MAKETHEMAKE lanserar makeup!

 • | Annica

Så galet taggad på att visa er det här, äntligen! Som en naturlig följd har nu MAKETHEMAKEs proffsiga borstar fått sällskap av hudvårdande makeup. Så länge som vi arbetat bakom kulisserna med detta… jag närmare bestämt 2 år… Phu 😉 men såå värt allt jobb för det känns så kittlande att äntligen få dela med mig av detta. Jag kan ju lätt bli sentimental av sånt här som jag älskar så för att undvika det dyker vi rakt in i produkterna!

Makethemake lanserar makeup

En förlängning av din hudvårdsrutin

Alla produkter i MTMs produktsortiment är grundade på och byggda utifrån en eller flera hudvårdsboostande ingredienser. Produkterna är ingen klassisk makeupprodukt, utan det är helt enkelt en förlängning av din hudvårdsrutin, en boost för din hudhälsa som förstärker ditt redan vackra yttre.  Det här är viktigt hörrni! Å en av anledningarna till MTMs existens. Vi ville inte bara skapa hudvårdande makeup (det är ju den mesta makeupen idag) – vi ville mer! Jag insåg när fabrikerna tyckte det var så svårt det vi ville åstadkomma att vi hade något helt unikt på gång. Vi ville ha ett instant supersnyggt resultat på huden men även med långtidseffekt. Squalane Lovers – kolla in den första produkten ut…

Makethemake Bronzer, highlighter & foundation

Squalane Melting Foundation spf 30

En mineralpuderfoundation & vår star product som lixsom bara smälter samman och blir till ett med huden. jag har svårt att ha mineralfoundations nuförtiden för de är för torra, mn inte denna! Vi har maxat Squalane-innehållet i denna typ av formula för att få den cremiga känslan å finishen på huden.  Squalane är en naturlig fuktbindare och bästis med huden, denna foundation passar alla som vill ha en naturlig och mjuk finish. Innehåller också superantioxidanterna resveratrol och gurkmeja (!!) som skyddar huden tillsammans med fysikaliskt spf 30.

MAKETHEMAKE Squalane Melting Foundation Spf 30 &  Sheer Foundation Brush

Vitamin C Soft Compact Bronzer

Helt klart en must-have nu under vår och sommar! Trollar fram en solkysst hud på sekunder & boostar huden med antioxidanten C-vitamin, ger ett ”seamless” resultat med Bronzer Brush som faktiskt är skapad för denna bronzer men som hann lanseras innan. 🙂 Denna bronzer är så nice för den är så BIG! Riktigt maffigt med produkt och en stor spegel. Men förpackningen är ändå lätt å smidig. Vi har försökt slimma förpackningarna allt som går för miljöns skull, men också för att det ska var praktiskt.

Vitamin E Illuminating Balm + Hyaluronic Gloss Pot

Två små älsklingar som kommer användas flitigt i sommar för en trendig ”glass skin” look, Så snyggt! Törstsläckaren hyaluronsyra och vårdande E-vitamin i dessa, mmm… Illuminating Balm kommer i en lätt skimrande rosa ton och Hyaluronic Gloss Pot är transparent för den där daggiga lystern. Dutta på kindben, näsrot, under ögonbryn & på amorbågen med Highlighter brush. Även så fin på ögonlocket och jag kör dem även på själva läpparna – först den transparenta och sen illuminatorn. Älskar! Ni vet att de finns att köpa separat samt i en supersmart duo. Den har jag i handväskan ALLTID from nu!

Makethemake Hyaluronic Gloss Pot & Vitamin E Illuminating Balm

Makeup av hudterapeuter

Den kunskapen en hudterapeut besitter om huden har lett till denna helt nya generation makeup där makeup inte bara är din makeup, det är din hudvård! Ingen makeup som verkar täckande (självklart man kan bygga upp sin täckningsgrad med produkterna) snarare förhöjs och lyfts din yttre skönhet och ger huden massa gottigheter!

