Ett skepp kommer lastat med produkter för Akne och Rosacea…

 • | Annica

Synchroline

Nu har vår nya lilla goding funnits i sortimentet I ett par veckor och jag känner att det är mer än dags att presentera det närmare. Synchroline som märke har alltid lockat mig men det krävs alltid en djupdyking innan vi bestämmer oss för om det håller måttet eller inte. Flera av mina kollegor här på Skincity har arbetat med det på salong och efter min egen fördjupning så kändes det solklart…

Vår kundtjänst fick genast många frågor om vilka den nya produkterna är. Superkul!!! Då kör vi….Jag ska försöka bena ut det hela och ge en presentation om vad vi har att göra med här; )

Synchroline är ett Cosmeceutical märke, vid det här laget så vet ni att det betyder att det är hudvård som “gränsar till läkemedel”. De skapas och tillverkas i Italien vid Garda sjön (känner att jag nog bara måste besöka fabriken snart, någon som ska med? ; ). Man fokuserar alltid på att behandla orsaken till problemet på huden hellre en ett symptom.

Som rubriken lyder så vill jag höja extra på mina ögonbryn, ni vet dom där brynen jag jämt tjatar om. Så låt mig presentera mina två favoritserier samt berätta lite om varför de gillas och måste prövas.

Aknicare

AKNICARE

Med den här serien jobbar man med att normalisera alla orsaker till aknen. En ensidig behandling av enstaka orsaker ger inte alltid den långsiktiga effekt som man vill åt. Synchroline normaliserar alla orsaker. Vilka är då orsakerna tänker ni? Nu går vi djupt ner i porerna och det är viktigt, så håll i er nu;)

1. Seborrhea (Överproduktion på talg)

Oftast den största orsaken till acne. Ett klart samband finns mellan talgutsöndring och acne. Seborrhea beror på hormonell aktivitet där manligt hormon stimulerar talgkörteln till att stimulera för mycket talg. Det behandlar Aknicare-serien.

2. Onormal pilosebaceuous follikel keratinisering (Förhorning)

Resulterar i en tilltäppt follikelgång/por. Sätter en plugg i poren=pormask. Den tilltäppta follikelgången ger förhindrad talgutsöndring vilket orsakar atrofi av talgkörteln. Hudytan blir förtjockad. Det behandlar Aknicareserien

3. Bakteriell samverkan

Propionibacterium acnes (PBA), Pityrosporum ovale och Staphyloccoccus epidermisis är alla bakterier på huden som samverkar för att skapa balans i huden. Var och en är inte acneframkallande i sig själva men vid acne så kan man se en förhöjd nivå av PBA jämfört med en hud som är i balans. PBA är huvudbakterien vid ett tillstånd med acne och som orsakar den inflammatoriska processen, follikelns nedbrytning (genom enzymen proteas) och frigör estrar och fettsyror som orsakar den comedogena/tilltäppande aktiviteten. Hängde ni med? En hel vetenskap men ack så viktig sådan för att man ska förstå. Det behandlar Aknicareserien.

4. Inflammation

När follikeln är tilltäppt genom en onormal keratinisering samtidigt som PBA frigörs och försämrar ditt talg. Resultatet blir inflammerade finnar, papler, pustler, pormaskar. Vad vi kallar en tilltäppt hud. Slutligen, det behandlar Aknicareserien.

Jag vill slå ett extra slag för några av produkterna och först ut är……

Aknicare Synchroline

Aknicare Cleanser. Så bra för en hud med acne eller en hud med generellt lite högre talproduktion! Har en normaliserande verkan på talgproduktionen. Lämnas med fördel 20-60 sek på huden efter att man löddrat upp den. En riktig måste-ha-produkt för dig med en fet blandhy med acne. Läs mer om den HÄR,

Näst ut ”Mr dutt” eller som den egentligen heter Aknicare Lotion. Dutten som vi kallar den har en hylsa som man skruvar på med en liten..ja..dutt på. Aknicare lotion..är ett serum som går ner på djupet och behandlar som vi nu lärt oss ORSAKEN till Aknen. Dämpar bl.a. tillväxten på PBA. Man Applicerar med en lätt strykande rörelse över problemområdet efter rengöring. Vänta någon minut och lägg på passande creme. TORKAR INTE UT-bra där!  Läs mer exakt om vad den gör HÄR.

