Från New York/L.A. till Skincity

  • | Annica

En hälsosam glow och redo för röda mattan…

Med ovan nämnda ord…vem vill inte uppleva det liksom?! 🙂

Prisbelönta och hyllade Joanna Vargas har flyttat in hos oss på Skincity. Det är mer än bara ett hypat märke som flertalet Hollywoods kända ansikten använder, här snackar vi rena, effektiva produkter som vill se varje huds behov till att uppnå en förbättrad hud i balans.

Joanna Vargas filosofi

Hudterapeuten Joanna hade till en start ett stort intresse av både fotografering och makeup… med andra ord ett kreativt öga. Innan hennes egna resa startade till där hon är idag så arbetade hon både med nära kontakt med dermatologer och utförde behandlingar på ekologiska spa:n. Genom åren har hon träffat på många olika människor med olika sorters hudhälsor och det var då hon sådde sitt egna frö, sin vision… att alla kan uppnå en god hudhälsa.  Idag driver hon två salonger den ena i New York (sedan 2006) och Los Angeles (sedan 2016).

2011 lanserade hon även sitt egna märke som från början bestod av 5 produkter, nu nästa 10 år senare består märket av 20.

En kvinna med power skulle jag säga med en passion att hjälpa andra kvinnor och män med en välmående hud. Något vackert tycker Joanna är när en kvinna känner sig bekväm med sin hud. Alla kvinnor oavsett ålder etnicitet och unika former ska inkluderas och firas.

Produkterna är rena och hämtade från naturen med kliniska resultat. Besöker man någon av hennes salonger så använder man tekniker som bland annat mikroström och ljusterapi. Hennes medicinska bakrund i kombo med skickliga tekniker med den konstanta strävan efter potenta ingredienser skapar det i sig en djupgående och långvarigt resultat.

Joanna Vargas

Hon är välkänd som ”The Queen Of High Tech Naturals”

3 favoriter från Joanna Vargas som fångade mig direkt.

Cloud Bar

Tvål för mig förknippas ofta med att huden blir snustorr efter en tids användning men det ser ju så annorlunda ut idag på marknaden, och när man finner en produkt som gör huden istället för torr, ja sådär mjuk och go…. då är det ju rätt så mysigt… jag pratar såklart om JVs Cloud Bar… tycker denna är så nice!! Cloud bar passar mig perfekt då jag är lite åt det torrare hållet och gör som jag nämnde huden supermjuk.

En rengörande bar som du kan använda morgon och kväll. Vid kontakt med vatten får du det där härliga löddret som du sedan fördelar och masserar in på ansiktet, även kroppen går fint. Sköljs sedan av med vatten. Super för den känsliga och torra huden.

Glycerin – Återfuktande

Sheasmörderivat från kokosolja – Näringsgivande

Kamomillvatten – Lugnade, antiinflammatoriskt

För att hålla barsen fräsch och fri från bakterier så skölj av den efter du använt den och bevara den gärna i tvålkopp, i badrumshyllan.

Cloud Bar… ibland är det såååå nice med den löddrande känslan på huden utan det minsta tillstymmelse på torrhet.

Bright Eye Hydrating Mask

Ögonpatches… alla slags arkmasker används ofta när jag är på resande fot, perfekt på flyget när luften är så torr. Den här ögonmasken är matad med godis för ögonpartiet och den gör verkligen ett bra jobb, utan tvekan.

5 olika peptider – jobbar flitigt med ålderstecken.

Arbutin – uppljusande.

Laktritsrot – antiinflammatorisk och återfuktande.

 

Den 3e produkten är såklart också en mask… tror inte ni blev förvånande, nope… ha ha ha!!!

Forever Glow Anti-Aging Sheet Mask

Här suddar vi ut linjer och gör rynkor mindre framträdande och vad mer JO massvis av lyster. Den fuktmatar verkligen huden så det är inte alls konstigt att huden älskar den och frambringar glowet.

Hyaluronsyra – Fuktbindande.

Rosextrakt – stärker och återfuktar, även ökar hudens cirkulation.

Stamceller från grönt schweizisk äpple – stödjer hudens cellomsättning.

sheetmask

Älskar Sheetmasker, perfekt för resan eller när man vill ge en riktig kick till huden.

Dags att spana in märket ordentligt nu hos oss för en glowing skin… Puss på er!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.