FÖRE OCH EFTER: KLAIRS & LGH

 • | Annica

“Jag ska inte säga att resultaten kom fort men nu ett år senare talar resultatet för sig själv! ”

Idag tänkte jag dela med mig av en fantastisk hudvårdsresa som vår kund Angelica har skickat in för att visa oss andra. Det värmer i hjärtat när jag ser hennes fina resultat och hennes leende på bild nr 2.. Ni som är i en liknande situation och kämpar med er hud vill jag passa på att påminna er om att  ha is i magen. Det gäller att ha tålamod med era produkter och ge dem tid… Här kommer Angelicas inspirerande hudvårdsresa:

Behandlingstid: Exakt 8 månader mellan bilderna

Här kommer Angelicas story:

Min hudhistoria sträcker sig långt tillbaka då jag i stort sett sen puberteten haft acne (är 34 idag), den har varit mer eller mindre aktiv men alltid funnits där. Fått receptbelagda salvor och krämer och även testat massa olika märken hit och dit. Senaste året var det dock som att det blev värre och jag började må extremt dåligt över min hud. Kontaktade hudläkare som skrev ut tetralysal. Funkade bra under tiden, men en månad efter jag slutat kom allt tillbaka, före-bilden på mig är alltså efter tetralysal-kuren. Hudläkaren sa då att isotretinoin var sista utvägen. Jag tvekade och ville tänka på saken då jag hört så mycket om jobbiga biverkningar av det.
En kollega på jobbet, som jobbat som hudterapeut innan, frågade om jag hört talas om k-Beauty och tyckte jag skulle testa Klairs. Jag tänkte att jag ger det en chans innan jag ringer hudläkaren och får recept på isotretinoin. Sagt och gjort, beställde ett start-kit från Klairs (oily skin) och körde igång. Jag ska inte säga att resultaten kom fort men jag började se lite skillnad i huden, fick en mycket jämnare hudton och fick mindre och mindre finnar. Efter hand har jag lagt till mer och mer i rutinen och är nu uppe på 10-12 steg och har även blandat in Hyggee, Leegeehaam och byWishtrend i min rutin. Älskar min lilla stund i badrummet. Har varit i kontakt med hudterapeuterna på SC måånga gånger och fått allt skräddarsytt till efter mig. Och nu ett år senare talar resultatet för sig själv! Och jag slapp äta isotretinoin.

Dagrutin:
Klairs oljetvätt
Klairs gentle black sugar charcoal soap
Varannan dag kör jag med mandelsyran från byWishtrend i detta steget.
Klairs toner
Leegeehaam tea tree essence
Varannan dag när jag inte kör med mandelsyra börjar jag med Klairs vitamin c-serum här
Klairs rich moist soothing serum
Leegeehaam vita propolis ampoule
Här tar jag antingen Klairs rich moist soothing cream eller Leegeehaam vita propolis Cream
Klairs illuminating supple blemish cream

Kvällsrutin:
Nästan samma som dagrutinen, byter ut Leegeehaam vita propolis ampoule till Leegeehaam grow hyal B5 ampuole.
Kör med k-Beauty sheetmask två-tre dagar i veckan, vilken beror på hur min hud mår för tillfället.
Ögonkräm från etude house
Istället för rich moist soothing cream eller vita propolis cream kör jag Klairs midnight blue calming Cream till kvällen.
Avslutar med Klairs vitamin E mask de dagar jag kör med c-vitamin serumet.
De dagar jag kör med mandelsyra avslutar jag med Hyggee all in one Cream som nattmask.

På dagarna har jag även Hyggee all in one mist med mig som jag sprayar på när jag vill ha lite uppfräschning. När jag får något utbrott här och var kör jag även med byWishtrend teca 1% barrier Cream för att hjälpa huden läka snabbare.

Tack igen fina du, för att du delade med dig av din hudvårdsberättelse i syfte att hjälpa andra i samma situation.

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

55 svar till “FÖRE OCH EFTER: KLAIRS & LGH”

 • (55) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. C skriver:

  Åh vad härligt för dig Angelika! Jag är 40+ och har forfarande problemhud. Den var fet och oren som yngre. Har också ätit allsköns mediciner. Nu som äldre är huden torr, känslig och tyvärr forfarande acnebenägen. Klairs och LGH är mina favoriter. Jag har testat andra och dyrare märken också men återvänder. Klairs rich most soothing serum var den definitiva vändpunkten för mig. Jag fick resultat redan efter en vecka! Galet jag vet! Begynnande finnar läker ofta ut redan innan det blivit något allvarligare av dem. Kram!

