From Desk to Dancefloor

 • | Annica

Det kändes som många uppskattade mitt makeup inlägg som jag skrev här om dagen. Så här kommer ett till… För er som vill ha tips på en riktig quick fix… Ni vet när man har suttit på jobbet hela dagen och det känns som ens foundation sitter fast på dataskärmen….man kollar sig i spegeln och möts av ett livlöst och glåmigt face… lugn bara lugn här har ni knepen. 😉

Steg 1

Spreja på James Reads Tan Mist Face-for Men! Med sin friska doft av fikon och ingefära och ger den en lätt brun-utan-sol effekt på ett kick. Denna är ett måste att ha på skrivbordet för att få både fukt och nytt liv till vinterglåmet.

Samma produkt som den vanliga H20 Tan Mist fast med en annan doft.

Steg 2

Långa dagar framför datorn kan göra ögonen röda. Så på med BareMinerals Micro Defining Liner längst franslinjen. En lättapplicerad vattenfast eyeliner som snyggt ramar in ögonen. Jag som är blond gillar den bruna nyansen för en mjukare look men det finns i 4 olika nyanser att välja på utifrån tycke och smak.

One Fine Line har en lättapplicerad designen och smidiga formulan är idealisk för att definiera ögat.

Steg 4

PTR 24h glow! Min absoluta favorit! Det finns ingen produkt som får en att glowa upp som denna. Applicera på kindbenen, amourbogen ( läpplinjen) och ja varför inte lite på dekolletaget också. 🙂

Välanvänd förpackning.. 😉 Inne på min tredje Prism… 

24K Gold Prism Creme är en utjämnande och återfuktande highlighter. Går att blandas med sin foundation eller använda ovanpå som en highlighter.

Steg 4

Några svep med mascaran, på med lite rouge och pricken över i-et är läppglanset. När läpparna får stråla och ljusreflektera sker förvandlingen.. Så from desk to dancefloor you are ready to go!!!

Clarins Instant Light Lip Oil är en mjukgörande läppolja! En perfekt kombo mellan vård och diskret färg. Min favorit är nyansen Honey Glam.

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

55 svar till “From Desk to Dancefloor”

 • (55) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Lena skriver:

  Hmmm…det där med glow. Blir snarare ett blottning paper för min del innan något ev barhäng. Förövrigt en mycket underskattad produkt för oss med mycket sebumproduktion.

  • annica skriver:

   Hej Lena, Ja det kan absolut vara åt det håller också. Det är verkligen en produkt som ofta kommer lite i skymundan, men så effektiv och smidig! Kul att du lyfter favoriter!! 🙂 Kram Annica

 2. may-britt skriver:

  Hej.
  Kan jag ha Serum Paradoxe sammen med vespera serumet till exuviance ?
  Kram

  • annica skriver:

   Hej May-britt, Toppen kombination, det går utmärkt!! 🙂 Du kan tex använda Vespera dagtid och Serum paradoxe kvällstid. Eller så applicerar du Vespera först om du önskar använda kombinationen morgon och kväll. Kram Annica

 3. Therese skriver:

  Hej finaste!
  Tack för ett jättebra inlägg!
  Jag tycker det är svårt att finna fram i djungeln av foundationborstar….priserna varierar ju också väldigt mycket. Vad rekommenderar du?
  Kramis från mig!

 4. Lena skriver:

  Hej Annica och tack för en underbar blogg. Jag har en liten fundering. Jag hittar mina favoritprodukter bland olika märken så blandar en del. Många säger att man ska hålla sig till en serie men jag tycker inte alla produkter i en och samma serie är bra. Vad får jag blanda och vad får jag inte blanda? Jag har sett att du också kör många olika märken i din rutin 🙂 Hur ska man tänka?

