Jag ♡ Paula´s Choice

 • | Annica

Annica Forsgren, Paula Begoun, Paulas Choice, skincity

Ja det vet ni ju redan vid det här laget:) Annars hade jag ju inte kämpat i drygt tre år för att få detta härliga märke till Skincity. Inte satt mig på ett plan till Seattle för  1 dags möte med Paula Begoun och inte skrivit så mycket om produkterna.

Idag tänkte jag dela med mig av det nyhetsbrev vi sände ut på morgonen från Skincity. Tyckte det var så bra och liksom benade upp Paula som märke lite. Det är många produkter och lite annat tänk med vissa typer av produkter som tex exfoliering. I vårt nyhetsbrev så redde vi ut begreppen och vilka olika produktkategorier som  är lite extra unika för Paula´s Choice. Så jag ger er brevet (för er som inte redan prenumererar på det) här med. Dock med lite andra bilder:).

Skärmavbild 2014-10-23 kl. 15.25.21

Först lite bakgrund ..

Paula Begoun är skaparen och den drivande kraften bakom Paula´s Choice Skincare. Paulas böcker har sålt i mer än 3 miljoner exemplar världen över. Paula är känd under namnet ”The Cosmetics Cop” och har analyserat och recenserat mer än 45.000 tusen hudvårdsprodukter. Hennes mål är att ge konsumenter underlag att själva kunna bedöma om en produkt levererar det resultat den lovar.

Paulas konstanta sökande efter högkvalitativa och rimligt prissatta produkter ledde till att hon utvecklade sin egen produktlinje: Paula’s Choice. Varje produkt är omsorgsfullt sammansatt och beprövad och alla anspråk är baserade på publicerad vetenskaplig research.

Vi har träffat Paula i hennes och företagets hemstad Seattle där hon med sina egna ord berättar exklusivt för er om produkterna, filosofin och samarbetet med Skincity.

Klicka på bilden ovan för att starta filmen eller KLICKA HÄR!

Paula´s choice

SNABBA FAKTA OM PAULA´S CHOICE

 • Oberoende, vetenskapligt granskad forskning som bevisar säkerheten och effektiviteten av produkter och ingredienser.
 • En ”cocktail strategi” när det gäller verksamma ingredienser för optimala resultat.
 • Inga dofter eller färgämnen tillsatta.
 • Aldrig djurtestad (Leaping Bunny Certified)

Nedan listar jag highlights från Paula´s Choice Skincare…

Skärmavbild 2014-10-23 kl. 15.25.40

FREE RADICALS NEVER SLEEP

Antioxidanter är ett måste i din dagliga hudvårdsrutin. Skydda huden från de skadliga effekterna av fria radikaler från solljus och luftföroreningar. Antioxidanter gör att din hud ser yngre ut genom att producera nytt kollagen och friskare hudceller. Forskning visar att antioxidanter är viktiga för att ge din hud ett yngre utseende.

Den unika silkeslena konsistensen hos Paula´s Choice Antioxidant Serum gör huden silkeslen, mjuk och full av lyster. Använd serum anpassat efter hudtyp och hudtillstånd varje morgon och kväll för en balanserad, motståndskraftig och välmående hud med optimal hudhälsa.

Paula´s Choice erbjuder effektiva serum som behandlar alla olika hudtillstånd.

Se alla serum här!

AHA & BHA EXFOLIERING

 EXFOLIERING ISTÄLLET FÖR PEELING

I Paula´s Choice finns inga klassiska peelingar. Systemet bygger istället på en daglig exfoliering, som ett naturligt steg i hudvårdsrutinen, s.k. Leave-On exolieringar. Exfolieringarna finns i flera olika varianter med AHA respektive BHA-syra samt i olika konsistenser för att möta alla hudtillstånds olika behov.

Detta är fördelarna med Paulas´s Choice Leave-On exfolieringar:

 • Anti-aging fördelar (hjälper till att främja produktionen av kollagen).
 • Hjälper till att behandla problem såsom akne, solskador, rosacea, ålderstecken och pigment.
 • Hjälper till att minska storleken på porerna och lösa upp tilltäppta porer.

