Före & efter med Paulas Choice

 • | Annica

”Sakta men säkert såg jag resultat och min hy blev bara bättre och bättre ”

Åhh vad jag älskar när ni kära kunder sänder in era före och efterbilder. Det värmer i hjärtat och det är det bästa av allt nästan med mitt jobb. Idag tänkte jag dela med mig av en kund till oss som heter Julia och som delat med sig av sin story och egna bilder. STORT TACK Julia, för att du delar med dig och på så vis hjälper andra.

Här kommer Julias egna berättelse:

”Hej, Jag heter Julia och är precis utexaminerad jurist. Under sista åren på min utbildning förändrades plötsligt min hy. Jag hade aldrig några problem med finnar/dålig hy under mina år som tonåring. Helt plötsligt fick jag mer och mer finnar…när jag var 24 år (!!).. Jag testade ALLT. Jag bytte smink, tvättade mina sminkborstar oftare, skrubbade, tvättade, försökte att inte tvätta huden så mycket, bytte p-piller, bytte hudvård, använde bara apotekets acneprodukter, stressade mindre, åt bättre mat, drack mycket vatten och tränade. Ingenting hjälpte. Den värsta känslan var att försöka sminka över sin dåliga hy och bara känna sig ännu mera ofräsch…

Jag gjorde det stora hudtestet via Skincitys hemsidan och fick hem ett paket med produkter från Paulas Choice.. helt ärligt..jag var inte ett dugg övertygad om att produkterna skulle hjälpa mig… Jag använde hela serien från Paulas Choice ”Redness relief” och valde till produkter från serien ”CLEAR”. Sakta men säkert såg jag resultat och min hy blev bara bättre och bättre.. Jag blev så förvånad!!!

Nu vågar jag inte använda någon annan produkt än de som Skincity rekommenderar mig. Jag har en fantastisk hudterapeut vid namn Lovisa som har varit en stjärna! Min hy har aldrig varit så bra som den är nu!

Förebilden: 23/11-16

Efter: 21/8-18

Dessa produkter har Julia använt i sin rutin:

Min kvällsrutin: 
1. Tvättar ansiktet med Paulas Choice CLEAR – Pore normalizing cleanser
2. Tvättar med Hyggee Cleansing water – Hyggee har också fantastiska produklter!!!
3. Paulas Choice skin perfecting – 2% BHA liquid (Ja – ett måste i hudvårdsserien!)
4. Ett serum – Paulas Choice CLEAR – daily skin clearing treatment
5. En nattkräm – Paulas Choice Redness relief – moisturizing
6. Paulas Choise CLEAR exfoliating body spray 2% bha – såååå bra om du även får finnar på ryggen/axlarna!

Min morgonrutin: 
1. Tvättar ansiktet med Paulas choice – Redness relief
2. Paulas Choice redness relife toner 
3. Paulas Choice – Resist ultra light super antioxidant concentrate serum
4. Paulas Choice – Redness relief moisturizer – gärna med spf!
5. Avslutar med den underbara – HYGGE ”All-in-one” mist – ETT MÅSTE!! Huden känns så återfuktad!

Tack fina Julia!

Jag vill oxå passa på att uppmuntra er alla som fått fina resultat och som vill dela med er till oss, att maila info@skincity.se.

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

60 svar till “Före & efter med Paulas Choice”

 • (60) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Petra skriver:

  Hej! Jag har haft jätte bra hy i sommar och nu har jag fått 4 nya finnar i ansiktet och det känns som de kommer mer. Jag började med paulas choice i början på augusti och det känns konstigt om det börjar rensas ut först nu…?
  Jag har tvätt, serum, dag/nattkräm och en mask. Har tänkt köpa en peeling men vågar inte nu då de verkar breaka ut. Hjälp 🙁 vill inte ha en likadan hy som förra vintern, mådde piss.

  • annica skriver:

   Hej Petra, En obalans i huden är inte helt ovanligt, det kan ske under första 2-8 veckorna när man börjar med nya produkter. Exfoliering är jättebra att addera då detta är 1 av 4 grundsteg inom Paula’s Choice hudvård. grundstegen är: rengöring, exfoliering, dagcreme och nattcreme. Tänk på att börja med exfolieringen varannan kväll 🙂 återkom gärna hur det går.
   Kram Annica

 2. Evelina skriver:

  Åh så kul att se!! har själv såna pigmenteringar med! Främst på höger sidan av någon anledning. Köpte Paulas Choice resist skin transforming multi-correction treatment från er och hoppas att de blir bättre! Annars hoppar jag på julias

  • annica skriver:

   Hej Evelina, Åh detta är en toppenprodukt 🙂 återkom gärna hur det går med produkten. Glöm inte heller att använda solskydd dagligen och gärna ett bra antioxidant serum under, oavsett tid på året. Kram Annica

 3. J skriver:

  Roligt att se! Stor skillnad:)
  Jag har själv haft och har ännu problem med min hud med akne. Jag har provat olika märken genom era hudtester o följt era rekommendationer.
  Jag har gett det tid, massa pengar o allt annat – sömn, kost osv…
  Men det har ändå inte hjälp mig mkt. Ärren har till viss del läkt lite med produkterna jag testat. Men samtidigt har jag ständigt fått finnar under tiden o därmed nya ärr istället….
  Jag ångrar inte att jag använt tex jan marini, det har säkert gjort något (förutom att jag fick massa finnar hela tiden o därmed lite nya ärr – gjorde lite skillnad på gamla ärr i alla fall).

