Jan Marini på Acne & Känslig hud!

 • | Annica

Jan Marini

Jag älskar när ni mina kära läsare och kunder på Skincity delar med er av  hudvårdsresor. Det finns inget som får mig att bli så lycklig när jag ser grymma resultat ni fått med hjälp av hudvårdsprodukter. Känner mig lyckligt lottad att ha förmånen att vara en del av så många underbara hudvårdsresor. Det är lycka!

Idag tänkte jag dela med mig av en hudvårdsresa som kom till Skincity för ett tag sen och som är mer än väl värd att lyftas igen. Jag börjar alltid gråta när jag läser sånna här mail.. blir alltid så rörd och då kommer tårarna…

Personen som mailat har gett mig tillåtelse att dela med mig av hennes hudvårdshistoria och mail till oss.

Ni måste bara läsa denna fina hudvårdsresa och kolla in de grymma före och efter bilderna. Tjejen som skrivit till oss har behandlar med Jan Marinis super produkter.

 

Här är mailet som kom till Skincity..

”Hej Annica!

Jag vill bara berätta om ett resultat, ett resultat jag aldrig trodde jag skulle kunna få. Äntligen ser även jag ett fint resultat och det tack vare dig och dina kollegor som svarat på alla mina mejl och som gett mig tips på produkter.

Innan jul började jag fundera på att byta hudvårdsrutin, jag mejlade ett hudtest till er och fick Jan Marini som förslag. Jag blev lite osäker, det var dyra produkter. Men efter att ha läst på om Jan marini på både nätet och på din blogg så beslöt jag mig för att testa!

Nu efter 4 månader ser jag redan resultat. Tidigare var jag väldigt inflammerad just runt käken. Har alltid haft problem med finnar och oren hud, det har alltid varit något jag skämts över.. Nu kan jag till och med gå osminkad en ledig dag trots att jag t.ex. ska träffa andra människor eller gå på stan:) är så glad! Så så så glad!

Tack för er fina fina service. Och tack för ett proffsigt bemötande via mejl! Jag är er evigt tacksam.

Bifogar bilder så kan du se hur det såg ut från start och hur det ser ut nu!”

——

Hur härligt är inte detta? Här kommer lite fakta om kunden samt lite citat med hennes egna ord.

Hudtyp: Blandhy, finnar, känslig och yttorr speciellt under kalla dagar.

Ålder: 25

Behandlingstid: 4 månder

”Innan jag använde Jan Marini blev jag även väldigt blank på hyn efter en dag på jobbet, det blir jag aldrig längre”

jan marini 2

Före påbörjad behandling (kundens egna bilder)

Jan marini

Resultat efter 4 månader (kundens egna bilder)

Här är kundens hudvårdsrutin morgon och kväll:

Rengöring: Bioglycolic Cleanser

Serum: C-esta Serum Oil Control ( har man ej väldigt fet hud så väljer man denna: C-esta Serum

Exfoliering: Bioclear Face Lotion

Fuktcreme: Transformation Creme

UV-skydd ovanpå dagcreme: Daily Antioxidant Face Protectant SPF30

2 stegs peeling: Clean Zyme + Skin Zyme

”Vill jag få huden lugn så använder jag Cucumber Gel Mask” 

signatur

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

30 svar till “Jan Marini på Acne & Känslig hud!”

 • (30) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Malin skriver:

  Hej! Är det okej att använda Jan Marinis exfolierande Bioclear Face Lotion i samband med Dermapen4 behandling? Vill gärna göra det för att få maxad effekt, men tänker på om det kan vara en risk med tanke på att den innehåller olika syror?
  Tack på förhand!
  Mvh
  Malin

  • Annica skriver:

   Hej Malin, jag tycker att det är bäst att du hör med den som har utfört behandlingen på dig hur länge man ska undvika syraprodukter efter en behandling. Bioclear Face Lotion är ju ganska bra drag i, så den kommer säkert ge dig den effekt du är ute efter, men bra om du kollar att du inte går på för tidigt. 🙂 Kram, Annica

 2. Caroline skriver:

  Hej! Jag har känslig hy med en hel del akne, har haft problem med det i stort sätt hela livet. Gick på en Roaccutan behandling för ca 7 år sedan och det gav resultat men har börjat få mer besvär senaste åren igen och nu är det tyvärr tillbaka igen, vilket jag mår väldigt dåligt över. Är snar 30 år och vet inte hur jag ska få bukt på det utan att gå någon tablettbehandling igen (försöker bli gravid)
  Har provat flera olika krämer och behandlingar men har jätte svårt att hitta något som verkligen funkar och är värt att lägga pengar på då jag är studerande.
  Kan tillägga också att jag har atopiskt eksem emellanåt på ögonlocken framförallt så har använt iduns smink och nu även bareminerals och Tikeis sminkprodukter, men har även där svårt att hitta något som verkligen funkar till min känsliga och aknebenägna hy.
  Har du några tips till mig på effektiva behandlingsprodukter och smink som du tror jag kan använda mig av med bra resultat ? Blir tokig på detta och det påverkar verkligen min självkänsla.