 2. Johanna skriver:

  Vilket resultat! Började själv med k-beauty strax efter ni lanserade dem och det blev verkligen en ”aha” upplevelse. Haft besvär med eksem och utslag till och från hela livet men inte använt kortisonkräm i ansiktet sen dess! Anv både från Klairs, LJH, hyggee och make p:rem. Hoppas ni fortsätter ta in fler! Den ögonkrämen hon har i sin rutin från etude house har jag läst mkt om, är det ngt ni planerar ta in..? KRAM

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Hudvård som verkligen levererar och jag blir så glad att ni fått så fina upplevelser med dessa märken 🙂 Jag ser ständigt över vilka märken som finns på Skincity och så roligt när ni återkommer med produkter ni gillar. Kram Annica

 3. Viktoria skriver:

  Hej! Jag undrar om huden ”vänjer sig” då man använder retinol och bör ta paus då och då från retinol?
  Sedan undrar jag om man ska ha något över retinol tex oljeserum?

  • annica skriver:

   Hej Viktoria, Det skulle jag inte säga 🙂 Men ofta har huden behov av fler ingredienser och kan vara bra att variera pga av denna anledning. Men retinol är något jag annars tycker att man absolut kan fortsätta med. Så länge du har en anpassad produkter efter just din hud och behov. Kram Annica

 4. Elin skriver:

  Åh vad härligt att läsa om dessa solskenshistorier. Jag blir så rörd av detta eftersom jag vet vad hyn gör för en tjejs självförtroende! Och vi slipper äta massa onödiga kemikalier.

  Go go go Skincity!!!!!!!

 5. Michelle B skriver:

  Hej Annica!

  Jag tror att det är dags för mig att få en uppfattning på vilka produkter jag ska använda och kombinera tillsammans utan att ”överkonsumera”. Min hy är en klassisk blandhy, någon finne då och då och ganska ”väderbaserad” hy. Jag har en del ganska envisa ”mörka fläckar’ från finnar pga min hudton som är lite brunare pga mitt ursprung från Latinamerika.

  AM:
  Mina rengöringar på morgonen varvar med
  BR Lait u
  BR Eau Micellaire (används vid behov)
  (Har även en ta ta Harper regenerating cleanser som jag inte öppnat ännu, vet ej om jag ska avvakta med den?)
  BR P50
  Hydration Serum från Verso
  Tri vita från Dermaceutic (ibland)
  Dagcreme retinol spf 30 från Verso
  Samt Super eye serum från Verso under pågående invänjning.

  PM
  Jag har börjat vänja in Mela Cream (dag 12 nu, varannan kväll) som har fina ingredienser vilket jag tror kan vara bra för mina ”mörka fläckar”. Så min rutin ser just nu ut såhär
  Cleansing balm från Elamis varannan kväll när jag använde Mela Cream
  (Lägger på en ”nattmask” från PC eller radial dragons blod varje/varannan dag nu på vintern).
  När jag ej har Mela Cream så är rutinen ganska lik morgonen, däremot tar jag bort Tri vitan och dag cremen från Verso och lägger till BR Creme Dermapurifiante men målet är som sagt att börja köra med Mela Cream varje kväll framöver då jag ej märkt av någon reaktion.

  Det känns som jag har för mycket? Hur skulle du rekommendera att jag ändrar om?

  Tusen tack för all inspiration du och dina kollegor ger mig!

  • annica skriver:

   Hej Michelle B, Du har ju en helt fantastisk hudvårdsrutin! 🙂 Jättebra att uppdatera rutinen efter behov och göra små justeringar på vägen. Jag ser till att någon av mina duktiga kollegor återkommer till dig med ett mer utförligt svar. Jag ser även till att lämna min input.
   Kram Annica

 6. Malin skriver:

  Hej, jag testar just nu en liten ny rutin efter att ha kört exuviance (för känslig hy) i ca 2år. Jag har snart slut på vespera serumet (vilket har funkat fint för mig), men funderar på om jag ska testa något nytt serum som känns bra och ger fint resultat.

  Dermalogica precleanse
  dermalogica ultracalmin cleanser
  Ca 1 ggr/vecka daily microfoliant
  Klairs preparation facial toner
  codage serum 1 (test)
  Vespera serum
  Ultra restorative cream (kväll)
  KCeutic (test) (morgon)

  Jag har gillat exuviance padsen och ultra restorative cream, men funderar på att byta till någon liknande ansiktskräm?