  Nu har jag fått hjälp av läkare o fått recept för behandling av akne (att smörja med).
  Min hud är nu finare än någonsin o jag använder produkter från apoteket, vilket verkar vara det min hud tål. Använder dock ibland lite märken från er: masker mm.

  Jag tror det handla om att hitta vad som passar en. Ibland, tyvärr, hjälper det nog inte med fina (ibland dyra) hudmärken på alla. Det är det jag vill lyfta fram; att det kan krävas annat ibland genom läkare. Men det är absolut värt att testa sig fram o det gäller att inte ge upp. Det finns en behandling för alla, det tar bara tid att hitta rätt – oavsett om det är genom hudhudterapeut eller läkare.
  För mig hjälpte inte hudterapeut, utan det fick bli läkare för att behandla min akne (som faktiskt ändå inte är så svår akne).

  Jag har ändå stor tillit till er o är tacksam att ni finns! 🙂

  • annica skriver:

   Hej J, Glad att du hittat vad som passar dig och att du tog kontakt med läkare när du kände att det du tidigare hade testat inte räckte till. Det finns många olika vägar att gå och ibland kan det vara svårt att hitta direkt. Så många faktorer som påverkar huden. Tacksam och bra att du delar med dig av din upplevelse 🙂 Kram Annica

 4. K skriver:

  Hej!
  Jag såg i det här gamla inlägget att du hänvisade till märket The Ordinary http://hudspecialisten.ww-dev.se/2017/08/sugarface-honey/
  Jag undrar vad du har för tankar kring detta märke? Skulle du säga att det är bra?

  • annica skriver:

   Hej K, Under TV4 nyhetsmorgon har jag alltid med mig ett brett utbud av produkter. The Ordinary är ett bra hudvårdsmärke men inget som ligger i plan för just Skincity nu men man vet aldrig i framtiden 🙂 Saker och ting kan alltid förändras. Så många faktorer så som spelar in.
   Kram Annica

 5. Alexandra skriver:

  Hej Annica! jag har lite funderingar kring hur jag ska få ihop min hudvårds rutin och tänkte höra om du har tips 🙂

  Morgon:

  rengöring -maria åkerberg olive cleansing + dermalogica daily microfoliant som jag varvar mellan.
  Essence water- från whamisa
  Booster- PC niacinamide 10%
  Serum- tri vita c30 + beaute pacifique serum paradoxe.
  Ögon creme- elizabeth arden pro eye cream
  Dagcreme- LJH vita propolis creme
  SPF- varierar mellan 3 olika

  Kväll:

  rengöring- jurlique oil cleanser + varierar mellan vanlig gel cleanser och exuviance bioactive wash.
  Essence water- whamisa
  Booster- PC niacinamide 10%
  serum- varannan dag PTR retinol serum, varannan PC 5% aha treatment. Beaute pacifique serum paradoxe ovanpå detta.
  ögon- verso retinol eye serum
  nattkräm/mask- varvar mellan några olika.

  tar även lite olika ansiktsmasker + exfolierar då och då med antingen PTR pumpkin mask eller Akademiklinikens tripple peel.

  min fråga är om dessa saker går ihop eller om jag borde ändra något? Har inte märkt av att min hud reagerat med denna rutin. Undrar också om jag kan ta PC 5 % aha treatment innan c-citamin serum på dagen istället och ta retinol serum varje kväll? Fått en del pigmentfläckar som jag vill jobba på.

  Tack på förhand! / Alexandra

  • annica skriver:

   Hej Alexandra, Det är så spännande att få läsa igenom era fina hudvårdsrutiner 🙂 Jag kommer gärna med input! Hittade lite tidigare hudtest som jag ser att du har skickat in för att anpassa rutinen efter just din hud och behov. Vi behöver välja ut exfolierande syror från ett märke och inte blanda på riktigt samma sätt som du gör idag då du har en hud i obalans. Mer om varför du gärna ska försöka undvika att landa syror i ditt fall, http://hudspecialisten.ww-dev.se/2015/12/kan-man-blanda-marken-med-syra/
   Morgon:
   rengöring -maria åkerberg olive cleansing
   Essence water- från whamisa
   exfoliering: https://skincity.se/sv/skin-perfecting-2-bha-lotion – börja varannan dag!
   Booster- PC niacinamide 10%
   Serum- tri vita c30 + beaute pacifique serum paradoxe.
   Ögon creme- elizabeth arden pro eye cream
   Dagcreme- LJH vita propolis creme
   SPF- varierar mellan 3 olika

   Kväll:
   rengöring- jurlique oil cleanser + varierar mellan vanlig gel cleanser
   Essence water- whamisa
   exfoliering: PC 5% AHA – varje kväll
   Booster- PC niacinamide 10%
   serum- varannan dag PTR retinol serum (var tredje kväll, uteslut AHA dessa kvällar). Beaute pacifique serum paradoxe ovanpå detta.
   ögon- verso retinol eye serum
   nattkräm/mask- varvar mellan några olika.