  Tack på förhand!
  Mvh Caroline

  • annica skriver:

   Hej Caroline, Förstår att det kan kännas tufft när man känner att man har testat det mesta.. kan även vara bra att kolla med läkare/hudläkare och se om det kan vara hormonell obalans, kost eller annat ska gör att dessa utbrott fortsätter. Då kroppens obalans inifrån ofta speglar av sig på din hud.
   På Skincity har du mitt hudtest som jag tillsammans med mina fantastiska kollegor har tagit fram. Där får du hjälp med en rutin som passar just din hud och även rekommendation på passande bas/foundation. Du får alltid svar av en auktoriserad och diplomerad hudterapeut på Skincity.
   Kram Annica

 3. Anna mackiewicz skriver:

  Hej. Jag är 30 år med blandhy….använder pc produkter och de är kanon. Jag använder ptr retinol kväll .tri vita c på morgon.. klarar av micro needling och starka syror.. men när jag gör hudanalys hos er står det anti rednesss paulas choice produkter som rek…jag vet att jag svarade på en fråga om jag blir röd lätt.. och ja, det blir jag lätt..om jag kliar mig i ansiktet en kort stund är jag lite röd där .men det försvinner väldigt fort efteråt.. jag blir även röd i hela ansiktet när jag typ” skäms” men har jag känslig hy pga av det.jag har aldrig blivit röd av produkter. Lr att det är långvarigt.

  • annica skriver:

   Hej Anna mackiemicz, Superbra fråga och denna serie kan absolut behöva sig en lite förklaring. Den passar även utmärkt för den som inte är känslig.
   Även om det är Calm redness relief produkter så är detta för att inte stressa huden allt för mycket med rengöring, ansiktsvatten, dagcreme och nattcreme. Eftersom du fortfarande har många andra aktiva steg i din rutin. Även om Calm redness relief passar känslig hud så bryts huden ner otroligt mycket under en dag med påfrestningar från miljö, UV-ljus, ålder m.m Så alltid bra att hjälpa huden stärkas upp och få en bra och bra barriär 🙂 Kram Annica

 4. Felicia skriver:

  Alltså jag önskar att jag hade några bra ”före” bilder för Jan Marini har räddat min hud på ett helt magiskt sätt!!! Älskar rengöringen som får ligga på någon minut- gör mirakel 🙂

  • annica skriver:

   Hej Felicia, Åh vad roltigt att höra att du känner dig så pass nöjd med din rutin 🙂 Före och efter bild eller ej så länge du känner att huden känns i balans och att du har fått fina resultat är jag mer än lycklig. Så glad för din skull!! Kram Annica

 5. Loise skriver:

  Hej Annica! Har försökt hitta din mailadress men utan framgång, då jag skulle vilja bifoga någon bild på min hy för att förklara mitt problem. Har fått mycket hjälp från din blogg då det kommer till Kiratosis pilaris, har mått dåligt över hur mina överarmar sett ut under hela mitt liv men inte förens jag hittade ditt inlägg förstod jag vad det var och kunde få bukt med det.
  I våras upptäckte jag att jag hade fått knottrig hy på ena kinden, vita knott men inte riktigt finnar. Trodde det var något tillfälligt, men det har bara blivit värre. Har nu vitknottrig hy på båda kinderna, tinningarna & det är även ibland ner mot käkbenen. Äter bra kost, är inte mer stressad än vanligt haha, och har dessutom gått helt sminkfri i en månad nu men det ser fortfarande förjäkligt ut. Har testat exfolierande scrub, samt smörjt in med calmuril(detsamma som jag använt för kiratosis) regelbundet men det verkar inte heller hjälpa.

  Vad ska jag göra? Vad kan det bero på? Hade knottrig hy i tonåren men då i pannan, vilket försvann med åren. Har aldrig haft ”problemhy” tidigare. Relativt normal hy, lite fet i T-zonen men aldrig upplevt att jag har särskilt torr hy. Nu har jag haft detta problem sen i våras och vet inte varför. Vore så tacksam för svar!!

