Bästa primern för ögonlocket!

  • | Annica

ögonskugga

Har ni samma problem som mig? Att ögonskuggan alltid, alltid, alltid lägger sig i vecket på ögonlocket! Har provat alla världens skuggor, fasta, lösa, flytande, mineral, creme. Ja, you name it. Men det spelar ingen roll. De hamnar alltid i vecket efter bara en liten stund. Riktigt irriterande. Men som tur är finns det ju även super bra ögonlocks primers som är som små räddare i nöden för detta.

Jag har testat runt och tänkte tipsa er om mina två favoriter:

Kanebo ögonlocks primer

Den första är en som heter Eye Lid Base från Sensai by Kanebo. En lätt vit creme som appliceras på hela ögonlocket efter ögoncreme och innan makeup. Den här primern upptäckte jag för ett par år sedan då jag jobbade på Kanebo. För fösta gången kunde jag ha en ögonskugga en hel dag utan att den hamnade i vecken. Det var äkta lycka vill jag lova!  Eye Lid Base innehåller något som heter Quick Water Smoother som återfuktar, slätar ut och skyddar huden

Den innehåller även Smooth Micro Pearl Powder som ger huden en naturlig pärlskimrande lyster. Denna magiska lilla burk ser också till att ögonskuggans färger håller sig klara och gör att pigmenten i skuggan blir tydligare. Den är snabbtorkande, mjuk och behaglig på huden, kladdar inte.

PrimeTime_Brightening_Eyelid_Primer bareminerals

Min andra favvo är Prime Time Brightening Eye Lid Primer från bareMinerals. En primer precis som den ovan men med en mer skimrande effekt. Håller också skuggan på plats hela dagen. Jag gillar bäst den ton som heter ”Pearl”. Precis som namnet utlovar då ger den pärlemor effekt. Nice!

Prime Time använder jag till vardags ibland ensam utan skugga på bara för att den är så fin. Jämnare ut, ger lyster, ljusar upp och ger fint vardagsskimmer. Glöm inte att dutta lite i ögonvrån och absolut närmast nedre frans raden. När jag vill göra mig extra tjusig så tar jag så klart ”snygg skuggan” ovanpå.

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.