Fråga Hudterapeuten – Intervju med mig i Aftonbladet

 • | Annica

I senaste numret av Aftonbladet Mode & Skönhet kan ni hitta en intervju med mig.  Jag svarar på några av de vanligaste frågorna jag får om hudvård så jag tänkte lyfta ett axplock av dom här på bloggen för er!

 

Fråga Hudterapeuten – intervju med mig i Aftonbladet Mode & Skönhet

Fråga:

Jag har väldigt känslig hud, särskilt i ansiktet och när jag använder solskydd får jag ofta små röda prickar/finnar. Eftersom jag måste använda solskydd dagligen, pga att jag bränner mig lätt, så betyder det att jag ser finnig ut hela sommaren. Finns det något solskydd för mig som jag inte blir flottig eller finnig av?

Svar:

En känslig hud måste skyddas extra noga mot både sol, vind och kyla. De flesta märken har idag speciella serier för känslig hud. Här rekommenderar jag Hydropeptides Solar Defense Tinted som har en lätt formula med lugnande egenskaper.

Fråga:

Jag undrar vilka produkter du själv helst använder i vår och sommar och varför?

Svar:

Solskydd, solskydd, solskydd! Kanske ett givet svar ifrån en hudterapeut, men faktum är att det är vår absolut främsta ’age-smarta’ produkt. Vill du vara rädd om huden i sommar så investera i ett bra solskydd och preppa huden med en antioxidant. Min favoritantioxidant är SkinCeuticals C E Ferulic.

Fråga: 

Jag undrar varför vissa krämer och foundations korvar/smular sig? Är det för att de inte funkar med underliggande serum eller varför beter sig en del produkter så?

Svar:

Ofta när en produkt börjar rulla på huden beror det på den produkt som man har applicerat under. Man kanske har lagt ett för rikt lager eller inte väntat tillräckligt länge för att produkten ska gå in. Att ha en peelad hud är också viktigt så man inte har gamla hudceller som ligger och ”skräpar” på huden annars är det omöjligt att få ett fint resultat med foundation. Ett annat tips är att klappa in eller rättare sagt trycka in produkten istället för att gnugga in den fram och tillbaka för att undvika att sina produkter rullar.

Fråga:

Går det verkligen att bli av med solfläckar/pigmenteringar med hudvårdsprodukter och i så fall vilka ska jag testa? Det finns ju så många och de är rätt dyra, så vill inte chansa.

Svar:

När det kommer till att behandla våra pigmenteringar sker tyvärr inga mirakel över en natt. Det krävs tid, tålamod och självklart rätt val av produkter. Så svaret är ja, det går ofta att behandla pigmenteringar, men i vissa fall är det svårare. En produkt som jag själv har fått jättefint resultat med är Correct level 3 Vitamin A Serum ifrån Osmosis. Detta högteknologiska serum innehåller aktiva ingredienser som jämnar ut och ljusar upp.

 

Läs hela intervjun med mig i Aftonbladet Mode & Skönhet Nr 1 2019 (finns i handeln till och med 15 april) Vill ni att jag tar upp fler vanliga frågor i bloggen? Skriv gärna i kommentarsfältet. 🙂

 

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

67 svar till “Fråga Hudterapeuten – Intervju med mig i Aftonbladet”

 • (67) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ann-Sofi Gustafsson skriver:

  Hej!
  Är väldig skrynklig i ansiktet, mycket fräknar, vad göra?

  • annica skriver:

   Hej Ann-Sofi, hur ser din hudvårdsrutin ut idag? 🙂 För hudton och rynkor är retinol magiskt bra, om man bara ska satsa på 1 produkt.. ex produkten jag nämner i inlägget från Osmosis Correct level 3 vitamin a serum men för att bibehålla huden frisk och välmående är också solskydd väldigt viktigt, året om alla dagar. Kram Annica

 2. Linda skriver:

  Hej!
  Jag har en fråga om hyggees fresh one step facial essence och all-in-one essence. Produkterna är ju egentligen meningen att använda på egen hand, men finns det någon nackdel med att ha kombinera dessa med andra serum? Nu tar jag klairs toner, följt av hyggees fresh one step och sedan all-in-one. Därefter har jag versos blemish fix, sedan versos hydration och antioxidantserum. Är det ok att använda produkterna på detta sätt, och är ordningen i så fall rätt?