  • annica skriver:

   Hej Loise, Jag svarar gärna på era funderingar men då endast här i kommentarsfältet. Så önskar du skicka med bilder och mer ingående information om din hud hjälper gärna mina fantastiska kollegor dig. Då kan du maila till info@skincity.se. Det låter som KP och det kan yttra sig lite annorlunda i ansikte och kropp. Återfuktande cremer och Body Lotions är en bra grund. Vill du verkligen behandla din Keratosis bör du satsa på en creme som innehåller någon typ av exfolierande ingrediens. För bäst behandlande effekt väljer du en creme som innehåller syra och ger en peelande effekt på huden och hjälper till att lösa upp hornpluggarna. Så kontakta mina kollegor så hjälper det dig att hitta en rutin som passar dig 🙂 Kram Annica

 6. Daniella skriver:

  Hej Annica!
  Vill börja med att säga att jag älskar Skincity och jag beställer minst 3-4 produkter i månaden från er. (Oftast blir det fler) Jag är jätte nöjd med eran service och all hjälp man får från tjejerna hos er, MEN, jag har inte lyckats få hjälp att hitta rätt hudvårdsprodukter som passar mig…;(
  Har gjort erat hudvårdstedt flera gånger och beställt hem ALLT som rekommenderats ( bl a jan marini och exuviance) men jag har fortfarande samma problem med huden som jag hade innan jag började köpa hudvårdsprodukter från er…
  Jag har köpt hudvårdsprodukter hos er för minst 20 000kr och ändå får jag inte bukt på huden…;(
  Jag skulle önska att du kunde hjälpa mig den här gången.. Har vädjat efter hjälp flera gånger och blir övertygad att pröva det ena efter det andra.. Mår så dåligt över min hy och vet inte vad jag ska göra
  Snälla hjälp mig!

  • annica skriver:

   Hej Daniella, Det kan inte alltid vara lätt att hitta rätt, men vi häjlper dig att gå vidare och hoppas på att hitta en lösning till dig. Vilken hudvårdsrutin du har spelar stor roll men en obalans i huden kommer ofta inifrån. Det kan vara allt från hormoner, kost, stress m.m. Ett tips som brukar vara ett bra komplement till hudvård är kosttillskott med Zink eller Vitamin B5. Om du önskar att jag ser över din rutin så skicka gärna ett mail till info@skincity.se med beskrivning av din hud, bilder och hur din rutin ser ut idag. Så hjälper någon an mina kollegor dig så kan du även nämna att du varit i kontakt med mig så kan jag se över justeringerna i din rutin. Kram Annica

   • Daniella skriver:

    Jag har ätit zink, b- vitamin, d vitamin samt omega 3 i 4 månader nu…

    Jag skulle önska att just du hjälper mig den här gången. Jag har mailat tidigare och efterfrågat detta men då fått som svar att det inte är möjligt..
    Jag har sedan dess provat massor med produkter som dina kollegor (som för övrigt är underbara) men ingenting hjälper.. Känner mig uppgiven och vissa dagar vill jag inte ens gå ut pga av min hud som jag mår så dåligt av…

    • annica skriver:

     Hej Daniella, Det kan kännas uppgivet jag förstår och synd att detta påverkar dig så mycket. Men tänk på att ge de produkter som du har fått rekommenderat tid, jag har sett över rekommendationen som du har fått av mina duktiga kollegor. Det finns för att guida dig och hjälpa dig på vägen. Tyvärr har jag inte den tid som jag önskar för att kunna ta emot kunder. Så mycket annat just nu som jag håller på att utveckla och förbättra. Håller tummarna för dig och försök vänta några veckor/månader till. Du har en hud som verkligen inte alls är så obalanserad som det kanske känns. Men förstår att det kan kännas jobbigt när man inte är van med detta. Kram Annica

     • Daniella skriver:

      Oki tack snälla för svar
      Jag gör ett försök med Paulas choice och håller tummarna för fina resultat

      Tack för att du tar dig tiden att svara på våra frågor, det är så värdefullt❤️
      Älskar att läsa dina blogginlägg och älskar alla paket som ni levererar till mig
      Kram på dig!