Sen har vi serien för Rosacea-Synchrorose . Vi har många serier som ger fina resultat på Rosacea men de flesta är av den lite högre prisklassen, så vi är glada att vi nu har ett mer prisvärt alternativ och också ett väldigt väl fungerande sådant.

Synchrorose, synchroline

Här får ni mina och mina kollegors favoriter!

Synchrorose Gentle Cleansing Gel. En rengöringsgel tänker ni, ska man inte ha en mild mjölk vid problem med rosacea? Jo, absolut och det finns det med. Alla med rosacea har dock inte den torra varianten utan man kan också bli blank/fet i huden. Tadaaa!!!! Den här är för er. Man känner sig så ren efteråt samtidigt så skyddar och lugnar den här rengöringen en upprörd hud.

För den hud som blossar så rekommenderar vi den här cremen efteråt. En snabbverkande creme som kan användas morgon- och/eller kväll för den som har akuta rodnader i samband med Rosacea. Produkten återger balans. En rosacea-huds dröm! Läs vidare HÄR.

synchroline

Det var en liten presentation av vår nya Skincity ”bebis” och vill ni få en komplett rekommendation gör ni ett hudtest. Alla hudar är olika och en och samma creme passar inte alla… som om ni inte redan visste.. ; ).11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

40 svar till “Ett skepp kommer lastat med produkter för Akne och Rosacea…”

 • (40) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Matilda skriver:

  Hej!
  Jag har sedan ca 2 veckor tillbaka börjat äta Acnicare combi, använder ni er av dessa eller är det bara hudvårdsprodukterna ni har? Min fråga är i alla fall om tabletterna hjälper mot hormonell acne som jag misstänker att jag har då den svänger så med min menscykel.

  • Annica skriver:

   Hej Matilda, När jag skrev detta inlägg hade inte kosttillskottet Acnicare combi lanserats än så här hade vi inte det men tror verkligen på detta kosttillskott och sett många som fått fina resultat 🙂 Tabletterna hjälper till att balansera huden inifrån och kan även hjälpa till vid hormonell acne. Hoppas och tror på fina resultat 🙂 Kram Annica

 2. Carmen skriver:

  Hei 🙂
  Jeg går nå på en kur mot acne. Den heter isotretinoin. Jeg har startet på lav dose, for å unngå så mange. bivirkninger. Hudlegen er dyktig, og jeg har sluppet unna en del bivirkninger! Men, fra før av hadde jeg perioral dermatitt og visste at dette ville blusse opp igjen med isotretinoin da det forstyrrer hudbarieren og vil da utløse utbrudd. Har ca en Mnd igjen på kuren, og da er jeg nødt om å behandle eksemet med tetracyclin. Etter det gjelder det å holde huden i sjakk, forebygge nye utbrudd og helst bruke aå lite som mulig på huden. Sminke bruker jeg ikke, så er på utkikk etter en krem og rens som er enkel og uten syrer. Tror du rens og krem fra synchroline vil være bra? Og hvilken rens og krem fra dette merket burde jeg gått for? Vil ha en mild men bra rens og en krem som gir masse fukt men samtidig passer til en hud som er kombinert(ikke fet) og som passer en følsom hud.

  • annica skriver:

   Hej Carmen, Synchroline är ett märke som är helt fantatisk mot en stressad och lite mer rekativ hud. Det är dessutom en ganska enkel serie som inte bygger på allt för många steg. Hydratime är återfutkande och stärker din hud men täpper inte till. Denna serie tycker jag är jättebra att använda efter en kur för att återfukta, stärka upp och skydda huden. Sunwards face emulsion SPF50 är även viktig att addera för att ge huden skydd mot UV-strålning. Kram Annica

 3. Anette skriver:

  Hej,

  Jag har precis påbörjat användning av Paula’s Choice. Har Rosacea, med relativt lite utbrott av plitor, men med en del rodnad. Huden är yttorr, men kan kännas fet.

  Nu när jag läser ditt inlägg om Synchroline så undrar jag vilket som är bäst för Rosacea. Vilken är din uppfattning?