  Tack för hjälpen! Hälsningar Linda

 3. Lena skriver:

  Jag har väldigt ofin struktur på min hud. Mycket gamla ärr. Alltså jätteful utan smink.. är 43 år. Vad kan jag göra? Är det bara salongsbehandling som kan hjälpa mig? Tål inte bha.
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Lena, Tål du inte BHA syran så är AHA syran ett fint alternativ som du har i din Bioclear Face Lotion, arbetar fint på hudens struktur och ton, tillsammans med behandling på salong har du de bästa förutsättningarna till fina resultat, självklart kan du få fina resultat även utan behandling på salong. 🙂 Komplettera med klargörande c-vitamin C-esta face serum och mask, Luminate face mask då och då för en jämnare och slätare hudton och struktur. Kram Annica

   • Erika skriver:

    Hej! Nu är inte jag expert på detta, men jag vet att det är 2% BHA i JM Bioclear Lotion, använt den själv. Så hon borde väl rådas till att byta bort den, om hon nu inte tål BHA som hon säger?

 4. Marie skriver:

  Jag använder Neostrata, morgon och kväll. Trivs jättebra. Vilket solskydd rekommenderar ni till ansiktet i sommar? För visst är det viktigt att tillföra detta, även om dagcremen innehåller SPF? Jag tänker på syrorna, och då måste man väl tillföra extra solskydd…? Vad är risken annars? Att man bränner sig lättare pga syrorna?

  • annica skriver:

   Hej Marie, Har du solskydd i din dagcreme är det ett bra fullgott daglig skydd för huden. 🙂 Vistas du längre tid i solen på stranden med bad och sol är ett högre skydd alltid positivt men också återapplicering för att bibehålla högt skydd av huden hela dagen. Fint kompletterade skydd ovan din dagcreme då är Sheer physical protection spf 50. Solskyddet skyddar oss för att inte brännas men också från pigmenteringar och hudåldrande. Syror hjälper huden med avstötning av gamla hudceller, i och med detta blir huden mer solkänslig. 🙂 Kram Annica

 5. Kristin skriver:

  Hej Annica, jag har själv haft mycket problem med att hitta solskydd som inte rullar av huden. Har haft stor nytta av de listor på bästa solskydd som du tidigare publicerat, och jag undrar om du kan göra ett nytt sådant inlägg? Ni på Skincity har ju fått in många nya märken sedan de senaste listorna skrevs. En annan fråga jag har är hur pass ordentligt ett solskydd behöver masseras / tryckas in? Ofta måste man ju arbeta in produkten ordentligt för att det inte ska bliv en vit hinna, men jag har även hört att man inte ska massera in för mycket eftersom produkten då hamnar på händerna istället för i ansiktet. Stort tack på förhand!
  Vänliga hälsningar Kristin

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Bra förslag. Det ska jag absolut ta i åtanke och slipa på. Alla produkter är olika och man får kort och gott testa sig fram vad som passar bäst just med sin egna hud tillsammans med just den produkten man använder, att lätt massera in en produkt och sedan klappa in produkten är ett fint mellanting jag ofta tycker funkar bra! 🙂 Kram Annica

 6. Petra skriver:

  Vilket solskydd rekommenderar du åt barn? även produkt som kan vara bra att använda i ansiktet efter en dag ute i solen.

 7. Caroline skriver:

  Hej,
  Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Lyssnade på en amerikans hud-podd där de pratade om Hydroquinone som en fantastisk ingrediens i kampen mot pigmenteringar. Har inte hört/sett om det här ämnet tidigare, är det inte godkänt i Sverige?