  • annica skriver:

   Hej Lena, Det kan vara till fördel att hålla sig till ett märke som grund för att komma igång och när du inte riktigt vet hur huden reagerar. Har du även en känslig hud eller en hud i obalans kan det vara till fördel att hålla sig lite mer till ett märke. Du ska även försöka vara lite försiktig att blanda de lite mer aktiva produkterna(som tex innehåller exfolierande syra eller retinol) om du lätt kan reagera. Men trivs du med din rutin och känner att du har hittat rätt behöver det absolut inte vara fel, utan du känner din hud som bäst 🙂 🙂
   Kram Annica

 5. Maria skriver:

  Hej. Vill ändra lite i min rutin:
  Kväll:
  JM c-esta cleansing gel (tvätt x 2)
  JM bioglycolic bioclear lotion
  PTR retinol fusion pm
  Verso eye serum
  Medik8 advanced night restore
  Dag:
  JM c-esta cleansing gel (tvätt x 1)
  Dermaceutic trivita c30
  Verso eye serum
  Medik8 white balance

  PC weekley treatment 10% några ggr/vecka i stället för retinolet och bioclear + lite sovmasker vid behov.

  Jag tål min rutin bra och har ingen problemhud längre. Visst får jag en finne ibland, blir lätt yttorr, behöver jobba anti-age och för lyster och jämnare hudton. Är snart 44 år.

  1. Jag är sugen på att prova en annan retinolprodukt. Är nyfiken på Dermaceutic mela cream, skulle den kunna ersätta både bioclear och fusion PM med tanke på allt den inbehåller? Öppen för andra förslag (ej PC eller JM)
  2. Behöver något mer fuktgivande runt ögonen. Älskar super eye serum. Vill ha något lika effektivt men som ger mer fukt. Vill ej behöva ha ett serum under super eye serum utan önskar endast en ögonprodukt
  3. Kan jag använda min nattkräm även på dagen? Vill/behöver ha en rejäl klimatkräm nu i kylan.
  4. Kan jag byta Trivitas c-vitamin mot det från Scinceutical?

  Märken jag gillar mest/är mest nyfiken på är Dermaceutic, Scinceutical, Medik8 men det finns säkert fler jag missat.

  • annica skriver:

   Hej Maria, WOW vilken rutin du har! Mela cream är kraftfull och är mig trogen!! Fantastisk på pigmenteringar och ger glow glow glow! Fokus är pigmenteringar med Mela cream, är det rent retinolserum du söker är Dermaceutic Activ retinol serum 10 ett bättre alternativ för dig.
   Super eye serum från Verso är magiskt bra! Ska användas ensamt om inte en creme ovan för mer fukt. Trivs du med denna tycker jag du fortsätta med produkten och lägga till Skinceuticals Age eye complex ovan, eller till dagen för mer fukt!
   Jag råder dig solskydd till dagen, Medik8 Advanced day total protect ett riktigt anti-pollution-försvar och som ger huden den fukt och näring den behöver. 🙂
   Jan Marini C-esta face serum rekommenderar jag dig! Tillsammans arbetar C-esta face serum och Bioclear i synergi och som transportörer för varandra djupare ner i huden. Det är då vi kan förvänta oss resultat! 🙂
   Kram Annica

 6. Jens skriver:

  Hej svejs. Ni säljer ju en del ekologiska märken men kanske inte,(iaf i mina ögon sett) det mest intressanta av dom,Esse. Esse som jobbar med hudens naturliga bakterieflora. Vet inte hur mycket du kan svara på det,men är det ett märke som ni har kikat på men avstått i från att ta in? Eller kan det hända att det dyker upp i framtiden? Tack för en alltid lika bra och intressant blogg.

 7. Anna skriver:

  Hej! Använder du one fine line på vattenlinjen på övre eller undre delen av ögat? Eller båda? Vilken brun nyans den mörka eller ljusare?