Med MAKETHEMAKES produkter tackar vi inte bara hudvårdsrutinen för en frisk, stark och välmående hud, nu kan vi även tacka makeupen för det. Vänner, det här är framtidens makeup! Av den här anledningen grundades tanken om MTMs produkter, självklart ska makeupen vara hudvårdande precis som våra hudvårdsprodukter. Nu är gränsen mellan hudvård och makeup väldigt suddig, ja typ obefintlig!

Filosofi

Alla ska ha möjlighet till makeup som är hudvårdande! MTM står för en makeup som ska lyfta och förstärka sin egna vackra hud, med hudvårdande ingredienser som skapar en tidlös makeup för alla dagar, en makeup som lixsom blir ett med huden. No worries om en krackelerad bas under dagen, detta är en makeup som håller hela dagen. För att uppnå detta använder MTM några nyckelord, lite som deras löften och normer.

Expertis

Hudterapeuter har ju hjärnkoll på huden så man kan säga att professionell hudvård, ingredienser som boostar och ger resultat har omvandlats till makeup! Det är unikt och gör Makethemake pinjonärer. Produkter som förbättrar både hudens hälsa och utseende.

Erfarenhet

Hudterapeutyrket och allt vad det innebär, framförallt att dela kunskap, erfarenhet och inspirera står även MTM för. MTM ska inspirera och kunskap ska fortsätta spridas. Jag tänkte spinna vidare på nyckelordet och göra en liten makeupskola i några delar här på bloggen. Jag hoppas ju ni ska bli lika förälskad i produkterna som jag är!

Kvalité

Just på grund av en hudterapeuts passion av bra hudvård & makeup gör det MTM väldigt kräsna när det kommer till kvalité. Only the best! Noggrannhet in i minsta detalj, från ingrediens till design, formula och finish på huden. Bra kvalitativ makeup till ett pris som passar alla plånböcker. Vi har lyssnat till er kära kunder när vi utvecklat produkterna, ni har varit vårt manus tillsammans med vår expertis.  Allt i serien  ska ge fördel till huden, det ska känns lika bra som det är vackert på huden.

Medvetenhet

Ingredienserna är noga utvalda för att ge huden det bästa möjliga. Vackra och högkvalitativa produkter + redskap, jag längtar till min lilla stund i badrummet med mina produkter, det gör mig så exalterad och nyfiken på nya tekniker med min makeup. No more bad skin days för makeupen är både rolig och lekande lätt med de här produkterna, och så är det bra för huden också! Det finns också ett miljötänk med smartare förpackning utan onödiga kartonnage som egentligen inte behövs för att värna om vår miljö.

Enkelhet

Multifunktionella produkter, enkla att förstå och att arbeta med, varför göra det krångligare än vad det är? Alla produkt har varsin användningsbeskrivning för att det ska vara enkel att förstå. Men självklart kan du leka med dem i ALL oändlighet precis som du vill. Gör verkligen det… testa å blanda i en skvätt hyaluronic higlighter i din dagcreme eller foundation. Eller blanda Bronzing Gel och Hyaluronic Highlighter eller varför inte droppa lite Bisabolol Primer på din Sheer Foundation Brush när du applicerar Squalane pudret… MUMMMA!!!!

Smart skala som visar täckning & finish på huden, finns på varje produkt från Makethemake

Skalan

Vilken finish & täckning man önskar är ju också så individuellt, därför har vi på varje produkt en smart skala som på bilden ovan som visar just detta! Som jag har saknat det på makeup, det är ju som att gå i blindo när man shoppar makeup, men inte längre vänner. Lätt eller full täckning, matt eller glowig finish – you decide, the scale tells! 😉

 

En vacker vision MTM har är att alla ska trivas och må bra i sin hud, en frisk, välmående & vacker hud är vårt mål med produkterna. Texturer, formulas och toner som är anpassade för att matcha varje enskild individ, blanda å mixa för att hitta exakt rätt ton är oxå ett gammalt funktionellt knep.

 

Stay tuned för nästa inlägg och makeupskola! 🙂

 

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

25 svar till “MAKETHEMAKE lanserar makeup!”