  Tack för hjälpen

  Caroline

  • annica skriver:

   Hej Caroline, Ja precis Hydroquinone vilket är Hydrokinon på svenska har fin effekt på att reducera ojämnheter och pigmenteringar. Kika på Advanced Pigment Corrector från Skinceuticals som bland annat innehåller 1% hydroxyphenoxy propionic acid (derivat av hydrokinon) Kram Annica

 8. Marie skriver:

  Jag anv&#228nder Neostrata, morgon och kv&#228ll. Trivs j&#228ttebra. Vilket solskydd rekommenderar ni till ansiktet i sommar? F&#246r visst &#228r det viktigt att tillf&#246ra detta, &#228ven om dagcremen inneh&#229ller SPF? Jag t&#228nker p&#229 syrorna, och d&#229 m&#229ste man v&#228l tillf&#246ra extra solskydd…? Vad &#228r risken annars? Att man br&#228nner sig l&#228ttare pga syrorna?

  • annica skriver:

   Hej Marie, Har du solskydd i din dagcreme &#228r det ett bra fullgott daglig skydd f&#246r huden. 🙂 Vistas du l&#228ngre tid i solen p&#229 stranden med bad och sol &#228r ett h&#246gre skydd alltid positivt men ocks&#229 &#229terapplicering f&#246r att bibeh&#229lla h&#246gt skydd av huden hela dagen. Fint kompletterade skydd ovan din dagcreme d&#229 &#228r Sheer physical protection spf 50. Solskyddet skyddar oss f&#246r att inte br&#228nnas men ocks&#229 fr&#229n pigmenteringar och hud&#229ldrande. Syror hj&#228lper huden med avst&#246tning av gamla hudceller, i och med detta blir huden mer solk&#228nslig. 🙂 Kram Annica

 9. Kristin skriver:

  Hej Annica, jag har sj&#228lv haft mycket problem med att hitta solskydd som inte rullar av huden. Har haft stor nytta av de listor p&#229 b&#228sta solskydd som du tidigare publicerat, och jag undrar om du kan g&#246ra ett nytt s&#229dant inl&#228gg? Ni p&#229 Skincity har ju f&#229tt in m&#229nga nya m&#228rken sedan de senaste listorna skrevs. En annan fr&#229ga jag har &#228r hur pass ordentligt ett solskydd beh&#246ver masseras / tryckas in? Ofta m&#229ste man ju arbeta in produkten ordentligt f&#246r att det inte ska bliv en vit hinna, men jag har &#228ven h&#246rt att man inte ska massera in f&#246r mycket eftersom produkten d&#229 hamnar p&#229 h&#228nderna ist&#228llet f&#246r i ansiktet. Stort tack p&#229 f&#246rhand!
  V&#228nliga h&#228lsningar Kristin

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Bra f&#246rslag. Det ska jag absolut ta i &#229tanke och slipa p&#229. Alla produkter &#228r olika och man f&#229r kort och gott testa sig fram vad som passar b&#228st just med sin egna hud tillsammans med just den produkten man anv&#228nder, att l&#228tt massera in en produkt och sedan klappa in produkten &#228r ett fint mellanting jag ofta tycker funkar bra! 🙂 Kram Annica

 10. Lena skriver:

  Jag har v&#228ldigt ofin struktur p&#229 min hud. Mycket gamla &#228rr. Allts&#229 j&#228tteful utan smink.. &#228r 43 &#229r. Vad kan jag g&#246ra? &#196r det bara salongsbehandling som kan hj&#228lpa mig? T&#229l inte bha.
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Lena, T&#229l du inte BHA syran s&#229 &#228r AHA syran ett fint alternativ som du har i din Bioclear Face Lotion, arbetar fint p&#229 hudens struktur och ton, tillsammans med behandling p&#229 salong har du de b&#228sta f&#246ruts&#228ttningarna till fina resultat, sj&#228lvklart kan du f&#229 fina resultat &#228ven utan behandling p&#229 salong. 🙂 Komplettera med klarg&#246rande c-vitamin C-esta face serum och mask, Luminate face mask d&#229 och d&#229 f&#246r en j&#228mnare och sl&#228tare hudton och struktur. Kram Annica

   • Erika skriver:

    Hej! Nu &#228r inte jag expert p&#229 detta, men jag vet att det &#228r 2% BHA i JM Bioclear Lotion, anv&#228nt den sj&#228lv. S&#229 hon borde v&#228l r&#229das till att byta bort den, om hon nu inte t&#229l BHA som hon s&#228ger?