  Kram Anna

  • annica skriver:

   Hej Anna, Det kan se lite olika ut 🙂 Oftast blir det endast övre delen men ibland gör jag även den under delen. Nyans Straight spice!
   Kram Annica

 8. Maria skriver:

  Hej. Vill &#228ndra lite i min rutin:
  Kv&#228ll:
  JM c-esta cleansing gel (tv&#228tt x 2)
  JM bioglycolic bioclear lotion
  PTR retinol fusion pm
  Verso eye serum
  Medik8 advanced night restore
  Dag:
  JM c-esta cleansing gel (tv&#228tt x 1)
  Dermaceutic trivita c30
  Verso eye serum
  Medik8 white balance

  PC weekley treatment 10% n&#229gra ggr/vecka i st&#228llet f&#246r retinolet och bioclear + lite sovmasker vid behov.

  Jag t&#229l min rutin bra och har ingen problemhud l&#228ngre. Visst f&#229r jag en finne ibland, blir l&#228tt yttorr, beh&#246ver jobba anti-age och f&#246r lyster och j&#228mnare hudton. &#196r snart 44 &#229r.

  1. Jag &#228r sugen p&#229 att prova en annan retinolprodukt. &#196r nyfiken p&#229 Dermaceutic mela cream, skulle den kunna ers&#228tta b&#229de bioclear och fusion PM med tanke p&#229 allt den inbeh&#229ller? &#214ppen f&#246r andra f&#246rslag (ej PC eller JM)
  2. Beh&#246ver n&#229got mer fuktgivande runt &#246gonen. &#196lskar super eye serum. Vill ha n&#229got lika effektivt men som ger mer fukt. Vill ej beh&#246va ha ett serum under super eye serum utan &#246nskar endast en &#246gonprodukt
  3. Kan jag anv&#228nda min nattkr&#228m &#228ven p&#229 dagen? Vill/beh&#246ver ha en rej&#228l klimatkr&#228m nu i kylan.
  4. Kan jag byta Trivitas c-vitamin mot det fr&#229n Scinceutical?

  M&#228rken jag gillar mest/&#228r mest nyfiken p&#229 &#228r Dermaceutic, Scinceutical, Medik8 men det finns s&#228kert fler jag missat.

  • annica skriver:

   Hej Maria, WOW vilken rutin du har! Mela cream &#228r kraftfull och &#228r mig trogen!! Fantastisk p&#229 pigmenteringar och ger glow glow glow! Fokus &#228r pigmenteringar med Mela cream, &#228r det rent retinolserum du s&#246ker &#228r Dermaceutic Activ retinol serum 10 ett b&#228ttre alternativ f&#246r dig.
   Super eye serum fr&#229n Verso &#228r magiskt bra! Ska anv&#228ndas ensamt om inte en creme ovan f&#246r mer fukt. Trivs du med denna tycker jag du forts&#228tta med produkten och l&#228gga till Skinceuticals Age eye complex ovan, eller till dagen f&#246r mer fukt!
   Jag r&#229der dig solskydd till dagen, Medik8 Advanced day total protect ett riktigt anti-pollution-f&#246rsvar och som ger huden den fukt och n&#228ring den beh&#246ver. 🙂
   Jan Marini C-esta face serum rekommenderar jag dig! Tillsammans arbetar C-esta face serum och Bioclear i synergi och som transport&#246rer f&#246r varandra djupare ner i huden. Det &#228r d&#229 vi kan f&#246rv&#228nta oss resultat! 🙂
   Kram Annica

 9. Jens skriver:

  Hej svejs. Ni s&#228ljer ju en del ekologiska m&#228rken men kanske inte,(iaf i mina &#246gon sett) det mest intressanta av dom,Esse. Esse som jobbar med hudens naturliga bakterieflora. Vet inte hur mycket du kan svara p&#229 det,men &#228r det ett m&#228rke som ni har kikat p&#229 men avst&#229tt i fr&#229n att ta in? Eller kan det h&#228nda att det dyker upp i framtiden? Tack f&#246r en alltid lika bra och intressant blogg.

 10. Therese skriver:

  Hej finaste!
  Tack f&#246r ett j&#228ttebra inl&#228gg!
  Jag tycker det &#228r sv&#229rt att finna fram i djungeln av foundationborstar….priserna varierar ju ocks&#229 v&#228ldigt mycket. Vad rekommenderar du?
  Kramis fr&#229n mig!