 • (25) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maria skriver:

  Hej
  Jag undrar om dessa produkter är testade på djur och om dem är veganska?
  Tack på förhand
  Maria

 2. Maria skriver:

  Grattis till era nya produkter! Ska testas med spänning 🙂

 3. Em skriver:

  Instabox måste ju vara det bästa någonsin. Beställde från er i går, kunde hämta det idag söndag. Älskar det!

 4. Johanna skriver:

  Grattis till lanseringen och expansion av ditt entreprenörskap!! Riktig powerwoman 🙂 Hade hoppats så mycket på en BB eller CC-creme i sortimentet, då min yttorrhet lockas fram av puderprodukter 🙁 Ett önskemål: Skulle ni kunna sälja mini prova-på-varianter av respektive produkt? Jag vet att ni har konverterings-schemat för respektive färg, men online-köp utan att kunna färg-matcha innan man köper full-size känns ändå inte helt hundra ibland. Hade underlättat om man kunnat köpa mindre storlekar av t.ex 2 färger! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Tusen TACK för din feedback, så värdefullt. Det kommer så mycket mer, så håll ut 😉 på tal om yttorrhet, så var inte rädd för puderfoundation. Squalane melting foundation, maxad med just squalane som ger såå fin fukt till huden. I kombination med Bisabolol oil primer kan du vinka adjö till din yttorrhet. 🙂 Kram Annica

 5. Carullen skriver:

  Spännande produkter!!
  Har ni tagit bort möjligheten att betala med swish?
  Är ju så supersmidigt!!

  • annica skriver:

   Hej Carullen, Funktionen kommer tillbaka, bara ett litet uppehåll just nu! Tekniken som inte är på vår sida 🙂 Kram Annica

 6. Gos skriver:

  Hej

  Kan du inte snälla swacha färgerna på pudret? Vilken färg har du?

  • annica skriver:

   Hej Gos, Kika in produkterna på siten, scrolla bland produktbilderna och du kan se hur nyanserna ser ut på armar och vi har även kompletterat med en smart shade converter. 🙂 🙂 Jag har N3 på squalane melting powder. 🙂 Kram Annica

 7. Em skriver:

  Instabox måste ju vara det bästa någonsin. Beställde från er i går, kunde hämta det idag söndag. Älskar det!

 8. Johanna skriver:

  Grattis till lanseringen och expansion av ditt entreprenörskap!! Riktig powerwoman 🙂 Hade hoppats så mycket på en BB eller CC-creme i sortimentet, då min yttorrhet lockas fram av puderprodukter 🙁 Ett önskemål: Skulle ni kunna sälja mini prova-på-varianter av respektive produkt? Jag vet att ni har konverterings-schemat för respektive färg, men online-köp utan att kunna färg-matcha innan man köper full-size känns ändå inte helt hundra ibland. Hade underlättat om man kunnat köpa mindre storlekar av t.ex 2 färger! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Johanna, Tusen TACK för din feedback, så värdefullt. Det kommer så mycket mer, så håll ut 😉 på tal om yttorrhet, så var inte rädd för puderfoundation. Squalane melting foundation, maxad med just squalane som ger såå fin fukt till huden. I kombination med Bisabolol oil primer kan du vinka adjö till din yttorrhet. 🙂 Kram Annica

 9. Maria skriver:

  Grattis till era nya produkter! Ska testas med spänning 🙂

 10. Carullen skriver:

  Spännande produkter!!
  Har ni tagit bort möjligheten att betala med swish?
  Är ju så supersmidigt!!

  • annica skriver:

   Hej Carullen, Funktionen kommer tillbaka, bara ett litet uppehåll just nu! Tekniken som inte är på vår sida 🙂 Kram Annica

 11. Gos skriver:

  Hej

  Kan du inte snälla swacha färgerna på pudret? Vilken färg har du?

  • annica skriver:

   Hej Gos, Kika in produkterna på siten, scrolla bland produktbilderna och du kan se hur nyanserna ser ut på armar och vi har även kompletterat med en smart shade converter. 🙂 🙂 Jag har N3 på squalane melting powder. 🙂 Kram Annica