Latest news

  • | Annica

Jag älskar nya saker….nyhetensbehag är verkligen ett begrepp som det ligger mycket i. För just förtjusningen över nyheten går över ganska fort, för mig iallafall om inte nyheten verkligen har det där lilla extra. Då, ja då går det över till en förälskelse och kanske till och med en livslång kärlek. Jag har hittat två märken som redan hunnit övergå till förälskelse stadiet…det var då jag beslöt mig för att  vi måste lansera dessa på skincity! Nu är de där och finns tillgängliga för alla. Jag har gjort test på produkterna och komemr delge er det inom kort. Tills dess koll in dem på i min butik

Vilka märken är det då jag pratar om….

Cicamed Medical  Science

Cicamed Organic Science kombinerar det bästa från naturen med vetenskap. Resultatet är en aktiv och ekologisk hudvårdsserie. Produkterna är helt fria från onödiga tillsatser. Aktiva ingredienser från naturen ger omedelbara och långsiktiga resultat. Cicamed Organic Science utgår från hudens naturliga behov och efterliknar dess balans av lipider, vitaminer, antioxidanter och naturliga fuktgivare. Cicamed har dessutom blivit utsedd till bästa eko-serie av tidningen Tara.

Och Caviar of  Switzerland

Caviar of Switzerlandär en exklusiv hudvårdsserie från Schweiz som erbjuder kraftfulla, högkvalitativa anti-age produkter. Varje produkt har tagits fram av förstklassiga dermatologer och vetenskapsmän. Produkterna innehåller ett högteknologiskt kaviarextrakt-komplex, en kollagenstimulerande peptid, hyaluronsyra samt värdefulla anti-age enzymer. Serien består av 3 supereffektiva produkter.

With Love

Annica

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ett svar till “Latest news”

  • (1) Kommentar
  • Visa alla kommentarer
  1. Oh, hade gärna provat Caviar of Switzerland!! LYX!