 11. Lena skriver:

  Hej Annica och tack f&#246r en underbar blogg. Jag har en liten fundering. Jag hittar mina favoritprodukter bland olika m&#228rken s&#229 blandar en del. M&#229nga s&#228ger att man ska h&#229lla sig till en serie men jag tycker inte alla produkter i en och samma serie &#228r bra. Vad f&#229r jag blanda och vad f&#229r jag inte blanda? Jag har sett att du ocks&#229 k&#246r m&#229nga olika m&#228rken i din rutin 🙂 Hur ska man t&#228nka?

  • annica skriver:

   Hej Lena, Det kan vara till f&#246rdel att h&#229lla sig till ett m&#228rke som grund f&#246r att komma ig&#229ng och n&#228r du inte riktigt vet hur huden reagerar. Har du &#228ven en k&#228nslig hud eller en hud i obalans kan det vara till f&#246rdel att h&#229lla sig lite mer till ett m&#228rke. Du ska &#228ven f&#246rs&#246ka vara lite f&#246rsiktig att blanda de lite mer aktiva produkterna(som tex inneh&#229ller exfolierande syra eller retinol) om du l&#228tt kan reagera. Men trivs du med din rutin och k&#228nner att du har hittat r&#228tt beh&#246ver det absolut inte vara fel, utan du k&#228nner din hud som b&#228st 🙂 🙂
   Kram Annica

 12. Anna skriver:

  Hej! Anv&#228nder du one fine line p&#229 vattenlinjen p&#229 &#246vre eller undre delen av &#246gat? Eller b&#229da? Vilken brun nyans den m&#246rka eller ljusare?

  Kram Anna

  • annica skriver:

   Hej Anna, Det kan se lite olika ut 🙂 Oftast blir det endast &#246vre delen men ibland g&#246r jag &#228ven den under delen. Nyans Straight spice!
   Kram Annica

 13. Lena skriver:

  Hmmm…det d&#228r med glow. Blir snarare ett blottning paper f&#246r min del innan n&#229got ev barh&#228ng. F&#246r&#246vrigt en mycket underskattad produkt f&#246r oss med mycket sebumproduktion.

  • annica skriver:

   Hej Lena, Ja det kan absolut vara &#229t det h&#229ller ocks&#229. Det &#228r verkligen en produkt som ofta kommer lite i skymundan, men s&#229 effektiv och smidig! Kul att du lyfter favoriter!! 🙂 Kram Annica

 14. may-britt skriver:

  Hej.
  Kan jag ha Serum Paradoxe sammen med vespera serumet till exuviance ?
  Kram

 15. Maria skriver:

  Hej. Vill ändra lite i min rutin:
  Kväll:
  JM c-esta cleansing gel (tvätt x 2)
  JM bioglycolic bioclear lotion
  PTR retinol fusion pm
  Verso eye serum
  Medik8 advanced night restore
  Dag:
  JM c-esta cleansing gel (tvätt x 1)
  Dermaceutic trivita c30
  Verso eye serum
  Medik8 white balance

  PC weekley treatment 10% några ggr/vecka i stället för retinolet och bioclear + lite sovmasker vid behov.

  Jag tål min rutin bra och har ingen problemhud längre. Visst får jag en finne ibland, blir lätt yttorr, behöver jobba anti-age och för lyster och jämnare hudton. Är snart 44 år.

  1. Jag är sugen på att prova en annan retinolprodukt. Är nyfiken på Dermaceutic mela cream, skulle den kunna ersätta både bioclear och fusion PM med tanke på allt den inbehåller? Öppen för andra förslag (ej PC eller JM)
  2. Behöver något mer fuktgivande runt ögonen. Älskar super eye serum. Vill ha något lika effektivt men som ger mer fukt. Vill ej behöva ha ett serum under super eye serum utan önskar endast en ögonprodukt
  3. Kan jag använda min nattkräm även på dagen? Vill/behöver ha en rejäl klimatkräm nu i kylan.
  4. Kan jag byta Trivitas c-vitamin mot det från Scinceutical?