 11. Linda skriver:

  Hej!
  Jag har en fr&#229ga om hyggees fresh one step facial essence och all-in-one essence. Produkterna &#228r ju egentligen meningen att anv&#228nda p&#229 egen hand, men finns det n&#229gon nackdel med att ha kombinera dessa med andra serum? Nu tar jag klairs toner, f&#246ljt av hyggees fresh one step och sedan all-in-one. D&#228refter har jag versos blemish fix, sedan versos hydration och antioxidantserum. &#196r det ok att anv&#228nda produkterna p&#229 detta s&#228tt, och &#228r ordningen i s&#229 fall r&#228tt?

  Tack f&#246r hj&#228lpen! H&#228lsningar Linda

 12. Caroline skriver:

  Hej,
  Jag har en fr&#229ga som jag hoppas du kan hj&#228lpa mig med. Lyssnade p&#229 en amerikans hud-podd d&#228r de pratade om Hydroquinone som en fantastisk ingrediens i kampen mot pigmenteringar. Har inte h&#246rt/sett om det h&#228r &#228mnet tidigare, &#228r det inte godk&#228nt i Sverige?

  Tack f&#246r hj&#228lpen

  Caroline

  • annica skriver:

   Hej Caroline, Ja precis Hydroquinone vilket &#228r Hydrokinon p&#229 svenska har fin effekt p&#229 att reducera oj&#228mnheter och pigmenteringar. Kika p&#229 Advanced Pigment Corrector fr&#229n Skinceuticals som bland annat inneh&#229ller 1% hydroxyphenoxy propionic acid (derivat av hydrokinon) Kram Annica

 13. Ann-Sofi Gustafsson skriver:

  Hej!
  &#196r v&#228ldig skrynklig i ansiktet, mycket fr&#228knar, vad g&#246ra?

  • annica skriver:

   Hej Ann-Sofi, hur ser din hudv&#229rdsrutin ut idag? 🙂 F&#246r hudton och rynkor &#228r retinol magiskt bra, om man bara ska satsa p&#229 1 produkt.. ex produkten jag n&#228mner i inl&#228gget fr&#229n Osmosis Correct level 3 vitamin a serum men f&#246r att bibeh&#229lla huden frisk och v&#228lm&#229ende &#228r ocks&#229 solskydd v&#228ldigt viktigt, &#229ret om alla dagar. Kram Annica

 14. Petra skriver:

  Vilket solskydd rekommenderar du &#229t barn? &#228ven produkt som kan vara bra att anv&#228nda i ansiktet efter en dag ute i solen.

 15. Linda skriver:

  Hej!
  Jag har en fråga om hyggees fresh one step facial essence och all-in-one essence. Produkterna är ju egentligen meningen att använda på egen hand, men finns det någon nackdel med att ha kombinera dessa med andra serum? Nu tar jag klairs toner, följt av hyggees fresh one step och sedan all-in-one. Därefter har jag versos blemish fix, sedan versos hydration och antioxidantserum. Är det ok att använda produkterna på detta sätt, och är ordningen i så fall rätt?

  Tack för hjälpen! Hälsningar Linda

 16. Caroline skriver:

  Hej,
  Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Lyssnade på en amerikans hud-podd där de pratade om Hydroquinone som en fantastisk ingrediens i kampen mot pigmenteringar. Har inte hört/sett om det här ämnet tidigare, är det inte godkänt i Sverige?

  Tack för hjälpen

  Caroline

  • annica skriver:

   Hej Caroline, Ja precis Hydroquinone vilket är Hydrokinon på svenska har fin effekt på att reducera ojämnheter och pigmenteringar. Kika på Advanced Pigment Corrector från Skinceuticals som bland annat innehåller 1% hydroxyphenoxy propionic acid (derivat av hydrokinon) Kram Annica

 17. Ann-Sofi Gustafsson skriver:

  Hej!
  Är väldig skrynklig i ansiktet, mycket fräknar, vad göra?