   Kram Annica

 6. Lena skriver:

  Hej, kan ni inte ta in Mene & Mot / Eneomey igen?

 7. May-Britt skriver:

  Hei.
  Jeg har Keratosis Pilaris på halva halsen og ned mot brystet.
  Og undrar hvordan kan jeg best behandle detta?
  Jeg bruker Exuvians produkter og bruker hals kremen.
  Men jeg burde vell exfolere der jeg har Keratosis Pilaris ? Og bruke noe som lugnar og gir fukt.
  Kram

  • annica skriver:

   Hej May-britt, För att förbättra en keratosis pilaris en bra balans mellan fukt och exfoliering. PHA-syran som är genomgående i Exuviance serie blir därför toppen för detta tillstånd. Evening restorative complex kan vara en bra start att börja applicera på hals och dekolletage. Lycka till och återkom gärna hur det går!
   Kram Annica

 8. Ranveig skriver:

  Hei! Så fine resultater, med helt riktige produkter til denne type hud.
  Men mitt spørsmål er: Vi som er godt voksne, med rynker, pigmentflekker, ujevn hud, tørr hud osv…
  Ser aldri noe «før og etter» bilder av disse problemene, eller hører om damer i godt voksen alder som har blitt mye bedre i huden av disse problemene som kommer i godt voksen alder. Dette er litt synd synes jeg. Burde ha litt mer fonus på disse hudproblemene også, ikke bare acne og fet hud. Håper å lese litt mer info, samt høre flere voksne kvinner om deres erfaringer med produkter dom er anbefalt denne aldersgruppen og hudproblemer 🙂 Veldig hyggelig å lese bloggen din, mye nyttig info her 🙂

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Dessa bilder är det något som kunderna själva vill skicka in och inget som vi mailar ut och frågar. Tyvärr finns det inte massa bilder att välja mellan och de bilder som publiceras har även godkänts att få användas. Många skickar in fina före och efter bilder för andra tillstånd men som inte vill att bilderna kan publiceras. Så tyvärr finns det inte allt för mycket att välja mellan idag men vi hoppa det kommer 🙂 Envisa pigmenteringar kan även ta tid och märks ofta inte lika snabbt och effektivt som just acne, tror därför att det är lättare att ta bilder.
   Kram Annica

 9. A skriver:

  Hej! Jag är inne på er hemsida och letar efter en kräm som tar bort mina röda prickar som jag fått efter acne. Fick ett acneutbrott från ingenstans för ett år sen, äntligen har det lugnat ner sig men jag har små färska ärrprickar som jag jätte gärna vill få bort. Vilken är er absolut bästa kräm mot röda prickar?
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning, A

 10. Maria skriver:

  Fantastiska resultat!
  Jag har lidit av acne (bitvis svår) sedan jag var tonåring. Ett tips om Skincity och produkter från PC förändrade allt och i dag är min hud så mycket bättre! Jag är en frälst hudvårdsfantast och älskar mina rutiner och min egentid i badrummet. Jag är fortfarande (i stort sett) trogen produkter från PC och förutom månadsvisa utbrott som jag än så länge inte kommit helt tillrätta med (tips på riktigt effektiv punktbehandling mottages gärna) är jag och min hud allra bästa vänner!

  • annica skriver:

   Hej Maria, Men åh vad glad jag blir att få möjlighet att ta del av din historia 🙂 Du har så rätt angående EGENTID! En tid som är avkopplande i sig att få ta dessa minuter och bara fokusera och vårda sig själv. Något som såklart även gynnar huden. Jag gick igenom din rutin, WOW! Vilken in rutin och produkter du har. LEAR Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA ser jag att du hade för ett tag sen och är även vad jag rekommenderar dig att addera igenom. Utmärkt för att även motverka nya utbrott, kan även appliceras lokalt 🙂 Kram Annica

 11. Evelina skriver:

  Åh så kul att se!! har själv såna pigmenteringar med! Främst på höger sidan av någon anledning. Köpte Paulas Choice resist skin transforming multi-correction treatment från er och hoppas att de blir bättre! Annars hoppar jag på julias

 12. Evelina skriver:

  Åh så kul att se!! har själv såna pigmenteringar med! Främst på höger sidan av någon anledning. Köpte Paulas Choice resist skin transforming multi-correction treatment från er och hoppas att de blir bättre! Annars hoppar jag på julias

  • annica skriver:

   Hej Evelina, Åh detta är en toppenprodukt 🙂 återkom gärna hur det går med produkten. Glöm inte heller att använda solskydd dagligen och gärna ett bra antioxidant serum under, oavsett tid på året. Kram Annica