  Är lite känslig, blir lätt röd, men har ”grov” hy med vidgade porer, enstaka finnar.

 7. Vilket fint resultat. Jag har börjat använda några av klarins produkter och är så nöjd med dem.

 8. Johanna skriver:

  Vilket resultat! B&#246rjade sj&#228lv med k-beauty strax efter ni lanserade dem och det blev verkligen en ”aha” upplevelse. Haft besv&#228r med eksem och utslag till och fr&#229n hela livet men inte anv&#228nt kortisonkr&#228m i ansiktet sen dess! Anv b&#229de fr&#229n Klairs, LJH, hyggee och make p:rem. Hoppas ni forts&#228tter ta in fler! Den &#246gonkr&#228men hon har i sin rutin fr&#229n etude house har jag l&#228st mkt om, &#228r det ngt ni planerar ta in..? KRAM

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Hudv&#229rd som verkligen levererar och jag blir s&#229 glad att ni f&#229tt s&#229 fina upplevelser med dessa m&#228rken 🙂 Jag ser st&#228ndigt &#246ver vilka m&#228rken som finns p&#229 Skincity och s&#229 roligt n&#228r ni &#229terkommer med produkter ni gillar. Kram Annica

 9. Elin skriver:

  &#197h vad h&#228rligt att l&#228sa om dessa solskenshistorier. Jag blir s&#229 r&#246rd av detta eftersom jag vet vad hyn g&#246r f&#246r en tjejs sj&#228lvf&#246rtroende! Och vi slipper &#228ta massa on&#246diga kemikalier.

  Go go go Skincity!!!!!!!

 10. C skriver:

  &#197h vad h&#228rligt f&#246r dig Angelika! Jag &#228r 40+ och har forfarande problemhud. Den var fet och oren som yngre. Har ocks&#229 &#228tit allsk&#246ns mediciner. Nu som &#228ldre &#228r huden torr, k&#228nslig och tyv&#228rr forfarande acneben&#228gen. Klairs och LGH &#228r mina favoriter. Jag har testat andra och dyrare m&#228rken ocks&#229 men &#229terv&#228nder. Klairs rich most soothing serum var den definitiva v&#228ndpunkten f&#246r mig. Jag fick resultat redan efter en vecka! Galet jag vet! Begynnande finnar l&#228ker ofta ut redan innan det blivit n&#229got allvarligare av dem. Kram!

 11. Viktoria skriver:

  Hej! Jag undrar om huden ”v&#228njer sig” d&#229 man anv&#228nder retinol och b&#246r ta paus d&#229 och d&#229 fr&#229n retinol?
  Sedan undrar jag om man ska ha n&#229got &#246ver retinol tex oljeserum?

  • annica skriver:

   Hej Viktoria, Det skulle jag inte s&#228ga 🙂 Men ofta har huden behov av fler ingredienser och kan vara bra att variera pga av denna anledning. Men retinol &#228r n&#229got jag annars tycker att man absolut kan forts&#228tta med. S&#229 l&#228nge du har en anpassad produkter efter just din hud och behov. Kram Annica

 12. Malin skriver:

  Hej, jag testar just nu en liten ny rutin efter att ha k&#246rt exuviance (f&#246r k&#228nslig hy) i ca 2&#229r. Jag har snart slut p&#229 vespera serumet (vilket har funkat fint f&#246r mig), men funderar p&#229 om jag ska testa n&#229got nytt serum som k&#228nns bra och ger fint resultat.

  Dermalogica precleanse
  dermalogica ultracalmin cleanser
  Ca 1 ggr/vecka daily microfoliant
  Klairs preparation facial toner
  codage serum 1 (test)
  Vespera serum
  Ultra restorative cream (kv&#228ll)
  KCeutic (test) (morgon)

  Jag har gillat exuviance padsen och ultra restorative cream, men funderar p&#229 att byta till n&#229gon liknande ansiktskr&#228m?

  &#196r lite k&#228nslig, blir l&#228tt r&#246d, men har ”grov” hy med vidgade porer, enstaka finnar.

 13. Michelle B skriver:

  Hej Annica!