  • annica skriver:

   Hej Ann-Sofi, hur ser din hudvårdsrutin ut idag? 🙂 För hudton och rynkor är retinol magiskt bra, om man bara ska satsa på 1 produkt.. ex produkten jag nämner i inlägget från Osmosis Correct level 3 vitamin a serum men för att bibehålla huden frisk och välmående är också solskydd väldigt viktigt, året om alla dagar. Kram Annica

 18. Lena skriver:

  Jag har väldigt ofin struktur på min hud. Mycket gamla ärr. Alltså jätteful utan smink.. är 43 år. Vad kan jag göra? Är det bara salongsbehandling som kan hjälpa mig? Tål inte bha.
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Lena, Tål du inte BHA syran så är AHA syran ett fint alternativ som du har i din Bioclear Face Lotion, arbetar fint på hudens struktur och ton, tillsammans med behandling på salong har du de bästa förutsättningarna till fina resultat, självklart kan du få fina resultat även utan behandling på salong. 🙂 Komplettera med klargörande c-vitamin C-esta face serum och mask, Luminate face mask då och då för en jämnare och slätare hudton och struktur. Kram Annica

   • Erika skriver:

    Hej! Nu är inte jag expert på detta, men jag vet att det är 2% BHA i JM Bioclear Lotion, använt den själv. Så hon borde väl rådas till att byta bort den, om hon nu inte tål BHA som hon säger?

 19. Marie skriver:

  Jag använder Neostrata, morgon och kväll. Trivs jättebra. Vilket solskydd rekommenderar ni till ansiktet i sommar? För visst är det viktigt att tillföra detta, även om dagcremen innehåller SPF? Jag tänker på syrorna, och då måste man väl tillföra extra solskydd…? Vad är risken annars? Att man bränner sig lättare pga syrorna?

  • annica skriver:

   Hej Marie, Har du solskydd i din dagcreme är det ett bra fullgott daglig skydd för huden. 🙂 Vistas du längre tid i solen på stranden med bad och sol är ett högre skydd alltid positivt men också återapplicering för att bibehålla högt skydd av huden hela dagen. Fint kompletterade skydd ovan din dagcreme då är Sheer physical protection spf 50. Solskyddet skyddar oss för att inte brännas men också från pigmenteringar och hudåldrande. Syror hjälper huden med avstötning av gamla hudceller, i och med detta blir huden mer solkänslig. 🙂 Kram Annica

 20. Kristin skriver:

  Hej Annica, jag har själv haft mycket problem med att hitta solskydd som inte rullar av huden. Har haft stor nytta av de listor på bästa solskydd som du tidigare publicerat, och jag undrar om du kan göra ett nytt sådant inlägg? Ni på Skincity har ju fått in många nya märken sedan de senaste listorna skrevs. En annan fråga jag har är hur pass ordentligt ett solskydd behöver masseras / tryckas in? Ofta måste man ju arbeta in produkten ordentligt för att det inte ska bliv en vit hinna, men jag har även hört att man inte ska massera in för mycket eftersom produkten då hamnar på händerna istället för i ansiktet. Stort tack på förhand!
  Vänliga hälsningar Kristin

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Bra förslag. Det ska jag absolut ta i åtanke och slipa på. Alla produkter är olika och man får kort och gott testa sig fram vad som passar bäst just med sin egna hud tillsammans med just den produkten man använder, att lätt massera in en produkt och sedan klappa in produkten är ett fint mellanting jag ofta tycker funkar bra! 🙂 Kram Annica

 21. Petra skriver:

  Vilket solskydd rekommenderar du åt barn? även produkt som kan vara bra att använda i ansiktet efter en dag ute i solen.

 22. Caroline skriver:

  Hej,
  Jag har en fråga som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Lyssnade på en amerikans hud-podd där de pratade om Hydroquinone som en fantastisk ingrediens i kampen mot pigmenteringar. Har inte hört/sett om det här ämnet tidigare, är det inte godkänt i Sverige?

  Tack för hjälpen

  Caroline

  • annica skriver:

   Hej Caroline, Ja precis Hydroquinone vilket är Hydrokinon på svenska har fin effekt på att reducera ojämnheter och pigmenteringar. Kika på Advanced Pigment Corrector från Skinceuticals som bland annat innehåller 1% hydroxyphenoxy propionic acid (derivat av hydrokinon) Kram Annica

 23. Petra skriver:

  Vilket solskydd rekommenderar du åt barn? även produkt som kan vara bra att använda i ansiktet efter en dag ute i solen.