 13. Evelina skriver:

  &#197h s&#229 kul att se!! har sj&#228lv s&#229na pigmenteringar med! Fr&#228mst p&#229 h&#246ger sidan av n&#229gon anledning. K&#246pte Paulas Choice resist skin transforming multi-correction treatment fr&#229n er och hoppas att de blir b&#228ttre! Annars hoppar jag p&#229 julias

 14. Petra skriver:

  Hej! Jag har haft jätte bra hy i sommar och nu har jag fått 4 nya finnar i ansiktet och det känns som de kommer mer. Jag började med paulas choice i början på augusti och det känns konstigt om det börjar rensas ut först nu…?
  Jag har tvätt, serum, dag/nattkräm och en mask. Har tänkt köpa en peeling men vågar inte nu då de verkar breaka ut. Hjälp 🙁 vill inte ha en likadan hy som förra vintern, mådde piss.

 15. Petra skriver:

  Hej! Jag har haft jätte bra hy i sommar och nu har jag fått 4 nya finnar i ansiktet och det känns som de kommer mer. Jag började med paulas choice i början på augusti och det känns konstigt om det börjar rensas ut först nu…?
  Jag har tvätt, serum, dag/nattkräm och en mask. Har tänkt köpa en peeling men vågar inte nu då de verkar breaka ut. Hjälp 🙁 vill inte ha en likadan hy som förra vintern, mådde piss.

  • annica skriver:

   Hej Petra, En obalans i huden är inte helt ovanligt, det kan ske under första 2-8 veckorna när man börjar med nya produkter. Exfoliering är jättebra att addera då detta är 1 av 4 grundsteg inom Paula’s Choice hudvård. grundstegen är: rengöring, exfoliering, dagcreme och nattcreme. Tänk på att börja med exfolieringen varannan kväll 🙂 återkom gärna hur det går.
   Kram Annica

 16. Petra skriver:

  Hej! Jag har haft j&#228tte bra hy i sommar och nu har jag f&#229tt 4 nya finnar i ansiktet och det k&#228nns som de kommer mer. Jag b&#246rjade med paulas choice i b&#246rjan p&#229 augusti och det k&#228nns konstigt om det b&#246rjar rensas ut f&#246rst nu…?
  Jag har tv&#228tt, serum, dag/nattkr&#228m och en mask. Har t&#228nkt k&#246pa en peeling men v&#229gar inte nu d&#229 de verkar breaka ut. Hj&#228lp 🙁 vill inte ha en likadan hy som f&#246rra vintern, m&#229dde piss.

 17. Lena skriver:

  Hej, kan ni inte ta in Mene & Mot / Eneomey igen?

 18. Lena skriver:

  Hej, kan ni inte ta in Mene & Mot / Eneomey igen?

 19. Lena skriver:

  Hej, kan ni inte ta in Mene &#38 Mot / Eneomey igen?

 20. May-Britt skriver:

  Hei.
  Jeg har Keratosis Pilaris på halva halsen og ned mot brystet.
  Og undrar hvordan kan jeg best behandle detta?
  Jeg bruker Exuvians produkter og bruker hals kremen.
  Men jeg burde vell exfolere der jeg har Keratosis Pilaris ? Og bruke noe som lugnar og gir fukt.
  Kram

 21. May-Britt skriver:

  Hei.
  Jeg har Keratosis Pilaris på halva halsen og ned mot brystet.
  Og undrar hvordan kan jeg best behandle detta?
  Jeg bruker Exuvians produkter og bruker hals kremen.
  Men jeg burde vell exfolere der jeg har Keratosis Pilaris ? Og bruke noe som lugnar og gir fukt.
  Kram

  • annica skriver:

   Hej May-britt, För att förbättra en keratosis pilaris en bra balans mellan fukt och exfoliering. PHA-syran som är genomgående i Exuviance serie blir därför toppen för detta tillstånd. Evening restorative complex kan vara en bra start att börja applicera på hals och dekolletage. Lycka till och återkom gärna hur det går!
   Kram Annica

 22. May-Britt skriver:

  Hei.
  Jeg har Keratosis Pilaris p&#229 halva halsen og ned mot brystet.
  Og undrar hvordan kan jeg best behandle detta?
  Jeg bruker Exuvians produkter og bruker hals kremen.
  Men jeg burde vell exfolere der jeg har Keratosis Pilaris ? Og bruke noe som lugnar og gir fukt.
  Kram

 23. Ranveig skriver:

  Hei! Så fine resultater, med helt riktige produkter til denne type hud.
  Men mitt spørsmål er: Vi som er godt voksne, med rynker, pigmentflekker, ujevn hud, tørr hud osv…
  Ser aldri noe «før og etter» bilder av disse problemene, eller hører om damer i godt voksen alder som har blitt mye bedre i huden av disse problemene som kommer i godt voksen alder. Dette er litt synd synes jeg. Burde ha litt mer fonus på disse hudproblemene også, ikke bare acne og fet hud. Håper å lese litt mer info, samt høre flere voksne kvinner om deres erfaringer med produkter dom er anbefalt denne aldersgruppen og hudproblemer 🙂 Veldig hyggelig å lese bloggen din, mye nyttig info her 🙂

