Hudvårdsskola för män på nyhetsmorgon..

 • | Annica


I morse pratade jag med Anders och Martin Timell om hudvård för män. Som vanligt om ni inte såg inslaget från i morse så kan ni se det om ni klickar på filmen ovan eller på DENNA LÄNK för att komma direkt till nyhetsmorgon.se.

Firm X är verkligen en så kul och bra produkt. Provade den även på min pappas öga för en tid sen. Delar med mig av resultatet här nedan.. Självklart är den lika bra för kvinnor. Se ett tidigare inlägg om den HÄR på en vacker kvinna jag behandlat.

En spännande typ av produkt som verkligen ger en omedelbar effekt. För alla som vill visuellt ta bort rynkor runt ögonen kråksparkar, linjer på pannan, argarynkan, markerade nasolabialveck, Superbra på påsar runt ögonen. Den är effektiv både på åldersrelaterade rynkor och mimiska linjer.  Därför passar den för alla åldrar då miminska linjer kan komma redan i unga år.

En liten mirakel produkt när man vill bli slät på minuten. Kan användas varje dag eller till fest.

Firm X Peter Thomas Roth

Har man den varje dag så lägger man ett tunt tunt lager, gärna med en concealer pensel då det blir mer finfördelat. Man kan även lägga den som en mask och låta verka 1h och tvätta av. Lägger man som mask kan man lägga lite tjockare lager.

För dagligt bruk appliceras den som sagt MYCKET tunt och efter 3-5 minuter har den torkat. Får man lite vitt pulvrigt i kanterna där den applicerats så duttar man bara bort det med en fuktad tops.

Det finns en Firm X EYE och en som heter FIRM X Face Thightener. Skillnaden är att ögonprodukten är något tunnare, lättare i konsistensen och mer anpassad för ögonområdet.

Kolla in resultatet  även på min underbara pappa… vi backade tiden 15 år på 5 minuter! Hur coolt är inte det? Jag har bara behandlat ögonområdet och pannan på min fina pappa som var så snäll och ställde upp som modell!

bild 1

Före
bild 2

Bara högra sidan (sett från skärmen eller pappas vänstra sida om man så vill) är behandlad den andra obehandlad.

Firm X före och efter

Taa daaaa båda sidorna behandlade..

OBS! Tänk på att detta har ingen djupverkande effekt utan endast visuellt och resultatet håller ca 8h.

11 annica forsgren skincity.se

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

23 svar till “Hudvårdsskola för män på nyhetsmorgon..”

 • (23) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Frida skriver:

  Vilken häftig produkt! Som en minilyft på tub ju:)! Vilken skillnad det blev på Anders Timell också. PTR är ju för bra alltså,kanske borde prova hans produkter i framtiden. Visst är det bra att byta märke ibland även när man bara använder salongsmärken?

  • annica skriver:

   Hej Frida, Ja det är det verkligen:) Tycker inte man behöver byta märke om det inte är så att man inte uppnår det resultat man önskar med de produkter man har.. man behöver alltså inte byta för att byta. Kran ammica

 2. Annika skriver:

  Hejsan Annika!

  Jag har en fråga som inte gäller mäns hudvård men det kanske går bra om jag tar den här ändå?

  Jag har funderat lite på det här med syror (i ansiktet) samtidigt som man använder BUS, går det bra tillsammans? Jag har fått för mig att syrorna ”löser” upp BUSen så den försvinner eller blir flammig. Jag kanske är helt ute och cyklar 🙂 Men en blekfis skulle gärna vilja ha ett svar så jag kan se lite sommarfräsch ut då jag inte tycker om att sola.

  Ha en underbar dag!

 3. Kris skriver:

  Hej! Eftersöker någon produkt som kan hjälpa min hy i ansiktet. Använder idag hydrokortison 3 gånger i veckan och fet kräm utöver det, på denna bild (http://www.ladda-upp.se/bilder/udbkysujhlskhx/) syns mitt ansikte och hur det ser ut när det är värre än normalt, det kan alltså vara mycket värre rött, speciellt om det kommit vatten på, då blir det gör rött och svider. Ibland flagnar det. Något tips?

  / Förtvivlad som ej får hjälp av sjukvården.