Skonsam nog för alla hudtyper och hudproblem. Även den mest känsliga .
AHA/BHA

BHA-EXFOLIERING – BHA betyder Beta Hydroxi Syra (d.v.s. salicylic acid). Detta gör BHA-Syra:

 • Exfolierar hudytan (textur & lyster).
 • Löser och öppnar upp porer (akne, pormaskar).
 • Antiinflammatoriska egenskaper (rosacea, eksem).

“If you have clogged pores (or sensitive skin), BHA is for you!”

Skärmavbild 2014-10-23 kl. 15.38.05

AHA-EXFOLIERING – AHA betyder Alfa Hydroxi Syra (d.v.s. glykolsyra).

 • Exfolierar på hudytan (textur och lyster).
 • Behandlar torr hud (ger god återfuktning).
 • Behandlar pigmentering, solskador och ålderstecken.

“If your only concerns are sun damage, dryness, AHA is for you!”

Se alla exfolieringar här!

Paulas Choice, Skincity.se

YOUR SKIN IS AS GOOD AS YOUR WORST PRODUCT…

En komplett hudvårdsrutin anpassad efter både hudtyp och hudtillstånd är den optimala lösningen för en

god hudhälsa. Det ständiga hoppet om att en produkt ska lösa alla hudproblem/obalanser lämnar en

alltid besviken. Det är sammansättningen av flera verksamma produkter och ingredienser som ger de

optimala resultaten.

 

En daglig hudvårdsrutin från Paula´s Choice ser ut så här:  

Steg 1: Rengöring (☼ + ☽)

Steg 2: Ansiktsvatten (☼ + ☽)

Step 3: Leave-On exfoliering med BHA/AHA (☼ + ☽)

Step 4: Behandla med antioxidant serum (☼ +☽)

Step 5: Skydda / återfukta: ☼ fuktcreme med SPF

fuktcreme utan SPF

Extra vård: Ansiktsmask

I helgen dessutom my loves får ni  Skincitys lyxiga hårbandå på köpet när du handlar produkter frånPaula´s Choice för över 300kr. Gåvans värde: 79kr.

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

53 svar till “Jag ♡ Paula´s Choice”

 • (53) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Susanne skriver:

  Hej Annica!

  Tänkte bara fråga varför ni inte tagit in PC:s resist BHA 9. Får den inte säljas till kund i Sverige? Jag lider av Talgkörtelhyperplasi och har hört att det är en av få krämer som faktiskt kan förminska dessa om man inte vill göra något ingrepp.

  Tacksam för svar

  Susanne

  • annica skriver:

   Hej Susanne, Det stämmer som du säger att den inte får säljas i Sverige pga av vissa ingredienser. Gör gärna ett hudtest på SC så kan vi guida dig ändå. Det är aldrig så att det bara är en produkt som är lösningen på ett hudproblem utan det är alltid kombinationen av flera. Tror säkerligen att du kan få ett resultat med rätt anpassade för just din huds kondition. Koldioxidlaser tror jag även är det man effektivt kan behandla talgkörtelhyperplasi med. kram Annica

 2. Malin skriver:

  Jag har precis börjat ny hudvårdsrutin med PC efter hudtest hos er (som vanligt :)). Huden har slagit bakut och acnen och finnarna är värre än någonsin, men jag vet ju vid det här laget att man bara ska bita ihop och vänta på bättre tider, det brukar bli såhär för mig när jag börjar med nya syramärken. Har däremot en serum-fråga. Jag blev rekommenderad serum för min otroligt feta hy, Skin Balancing Super Antioxidant serumet. Dock så får det min hy att bli extremt fet och det flyter bara omkring i ansiktet. Har haft exakt samma problem med PTR Max anti-shine mattifying gel. Det liksom bara flyter omkring och blir inte alls matt, utan istället extremt flottigt. Kan inte heller använda silikonbaserade primers, för då flyter sminket omkring. Kan det vara så att silikon inte funkar på min feta hud? Fick ju med ett prov på PC serumet RESIST, och det var lite bättre på mig. Inte lika fet hy med denna. Kanske jag bör beställa ett nytt serum och istället PC resist ultra light serumet? Vad tror du? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Malin,
   Det första jag tänker på är om du brukar peela huden. Om inte så börja gärna med det. PC har en riktigt bra varje dag peeling för fet hud som är toppen. Det kan nämligen vara så att det ligger tätt, tätt packade döda hudceller som din hud inte per automatik vill släppa från sig. Dessa kan gör att man upplever att produkter seglar runt på hudytan utan att tränga ner. Det serumet som du köpt passar din hudtyp och kanske att det kan komma att fungera och ge den effekt du önskar om du ger den lite fler försök. Om inte är det här serumet ett lättare och passande alternativ för dig. Håller tummarna för ett jättefint resultat:

   http://skincity.se/sv/product/4480/paulas-choice-resist-ultra-light-super-antioxidant-concentrate-serum

   Exfoliering som snabbt går ner i huden: http://skincity.se/sv/product/4441/paulas-choice-skin-perfecting-2-bha-liquid

   kram Annica

   • Malin skriver:

    Tack för svar! Jag har peelat noga i 2 års tid med både Jan Marini, sedan BP och nu Paulas bha och aha. Jag tror helt enkelt inte att serumet passar mig så jag beställer ultra light nästa gång. För övrigt så älskar jag Paulas choice – produkterna! Ser nu efter 1 månad förbättring 🙂

    • Lulillan skriver:

     Jag måste säga att jag gillar verkligen PC så här långt! Resist serien för fetare hudtyper är verkligen som gjord för mig och alla mina hudproblem! Det känns inte som jag behöver kompromissa med något.
     Jag använder nu Resist daily pore refining exfoliering men jag ser att det finns en väldig massa olika. Vad är egentligen skillnaden mellan dessa? Det finns ju både gel, lotion och liquid???

     Jag gillar tanken med daglig exfoliering precis som jag gillade daily peeling pads från MD Formulations t ex. För mig är det verkligen toppen på yttorrhet och pormaskarna.

     Har förresten även tittat lite på PC foundations, vilken täcker bäst och fungerar på en fetare hudtyp?

     • annica skriver:

      Hej Lulillan!
      Vad kul att du gillar serien : )

      Exfolieringarna finns som du märkt i fler olika varianter. Generellt kan man säga att man väljer liquid om man har en fetare hudtyp, gel vid en blandad hud och lotion vid normal till torr hud. De ger samma effekt men penetrerar olika snabbt i huden. En fetare hudtyp behöver något som kan gå ner genom oljan/talget så som den gör. Känns den som du har bra så finns det ingen anledning att byta : )

      Exfolieringarna är en variant på MD´s peelpadsen. Den dagliga exfolieringen är smått beroendeframkallande. Riktigt bra om man vill få lyster och för de som lätt får en tilltäppt hud.

      PC´s foundations ger en ganska lätt täckning och den som lämpar sig bäst för en fetare hud är den HÄR!

      kram Annica

    • annica skriver:

     Hej Malin,
     Kul att du ser skillnad redan efter en månad. Så ska det låta : ) Tänk vad fin du ska bli efter två och tre månader…
     kram Annica

 3. Anna skriver:

  Hej! Undrar också som någon annan, använder Exuviance som hjälper mig jättebra. Är PC bättre? Prismässigt lockar den serien.
  Mvh Anna

  • annica skriver:

   Hej Anna,
   Ger dig ett tråkigt svar med. Det går tyvärr inte att säga på förhand hur huden svarar och vilket som ger bäst resultat. Tycker att man ger ett märke minst 6 månader innan man ev byter. Alla behöver en ärlig chans och både PC och Exuviance har hjälpt MÅNGA ; )
   kram Annica

 4. malin skriver:

  hej ! Hur påverkar snus huden? Jag har snusat i ca 2 månader och har fått flammig hud med plitor. Kan det bero på snuset?