 24. Ranveig skriver:

  Hei! Så fine resultater, med helt riktige produkter til denne type hud.
  Men mitt spørsmål er: Vi som er godt voksne, med rynker, pigmentflekker, ujevn hud, tørr hud osv…
  Ser aldri noe «før og etter» bilder av disse problemene, eller hører om damer i godt voksen alder som har blitt mye bedre i huden av disse problemene som kommer i godt voksen alder. Dette er litt synd synes jeg. Burde ha litt mer fonus på disse hudproblemene også, ikke bare acne og fet hud. Håper å lese litt mer info, samt høre flere voksne kvinner om deres erfaringer med produkter dom er anbefalt denne aldersgruppen og hudproblemer 🙂 Veldig hyggelig å lese bloggen din, mye nyttig info her 🙂

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Dessa bilder är det något som kunderna själva vill skicka in och inget som vi mailar ut och frågar. Tyvärr finns det inte massa bilder att välja mellan och de bilder som publiceras har även godkänts att få användas. Många skickar in fina före och efter bilder för andra tillstånd men som inte vill att bilderna kan publiceras. Så tyvärr finns det inte allt för mycket att välja mellan idag men vi hoppa det kommer 🙂 Envisa pigmenteringar kan även ta tid och märks ofta inte lika snabbt och effektivt som just acne, tror därför att det är lättare att ta bilder.
   Kram Annica

 25. Ranveig skriver:

  Hei! S&#229 fine resultater, med helt riktige produkter til denne type hud.
  Men mitt sp&#248rsm&#229l er: Vi som er godt voksne, med rynker, pigmentflekker, ujevn hud, t&#248rr hud osv…
  Ser aldri noe &#171f&#248r og etter&#187 bilder av disse problemene, eller h&#248rer om damer i godt voksen alder som har blitt mye bedre i huden av disse problemene som kommer i godt voksen alder. Dette er litt synd synes jeg. Burde ha litt mer fonus p&#229 disse hudproblemene ogs&#229, ikke bare acne og fet hud. H&#229per &#229 lese litt mer info, samt h&#248re flere voksne kvinner om deres erfaringer med produkter dom er anbefalt denne aldersgruppen og hudproblemer 🙂 Veldig hyggelig &#229 lese bloggen din, mye nyttig info her 🙂

 26. A skriver:

  Hej! Jag är inne på er hemsida och letar efter en kräm som tar bort mina röda prickar som jag fått efter acne. Fick ett acneutbrott från ingenstans för ett år sen, äntligen har det lugnat ner sig men jag har små färska ärrprickar som jag jätte gärna vill få bort. Vilken är er absolut bästa kräm mot röda prickar?
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning, A

 27. A skriver:

  Hej! Jag är inne på er hemsida och letar efter en kräm som tar bort mina röda prickar som jag fått efter acne. Fick ett acneutbrott från ingenstans för ett år sen, äntligen har det lugnat ner sig men jag har små färska ärrprickar som jag jätte gärna vill få bort. Vilken är er absolut bästa kräm mot röda prickar?
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning, A

 28. A skriver:

  Hej! Jag &#228r inne p&#229 er hemsida och letar efter en kr&#228m som tar bort mina r&#246da prickar som jag f&#229tt efter acne. Fick ett acneutbrott fr&#229n ingenstans f&#246r ett &#229r sen, &#228ntligen har det lugnat ner sig men jag har sm&#229 f&#228rska &#228rrprickar som jag j&#228tte g&#228rna vill f&#229 bort. Vilken &#228r er absolut b&#228sta kr&#228m mot r&#246da prickar?
  Tack p&#229 f&#246rhand!
  Med v&#228nlig h&#228lsning, A

 29. J skriver:

  Roligt att se! Stor skillnad:)
  Jag har själv haft och har ännu problem med min hud med akne. Jag har provat olika märken genom era hudtester o följt era rekommendationer.
  Jag har gett det tid, massa pengar o allt annat – sömn, kost osv…
  Men det har ändå inte hjälp mig mkt. Ärren har till viss del läkt lite med produkterna jag testat. Men samtidigt har jag ständigt fått finnar under tiden o därmed nya ärr istället….
  Jag ångrar inte att jag använt tex jan marini, det har säkert gjort något (förutom att jag fick massa finnar hela tiden o därmed lite nya ärr – gjorde lite skillnad på gamla ärr i alla fall).

  Nu har jag fått hjälp av läkare o fått recept för behandling av akne (att smörja med).
  Min hud är nu finare än någonsin o jag använder produkter från apoteket, vilket verkar vara det min hud tål. Använder dock ibland lite märken från er: masker mm.