  Vänliga hälsningar
  Anette Leijonwall

  • annica skriver:

   Hej Anette, En så svårt hudsjukdom som rosacea så finns det tyvärr inte vara en väg att gå. Men jag tycker först att du ska gå till en läkare och få en diagnos att det är rosacea du har, om du självklart inte redan gjort det. Så länge du bestämmer dig för ett märke som är anpassat för din hud och till tillstånd tror jag att du kan komma långt med Synchroline och Paula’s Choice. Sedan att du är ihärdig och har en komplett rutin 🙂 HÄR! hittar du ett inlägg om just tips på hur du kan behandla rosacea. Kram Annica

 4. Christina skriver:

  Hej igen Annica!

  Hoppas Ni har det super so far på semestern:) Kan fortfarande inte bestämma mig med rengöringen, finns det ingen av PC och Synchroline som fått ”bäst” kritik angående dämpning/reducering av rodnader? Det är mitt främsta syfte med rengöringen..Försökt googla mig fram men hittar ingen direkt jämförelse mellan dem märkena. Är alltså inne på PC Hydralight one step cleanser och Clinical calm toner eller Synchrolines Rosacure milk eller gel med toner. Har den ena eller andra fått bättre/sämre kritik kring att dämpa rodnader/vidgade kärl? Babors serum har jag dock inhandlat nu och det funkar utmärkt hitintills!

  Kram

  • annica skriver:

   Hej Christina, det absolut mest trista svar man kan få är att det är individuellt och att olika hudar kan svara olika på olika produkter. Men det är lite så : ) Jag skulle säga så här rent ”generellt” men upplevelsen kan vara olika ; ) Clinical toner minskar absolut direkta rodnader bäst. Rosacure milk och toner är mest skonsam och fuktbevarande vilket en riktigt känslig hud kan må bäst av. Rosacure gel är bra om man samtidigt är mer fet eller blank i huden och om man vill ha en enkel rutin, dvs man vill ha en produkt samt om man verkligen inte gillar rengöringsmjölk. Hydralight påminner lite om den senaste dvs passar om man har en mer blank hud. Lugnar inte lika mycket som milk och toner.

   Hoppas att jag inte rörde till valet ännu mer för dig nu ; ))))) Fortsatt lycka till med serumet, låter toppen att de fungerar så bra för dig.

   kram Annica

 5. Christina skriver:

  Btw! Säg gärna om du anser att jag bör stanna med PC..Anledning att jag vill prova annat är för jag inte provat runt så mkt känner jag så jag kan veta vad som är bäst för mig men PC har funkat bra skulle jag säga. Hittade även Murad blackhead and pore clearing duo-kan denna vara bra att ta i T-zon, funkar den? Hittade även Murads white brilliance-produkter. Vad tror du om Murad till mig för övrigt? Hoppas du kan svara så gott det går på alla mina frågor!

  Kram!

  • annica skriver:

   Hej Christina! OK, då säger jag att du ska stanna vid PC : )))))) Murad är ett bra märke men pore clearing duon är knepig, för den funkar inte på alla. Resultatet har varit varierande skulle jag säga. Då är PC´s dagliga exfoliering bättre, i princip alla får hjälp via dem. White brilliance är mer om man har pigmenteringar. kram Annica

   • Christina skriver:

    Men för övrigt, utöver clearing duon, funkar Murad till känslig hud? Jag tänkte på white brilliance kanske i framtiden då jag har lite ljusa pigmenteringar, men mest rodnader då där vid näsan som skrivits om i ovanstående inlägg..Ville mest veta om Murad är ett bra märke även för min hud för att testa längre fram:-)

    Kram!

    • annica skriver:

     Hej, Murad är absolut bra för känslig hud man väljer då den gröna serien. Har man pigmenteringar så blir Brilliance toppen men är man så känslig så att man har rosacea så skulle jag inte använda dem. Passar en normal känslig hud men ej mer reaktiv hud. kram Annica

     • Christina skriver:

      Tack för svar. Då vet jag det. Kanske provar Murad längre fram då. Vad säger du om rengöringen (ovanstående inlägg)?

      Såg att du reste idag, hoppas du får en fantastisk semester!