  • annica skriver:

   Hej Malin,
   Oj, nu är jag ingen snus-expert och kan inte precis luta mig mot några studier i ämnet. Generellt så skulle jag säga att nikotin inte är bra för kroppen och eftersom huden är kroppens största levande organ så påverkas den säkerligen. Sen är det som med allt i kroppen att visa påverkas mer och andra mindre.
   kram Annica

 5. Helena skriver:

  Hej! Har precis hittat din blogg! Superhärligt med en ordentlig hudblogg!
  Jag har alltid haft bra hud men har tunn hud. Jag är 26 år och börjar fundera på hur jag skall förvara den fin för det känns ju som att det vore bra att förebygga nu inför framtida rynkor mm. Vad tycker du man skall ha för att förebygga? Är trött på feta krämer o parfymerade serum o sånt, känns bara onaturligt på min hud. Så jag använder nästan inga produkter just nu. Använder nivea refreshing cleansing milk och nivea refreshing toner ibland. Om jag sminkar mig, vilket jag inte gör varje dag, tar jag som bas aloe Vera gel Vera by ccs och en klick face créme bronze aco.
  Har tidigare gått till Åhléns och frågat ut dom lite där men då får jag bara tester på massa olika feta cremer och ögoncremer som gör att ögonen svider och det är uppenbarligen massor av parfym i.
  Har du nåt bra tips på dagliga fina och relativt naturliga produkter, skulle gärna hitta nån bra (men inte fet!) solskyddsdagcreme eftersom det verkar vara bra inför framtiden.
  Tack på förhand:) kram

  • annica skriver:

   Hej Helena,
   Hjälper många hela tiden och jag lovar att det finns en perfekt rutin med produkter som skulle funka för dig. Det som du skriver om och lite till skulle jag vilja få ner i vårt test. Sen utifrån det så kan jag tipsa om ett perfekt märke för dig. Fyll i testet här: http://skincity.se/sv/skintest
   kram Annica

 6. Frida skriver:

  Hej Annica! Jag mår så dåligt över min hy och skulle väldigt gärna få lite tips av dig. Min hy blir jätteoljig. Jag använder Exuviance för fet hy sedan 1 månad tillbaka (som jag fick rekommenderat efter att ha gjort ert hudtestet) och har nyss lagt till Vespera bionic serum. Jag är 21 år gammal och har haft problem med finnar, pormaskar och oljig hy sedan början av tonåren. Nu tycker jag att mina porer har blivit något klarare men jag blir fortfarande jätteoljig i hyn. Får gå och badda mig med hushållspapper i ansiktet minst varannan timme, och då blir pappret alldeles flottigt. Sen är jag även jätteknottrig längs med käklinjen ner över halsen och upp över kinden och mot tinningarna. Såhär har det nu varit i flera år. Jag mår så dåligt över detta och vill så väldigt gärna få en fin hy. Nu har jag fått erbjudandet av min läkare att börja med roaccutan men känner att jag skulle bli lättad om jag slapp äta ett så starkt preparat och ändå få fin hy. Jag har lusläst din blogg sen i början av sommaren och har verkligen ett stort förtroende för dig. Du känns så kunnig och är så inspirerande! Så du ska verkligen ha ett stort tack!!!
  Nu undrar jag om du kanske har några tips på hur jag ska få ordning på min hy? Finns det något mer jag kan göra? Kan det vara så att jag inte svarar på Exuviance produkter? Eller är det bara tålamod som gäller? Börjar känna mig desperat.
  Många kramar till dej och tack än en gång!

  • annica skriver:

   Hej Frida,
   Klart jag vill hjälpa dig. Det första svaret har du redan själv svarat på och det är att du måste ge serien lite tid. De kunder som håller fast vid ett och samma märke i alla fall i ett halvår är de som tveksamt får bäst resultat. Fortsätt med din rutin morgon och kväll och slarva inte. Den otroligt pljiga hud som du beskriver tycker jag dock att vi måste får lite mer ordning på. Vesperan är superbra för att balansera din hud men jag hade haft den enbart på natten nu en tid. Vilka produkter har du i övrigt? Det låter som att du kan behöva justera lite. Sen är kosten otroligt viktigt. Att man äter varierat och mycket antioxidanter är viktigt och vissa vet jag reagerar med inflammation i kroppen och med acne som resultat om man äter mycket socker och snabba kolhydrater. Kanske inte alls gäller dig men många känner inte till det. Saknad av mineraler och vitaminer ställer också till det för huden. Man brukar ofta se brist på tex B5 hos personer med mycket acne eller hög talproduktion som det låter som du har.