  Jag tror det handla om att hitta vad som passar en. Ibland, tyvärr, hjälper det nog inte med fina (ibland dyra) hudmärken på alla. Det är det jag vill lyfta fram; att det kan krävas annat ibland genom läkare. Men det är absolut värt att testa sig fram o det gäller att inte ge upp. Det finns en behandling för alla, det tar bara tid att hitta rätt – oavsett om det är genom hudhudterapeut eller läkare.
  För mig hjälpte inte hudterapeut, utan det fick bli läkare för att behandla min akne (som faktiskt ändå inte är så svår akne).

  Jag har ändå stor tillit till er o är tacksam att ni finns! 🙂

 30. J skriver:

  Roligt att se! Stor skillnad:)
  Jag har själv haft och har ännu problem med min hud med akne. Jag har provat olika märken genom era hudtester o följt era rekommendationer.
  Jag har gett det tid, massa pengar o allt annat – sömn, kost osv…
  Men det har ändå inte hjälp mig mkt. Ärren har till viss del läkt lite med produkterna jag testat. Men samtidigt har jag ständigt fått finnar under tiden o därmed nya ärr istället….
  Jag ångrar inte att jag använt tex jan marini, det har säkert gjort något (förutom att jag fick massa finnar hela tiden o därmed lite nya ärr – gjorde lite skillnad på gamla ärr i alla fall).

  Nu har jag fått hjälp av läkare o fått recept för behandling av akne (att smörja med).
  Min hud är nu finare än någonsin o jag använder produkter från apoteket, vilket verkar vara det min hud tål. Använder dock ibland lite märken från er: masker mm.

  Jag tror det handla om att hitta vad som passar en. Ibland, tyvärr, hjälper det nog inte med fina (ibland dyra) hudmärken på alla. Det är det jag vill lyfta fram; att det kan krävas annat ibland genom läkare. Men det är absolut värt att testa sig fram o det gäller att inte ge upp. Det finns en behandling för alla, det tar bara tid att hitta rätt – oavsett om det är genom hudhudterapeut eller läkare.
  För mig hjälpte inte hudterapeut, utan det fick bli läkare för att behandla min akne (som faktiskt ändå inte är så svår akne).

  Jag har ändå stor tillit till er o är tacksam att ni finns! 🙂

  • annica skriver:

   Hej J, Glad att du hittat vad som passar dig och att du tog kontakt med läkare när du kände att det du tidigare hade testat inte räckte till. Det finns många olika vägar att gå och ibland kan det vara svårt att hitta direkt. Så många faktorer som påverkar huden. Tacksam och bra att du delar med dig av din upplevelse 🙂 Kram Annica

 31. K skriver:

  Hej!
  Jag såg i det här gamla inlägget att du hänvisade till märket The Ordinary https://hudspecialisten.se/2017/08/sugarface-honey/
  Jag undrar vad du har för tankar kring detta märke? Skulle du säga att det är bra?

 32. K skriver:

  Hej!
  Jag såg i det här gamla inlägget att du hänvisade till märket The Ordinary https://hudspecialisten.se/2017/08/sugarface-honey/
  Jag undrar vad du har för tankar kring detta märke? Skulle du säga att det är bra?

  • annica skriver:

   Hej K, Under TV4 nyhetsmorgon har jag alltid med mig ett brett utbud av produkter. The Ordinary är ett bra hudvårdsmärke men inget som ligger i plan för just Skincity nu men man vet aldrig i framtiden 🙂 Saker och ting kan alltid förändras. Så många faktorer så som spelar in.
   Kram Annica

 33. Alexandra skriver:

  Hej Annica! jag har lite funderingar kring hur jag ska få ihop min hudvårds rutin och tänkte höra om du har tips 🙂

  Morgon:

  rengöring -maria åkerberg olive cleansing + dermalogica daily microfoliant som jag varvar mellan.
  Essence water- från whamisa
  Booster- PC niacinamide 10%
  Serum- tri vita c30 + beaute pacifique serum paradoxe.
  Ögon creme- elizabeth arden pro eye cream
  Dagcreme- LJH vita propolis creme
  SPF- varierar mellan 3 olika

  Kväll:

  rengöring- jurlique oil cleanser + varierar mellan vanlig gel cleanser och exuviance bioactive wash.
  Essence water- whamisa
  Booster- PC niacinamide 10%
  serum- varannan dag PTR retinol serum, varannan PC 5% aha treatment. Beaute pacifique serum paradoxe ovanpå detta.
  ögon- verso retinol eye serum
  nattkräm/mask- varvar mellan några olika.

  tar även lite olika ansiktsmasker + exfolierar då och då med antingen PTR pumpkin mask eller Akademiklinikens tripple peel.

  min fråga är om dessa saker går ihop eller om jag borde ändra något? Har inte märkt av att min hud reagerat med denna rutin. Undrar också om jag kan ta PC 5 % aha treatment innan c-citamin serum på dagen istället och ta retinol serum varje kväll? Fått en del pigmentfläckar som jag vill jobba på.