  Jag tror att det &#228r dags f&#246r mig att f&#229 en uppfattning p&#229 vilka produkter jag ska anv&#228nda och kombinera tillsammans utan att ”&#246verkonsumera”. Min hy &#228r en klassisk blandhy, n&#229gon finne d&#229 och d&#229 och ganska ”v&#228derbaserad” hy. Jag har en del ganska envisa ”m&#246rka fl&#228ckar’ fr&#229n finnar pga min hudton som &#228r lite brunare pga mitt ursprung fr&#229n Latinamerika.

  AM:
  Mina reng&#246ringar p&#229 morgonen varvar med
  BR Lait u
  BR Eau Micellaire (anv&#228nds vid behov)
  (Har &#228ven en ta ta Harper regenerating cleanser som jag inte &#246ppnat &#228nnu, vet ej om jag ska avvakta med den?)
  BR P50
  Hydration Serum fr&#229n Verso
  Tri vita fr&#229n Dermaceutic (ibland)
  Dagcreme retinol spf 30 fr&#229n Verso
  Samt Super eye serum fr&#229n Verso under p&#229g&#229ende inv&#228njning.

  PM
  Jag har b&#246rjat v&#228nja in Mela Cream (dag 12 nu, varannan kv&#228ll) som har fina ingredienser vilket jag tror kan vara bra f&#246r mina ”m&#246rka fl&#228ckar”. S&#229 min rutin ser just nu ut s&#229h&#228r
  Cleansing balm fr&#229n Elamis varannan kv&#228ll n&#228r jag anv&#228nde Mela Cream
  (L&#228gger p&#229 en ”nattmask” fr&#229n PC eller radial dragons blod varje/varannan dag nu p&#229 vintern).
  N&#228r jag ej har Mela Cream s&#229 &#228r rutinen ganska lik morgonen, d&#228remot tar jag bort Tri vitan och dag cremen fr&#229n Verso och l&#228gger till BR Creme Dermapurifiante men m&#229let &#228r som sagt att b&#246rja k&#246ra med Mela Cream varje kv&#228ll fram&#246ver d&#229 jag ej m&#228rkt av n&#229gon reaktion.

  Det k&#228nns som jag har f&#246r mycket? Hur skulle du rekommendera att jag &#228ndrar om?

  Tusen tack f&#246r all inspiration du och dina kollegor ger mig!

  • annica skriver:

   Hej Michelle B, Du har ju en helt fantastisk hudv&#229rdsrutin! 🙂 J&#228ttebra att uppdatera rutinen efter behov och g&#246ra sm&#229 justeringar p&#229 v&#228gen. Jag ser till att n&#229gon av mina duktiga kollegor &#229terkommer till dig med ett mer utf&#246rligt svar. Jag ser &#228ven till att l&#228mna min input.
   Kram Annica

 14. Vilket fint resultat. Jag har b&#246rjat anv&#228nda n&#229gra av klarins produkter och &#228r s&#229 n&#246jd med dem.

 15. Vilket fint resultat. Jag har börjat använda några av klarins produkter och är så nöjd med dem.

 16. Malin skriver:

  Hej, jag testar just nu en liten ny rutin efter att ha kört exuviance (för känslig hy) i ca 2år. Jag har snart slut på vespera serumet (vilket har funkat fint för mig), men funderar på om jag ska testa något nytt serum som känns bra och ger fint resultat.

  Dermalogica precleanse
  dermalogica ultracalmin cleanser
  Ca 1 ggr/vecka daily microfoliant
  Klairs preparation facial toner
  codage serum 1 (test)
  Vespera serum
  Ultra restorative cream (kväll)
  KCeutic (test) (morgon)

  Jag har gillat exuviance padsen och ultra restorative cream, men funderar på att byta till någon liknande ansiktskräm?

  Är lite känslig, blir lätt röd, men har ”grov” hy med vidgade porer, enstaka finnar.

 17. Elin skriver:

  Åh vad härligt att läsa om dessa solskenshistorier. Jag blir så rörd av detta eftersom jag vet vad hyn gör för en tjejs självförtroende! Och vi slipper äta massa onödiga kemikalier.

  Go go go Skincity!!!!!!!

 18. Michelle B skriver:

  Hej Annica!

  Jag tror att det är dags för mig att få en uppfattning på vilka produkter jag ska använda och kombinera tillsammans utan att ”överkonsumera”. Min hy är en klassisk blandhy, någon finne då och då och ganska ”väderbaserad” hy. Jag har en del ganska envisa ”mörka fläckar’ från finnar pga min hudton som är lite brunare pga mitt ursprung från Latinamerika.