   kram Annica

   • Frida skriver:

    Hej igen Annica! Är så tacksam för att du tar dig tid att hjälpa och svara på alla frågor!
    Jag använder följande produkter från Exuviance:
    Clarifying Facial Cleanser (morgon+kväll)
    Moisture Balance Toner (morgon+kväll)
    Vespera Bionic serum (morgon+kväll)
    Sheer Refining Fluid Spf35 (morgon)
    Night Renewal Hydragel (kväll)
    Purifying Clay Masque (1-2 ggr/veckan)

    Sedan har jag använt Dermalogicas DAILY MICROFOLIANT en gång i veckan, men nu tänkte jag istället prova Maria Åkerbergs peeling som man fick i den rosa påsen (eftersom man egentligen inte ska blanda olika syramärken…:D)

    Både serumet och dagcremen känns det som att jag blir väldigt blank av. Dagcremen lägger sig som en glansig, fet hinna över hela ansiktet (även när jag inte hade Vesperan under). Sedan tycker jag även att ansiktsvattnet gör mig lite blank…? Kanske tar jag för mycket av det?

    Kram Frida

    • annica skriver:

     Hej Frida,
     Vad bra att du återkommer men en lista. Härlig lista måste jag säga!
     Jag tycker att du ska fortsätta med de flesta produkterna men byta ut rengöring och vatten till Purifying Cleansing gel och sedan testa Clarifying solution på de partier som gör dig extra fet. Är du oljig i hela ansiktet så tar du produkten i hela ansiktet men bara en gång per dag. Misstänker att du tar för mycket av det ansiktsvatten du har idag så minska på mängden. Det ska fukta men inte göra dig blank. Samtliga produkter är otroligt dryga så liten mängd räcker särskilt för din hud. När det kommer till serumet så hade jag lagt högst ett pump i ansiktet men enbart på kvällen. Masken kan du lägga 1-3ggr/v. Testa detta i minst 2 veckor för att se vad det ger. Tänk även på vilken ev foundation som du använder så att det inte är den som gör dig blank. Lycka till!
     kram Annica

  • Natta skriver:

   Hej!
   Vad jobbigt med din hud. Jag har också haft problem med acne som exuviance fixat åt mig!! Om du nyss adderat vesperat kanske du ska ha lite is i magen? Jag ville i alla fall tipsa dig om att äta zinktabletter. Även efamol hjälpte min hy! Lycka till / Nathalie

 7. Pernilla skriver:

  Hej annica! Du är en stor inspiration för mig och jag
  Skulle vilja fråga dig lite om när du jobba på en hudvårdargentur. Jag går själv på Gilda Skolan . Du får jätte gärna mejla mig om du har tid! Med vänlig hälsning, över illa

  • annica skriver:

   Hej Pernilla,
   Maila gärna dina frågor till mig så ger jag eller mina hudkollegor dig ett tipp-topp svar. Flera av dom har också arbetat på agentur. Maila till info@skinicty.se och häls från mig. Lycka till med skolan nu!!!
   kram Annica

 8. caroline skriver:

  Hej Annica!

  Känns lite som om serien liknar lite MD formulation? Tänkte på det här att man ska lämna exfolieringen kvar i ansiktet enligt Paulas producter. Medan MD har både den och tvätten i samma produkt och man ska då ha den i ansiktet i fem min innan man tvättar av den. Jag har inte provat hennes produkter än men var sjukt nöjd med MD:s tvätt tidigare. Har nu börjat med JM efter många rekommendationer från er. Dock är Paulas mycket billigare och för studenter är det inte alltid lätt att köpa JM. Tänkte på min pojkvän som gick från MD till dermalogica. Han har ju fått lite bättre hud men tycker man fortfarande kan ändra mer. Skulle du säga att paula är mer djupverkande än Dermalogica? Tänkte ur talgproduktion och fuktperspektiv. Fick ett prov på ert serum sist så tänkte han skulle få den av mig 😀