  • annica skriver:

   Hej Kris, Tack för länk till bild! Mitt tips är utan tvekan Exuviance och deras produkter för känslig hy. Sluta med kortisonet nuuuuu… och påbörja en rutin med Exuviande Gentle Cleanser, Soothing toning lotion, Multiactive day cream SPF20 och Eventing restorative Complex. Är du mycket torr ta istället Ultra restorative complex till natten. DU bör sen även lägga på Vespera serumet under dag och nattcreme. Glöm inte att vänja in produkterna. Kram å lycka till Annica

 4. Nathalie skriver:

  Hej. Köpte eran ögonbrynspincett från rubis och är hur bra som helst. Dock läste ja i ditt inlägg för ett bra tag sen att man ska skydda den så den håller längre. Problemet med mig att ja tappade bort skyddet efter en dag då ja fick hem den. Så vart kan man köpa pincettskydd? Hos er eller vart ska ja söka någonstans?
  Kram! / Nathalie

  • annica skriver:

   Hej Nathalie, Kul att du gillar den. Bästa tycker jag med! Åhh det var en rackarns bra fråga… vet faktiskt inte… jag har ibland hittat små hattar från engångsförpackningar som har pipett med lock.. enda tipset jag har! Kram annica

 5. Sara skriver:

  Hej hej! Har köpt startkitet exuviance från er och är jätte nöjd, nu står jag dock med mindre än hälften kvar och funderar på att göra en beställning på mer, då till min fråga kommer ni ha någon kampanj på Exuviance inom den närmaste framtiden?

  Sen en till fråga är vad man kan använda för SPF ovanpå multi protection day creme om man solat ute och behöver bättra på under dagen och inte vill slösa på dagkrämen? 🙂

  MVH
  Sara

  • annica skriver:

   Hej Sara, Kul att höra att du är nöjd! Åhh det vet jag inte. Du får prenmenera på vårt nyhetsbrev så håller du koll.. bästa tipset jag kan ge dig. Inget som jag vet nu inplanerat.. men jag vill inte säga mer saker kan ändra sig snabbt. Kika på Jan marinis.. de är grymma… Daily Antioxidant protectant tex. kram annica

 6. Marie skriver:

  Hej hej.
  Hur kommer det sig att ni inte har JM spf 45 längre? Såg att den var på 30 nu.
  Mvh

  • annica skriver:

   Hej Marie, Nya EU regler.. kolla i morgon då jag lägger ut ett blogginlägg om det.. samma produkt men Eu regler som gör att det måste märkas så här.. som sagt..kolla mitt inlägg i morgon:) Kram annica

 7. Åsa skriver:

  Hej!

  Har jättetorr hy, kan man ha vanlig ansiktskräm på efter denna eller ska man bara ha denna på huden och sedan make up? Är rädd att huden ser helt krackelerad ut utan vanlig fuktkräm.

 8. Marie skriver:

  Hej Annica.
  Kan man använda transderma M och A samtidigt på kvällen?
  Jag är ganska yttorr och har problem med pigmenteringar nämligen..
  Mvh Marie

 9. Evalena skriver:

  Hejsan! Vilken är den ögonkräm som ger bäst effekt mot rynkor?
  Mvh EM

 10. Johnny Jonsson skriver:

  Hej Annica!

  jag kollade också ditt inslag i tv4, men blir lite förbryllad efter att ha kollat innehållsförteckningen i de olika firmX produkterna…. den för ögon plus finns en firmX serum också innehåller peptider, medans firmX face inte gör det. Samtliga produkter innehåller retinol. Retinol sägs vara utslätande, men vad i firmX face gör det?
  MvH
  Johnny

  • annica skriver:

   Hej Jonny Jonsson, Båda innehåller ett komplex som heter Firm a Thigt. Det är ett komplex unikt för PTR och där ingår en cocktail av bla peptider, aminosyror och massa annat. PTR avslöjer inte exakt allt som detta komplex innehåller .. misstänker att det innehåller bla GABA som är mkt effektivt och bra i denna typ av produkt. det är så med innehållsföreckningar att det kan dölja sig många olika ingredienser under ett namn.. därför är det extremt svårt att tyda. Kram annica

 11. Fanny-Julia skriver:

  Hej, vilket bra klipp i dagens nyhetsmorgon. Jag kommer köpa Firm X till min pappa som fyller 60 år i Juni. Den oljan du pratade om i klippet som motverkar inåtväxta hårstrån, går det att använda den när man rakar sig i bikinilinjen? Hur mycket jag än försöker motverka får jag problem med dessa ”finnar” som aldrig försvinner helt.

  Kram!

 12. Mary Westin skriver:

  Har beställt Firm X Face/Eye hoppas att den är så bra som man såg på TV 4 med Timellgrabbarna.

  • annica skriver:

   Hej Mary, Kul! Den är toppen! Var dock SUPER noga med att applicera JÄTTETUNNT! Gör den inte första gången när du ska på fest utan öva hemma några gånger så du får in snitsen. den kräver lite övning för att man framförallt ska få in rätt mängd .. tar man för mkt blir det vitt mjöligt. det kan dock lätt duttas bort med en tops eller bomullsrondell som jag gjorde lite på Anders i inslaget! Lycka till! Kram Annica