     • annica skriver:

      Hej Christina, strax går planet : ) Mitt svar på andra frågan dröjde för att jag var tvungen att kolla upp vad jag egentligen skrivit. Det blev mycket fram och tillbaka och det blev nog lite otydligt till dig. Jag tycker så här. Är du nöjd med PC så skan du fortsätta med det och även välja rengöring och toner från det märket. Recovery är mest skonsamma. Var du sugen på att testa något annat så hade jag testat tex Synchroline för deras rengöring är också superbra om man är känslig så som du beskrev. Vilket som blir bäst för just dun hud vet vi först efter det att du provat. En del föredrar Synchroline och andra PC : ) Hör av dig igen om det blev rörigt. Blir att jag kommenterar först tidigast om ett dygn eftersom jag åker bort nu. Bara så att du vet ; ) kram Annica

 6. Christina skriver:

  Hej Annica,

  Jag är precis (!) som Madeleine uttryckte ovan: ”alltid rödrosig från näsan och en bit utåt och lägger alltid extra concealer där för att det ska se jämnare ut” vilket är skittrist rent ut ut sagt. Jag använder idag bra produkter från PC efter ett flertal hudtester från er, har tidigare använt Beauté Pacifiques produkter (provat en kortare period). Jag undrar vilken rengöring du anser att jag skall ha som verkar mest lugnande och effektivt mot rodnaden (har inte roscacea tror det är ytliga blodkärl och allmän rodnad typ). Jag vill även att rengöringen är effektiv mot smuts, porer och tilltäpptheter. Är inte torr i hyn men vill gärna ha fukt, kan dock lätt bli blank i T-zonen.

  Väljer nu mellan rengöring plus toner clinical calm från PC, eller BP’s rengörings foam med enriched toner dry skin eller då synchrolines Rosacure rengöringsmjölk eller gel med Rosacures toner. Vilken tycker du jag bör ta? Efter att jag använt upp PC’s produkter tänkte jag gå över till att prova en hel serie från BP (endast provat rengöring och super3 booster) eller prova Synchrolines serie. Jag strävar efter (utöver att dämpa denna dryga rodnad vid näsan och utåt) att motverka orenheter, få en jämnare, klarare och allmänt bättre hudstruktur. Utöver dessa funderingar har jag funderat på serumet från BP eller från Babor INTENSIFIER COUPEROSE SERUM, vilket är bäst för mig tror du?

  Långt inlägg här, men hoppas du kan hjälpa mig!

  Tack för en grym blogg och alla ni underbara själar på Skincity!

  • annica skriver:

   Hej Christina, tack för de fina orden om mig och mina duktiga tjejer och killar på kontoret : )

   Att var känslig är inte helt ovanligt i vårt land. Klimatet frestar på huden och ofta är det genetiskt att man har en mamma eller pappa som också är känslig i sin hud. Tycker att du tänker helt rätt när du tänker välja en så skonsam cleanser som möjligt. Det kommer huden tacka dig för och det hjälper hudens egna skydd att hållas intakt. Jag hade valt rengöring efter övrig hudvård. Ska du testa tex Synhroline så välj Synchrolines cleanser. Rengöringsmjölken och tonern är toppen om du är sugen på att testa nytt. Jag hade testat Synchroline och sedan lagt till Babors serum. Det behandlar känsligheten lite mer än BP´s serum tycker jag. Lycka till nu! kram Annica

   • Christina skriver:

    Tack för det utförliga svaret! Du toppade i princip alla mina frågor, så tack för det Annica! Blev lite förvirrad med rengöringen bara då du anser att jag bör välja rengöring efter övrig hudvård; du menar att jag bör stanna vid PC (vilket jag mer än gärna gör:)) men att jag väljer Synchrolines Rosacure Cleansingmilk eller menade du gelen? Kort sagt förstod jag det som att jag använder PC ihop med Synchrolines (Rosacure) rengöring och Babors serum, har jag förstått de rätt nu så jag inte gör ngn miss:D?

 7. madeleine skriver:

  Hej! Jag har en fundering. Jag är alltid lite rödrosig från näsan och en bit utåt och lägger alltid extra concealer där för att det ska se jämnare ut när jag lagt min foundation. Jag tror inte det är roscacea men min hy är mycket känslig både vad gäller beröring och när jag blir varm då blossar det alltid upp eller får typ värmeutslag. Jag ska tillägga att jag har blandhy också. Någon aning om vad det kan vara och finns det någon hudvårdsserie som kanske skulle hjälpa mot sådan känslig hy?