  Tack för att ni på skincity alltid finns. Blir alltid så imponerad hur ni alltid kan vara så vänliga och hjälpsamma 😀

  • annica skriver:

   Hej Caroline,
   Vad gullig du är, man vill liksom hjälpa hela världen : ) Jag tycker absolut att din pojkvän ska testa PC om han känner att han vill ge huden något nytt. Dermalogicas fan-club är enorm så det är verkligen ett märke som levererar. Vill han så kan han testa någon produkt för att se vad det ger. Svårt att säga på förhand vilket märke just hans hud kommer svara bäst på. Det som skiljer märkena åt mest är exfolieringen.
   kram Annica

 9. Nathalie skriver:

  Kan man använda deras exfoliering några gånger i veckan ist för varje dag ? 🙂

  Kram Nathalie

  • annica skriver:

   Hej Nathalie,
   Visst kan man det : ) Jag tycker dock att lystern man får genom att ha de dagligen gör en smått beroendeframkallande. Det är som med det mest att många sätt fungerar men de mer kontinuerliga ger mest resultat.
   kram Annica

   • Nathalie skriver:

    Okej 🙂 men man kan inte exfoliera allt för allt för mycket då när man gör det varje dag? Och om man gör de varje dag ska man använda sig av en peeling innan man gör sina ansiktsmasker i veckan? Många frågar men vill inte förstöra huden 🙂

    • annica skriver:

     Hej Nathalie,
     Det var en bra fråga! Hur ofta man ska peela huden beror på produkten. Dessa är gjorda så att de kan användas varje dag. Viktigt att man väljer rätt för den egna hudtypen bara precis som med alla hudvårdsprodukter. Har du den här dagligen så behöver du inte exfoliera innan mask. Följ alltid rådet kring en peeling överexfoliering med fel produkt blir aldrig bra.
     kram Annica

 10. Linda skriver:

  Hej! Jag har ett problem med acne, och jag vet inte vart jag ska vända mig snart.Har varit hos hudsalong där dom tyckte jag skulle köra med en produkt som heter MD formulation. Jag tror den produkten var för stark för min hud. Det vart mycket värre och tillslut vart det så infekterat så det blev stora bölder som sprack och har blivit ärr. Nu är jag livrädd för att prova andra produkter. Detta var för två år sen som jag provade MD formulation. Nu kör jag med avene från apoteket. Det har funkat rätt bra. Torkar dock ut lite och huden ser tråkig ut. Men nu för några veckor sen har jag börjat fått så kallade talg proppar. Jag har lidit lite av stress på senare tid. Jag vill verkligen få ordning på det här. Det har blivit många onödiga tusenlappar. Snälla hjälp!!

  • annica skriver:

   Hej Linda,
   Acne kan uppkomma av många olika orsaker och det kan ta tid att hitta rätt. Vad som är viktigt är att du inte ska gå och känna dig torr i huden. Det blir lätt en ond cirkel. Bakterier älskar en fuktfattig miljö i huden, det är då de frodas som bäst. Fukt och rätt mjukgöring behövs för att mota bort bakterierna. Superviktigt för att man ska få balans i huden. Det finns inget färdigt recept på hur man ska behandla acne utan man måste se till varje fall och den egna huden. Kan du inte göra ett hudtest hos SC? Bifoga gärna en bild och så hälsar du från mig och bloggen. Vi ställer hud-diagnos och talar om hur man skulle kunna gå vidare. En bra början, så kan man diskutera vidare sen. Testet hittar du HÄR!

   Kram Annica

 11. Hanna skriver:

  Hej, jag har så svårt att hitta en Foundation ton som passar mig, kanske du kan hjälpa mig Annica! Jag har en ljus kall hudton med lite röda märken efter acne och även fortfarande acne som poppar upp titt som tätt. Jag provade exuviance skin caring Foundation i neutral beige men den blev alldeles för mörk och nästan rosa/brun på mig. Tips mottages tacksamt!