  AM:
  Mina rengöringar på morgonen varvar med
  BR Lait u
  BR Eau Micellaire (används vid behov)
  (Har även en ta ta Harper regenerating cleanser som jag inte öppnat ännu, vet ej om jag ska avvakta med den?)
  BR P50
  Hydration Serum från Verso
  Tri vita från Dermaceutic (ibland)
  Dagcreme retinol spf 30 från Verso
  Samt Super eye serum från Verso under pågående invänjning.

  PM
  Jag har börjat vänja in Mela Cream (dag 12 nu, varannan kväll) som har fina ingredienser vilket jag tror kan vara bra för mina ”mörka fläckar”. Så min rutin ser just nu ut såhär
  Cleansing balm från Elamis varannan kväll när jag använde Mela Cream
  (Lägger på en ”nattmask” från PC eller radial dragons blod varje/varannan dag nu på vintern).
  När jag ej har Mela Cream så är rutinen ganska lik morgonen, däremot tar jag bort Tri vitan och dag cremen från Verso och lägger till BR Creme Dermapurifiante men målet är som sagt att börja köra med Mela Cream varje kväll framöver då jag ej märkt av någon reaktion.

  Det känns som jag har för mycket? Hur skulle du rekommendera att jag ändrar om?

  Tusen tack för all inspiration du och dina kollegor ger mig!

  • annica skriver:

   Hej Michelle B, Du har ju en helt fantastisk hudvårdsrutin! 🙂 Jättebra att uppdatera rutinen efter behov och göra små justeringar på vägen. Jag ser till att någon av mina duktiga kollegor återkommer till dig med ett mer utförligt svar. Jag ser även till att lämna min input.
   Kram Annica

 19. Johanna skriver:

  Vilket resultat! Började själv med k-beauty strax efter ni lanserade dem och det blev verkligen en ”aha” upplevelse. Haft besvär med eksem och utslag till och från hela livet men inte använt kortisonkräm i ansiktet sen dess! Anv både från Klairs, LJH, hyggee och make p:rem. Hoppas ni fortsätter ta in fler! Den ögonkrämen hon har i sin rutin från etude house har jag läst mkt om, är det ngt ni planerar ta in..? KRAM

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Hudvård som verkligen levererar och jag blir så glad att ni fått så fina upplevelser med dessa märken 🙂 Jag ser ständigt över vilka märken som finns på Skincity och så roligt när ni återkommer med produkter ni gillar. Kram Annica

 20. Viktoria skriver:

  Hej! Jag undrar om huden ”vänjer sig” då man använder retinol och bör ta paus då och då från retinol?
  Sedan undrar jag om man ska ha något över retinol tex oljeserum?

  • annica skriver:

   Hej Viktoria, Det skulle jag inte säga 🙂 Men ofta har huden behov av fler ingredienser och kan vara bra att variera pga av denna anledning. Men retinol är något jag annars tycker att man absolut kan fortsätta med. Så länge du har en anpassad produkter efter just din hud och behov. Kram Annica

 21. C skriver:

  Åh vad härligt för dig Angelika! Jag är 40+ och har forfarande problemhud. Den var fet och oren som yngre. Har också ätit allsköns mediciner. Nu som äldre är huden torr, känslig och tyvärr forfarande acnebenägen. Klairs och LGH är mina favoriter. Jag har testat andra och dyrare märken också men återvänder. Klairs rich most soothing serum var den definitiva vändpunkten för mig. Jag fick resultat redan efter en vecka! Galet jag vet! Begynnande finnar läker ofta ut redan innan det blivit något allvarligare av dem. Kram!

 22. Vilket fint resultat. Jag har börjat använda några av klarins produkter och är så nöjd med dem.

 23. Malin skriver:

  Hej, jag testar just nu en liten ny rutin efter att ha kört exuviance (för känslig hy) i ca 2år. Jag har snart slut på vespera serumet (vilket har funkat fint för mig), men funderar på om jag ska testa något nytt serum som känns bra och ger fint resultat.

  Dermalogica precleanse
  dermalogica ultracalmin cleanser
  Ca 1 ggr/vecka daily microfoliant
  Klairs preparation facial toner
  codage serum 1 (test)
  Vespera serum
  Ultra restorative cream (kväll)
  KCeutic (test) (morgon)

  Jag har gillat exuviance padsen och ultra restorative cream, men funderar på att byta till någon liknande ansiktskräm?

