En värld av Aromaterapi!

  • | Annica

Denna vecka har jag varit på kurs. Jag har under fyra fantastiskt givande och väldoftande dagar fått lära mig allt (nästan iallafall) om Decléors produkter och behandlingar. Decléor är ett märke jag alltid varit nyfiken på men aldrig under mina 11 år i branschen har haft förmånen att få lära mig ordentligt. De ljuvliga aromatiska dofterna från naturens skattkammare (som de själva skriver) gör mig helt euforisk. Eller lycklig, fylld av välbehag om man så vill. Mjuka, örtiga, spaiga, friska dofter som man inte kan få nog av.

När jag går på kurs så brukar jag alltid göra små stjärnor i mina anteckningar på produkter som jag bara måste köpa efter kursens avslut. Det brukar ofta bli tre fyra produkter. Den här gången var annorlunda. Efter det att Sanna som är Decléor tränare gått igenom alla produkter så upptäcker jag att det är stjärnor på var och varannan produkt…. och då har Decleor närmare 100 st ansiktsprodukter!  Oh my god oh my god….min stackars plånbok!!

Jag har vid ett par tillfällen provat Decléors ansiktsprodukter. Något som jag alltid  älskat är deras nattbalmer. Ljuvligt krämiga smöriga koncentrerade essentiella oljor i en vaxbas. Bara applicerings ritualen i sig är en upplevelse. Inandningen av de aromatiska dofterna innan applicering genom att kupa händerna lätt framför ansiktet. Mmmm. Deceléor utvinner de essentiella oljorna till sina produkter från mer än 250 olika medicinalväxter.  Wow! Jag har under fyra dagar lärt mig så många nya massager att jag tappat räkningen. En Decléor behandling är verkligen fylld av välgörande massage. 

En sak jag verkligen gillar är alla roliga specialmasker som man använder bara på salonger. Nedan ser ni mig i en galet skön ”gummi mask” eller ”Harmonie Douceur Extreme”.

Denna svalkande och lugnande mask gav min hud en fantastisk lyster och jag fick en såå jämn och fin hudton. En verklig inpackning som stärker och balanserar huden. Den innehåller havsalger, blåbär, lakrits och massa andra mumsigheter för en känslighy.

Under dessa 4 dagar hann jag med att få ca 4 ansiktsbehandlingar! Inte illa, det är mer än vad jag hunnit med på ett år! Den första masken jag fick pröva var ”Aromaplastie”. En 100% naturlig multivitamin mask. Yummie! Den var lika underbar som det låter. Masken tillför huden näring, vitaminer (framförallt vitamin E som är en effektiv antioxidant) och proteiner. Puder av linfrö, vetegroddar och solrosfrön gör att en här masken kan man även äta! Denna gång la vi den dock i ansiktet på en gasväv.

Ni ser själva….så här snygg har jag aldrig varit. Det är min duktiga kurskompis Anette som packat in mig så fint!

Tack till Dermarome och speciellt vår duktiga, kunniga och super gulliga tränare Sanna för en mycket bra och lärorik kurs.

I natt ska jag drömma om blomstrande lavendelfält tror jag….

With love,

Annica

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.