 24. Kristin skriver:

  Hej Annica, jag har själv haft mycket problem med att hitta solskydd som inte rullar av huden. Har haft stor nytta av de listor på bästa solskydd som du tidigare publicerat, och jag undrar om du kan göra ett nytt sådant inlägg? Ni på Skincity har ju fått in många nya märken sedan de senaste listorna skrevs. En annan fråga jag har är hur pass ordentligt ett solskydd behöver masseras / tryckas in? Ofta måste man ju arbeta in produkten ordentligt för att det inte ska bliv en vit hinna, men jag har även hört att man inte ska massera in för mycket eftersom produkten då hamnar på händerna istället för i ansiktet. Stort tack på förhand!
  Vänliga hälsningar Kristin

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Bra förslag. Det ska jag absolut ta i åtanke och slipa på. Alla produkter är olika och man får kort och gott testa sig fram vad som passar bäst just med sin egna hud tillsammans med just den produkten man använder, att lätt massera in en produkt och sedan klappa in produkten är ett fint mellanting jag ofta tycker funkar bra! 🙂 Kram Annica

 25. Marie skriver:

  Jag använder Neostrata, morgon och kväll. Trivs jättebra. Vilket solskydd rekommenderar ni till ansiktet i sommar? För visst är det viktigt att tillföra detta, även om dagcremen innehåller SPF? Jag tänker på syrorna, och då måste man väl tillföra extra solskydd…? Vad är risken annars? Att man bränner sig lättare pga syrorna?

  • annica skriver:

   Hej Marie, Har du solskydd i din dagcreme är det ett bra fullgott daglig skydd för huden. 🙂 Vistas du längre tid i solen på stranden med bad och sol är ett högre skydd alltid positivt men också återapplicering för att bibehålla högt skydd av huden hela dagen. Fint kompletterade skydd ovan din dagcreme då är Sheer physical protection spf 50. Solskyddet skyddar oss för att inte brännas men också från pigmenteringar och hudåldrande. Syror hjälper huden med avstötning av gamla hudceller, i och med detta blir huden mer solkänslig. 🙂 Kram Annica

 26. Lena skriver:

  Jag har väldigt ofin struktur på min hud. Mycket gamla ärr. Alltså jätteful utan smink.. är 43 år. Vad kan jag göra? Är det bara salongsbehandling som kan hjälpa mig? Tål inte bha.
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Lena, Tål du inte BHA syran så är AHA syran ett fint alternativ som du har i din Bioclear Face Lotion, arbetar fint på hudens struktur och ton, tillsammans med behandling på salong har du de bästa förutsättningarna till fina resultat, självklart kan du få fina resultat även utan behandling på salong. 🙂 Komplettera med klargörande c-vitamin C-esta face serum och mask, Luminate face mask då och då för en jämnare och slätare hudton och struktur. Kram Annica

   • Erika skriver:

    Hej! Nu är inte jag expert på detta, men jag vet att det är 2% BHA i JM Bioclear Lotion, använt den själv. Så hon borde väl rådas till att byta bort den, om hon nu inte tål BHA som hon säger?

 27. Linda skriver:

  Hej!
  Jag har en fråga om hyggees fresh one step facial essence och all-in-one essence. Produkterna är ju egentligen meningen att använda på egen hand, men finns det någon nackdel med att ha kombinera dessa med andra serum? Nu tar jag klairs toner, följt av hyggees fresh one step och sedan all-in-one. Därefter har jag versos blemish fix, sedan versos hydration och antioxidantserum. Är det ok att använda produkterna på detta sätt, och är ordningen i så fall rätt?

  Tack för hjälpen! Hälsningar Linda

 28. Ann-Sofi Gustafsson skriver:

  Hej!
  Är väldig skrynklig i ansiktet, mycket fräknar, vad göra?

  • annica skriver:

   Hej Ann-Sofi, hur ser din hudvårdsrutin ut idag? 🙂 För hudton och rynkor är retinol magiskt bra, om man bara ska satsa på 1 produkt.. ex produkten jag nämner i inlägget från Osmosis Correct level 3 vitamin a serum men för att bibehålla huden frisk och välmående är också solskydd väldigt viktigt, året om alla dagar. Kram Annica