Före & Efter – Så blev Sara av med sina finnar runt munnen

 • | Annica

Ni vet ju hur mycket vi älskar när ni kunder delar med er av era hudvårdsresor! Denna gång får vi följa Saras resa som handlar om ett problem som jag vet att det är många som lider av – finnar och plitor runt munnen. Läs vidare för hela Sara story…

”Ibland var jag till och med öm i huden.” Tid mellan bilderna: mars 2019 – juli 2019

SARAS HUDVÅRDSHISTORIA

”Jag har aldrig tidigare haft problem med min hy – någon finne här och där i tonåren, men inte mer än så. Men sen i slutet av 2017 hände något. Huden vid sidan av munnen och hakan blev helt i obalans. Det dök upp finnar efter finnar. Jag försökte bli bättre på att göra rent ansiktet varje dag, huden blev kanske lite bättre men inget markant, problemen fortsatte. Jag, som inte var van vid detta, tänkte att det berodde på något jag ätit, då jag läst att orenheter på hakan har med magen att göra. Efter några månader med problem så tog jag bort mjölk och yoghurt från min kost. Kanske att det hjälpte lite, men inte så att jag var nöjd på långa vägar.

Sen blev det sommar och huden blev lite finare igen, tack vare solen antar jag. Men sen under hösten och vintern 2018 blev det bara värre och värre, ibland var jag till och med öm i huden. Jag hade svårt att låta bli att pilla och fick tyvärr ärr. Började fundera på om det var hormonellt, att det inte går att lösa då. Men sedan kom jag i kontakt med Skincity via mail. Skickade in bilder på min hud, fick svara på lite frågor och sen fick jag tips om Paula’s Choice. Och tack för det – efter cirka 3-5 månader är huden så fin! Visst dyker det upp någon finne ibland men inte alls som innan.”

PRODUKTERNA SOM BLEV LÖSNINGEN

paulas choice calmserie

Paulas Choice Calm-serie kan användas av alla, ung som gammal.

Calm-serien från Paula´s Choice gör verkligen underverk för så många som har problematisk hud. Men ni ska veta att ALLA kan använda den här serien som vill ha en skonsam och snäll rutin. Produkterna återfuktar å lugnar jättebra och har fina antioxidativa egenskaper. Så denna linje passar verkligen ung som gammal. Du finner alla produkter i Calm-serien här. 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 svar till “Före & Efter – Så blev Sara av med sina finnar runt munnen”

 • (3) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Karin skriver:

  Så himla tråkigt att ni sålde av Skincity Annika.. Förstår att man måste tjäna pengar men märker skillnad på företaget sedan det såldes. Det är ju ändå din lilla bebis där man lagt ner så mycket på ett företag så sålde ni det. Tror ni kommer ångra er i framtiden även ifall det gör er till trippemiljonärer… 🙁

  • sechiii skriver:

   Tabletter mot akne – https://tonzes.com/acnese.htm Började ta den när jag hade hemska akne utslag, dom började försvinna och sen dess har jag använt den som förebyggande.

  • Annica skriver:

   Hej Karin,

   Tack för att du hör av dig. Vet inte om du kanske missförstått men jag och min man är fortfarande ägare till men vi bjöd in en partner för att hjälpa och stötta oss i vår resa med Skincity. Vi driver Skincity enligt vår plan vi haft hela tiden och att vi tog in en partner har inte på verkat det alls, de har bara stöttat oss i vår plan
   Däremot förändras vi hela tiden, i och med att vi växer och att världen förändras samt en hel del beslut vi tar innebär aktiv förändring och förhoppningsvis förbättring, det är iallafall alltid vårt mål… men uppenbarligen så upplever du inte att all förändring vi gjort har blivit till det bättre vilket såklart är ledsamt att höra. Är superglad om du vill dela med dig här eller via info@skincity.se vad du inte tycker är bra nu och vad du önskar vi ska göra för att bli bättre. Det är och har alltid varit det viktigaste för oss att få er våra kära kunders input.
   Sen, jag älskar mitt företag Skincity lika mkt nu som jag alltid gjort. Min bebis är det dock inte , mina bebisar har jag hemma. Miljonär eller inte,, för mig handlar Skincity om en passion för hud och hudvård och inget av det har eller kommer någonsin förändras.
   Kram Annica