  Märken jag gillar mest/är mest nyfiken på är Dermaceutic, Scinceutical, Medik8 men det finns säkert fler jag missat.

  • annica skriver:

   Hej Maria, WOW vilken rutin du har! Mela cream är kraftfull och är mig trogen!! Fantastisk på pigmenteringar och ger glow glow glow! Fokus är pigmenteringar med Mela cream, är det rent retinolserum du söker är Dermaceutic Activ retinol serum 10 ett bättre alternativ för dig.
   Super eye serum från Verso är magiskt bra! Ska användas ensamt om inte en creme ovan för mer fukt. Trivs du med denna tycker jag du fortsätta med produkten och lägga till Skinceuticals Age eye complex ovan, eller till dagen för mer fukt!
   Jag råder dig solskydd till dagen, Medik8 Advanced day total protect ett riktigt anti-pollution-försvar och som ger huden den fukt och näring den behöver. 🙂
   Jan Marini C-esta face serum rekommenderar jag dig! Tillsammans arbetar C-esta face serum och Bioclear i synergi och som transportörer för varandra djupare ner i huden. Det är då vi kan förvänta oss resultat! 🙂
   Kram Annica

   • Maria skriver:

    Hej. Tack för spännande produktförslag, blir så entusiastisk nu! Om jag väljer Mela cream, var lägger jag in den i min rutin? Då ska jag skippa retinolet helt i så fall, trodde en retinolprodukt var ett måste i en rutin för resultat?
    Körde en ren JM-rutin i flera år, inkl C-estaserum. Har mycket finare hud nu när jag mixar så vill inte återgå till C-estaserumet. Gillar Trivita mycket mer, även konsistensen tilltalar mig mer. Önskar nu hitta en ny effektiv C-vitamingoding.
    Visst kan du tipsa om någon annan som kan passa in i min mixade rutin?

    • annica skriver:

     Hej Maria, Du börjar med retinolet och sedan kan du addera Mela cream framöver. Tycker nog inte riktigt att du behöver denna än även om jag förstår att du är sugen att sätta igång. Men med de aktiva produkterna behöver du inte ändra med allt på en gång. Fortsätt gärna med Trivita om du gillar den, den är ju underbar 🙂 🙂
     Kram Annica

 16. Therese skriver:

  Hej finaste!
  Tack för ett jättebra inlägg!
  Jag tycker det är svårt att finna fram i djungeln av foundationborstar….priserna varierar ju också väldigt mycket. Vad rekommenderar du?
  Kramis från mig!

 17. Anna skriver:

  Hej! Använder du one fine line på vattenlinjen på övre eller undre delen av ögat? Eller båda? Vilken brun nyans den mörka eller ljusare?

  Kram Anna

  • annica skriver:

   Hej Anna, Det kan se lite olika ut 🙂 Oftast blir det endast övre delen men ibland gör jag även den under delen. Nyans Straight spice!
   Kram Annica

 18. Jens skriver:

  Hej svejs. Ni säljer ju en del ekologiska märken men kanske inte,(iaf i mina ögon sett) det mest intressanta av dom,Esse. Esse som jobbar med hudens naturliga bakterieflora. Vet inte hur mycket du kan svara på det,men är det ett märke som ni har kikat på men avstått i från att ta in? Eller kan det hända att det dyker upp i framtiden? Tack för en alltid lika bra och intressant blogg.

 19. may-britt skriver:

  Hej.
  Kan jag ha Serum Paradoxe sammen med vespera serumet till exuviance ?
  Kram

  • annica skriver:

   Hej May-britt, Toppen kombination, det går utmärkt!! 🙂 Du kan tex använda Vespera dagtid och Serum paradoxe kvällstid. Eller så applicerar du Vespera först om du önskar använda kombinationen morgon och kväll. Kram Annica

 20. Lena skriver:

  Hmmm…det där med glow. Blir snarare ett blottning paper för min del innan något ev barhäng. Förövrigt en mycket underskattad produkt för oss med mycket sebumproduktion.

