan eller var tredje dag till att börja med.
   Lycka till!
   kram Annica

   • Yasemin skriver:

    Hej Annica, tack för svar.. använder jag den varannan dag till och börja med ska jag då applicera morgon/kväll? Hur länge ska jag köra varannan dag tills jag vant in den? En vecka räcker det? Tänkte även fråga om man får några inkapslade vita prickar som jag tidigare nämnde att jag kan få av feta ögonkrämer 🙂 då jag helst inte vill få sånt känns jobbigt samtidigt som de absolut ej ser bra ut 🙂 tacksam för svar 🙂 undrar även om jag kan börja använda den direkt morgon/kväll utan att vänja in som man gör med många krämer? Och bör man tänka på något extra när man använder just denna? Som man kanske bör undvika osv?

    Kram

 6. Anna skriver:

  Lycka till! Du kommer bli saknad <3

 7. Elisabeth skriver:

  Hej!
  Lycka till med det nya projektet

  Allting har ett slut

 8. Annika skriver:

  Tack för 9 fantastiskt blogg- år med alla dessa lärorika inlägg och all lycka framöver med kommande projekt!

 9. hanna skriver:

  Jag kommer också ihåg inlägget. Har hängt med sen the very beginning, var hudvårdsnörd innan det blev ”modernt” och minns när jag ringde Skincity för att fråga om råd och det var du som svarade i telefon på den tiden 🙂 Har verkligen lärt mig massor! Sen är det också så mycket mer givande att läsa inlägg från någon som är i samma ålder, en extra bonus i en ”värld” där de flesta är väldigt unga. Lycka till!

 10. Ulrica skriver:

  Min fina duktiga, ambitiösa, målmedvetna, fokuserade och snygga vän. Vilken resa ni gjort ! Så spännande att fått följa dig genom åren . Fortsätter med glädje att se nästa steg! Som du säger With love from Ulrica❤️❤️

 11. Helen skriver:

  Nej Annica! Hoppas verkligen du kommer börja blogga tillbaka ❤ Sen ni startade skincity har jag besökt er 4 gånger, en gång på ert första vip event, 2015 tror jag det var de andra 3 gångerna för att få testa skincity skincare och ta före och efterbilder.
  Lycka till framöver och fortsätt ta fram grymma produkter

 12. Yvonne skriver:

  Hej Annica!
  Jag har följt dej i många år, inte från starten, men när jag väl hittade Hudspecialisten har jag vältrat mej i alla inlägg! Du har lärt mej massor, och jag har blivit min egen hudterapeut!
  Kan förstå känslan när du postade det allra första inlägget på bloggen, så rörande fint med 1 kommentar; från Mamma Forsgren ❤️
  Jag kommer att sakna dej, men önskar All lycka till!
  Yvonne

 13. Karin skriver:

  Hej och tack för alla lärorika och intressanta inlägg. Jag har varit med nästan ända från starten av bloggen och skincity. Har lärt mig så mycket. Lycka till med dina nya projekt. Ska bli spännande o se vad som kommer.

 14. Hilde skriver:

  Jag kommer ihåg ditt första inlägg fast det är några år sedan. Din blogg har lärt mig så mycket om hudvård, ingredienser, hudtillstånd och massa annat, så jag tycker det är trist att du slutar blogga samtidigt som jag är jättenyfiken på kommande projekt. Lycka till nu!