  • annica skriver:

   Hej Hanna,
   Hmm..jag vill hjälpa dig. Är det något som alla borde ha så är det en perfekt foundation. Det är dock lite svårt med färger om jag inte har någon annan produkt och nyans att utgå från som du testat och gillat. Kanske att Skin Caring Bisque skulle funka men kan inte lämna en garanti när jag inte ser dig.. Om du vill så maila en bra och tydlig bild till info@skinicty.se så kan vi lättare se din hudton. Eller så mailar du info om en foundation som du haft som du gillat nyansmässigt så ska jag test lite olika åt dig! Som sagt ALLA borde få hitta den perfekta basen : )
   kram Annica

 12. Rosa skriver:

  Hej! Jag kanske har missat något men har inte PC någon ögonkräm? Varför inte isåfall? Vad rekommenderar du annars?

 13. Jenny skriver:

  Hej
  Vilken av transderma C och R är ”bäst”? (Anv M alt A på kvällen.)Har inga pigmentfläckar men vill förebygga rynkor och få fin lyster. Uppfattar att R innehåller mer C-vitamin än C och kan den då anses vara bättre trots att man inte är ute efter att behandla pigmentfläckar? Är 35år och en ”torris” så här års.
  Trevlig kväll!

  • annica skriver:

   Hej Jenny,
   Ja vilken är bäst!? Det stämmer som du säger att båda har mycket C vitamin i sig. R ger en fin direkt lyster men inte lika mycket fukt som C. Eftersom du är lite åt det torra hållet så hade jag valt C nu i vinter på dagen. Vill du komplettera med ytterligare ett serum så ta M på natten. R kan kanske passa dig bättre på sommaren när man oftast är mindre torr. Vilket du än väljer så får din hud en super-duper c-vitamin kick! Transdermas serum är bara bäst!
   kram Annica

   • Jenny skriver:

    Då håller jag mig ill C! Tycker di att jag då också ffa ska använda M på kvällen? Hade lite funderingar på att satsa på A kvällstid för att flrebygga linjer inför kommande födelsedag…..

    • annica skriver:

     Hej Jenny,
     Det låter som en bra plan att ta A till kvällen. Upplever du att huden är supertorr så väljer du istället M för att motverka torrheten. Lycka till nu du kommer strååååla!
     kram Annica

 14. Maria skriver:

  Hej! Såg att du på instagram för några dagar sedan frågade efter idéer. Jag kom bara att tänka på i förra veckan när jag fick hem ett paket från er att det vore bra om man kunde välja bort att få skincity påsen och necessären när man beställer från er och kanske kunna få ett extra test istället. När man beställer ofta från er blir det att man får flertal och det känns inte så bra för miljön. En liten idé bara 🙂
  Ni gör ett superjobb!

  • annica skriver:

   Hej Maria,
   Påsen vi använder fyller två funktioner som man kanske inte tänker på. Vi har valt att inte ha något bubbelplast eller annat pack material i våra boxar. Istället har vi vår mjuka lite stötdämpande påse som fyller så att produkterna ligger på plats, samt så kan den användas sen tex när man går och handlar istället för att ta plastpåsar nya hela tiden. Annat packmaterial som vi hade behövt ha annars slänger man ju oftast bara på en gång… så det anser vi är mer en miljöbov.
   Tanken med denna är alltså att den kan återanvändas om å om igen samtidigt som den skyddar dina produkter i leveransen.

   Så påse eller inte, vår docka eller inte påverkar alltså inte möjligheten för oss att lägga i fler prover eller ej. Prover köper vi och en del får vi från leverantörer och har inget med det andra vi lägger i att göra. I kassan har vi ett alternativ där man kan välja att inte få något från oss. Då får man inget dock. Vi tänker att vill man spara på miljön så gör man det genom att frånsäga sig allt : ) Tusen tack för din input Maria det är mycket värt att ni tycker till!!!
   Kram Annica

 15. Lulillan skriver:

  Spännande att läsa lite mer om märket! Jag är nyfiken att testa nån gång. Har precis börjat att prova Biodroga MD nu och så här långt är jag väldigt nöjd! Verkar ha väldigt bra effekt på mina finnar och även pormaskar. Min hud blir mer återfuktad än på länge utan att det blir för ”flottigt” vilket brukar ge mig ännu mer finnar. Gillar konsistensen på serum och kräm. Om jag skulle komplettera med en mask, vilken skulle du rekommendera? När min hud är i bra skick vill jag ju helst ha något mer anti-age annars är det ju mer djuprengörande/lermask jag brukar använda när jag har orenheter i huden. Jag gillade förresten PTR masken (den rosa) som jag fick med senaste beställningen! Piggar verkligen upp!