     • annica skriver:

      Hej Daniella, Lycka till och jag håller tummanra för dig <3 Stor kram Annica

  • Jessica skriver:

   Lider med dig och känner samma! Har också lagt ner en förmögenhet på SC. Gjort hudtest på hudtest. Köpte PC som jag fick rekommendera på både hudtest samt genom telefon och köpte hem ALLT som Rekommenderades. Men när min hy började reagera på olika vis och jag tog kontakt igen blev jag rekommendera Skin Recovery cream av ena tjejen men en annan sa ”nej du ska ha Skin balancing!”. Alla säger olika och de känns som dom gör de för att dra in så mycket pengar till SC som möjligt. Hade man bott i USA hand man fått skicka tillbaka de produkter som inte funkar men så är det inte med PC i Sverige och de känns som SC utnyttjar de lite.

   • annica skriver:

    Hej Jessica, Vi vill göra allt för att hjälpa dig på ett så bra sätt som möjligt. Du precis som alla andra kunder är så viktiga för mig och Skincity. En missnöjd kund som köper brukter som inte fungerar är inte hållbart i längden. Vi försöker verkligen hjälpa dig så att du hittar produtker som du blir nöjd med. Tyvärr har vi inte möjlighet att skicka in produtker som inte fungerar enligt leverantör. Det är så viktigt att du ska kunna använda de produkter som du köper från oss och vi hjälper dig därför vidare med detta. Så kontaka gärna info@skincity.se med din rutin och berätta hur du använder produkter. Så ser mina fantastiska kollegor till att hjälpa dig att hitta balans. Tack för att du hörde av dig så vi vet hur du känner. Kram Annica

 7. Fanny skriver:

  Hej Annica

  Helt otroligt hur mycket rätt hudvård kan hjälpa, blir lika tagen varje gång för jag vet hur en hud som är i obalans kan skapar en typ av osäkerhet. Inget slpr känslan av att älska sin hy och vilja visa upp den!

  Nu till min fråga: Använder PC resist moisture renewal oil booster, är dock sugen på att testa PC resist hyaluronic acid booster. På vilket sätt skiljer dom sig åt? Är det mer lämpat att använda den jag har om jag under höst/vinter brukar bli torr? Kan dom kombineras? Har känslig/kprf hud.

  Tacksam för svar, kram Fanny. 🙂

  • annica skriver:

   Hej Fanny, Så sant och visst har hon fått fina resultat. Våda passar en käsnlig hud med KP(face). Men eftersom Oil booster är ngåot mer behandlande för torrheten är detta produkten som jag anser passar bäst för dig. Fördelen med Hyaluronic acid booster är däremot att den stärker upp hudens barriär och bibehåller fukten som finns i huden. Så Oil booster är bra att använda så länge du är riktigt torr. Sen Hyarluronic för att bevara. Kombinationen vore bäst! 🙂 Kram Annica

   • Fanny skriver:

    Tack för ett otroligt snabbt svar!

    Så jag använder 1 olja åt gången då?

    Glömde fråga dig, om man har känslig/kprf hy är det enbart fuktmask som gäller? Funktmask är det jag kört med i alla år.

    • annica skriver:

     Hej Fanny, En per tillfälle kan vara bra 🙂 En hud med KPRF är ofta yttorr och därför mycket viktigt med fukt, så fuktmask för extra fuktboost är ett mycket bra tillägg. Kram Annica

 8. Lena skriver:

  Hej Annica, vill bara säga att jag beställde Darphin Hydrating Kiwi Mask. WOW!! I’m in love.
  Helt underbart lyxig och känslan på huden jag letat efter.
  Nu vill jag prova en härlig bodylotion från Darphin.
  Vilken rekommenderar du?
  Kram

 9. Jennyjenny skriver:

  Grattis till så fina resultat! 🙂

 10. Charlotte skriver:

  Hej
  Min son är 12 år och börjar få lite finnar. Vad kan han tvätta sig med?
  Sedan en annan fråga, om du fick välja ett hudvårdsmärke till en hud full med pigmentfläckar och det verkar bli fler hela tiden. Vilket märke är överlägset bäst?
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Charlotte, En bra start till någon som är 12år är att börja med en rengöring och en mjukgörande produkt. Är det djupare plitor och huden känns inflammerad är då istället DERMALOGICA CLEAR START BREAKOUT CLEARING KIT bra. Men ni kan även göra hudtestet för en ännu mer skräddarsydd rekommendation som passar just dig och din son. Pigmenteringar kan vara svåra och behöver ofta mycket vård men framförallt ett högt solskydd året om, varje dag och återapplicering under dagen för bästa effekt. Verso, Paula’s Choice, Beuté Pasifique är bra mot just pigmenteringar. Kram Annica

 11. Sanna skriver:

  Tack för att du lyfter min historia igen! Kram