En liten sneak peek på vad som komma skall…

 • | Annica

Det händer så mycket skoj detta år hos oss och vi jobbar för fullt med att kunna presentera fler nyheter både från MAKETHEMAKE, SKINCITY skincare och SKINCITY Essentials framöver… spännande va???? Är ni sugna på att få en liten, liten sneak peek på vad som kommer? Klart ni är!

Inom bara några veckor faktiskt kommer vi lansera en så makalöst bra produkt… tänk er ett uv-skydd och utjämnande primer i ett med en subtil silkig effekt och som ger den där perfekta preppingen innan din makeup,  eller för den delen använda bara som den är… jag bara längtar till den är LIVE! Håll utkik efter nyheten från MAKETHEMAKE… hihi…

En liten sneak peek på den spännande nyheten från MAKETHEMAKE som snart finns på Skincity…

Kompisar… Jag har ju nämnt tidigare att vi jobbar hårt med att ta fram ett UV-skydd i SKINCITY skincare och jag kan gladeligen meddela att det är i slutskedet nu! Håll tummarna för att produkten kommer lagom till vårkanten, och vi är megastolta av den formulering vi tagit fram – superlätt på huden med ett fantastiskt skydd både mot UVA/UVB, HEV och IR-A. Tjohooo!

Äntligen ser jag ljuset i tunneln! 😉 Snart har vi vårt fina UV-skydd från SKINCITY skincare. Worth waiting for!

So stay tuned… vi är snart där! 🙂

Puss o kram A

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 svar till “En liten sneak peek på vad som komma skall…”

 • (13) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Klas skriver:

  Hej Annica,

  Jag är en man som är 35 år och som inte använt några krämer alls tidigare. Jag tror att min hy är normal, varken fet eller torr. Nu tänkte jag att det är god tid att börja med lite anti age för att bevara det trötta småbarnsansiktet. Fram tills nu har jag enbart provat Bulldog Protective Moisturiser SPF 15 på morgonen, men bör jag använda en uppstramande nattkräm också? Ska jag isåfall fortsätta med den jag har på morgonen eller ska jag ha någonting ytterligare på dagen?

  Har du något tips på en prisvärd kräm?

  Stort tack på förhand!

 2. Ellen skriver:

  Använder skincitys egna produkter
  Mellow blam cleanser morgon kväll
  Soft foaming cleanser när jag har smink
  Skin cell resurfscer inte alls nu
  First concentrate morgon kväll
  Rich moisture morgon kväll
  Soft claming olika
  Krämen 24h… morgon
  Fukt Ansiktsmasken som kräm natt tid

  Och har nu blivit fruktansvärt torr, är kakig så fort jag sminkar mig och sminket håller inte alls länge.
  Är torr över hela ansiktet, vet inte vad jag ska göra börjar ge upp… finns det något jag kan göra? Ska jag byta produkter helt? Att dessa inte passar mig osv, eller ska jag bara fortsätta? Har använd dem sen de lanserades.

  Vill inte vara torr mer:( tacksam för svar/hjälp

  • Annica skriver:

   Hej Ellen,

   Bra att du frågar oss hur du bäst använder dina produkter. Det är vanligt att huden kan reagera i början när man tar till en helt ny rutin.
   Ser att du backat helt med Skin Cell Recurfacer vilket är bra så skulle lägga den fortsättningsvis helt åt sidan så kommer huden kunna komma ikapp, ge det nån vecka eller två. Tycker inte att du ska tvärt sluta helt med rutinen för att ta till något annat utan ha bara lite is i magen så ska du se att det kommer ge med sig.

   Kram Annica

 3. Ann-Sofie skriver:

  Hej Annica! Hittade ett gammalt inlägg om Sensai Ultimate (från 2013) men tänkte att det kanske är bättee jag lämnar min kommentar på ett lite nyare inlägg 🙂 Jo, jag bara undrar om du kan hjälpa mig med dessa produkter och i vilken ordning de ska användas (samt om alla produkter är nödvändiga eller om det räcker med några bara). Det finns ju: The Lotion, The Emulsion, The Cream, The Concentrate och The Eye Cream. När, i vilken ordning och hur ofta ska jag använda dem? (Behöver jag dem allihopa? Eller räcker det med Cream och Eye Cream till exempel?) Jättetacksam för svar!

  • Annica skriver:

   Hej Ann-Sofie,

   Här kommer ordningen The Lotion, The Concentrate, The Emulsion, The Eyecream, The Cream, 🙂 Dessa används dagligen morgon och kväll. Använder du alla dessa steg så får du en fulländad hudvårdsrutin.
   Kram Annica

 4. Helen skriver:

  Så roligt att ni snart kommer med ett solskydd från skincity skincare. Under testperioden jag hade med märket fick vi testa ett solskydd men tyckte tyvärr inte om det och ni valde ju att jobba vidare på ett nytt. Använder fortfarande bara skincity skincare produkterna nu 5 månader senare.
  Jag använder inget solskydd alls nu på vintern pga att jag inte hittar något som är bra nog för mig. Jag vet att jag bör göra det. Längtar efter att få prova det.

  • Annica skriver:

   Hej Helen,
   Ja till vårkanten är det förhoppningsvis hos oss. Om du vill ha råd kring solskydd tills dess, hör med mina fina kollegor på kundrelationer som kan guida dig. Kul att höra att du fortsätter med SCSC ❤️
   kram Annnica

 5. Alexandra skriver:

  Åh vad spännande!

 6. Matilda skriver:

  Perfekt med uv skydd och primer i ett från makethemake 🙂 ser jag fram emot. Är den anpassad även för oss med lite fetare hy som har lätt att bli glansig. ? 🙂

  • Annica skriver:

   Hej Matilda!
   Den är väldigt lätt dock har den inte någon mattande egenskap just men skulle då råda dig att använda Shine stopper från PC som är grym att ha för just det.Ta en liten mängd under primern/uv-skyddet på dom områden du upplever du blir glansig.
   Kram Annica

 7. Jenny skriver:

  Åh, som jag har sett fram emot ett Skincity-solskyddskräm. Håller tummarna för att den inte ger en ett kritvitt ansikte efter applicering, att den är parfymfri och att den inte får ens makeup att rulla ihop sig. ‍♀️