  Tack på förhand! / Alexandra

 34. Alexandra skriver:

  Hej Annica! jag har lite funderingar kring hur jag ska få ihop min hudvårds rutin och tänkte höra om du har tips 🙂

  Morgon:

  rengöring -maria åkerberg olive cleansing + dermalogica daily microfoliant som jag varvar mellan.
  Essence water- från whamisa
  Booster- PC niacinamide 10%
  Serum- tri vita c30 + beaute pacifique serum paradoxe.
  Ögon creme- elizabeth arden pro eye cream
  Dagcreme- LJH vita propolis creme
  SPF- varierar mellan 3 olika

  Kväll:

  rengöring- jurlique oil cleanser + varierar mellan vanlig gel cleanser och exuviance bioactive wash.
  Essence water- whamisa
  Booster- PC niacinamide 10%
  serum- varannan dag PTR retinol serum, varannan PC 5% aha treatment. Beaute pacifique serum paradoxe ovanpå detta.
  ögon- verso retinol eye serum
  nattkräm/mask- varvar mellan några olika.

  tar även lite olika ansiktsmasker + exfolierar då och då med antingen PTR pumpkin mask eller Akademiklinikens tripple peel.

  min fråga är om dessa saker går ihop eller om jag borde ändra något? Har inte märkt av att min hud reagerat med denna rutin. Undrar också om jag kan ta PC 5 % aha treatment innan c-citamin serum på dagen istället och ta retinol serum varje kväll? Fått en del pigmentfläckar som jag vill jobba på.

  Tack på förhand! / Alexandra

  • annica skriver:

   Hej Alexandra, Det är så spännande att få läsa igenom era fina hudvårdsrutiner 🙂 Jag kommer gärna med input! Hittade lite tidigare hudtest som jag ser att du har skickat in för att anpassa rutinen efter just din hud och behov. Vi behöver välja ut exfolierande syror från ett märke och inte blanda på riktigt samma sätt som du gör idag då du har en hud i obalans. Mer om varför du gärna ska försöka undvika att landa syror i ditt fall, https://hudspecialisten.se/2015/12/kan-man-blanda-marken-med-syra/
   Morgon:
   rengöring -maria åkerberg olive cleansing
   Essence water- från whamisa
   exfoliering: https://skincity.se/sv/skin-perfecting-2-bha-lotion – börja varannan dag!
   Booster- PC niacinamide 10%
   Serum- tri vita c30 + beaute pacifique serum paradoxe.
   Ögon creme- elizabeth arden pro eye cream
   Dagcreme- LJH vita propolis creme
   SPF- varierar mellan 3 olika

   Kväll:
   rengöring- jurlique oil cleanser + varierar mellan vanlig gel cleanser
   Essence water- whamisa
   exfoliering: PC 5% AHA – varje kväll
   Booster- PC niacinamide 10%
   serum- varannan dag PTR retinol serum (var tredje kväll, uteslut AHA dessa kvällar). Beaute pacifique serum paradoxe ovanpå detta.
   ögon- verso retinol eye serum
   nattkräm/mask- varvar mellan några olika.

   Kram Annica

 35. J skriver:

  Roligt att se! Stor skillnad:)
  Jag har sj&#228lv haft och har &#228nnu problem med min hud med akne. Jag har provat olika m&#228rken genom era hudtester o f&#246ljt era rekommendationer.
  Jag har gett det tid, massa pengar o allt annat – s&#246mn, kost osv…
  Men det har &#228nd&#229 inte hj&#228lp mig mkt. &#196rren har till viss del l&#228kt lite med produkterna jag testat. Men samtidigt har jag st&#228ndigt f&#229tt finnar under tiden o d&#228rmed nya &#228rr ist&#228llet….
  Jag &#229ngrar inte att jag anv&#228nt tex jan marini, det har s&#228kert gjort n&#229got (f&#246rutom att jag fick massa finnar hela tiden o d&#228rmed lite nya &#228rr – gjorde lite skillnad p&#229 gamla &#228rr i alla fall).

  Nu har jag f&#229tt hj&#228lp av l&#228kare o f&#229tt recept f&#246r behandling av akne (att sm&#246rja med).
  Min hud &#228r nu finare &#228n n&#229gonsin o jag anv&#228nder produkter fr&#229n apoteket, vilket verkar vara det min hud t&#229l. Anv&#228nder dock ibland lite m&#228rken fr&#229n er: masker mm.

  Jag tror det handla om att hitta vad som passar en. Ibland, tyv&#228rr, hj&#228lper det nog inte med fina (ibland dyra) hudm&#228rken p&#229 alla. Det &#228r det jag vill lyfta fram; att det kan kr&#228vas annat ibland genom l&#228kare. Men det &#228r absolut v&#228rt att testa sig fram o det g&#228ller att inte ge upp. Det finns en behandling f&#246r alla, det tar bara tid att hitta r&#228tt – oavsett om det &#228r genom hudhudterapeut eller l&#228kare.
  F&#246r mig hj&#228lpte inte hudterapeut, utan det fick bli l&#228kare f&#246r att behandla min akne (som faktiskt &#228nd&#229 inte &#228r s&#229 sv&#229r akne).