  • annica skriver:

   Hej Lulillan!
   Men vad kul att höra om ditt resultat! Jag hade hört bra om märket innan jag själv testade men jag blev verkligen överraskad. Nu har jag inte så mycket plitor och så men vet att några på jobbet bara älskar den här masken. Den ger fukt och arbetar renande, inte alltid lätt att hitta masker som ger både och. Kika på den HÄR!

   Vill du ha ännu meeeer fukt och plump så gillar jag den HÄR!

   kram Annica

 16. Ann-Charlotte skriver:

  Hur skulle du säga vad gäller skillnaden mellan PC och Exuviance? Vilket är mest aktivt? Mest syror i och bäst resultat som en hel hudvårdsrutin? Tex om jag skulle byta fr Ex till PC, vad skulle fördelarna isf vara? Individuellt förstår jag, men en fingervisning kanske? Och har du tips på ngn produkt fr PC, något exempel som jag kan lägga till i min nuvarande hudvårdsserie m Ex som kan vara ett bra komplement? 🙂
  Trevlig fredag! Ann-Charlotte

 17. Caroline skriver:

  Hej! Kan man kombinera Paulas choice med andra märken? Ex prova ett serum när jag annars använder Exuviance? Eller man bör hålla sig till alla hennes produkter för rätt resultat?

  • annica skriver:

   Hej Caroline,
   Ja det kan man lite beroende på vilka produkter och vilka kombinationer dock. Antioxidant serumen går bra! Generellt tycker jag att när man håller sig till en serie i det stora hela så får man bäst resultat dock!
   Kramar annica

 18. Sanna skriver:

  Hej Annica
  Kan du ge tips på en bra kroppsscrubb som även luktar gott?

 19. Lena skriver:

  Hej Annica,
  En fundering efter att ha pratat hudvård med mina kollegor 🙂
  En av mina kollegor säger att hon aldrig smörjer in kroppen. Ansiktet har hon alltid bara tvättat med vatten och aldrig smort in det heller. Hon har verkligen babyhud!
  Är detta möjligt? Att klara sig utan hudvårdsrutiner och ha felfri hud??
  För mig låter det jättekonstigt. Jag har i också för sig alltid haft problem med acne men som nu är bättre tack vare er!
  Är hon en på miljonen??
  Kram, ni på Skincity är bäst!!!

  • Isabelle skriver:

   Jag har två vänner som endast tvättar sig med handtvål (!!!!!) och smörjer sig med bodylotion i ansiktet, och de ser så fina ut i hyn! Så himla fuskigt, medan jag lägger tusentals kronor om året på hudvård och ser inte ens hälften så fin ut i ansiktet 🙁

   • annica skriver:

    Hej Isabelle,
    Oj, oj handtvål i mitt ansikte skulle verkligen fördärva den och din med kan jag lova. Gaahhh ryser nästan. Skulle tro att dina kompisar inte är så gamla och att de precis som du kommer behöva övergå till hudvård som behandlar den mer framöver. Bara för att deras hud ser ok ut på håll nu så är det inte att rekommendera långsiktigt. Jag tror dom kommer vara avundsjuka på dig om några år när du vårdat din hud med bra produkter. Det handlar förstås mycket om intresse, pengar osv hur man lägger upp sin rutin. Jag håller dock på din, den kommer ge resultat långsiktigt!

    kram Annica

  • annica skriver:

   Hej Lena, Well det finns alla varianter. Dock förr eller senare så brukar det uppdagas om man slarvat. ;). Om hon har baby hud och aldrig gjort/gör något så jag lite en på miljonen varning låter det som :)! Tack söta du! DU är bäst du med!! KRAM Annica