  • annica skriver:

   Hej Madeleine, Låter som din hud är reaktiv och lite känslig. Kan vara många olika anledningar och svårt att säga bara rakt av. Det man kan säga att oavsett produktserie som du väljer så ska du försäkra dig om att produkterna är lugnande och anpassade för en känslig/reaktiv hy. Dermalogicas ultracalming serie är bra även accept produkterna från Phytomer för att ta några exempel. Kram annica

 8. Frida skriver:

  Hej!
  Vilken är den bästa punktbehandlaren mot små & störee finnar? Har testat exuvuance men den torka ut så mycket så jag inte kunde sminka mig dagen efter.

 9. Ulrika skriver:

  Hej,
  Jag har via telefon blivit rekommenderad exuviance eftersom jag har rosacea. Nu har jag testat exuviance i knappt en månad och det funkar på mig men jag har säkert några månader kvar med finacea kräm och penicillin innan jag blir bra. Min fråga är nu om det nya märket synchroline hade varit ännu bättre än exuviance. Synchroline fanns inte i ert sortiment när jag fick rekommendation om exuviance? Jag undrar även om jag kan använda clarins beauty flash balm då och då eller om den inte funkar på rosacea hud eller med exuviance? Jag är nyfiken på att testa Jan Marinis BUS, funkar det till en rosacea person? Tack för en superbra blogg med så otroligt mycket bra tips. Jag har blivit helt shoppingtokig när det gäller hudvård:) är jättenöjd med både Phytomers CC kräm som du rekommenderade samt Glominerals sher Tint base som du tidigare skrivit om. Båda funkar på min hud och döljer mycket av rosacean. Tack! Ulrika

  • annica skriver:

   Hej Ulrika, Både Synchroline och Exuviance är riktiga experter på rosacea. Vilket som passar vem bäst är lite individuellt och man får testa sig fram. Clarins borde fungera, men testa dig fram hur det känns med just din hud. JMs bus funkar fint! Den är dessutom jättebra:) Kul att du gillar min blogg:)) Kul att höra att du är nöjd. Det värmer!! Stor kram å lycka till! Annica

 10. Philip skriver:

  Hej Annica! Jag har haft mycket akne, ej helt borta än tyvärr men jag behandlar med jan marinis start paket + Age intervention Retinol Plus. Har använt det i cirka två veckor nu och det känns som det känns bra, men väntar fortfarande på ordentliga resultat. Olyckligtvis har jag fått mycket röda ärr efter aknen och det oroar mig. Det jag undrar är hur bra är Jan Marinis produkter vad det gäller ärren? Tänker främst på rödheten men även jämnheten i huden.

  • annica skriver:

   Hej Philip, ROligt att det känns bra far! Det tar ju tyvärr ibland lång tid att få bukt på hudprobelm. Räkna med att du ser resultat efter 3 månader, rikgit bra resultat efter 6 månader oc optimala resultat efter 1 år. I steg ett nu så blir det fokus att dämpa acne utbrotten. Sen kan du tvista till behandlingen lite när det är borta och huden känns stabil och fokusera mer på de rröda ärren. Dock så kommer bioclear steg 3 produkten hjälpa dig med detta hela tiden. Den är även helt fantastiskt bra för att få en jämnare hudstruktur. dd tande solskyVil du dämpa rödheten direkt så satsa på en lätt lätt tonad creme. Tex Jan Marinis avslutande solskydd med lite hudton i : http://skincity.se/sv/product/1409/jan-marini-antioxidant-daily-face-protectant-spf-30-fargad Varmt lycka till! kram Annica

 11. Ellen skriver:

  Hej! Jag har använt mig av en bha gel från paula’s choice (http://www.paulaschoice-eu.com/exfoliating-2-beta-hydroxy-acid-gel.html#.Uxjsi17pZPM) men har nu köpt MD Formulations continuous renewal serum. Har hört att man ska låta låta huden vila innan man ändrar märke på syraprodukter. Tycker du att jag bör vänta innan jag börjar använda den nya produkten, i så fall hur länge? Min hy har aldrig reagerat negativt på syraprodukter. Alla jag har använt är från paula’s choice, men jag har testat lotions, gel, i princip alla styrkor både bha och aha. De starkare har jag använt högst en dag i veckan för att jag inte vill riskera att överpeela. Kan jag kombinera md med dessa från paula’s choice?