  • annica skriver:

   Hej Lena, Ja det kan absolut vara åt det håller också. Det är verkligen en produkt som ofta kommer lite i skymundan, men så effektiv och smidig! Kul att du lyfter favoriter!! 🙂 Kram Annica

 21. Lena skriver:

  Hej Annica och tack för en underbar blogg. Jag har en liten fundering. Jag hittar mina favoritprodukter bland olika märken så blandar en del. Många säger att man ska hålla sig till en serie men jag tycker inte alla produkter i en och samma serie är bra. Vad får jag blanda och vad får jag inte blanda? Jag har sett att du också kör många olika märken i din rutin 🙂 Hur ska man tänka?

  • annica skriver:

   Hej Lena, Det kan vara till fördel att hålla sig till ett märke som grund för att komma igång och när du inte riktigt vet hur huden reagerar. Har du även en känslig hud eller en hud i obalans kan det vara till fördel att hålla sig lite mer till ett märke. Du ska även försöka vara lite försiktig att blanda de lite mer aktiva produkterna(som tex innehåller exfolierande syra eller retinol) om du lätt kan reagera. Men trivs du med din rutin och känner att du har hittat rätt behöver det absolut inte vara fel, utan du känner din hud som bäst 🙂 🙂
   Kram Annica

 22. Anna skriver:

  Hej! Använder du one fine line på vattenlinjen på övre eller undre delen av ögat? Eller båda? Vilken brun nyans den mörka eller ljusare?

  Kram Anna

  • annica skriver:

   Hej Anna, Det kan se lite olika ut 🙂 Oftast blir det endast övre delen men ibland gör jag även den under delen. Nyans Straight spice!
   Kram Annica

 23. Jens skriver:

  Hej svejs. Ni säljer ju en del ekologiska märken men kanske inte,(iaf i mina ögon sett) det mest intressanta av dom,Esse. Esse som jobbar med hudens naturliga bakterieflora. Vet inte hur mycket du kan svara på det,men är det ett märke som ni har kikat på men avstått i från att ta in? Eller kan det hända att det dyker upp i framtiden? Tack för en alltid lika bra och intressant blogg.

 24. Maria skriver:

  Hej. Vill ändra lite i min rutin:
  Kväll:
  JM c-esta cleansing gel (tvätt x 2)
  JM bioglycolic bioclear lotion
  PTR retinol fusion pm
  Verso eye serum
  Medik8 advanced night restore
  Dag:
  JM c-esta cleansing gel (tvätt x 1)
  Dermaceutic trivita c30
  Verso eye serum
  Medik8 white balance

  PC weekley treatment 10% några ggr/vecka i stället för retinolet och bioclear + lite sovmasker vid behov.

  Jag tål min rutin bra och har ingen problemhud längre. Visst får jag en finne ibland, blir lätt yttorr, behöver jobba anti-age och för lyster och jämnare hudton. Är snart 44 år.

  1. Jag är sugen på att prova en annan retinolprodukt. Är nyfiken på Dermaceutic mela cream, skulle den kunna ersätta både bioclear och fusion PM med tanke på allt den inbehåller? Öppen för andra förslag (ej PC eller JM)
  2. Behöver något mer fuktgivande runt ögonen. Älskar super eye serum. Vill ha något lika effektivt men som ger mer fukt. Vill ej behöva ha ett serum under super eye serum utan önskar endast en ögonprodukt
  3. Kan jag använda min nattkräm även på dagen? Vill/behöver ha en rejäl klimatkräm nu i kylan.
  4. Kan jag byta Trivitas c-vitamin mot det från Scinceutical?

  Märken jag gillar mest/är mest nyfiken på är Dermaceutic, Scinceutical, Medik8 men det finns säkert fler jag missat.