  Är lite känslig, blir lätt röd, men har ”grov” hy med vidgade porer, enstaka finnar.

 24. Michelle B skriver:

  Hej Annica!

  Jag tror att det är dags för mig att få en uppfattning på vilka produkter jag ska använda och kombinera tillsammans utan att ’’överkonsumera’’. Min hy är en klassisk blandhy, någon finne då och då och ganska ’’väderbaserad’’ hy. Jag har en del ganska envisa ’’mörka fläckar’ från finnar pga min hudton som är lite brunare pga mitt ursprung från Latinamerika.

  AM:
  Mina rengöringar på morgonen varvar med
  BR Lait u
  BR Eau Micellaire (används vid behov)
  (Har även en ta ta Harper regenerating cleanser som jag inte öppnat ännu, vet ej om jag ska avvakta med den?)
  BR P50
  Hydration Serum från Verso
  Tri vita från Dermaceutic (ibland)
  Dagcreme retinol spf 30 från Verso
  Samt Super eye serum från Verso under pågående invänjning.

  PM
  Jag har börjat vänja in Mela Cream (dag 12 nu, varannan kväll) som har fina ingredienser vilket jag tror kan vara bra för mina ’’mörka fläckar’’. Så min rutin ser just nu ut såhär
  Cleansing balm från Elamis varannan kväll när jag använde Mela Cream
  (Lägger på en ’’nattmask’’ från PC eller radial dragons blod varje/varannan dag nu på vintern).
  När jag ej har Mela Cream så är rutinen ganska lik morgonen, däremot tar jag bort Tri vitan och dag cremen från Verso och lägger till BR Creme Dermapurifiante men målet är som sagt att börja köra med Mela Cream varje kväll framöver då jag ej märkt av någon reaktion.

  Det känns som jag har för mycket? Hur skulle du rekommendera att jag ändrar om?

  Tusen tack för all inspiration du och dina kollegor ger mig!

  • annica skriver:

   Hej Michelle B, Du har ju en helt fantastisk hudvårdsrutin! 🙂 Jättebra att uppdatera rutinen efter behov och göra små justeringar på vägen. Jag ser till att någon av mina duktiga kollegor återkommer till dig med ett mer utförligt svar. Jag ser även till att lämna min input.
   Kram Annica

 25. Elin skriver:

  Åh vad härligt att läsa om dessa solskenshistorier. Jag blir så rörd av detta eftersom jag vet vad hyn gör för en tjejs självförtroende! Och vi slipper äta massa onödiga kemikalier.

  Go go go Skincity!!!!!!!

 26. Viktoria skriver:

  Hej! Jag undrar om huden ”vänjer sig” då man använder retinol och bör ta paus då och då från retinol?
  Sedan undrar jag om man ska ha något över retinol tex oljeserum?

  • annica skriver:

   Hej Viktoria, Det skulle jag inte säga 🙂 Men ofta har huden behov av fler ingredienser och kan vara bra att variera pga av denna anledning. Men retinol är något jag annars tycker att man absolut kan fortsätta med. Så länge du har en anpassad produkter efter just din hud och behov. Kram Annica

 27. Johanna skriver:

  Vilket resultat! Började själv med k-beauty strax efter ni lanserade dem och det blev verkligen en ”aha” upplevelse. Haft besvär med eksem och utslag till och från hela livet men inte använt kortisonkräm i ansiktet sen dess! Anv både från Klairs, LJH, hyggee och make p:rem. Hoppas ni fortsätter ta in fler! Den ögonkrämen hon har i sin rutin från etude house har jag läst mkt om, är det ngt ni planerar ta in..? KRAM

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Hudvård som verkligen levererar och jag blir så glad att ni fått så fina upplevelser med dessa märken 🙂 Jag ser ständigt över vilka märken som finns på Skincity och så roligt när ni återkommer med produkter ni gillar. Kram Annica

 28. C skriver:

  Åh vad härligt för dig Angelika! Jag är 40+ och har forfarande problemhud. Den var fet och oren som yngre. Har också ätit allsköns mediciner. Nu som äldre är huden torr, känslig och tyvärr forfarande acnebenägen. Klairs och LGH är mina favoriter. Jag har testat andra och dyrare märken också men återvänder. Klairs rich most soothing serum var den definitiva vändpunkten för mig. Jag fick resultat redan efter en vecka! Galet jag vet! Begynnande finnar läker ofta ut redan innan det blivit något allvarligare av dem. Kram!