  • annica skriver:

   Hejsan Ellen, Jag tycker inte du blandar märkerna men om du inte har känslig hud så kan du gå från det ena till det andra men gör gärna så att du inte börjar full behandling på en gång. Dvs använd MD kanske 3 gånger i veckan första veckan så hinner du se hur huden reagerar i övergången. Kram å lycka till! Annica

 12. Ann skriver:

  Hej,
  Undrar om ”mr dutt” passar att kombinera med Jan Marini? Har problem med att det varje månad blossar upp ett par aknebölder, ibland även finnar som blir varfyllda, efteråt blir huden röd där utslaget varit. VIlken produkt i serien rekommenderar ni isåfall, Aknicare Lotion eller Aknicare Skin Roller? Eller ngn annan produkt?

  • annica skriver:

   Hej Ann, egentligen inte då den innehåller syra. Dock funkar faktiskt Jan MArinis Retinol Plus serum utmärkt som punktbehandlare. Kram Annica

   • Anna skriver:

    Hej Annica
    Jag kan inte hitta produkten du skriver om : Jan Marini Retinol plus serum, eller menar du masken ?
    Med vänlig hälsning, Anna

    • annica skriver:

     Hej Anna, Åhh sooooryyyy ver du den har ju rackarns utgått. Så För att ”döda” acne bakterien så dutta med bioclear lotion 1-2 gånger om dagen. Sen kan du även partiellt om du vill sätta på retinol masken ett par gånger i veckan på finnar eller i hela ansiktet om så önskas. Kram Annica

 13. Linda skriver:

  Hej Annica! Jag har använt Dermalogicas fuktmask några gånger i veckan ett bra tag nu men kan väl inte säga att jag är överförtjust tyvärr. Kan du rekommendera någon annan fuktmask?:)
  Kram

 14. Nathalie skriver:

  Hej Annica!

  Jag är en tjej på 27 år som använder aknemedlet Differin om nätterna, och ibland Basiron om dagarna. Har väldigt känslig och torr hy, som lätt blir tilltäppt. Har blivit rekommenderad att testa Dr Babor neuro sensitive cellular intensive calming cream.

  Tror du att denna skulle passa mig? är rädd för att få finnar på grund av tilltäppta porer, men behöver samtidigt massor med fukt!

  Vad har du annars för tips för oss med torr och känslig hy som lätt får djupa finnar?

  Hälsningar// Nathalie

  • annica skriver:

   Hej Nathalie, Det tror jag absolut att den kan göra. Detta är en fantastiskt produkt. Annars som återfuktare för känslig hy är Transformation Cream från Jan Marini toppen. Kram Annica

  • Anneli skriver:

   Hej Nathalie!

   Jag har som dig torr och känslig hy och blev också rekommenderad dr babor samma som dig. Jag kan bara säga att du absolut inte kommer att bli besviken, den lugnar bättre än allt annat jag någonsin provat och jag har provat massor. Får jag en finne så påskyndar den läkningen känns de som och man vaknar dagen efter utan.. Men det är ju iof mvad jag tycker sen kanske Annica har något annat förslag men ja skulle inte vara orolig om jag va du 🙂

   • annica skriver:

    Hej Anneli, kul att du gillar!! Ja den är verkligen riktigt bra. tack för din input! Kram Annica

   • Nathalie skriver:

    Hej Anneli!

    Tack så mycket för ditt svar, känns skönt att höra det ifrån någon som testat! Då kanske jag vågar mig på att testa trots allt. Det är ju så svårt att hitta rätt i hudvårdsdjungeln!

    • annica skriver:

     Hej Nathalie, Ja tycker absolut du ska prova. Tror den kommer göra gott för din hud i och med Differin etc som du använde. Kram Annica

 15. Ann-Charlotte skriver:

  Roligt och lärorikt! Jag ska definitivt tipsa mina väninnor som har Rosacea, som alla säger samma sak ”ingenting hjälper ju!!” Hoppas verkligen denna serie gör det, för det verkar vara rätt många som lider av Rosacea och även acne förstås. Tack för intressant inlägg, as always Annica! Och JAAAA jag följer med till Gardasjön, alltid velat åka dit! 😉 Tjoho!
  Kram Ann-Charlotte

  • annica skriver:

   Hej Ann-Charlotte, Tack:). Perfekt då åker vi:) Ja gör det och berätta sedan om de handlat hur det gått! Den är verkligen magisk mot rosacea. Kram annica