Backstage med Anine Bing…

 • | Annica

Anine Bing - Skincity.se

Vilken fredag! Vilka människor vilka underbart, fantastiska bilder det blev! Som jag hintade lite om förut så hade vi en plåtning i går för Skincitys räkning.  Vad bilderna skall vara till kan jag inte ännu avslöja men tänkte berätta vilka jag hade förmånen att så samarbeta med igår.
Anine Bing - Skincity.se
Modellen är enligt mig en av de snyggaste, mest personliga och absolut den trevligaste jag mött. När vi skulle välja modell till vårt ”hemliga skincityprojekt” så var det för oss lika viktigt att vi kände för modellen och hennes personlighet som att hon var vacker. Anine Bing (läs hennes superbra blogg här) är en skincity kund, hon började handla av oss redan efter någon månad så vi får väl till och med säga gammal och trogen Skincitykund 😉 Dessutom så är hon fantastiskt vacker och har ett personligt ansikte med mycket karaktär.

Anine Bing - Skincity

Utöver allt detta så är hon en varm och hjärtlig människa som jag verkligen tycker om. Att Anine skulle vara Skincitys ansikte i vårt hemliga projekt känns helt klockrent. Jag tycker hela hennes ansikte, uttryck, personlighet avspeglar det skincity står för!

Ceen Wahren - Skincity.se
Förutom Anine så var fotografen Ceen Wahren på plats som absolut är en av de grymmaste samt Hår och makeup artisten Sandhra Johnsson.
Snart ska ni få se det färdiga resultatet och jag ska berätta vad projektet handlar om!

Makeup artist Sandhra

Makeup - Anine BingMakeup artist Sandhra- Anine Bing

PS. Idag bloggar jag i SHR-bloggen (Sveriges hudterapeuters riksorganisations blogg) om hur det är att Starta eget företag DS.

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 svar till “Backstage med Anine Bing…”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sublim skriver:

  Wow, vad kul! Och fasligt spännande… det ska bli kul att se vad du har hittat på nu!:D

 2. Maria skriver:

  Hej annica!
  Skulle behöva tips på bra ansiktsmask. Jag har nu köpt daily microfoliant av dermalogica efter dina rekomendatitoner samt så använder jag dag/kväll transderma A&C. Jag ska även köpa de produkter du tipsat om för min hy efter jag gjorde hudtestet. Rengöring, vatten dag/kvälls kräm från Decloar som passar min hy som är känslig, upplevs torr och har pigmentförändringar.
  Men jag behöver en mask. Har decloar någon eller vad tycker du jag ska satsa på??

  MVH Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, Självklart rekommenderar jag dig en bra ansiktsmask. Men först en fråga; Vad vill du att din ansiktsmask ska göra? Vad vill du ha för effekt? Svara mig så ska jag tipsa dig 🙂 Kram Annica

   • Maria skriver:

    Tackar!! skulle nog vilja att den gör min hy fräschare. Tycker jag ser så trött ut (lite påsar under ögonen bla) och behöver lite energiboozt. Lyster men även lite tightare… Har förresten även (tror att de är pga att jag är gravid) fått lite utslagsliknande märken vid mun, näsa..
    Har du någon dundermask som passar mig? Kram:-)