MAKETHEMAKE makeupskola del 3: Bronzer

  • | Annica

I denna del av makeupskolan ska vi djupdyka i två härliga produkter som ger den där perfekta solkyssta känslan. För jag älskar att ge huden en gyllene sommarkänsla, men avskyr att utsätta den för solens strålar som ju gör mer skada än nytta som ni alla vet. Så min givna sommarduo är dessa två bronzeprodukter från MAKETHEMAKE. De innehåller hudens absoluta bästisar – vitamin C & E – viktiga, viktiga antioxidanter. som ni redan vet är ju ALLA produkter från MAKETHEMAKE fullmatade med aktiva, hudvårdande ingredienser för att ge huden alla de fördelar som finns i riktigt bra hudvård med makeupeffekten på köpet. 🙂

Duon för en solkysst look!

Vitamin E Bouncy Bronze Gel

MAGI för en trött och glåmig hud som behöver en ”instant fuktboost” och en lätt hint av solkysst hud. Denna mjuka och följsamma ”bouncy gel” är helt transparent. Jag har denna som enda produkt efter min hudvårdsrutin de dagar jag vill vara osminkad, men ändå liksom snygg på huden, dvs inte se helt genomskinlig ut. 😊 Jag ser ut som jag har BUS-at, men man får effekten direkt och tvättar av den när man rengör sig på kvällen. Lyssna här hörrni… denna goding innehåller bland annat vitamin E som namnet skvallrar om, arbutin, PHA-syra, niacinamid, reveratrol och.. orkar ni mer..? 😉 gurkmeja! Så mycket hudvård i en och samma produkt! Jag använder nyansen Golden Bronze som ger en gyllene ton. Gelen finns även i nyansen Terra Bronze som ger en mer kall fin ton!

Mumsig bronzer!

Vitamin C Soft Compact Bronzer

I min normala makeuprutin kör jag primer, bouncy gel, foundation och sen tippelitoppar jag detta med Compact Bronzer som en final touch. MJUKASTE bronzerpudret ever som bara sveper på huden likt en naturlig slöja. Nästan cremekänsla på huden.  Jag applicerar denna som en 3:a över ansiktet, dvs från mitten av pannan i en svepande rörelse över tinningarna, in under kindbenen och ner under haklinjen. Förutom vitamin C är den rik på Natural Moisturing Factors ( NMF – hudens egna ämnen som bibehåller fukten i huden). Den blir inte glittrig på huden, bara en fin glöd. Jag använder den ljusaste nyansen av tre, men det är även fint att använda den mörkaste som blush. Jag vet, det låter lite konstigt att använda en bronzer som blush, men det blir SÅ snyggt!

I nästa inlägg kikar vi närmare på det som tar makeupen till nästa nivå, highlighters!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.