Jag har fått långa ögonfransar!

 • | Annica

Säga vad man vill men att ögonfransnäring VERKLIGEN fungerar är inte längre något som man behöver förklara för folk. Jag var skeptisk ganska länge. Det kommer hela tiden nya fantastiska produkter som lovar guld och gröna skogar i vår bransch och långt ifrån alla håller vad de lovar.

Nu har jag testat Lashes to Die For ögonfransnäring i 6 veckor. Efter 5 veckor kom det riktiga resultatet och nu blir det bara bättre och bättre. Jag insåg faktiskt först i förra veckan hur fantastiskt mycket de växt. Jag har ett par favorit solglasögon från Gucci som hängt med mig många år, närmare bestämt 9 år. De är fortfarande intakt och nästan ännu snyggare nu än när jag köpte dem.  På den tiden, då jag köpte dem hade jag ett problem med dem och det var att mina ögonfransar ”fastnade” i glaset för de var så långa. Jag hade långa fransar och fick ofta komplimanger för det. Detta var dock länge, länge sedan mina ögonfransar tog i glaset…men förra veckan hände det igen. Jag satt i bilen och blev först lite irriterad över det tills jag kom på att…JIPPIEEEE…mina fransar är vad dom var igen för ca 10 år sen! Jag dör av lycka!

Nyckelingrediensen är prostaglandinanalog Complex, som ger dramatiska resultat. Ögonfransar stärks och berikas med vitamin A, C, E, pro vitamin B5 och aloe vera. Denna produkt är testad för de mest känsliga ögon och så gott som inga reaktioner.

Jag vet många som beklagar sig över att fransarna blivit korta med åren, men tjejer och killar nu behöver ni inte ha korta fransar längre…

Det går inte att frångå…det är väldigt, väldigt snyggt med long lashes….

With Love,

Annica

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

43 svar till “Jag har fått långa ögonfransar!”

 • (43) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. MARINA skriver:

  HEJ VAD KOSTAR DEN FÖR FRANSARNA DEN PÅ BILDEN VAD BÄSTÄLLER MAN DEN

  • Frida skriver:

   Hej Marina. Andra bloggaren och hudterapeuten Frida här som svarar på din kommentar. 🙂
   Peter Thomas Roth produkt finns dessvärre inte kvar i vårt soritment, men jag rekommenderar varmt Filorgas motsvarigheter – Optim Eyes Lashes & Brows

 2. Jia skriver:

  Har du märkt några som helst negativ följder av – Lashes to die for? Allergier, problem med ögonen, använder du den fortfarande?

 3. Lolle skriver:

  Grymt inlägg! Jag fick sjukt fylliga och långa fransar med hjälp av ögonfransnäring. Hör mycket om näring förut men trodde inte på det från början – men för mig funkade det verkligen!
  Lite reklam, men ändå – här kommer en länk till den jag använde:
  https://miralash.com/se/?cip=MjEzMy4xNjQuMC41NzA4LjE5NzUuMjYuMC4yMTUuMA

 4. Lolle skriver:

  Grymt inlägg! Jag fick sjukt fylliga och långa fransar med hjälp av ögonfransnäring. Hör mycket om näring förut men trodde inte på det från början – men för mig funkade det verkligen!
  Lite reklam, men ändå – här kommer en länk till den jag använde:
  https://miralash.com/se/?cip=MjEzMy4xNjQuMC41NzA4LjE5NzUuMjYuMC4yMTUuMA

 5. Snyggt skriver:

  Super snygga ögonfransar!!! Var köper jag detta lättast!
  Jag bor i Göteborg/Petra

 6. kkicki karlsson skriver:

  Nej jar har ingen hårväxt alls

 7. kkicki karlsson skriver:

  Hej opererade mitt ögonlock när jag var liten , kom ej något hår kan detta hjälpa tro hoppas på svar kicki.

  • annica skriver:

   Hej Kicki, Svårt att säga har du ingen hårväxt alls eller har du lite? Om du har lite hårväxt och vill stimulera den så borde det fungera utmärkt! Kram Annica

 8. […] Ni kan se resultatet på mig i ett tidigare blogg inlägg då jag använt PTR´s Lashes to die for HÄR! […]

 9. Ulrika skriver:

  Finns det inget liknande fast till håret på huvudet? Haha

 10. WOW! Vilka fantastiska ögonfransar 🙂

  Håller mitt sikte inställt på att köpa hem NeuLash, men just nu tillåter inte ekonomin det.

  Blev besviken nu när jag fyllde år, för jag önskade bara några få saker och neuLash var det jag önskade allra mest… men familjemedlemmarna tror att det bara är bluff och båg, men jag har sett på andra att det verkligen fungerar, med en del av ögonfransserumen på marknaden.

 11. hanna skriver:

  men hur är det då när man slutar använda det? slutar fransarna växa då direkt? också blir de lika korta som de var innan man började med produkten?

  • annica skriver:

   Hej Hanna,
   Succesivt så går de tillbaka till sitt ursprung…..som med allt annat…man måste underhålla om man inte ska göra ett kirurgiskt ingrepp. Men du måst eprova den är super!

   • kkicki karlsson skriver:

    Hej jag har ett stort problem opererade bort en våtra på ögonlocket när jag var runt 13-14 dom lovade att fransarna skulle komma tilbaks men nej tror du att detta kan hjälpa eller kan man transpantera om har du nårot tips kicki.

    • annica skriver:

     Hej kkicki, Om det är så att det blivit ett är så kan det bli en karlfläck där det inte växer hår. Tror inte på derumet i detta fall.. tyvärr…verkligen. Dock får det säkert att göra något med typ transplantation. Hör efter med någon bra klinik! KRAM annica

 12. lindshe skriver:

  helllt underbart! 😀

  men ganska dyr har jag för mig… :/

  vill också prova den, fett härligt med långa fransar ju! ;D

  • annica skriver:

   Thanx;) Dennna är andå en av de med ”bäst” pris. Dessutom har jag bestämt att köra 20% off på den nu under hela september på Skincity för att jag vill att alla ska kunna uppleva känslan av långa fransar igen ;)))

 13. Alexandra skriver:

  otroligt vilka fina ögonfransar du fått, måste vara ett väldigt bra serum för fransarna! 🙂

 14. […] att ha läst (och framför allt sett) snygga Annicas inlägg om hur hon maximerat sina ögonfransar med hjälp av ett serum från Peter Thomas Roth var jag […]

 15. Sublimt skriver:

  WOW! Vilka fantastiska fransar! Jag har också fått kortare och glesare fransar med åren så det här låter definitivt en produkt jag ska spana in. Tack för tipset!:)

 16. Käthes mode skriver:

  Wow, ser jättefint ut!!

 17. Lulillan skriver:

  Wow, jag lär nog testa nåt sånt där nån gång! för nog har de blivit kortare med åren de stackars små fransarna 🙂

 18. Annette skriver:

  Snyggt! Har skickat efter ett set Neu Lash och ser verkligen fram emot att få prova 🙂
  Ha det gott, kram, Annette

 19. Malin R skriver:

  Nej jag har faktiskt inte provat igen, utan körde bara 6 månader förra året. Jag tycker det är så roligt att det verkligen fungerar!

 20. Klart att det fungerar! Jag provade neuLash förra året och efter två månader fick jag KLIPPA fransarna för jag kunde inte blinka bakom glasögonen. Eftersom jag är närsynt är jag ganska beroende av mina glasögon 😉

  Jag har också ett par gamla Moschino-”glajjor” som jag köpte 1997, fortfarande snygga!