  • annica skriver:

   Hej Maria, WOW vilken rutin du har! Mela cream är kraftfull och är mig trogen!! Fantastisk på pigmenteringar och ger glow glow glow! Fokus är pigmenteringar med Mela cream, är det rent retinolserum du söker är Dermaceutic Activ retinol serum 10 ett bättre alternativ för dig.
   Super eye serum från Verso är magiskt bra! Ska användas ensamt om inte en creme ovan för mer fukt. Trivs du med denna tycker jag du fortsätta med produkten och lägga till Skinceuticals Age eye complex ovan, eller till dagen för mer fukt!
   Jag råder dig solskydd till dagen, Medik8 Advanced day total protect ett riktigt anti-pollution-försvar och som ger huden den fukt och näring den behöver. 🙂
   Jan Marini C-esta face serum rekommenderar jag dig! Tillsammans arbetar C-esta face serum och Bioclear i synergi och som transportörer för varandra djupare ner i huden. Det är då vi kan förvänta oss resultat! 🙂
   Kram Annica

   • Maria skriver:

    Hej. Tack för spännande produktförslag, blir så entusiastisk nu! Om jag väljer Mela cream, var lägger jag in den i min rutin? Då ska jag skippa retinolet helt i så fall, trodde en retinolprodukt var ett måste i en rutin för resultat?
    Körde en ren JM-rutin i flera år, inkl C-estaserum. Har mycket finare hud nu när jag mixar så vill inte återgå till C-estaserumet. Gillar Trivita mycket mer, även konsistensen tilltalar mig mer. Önskar nu hitta en ny effektiv C-vitamingoding.
    Visst kan du tipsa om någon annan som kan passa in i min mixade rutin?

    • annica skriver:

     Hej Maria, Du börjar med retinolet och sedan kan du addera Mela cream framöver. Tycker nog inte riktigt att du behöver denna än även om jag förstår att du är sugen att sätta igång. Men med de aktiva produkterna behöver du inte ändra med allt på en gång. Fortsätt gärna med Trivita om du gillar den, den är ju underbar 🙂 🙂
     Kram Annica

 25. Lena skriver:

  Hej Annica och tack för en underbar blogg. Jag har en liten fundering. Jag hittar mina favoritprodukter bland olika märken så blandar en del. Många säger att man ska hålla sig till en serie men jag tycker inte alla produkter i en och samma serie är bra. Vad får jag blanda och vad får jag inte blanda? Jag har sett att du också kör många olika märken i din rutin 🙂 Hur ska man tänka?

  • annica skriver:

   Hej Lena, Det kan vara till fördel att hålla sig till ett märke som grund för att komma igång och när du inte riktigt vet hur huden reagerar. Har du även en känslig hud eller en hud i obalans kan det vara till fördel att hålla sig lite mer till ett märke. Du ska även försöka vara lite försiktig att blanda de lite mer aktiva produkterna(som tex innehåller exfolierande syra eller retinol) om du lätt kan reagera. Men trivs du med din rutin och känner att du har hittat rätt behöver det absolut inte vara fel, utan du känner din hud som bäst 🙂 🙂
   Kram Annica

 26. Therese skriver:

  Hej finaste!
  Tack för ett jättebra inlägg!
  Jag tycker det är svårt att finna fram i djungeln av foundationborstar….priserna varierar ju också väldigt mycket. Vad rekommenderar du?
  Kramis från mig!

 27. may-britt skriver:

  Hej.
  Kan jag ha Serum Paradoxe sammen med vespera serumet till exuviance ?
  Kram

  • annica skriver:

   Hej May-britt, Toppen kombination, det går utmärkt!! 🙂 Du kan tex använda Vespera dagtid och Serum paradoxe kvällstid. Eller så applicerar du Vespera först om du önskar använda kombinationen morgon och kväll. Kram Annica

 28. Lena skriver:

  Hmmm…det där med glow. Blir snarare ett blottning paper för min del innan något ev barhäng. Förövrigt en mycket underskattad produkt för oss med mycket sebumproduktion.

  • annica skriver:

   Hej Lena, Ja det kan absolut vara åt det håller också. Det är verkligen en produkt som ofta kommer lite i skymundan, men så effektiv och smidig! Kul att du lyfter favoriter!! 🙂 Kram Annica