  Jag har &#228nd&#229 stor tillit till er o &#228r tacksam att ni finns! 🙂

 36. Maria skriver:

  Fantastiska resultat!
  Jag har lidit av acne (bitvis svår) sedan jag var tonåring. Ett tips om Skincity och produkter från PC förändrade allt och i dag är min hud så mycket bättre! Jag är en frälst hudvårdsfantast och älskar mina rutiner och min egentid i badrummet. Jag är fortfarande (i stort sett) trogen produkter från PC och förutom månadsvisa utbrott som jag än så länge inte kommit helt tillrätta med (tips på riktigt effektiv punktbehandling mottages gärna) är jag och min hud allra bästa vänner!

 37. Maria skriver:

  Fantastiska resultat!
  Jag har lidit av acne (bitvis svår) sedan jag var tonåring. Ett tips om Skincity och produkter från PC förändrade allt och i dag är min hud så mycket bättre! Jag är en frälst hudvårdsfantast och älskar mina rutiner och min egentid i badrummet. Jag är fortfarande (i stort sett) trogen produkter från PC och förutom månadsvisa utbrott som jag än så länge inte kommit helt tillrätta med (tips på riktigt effektiv punktbehandling mottages gärna) är jag och min hud allra bästa vänner!

  • annica skriver:

   Hej Maria, Men åh vad glad jag blir att få möjlighet att ta del av din historia 🙂 Du har så rätt angående EGENTID! En tid som är avkopplande i sig att få ta dessa minuter och bara fokusera och vårda sig själv. Något som såklart även gynnar huden. Jag gick igenom din rutin, WOW! Vilken in rutin och produkter du har. LEAR Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA ser jag att du hade för ett tag sen och är även vad jag rekommenderar dig att addera igenom. Utmärkt för att även motverka nya utbrott, kan även appliceras lokalt 🙂 Kram Annica

 38. K skriver:

  Hej!
  Jag s&#229g i det h&#228r gamla inl&#228gget att du h&#228nvisade till m&#228rket The Ordinary http://hudspecialisten.ww-dev.se/2017/08/sugarface-honey/
  Jag undrar vad du har f&#246r tankar kring detta m&#228rke? Skulle du s&#228ga att det &#228r bra?

 39. Alexandra skriver:

  Hej Annica! jag har lite funderingar kring hur jag ska f&#229 ihop min hudv&#229rds rutin och t&#228nkte h&#246ra om du har tips 🙂

  Morgon:

  reng&#246ring -maria &#229kerberg olive cleansing + dermalogica daily microfoliant som jag varvar mellan.
  Essence water- fr&#229n whamisa
  Booster- PC niacinamide 10%
  Serum- tri vita c30 + beaute pacifique serum paradoxe.
  &#214gon creme- elizabeth arden pro eye cream
  Dagcreme- LJH vita propolis creme
  SPF- varierar mellan 3 olika

  Kv&#228ll:

  reng&#246ring- jurlique oil cleanser + varierar mellan vanlig gel cleanser och exuviance bioactive wash.
  Essence water- whamisa
  Booster- PC niacinamide 10%
  serum- varannan dag PTR retinol serum, varannan PC 5% aha treatment. Beaute pacifique serum paradoxe ovanp&#229 detta.
  &#246gon- verso retinol eye serum
  nattkr&#228m/mask- varvar mellan n&#229gra olika.

  tar &#228ven lite olika ansiktsmasker + exfolierar d&#229 och d&#229 med antingen PTR pumpkin mask eller Akademiklinikens tripple peel.

  min fr&#229ga &#228r om dessa saker g&#229r ihop eller om jag borde &#228ndra n&#229got? Har inte m&#228rkt av att min hud reagerat med denna rutin. Undrar ocks&#229 om jag kan ta PC 5 % aha treatment innan c-citamin serum p&#229 dagen ist&#228llet och ta retinol serum varje kv&#228ll? F&#229tt en del pigmentfl&#228ckar som jag vill jobba p&#229.

  Tack p&#229 f&#246rhand! / Alexandra

 40. Maria skriver:

  Fantastiska resultat!
  Jag har lidit av acne (bitvis sv&#229r) sedan jag var ton&#229ring. Ett tips om Skincity och produkter fr&#229n PC f&#246r&#228ndrade allt och i dag &#228r min hud s&#229 mycket b&#228ttre! Jag &#228r en fr&#228lst hudv&#229rdsfantast och &#228lskar mina rutiner och min egentid i badrummet. Jag &#228r fortfarande (i stort sett) trogen produkter fr&#229n PC och f&#246rutom m&#229nadsvisa utbrott som jag &#228n s&#229 l&#228nge inte kommit helt tillr&#228tta med (tips p&#229 riktigt effektiv punktbehandling mottages g&#228rna) &#228r jag och min hud allra b&#228sta v&#228nner!