Mellandags realisationen ni inte vill missa!

 • | Annica

Nu kan jag pusta ut lite…det har varit fantastiskt kul men fullt tryck med vår julkalender under December! Tack för alla glada mail från er som gillat Skincitys Kalender! Aldrig någonsin i hela världen hade jag kunnat ana att vår kalender skulle bli så poppis!

Nu kommer vi sluta maila varje dag och återgå till våra veckomail! Vi fortsätter med lite galna erbjudanden här nu under mellandagarna där du för köpa 3 kit och betala för 2. Detta erbjudande gäller alla våra kit och man får blanda mellan märken hur man vill. Ett super förmånligt erbjudande så kitten i sig redan har ett mycket högre värde än vad man betalar.

Kika in i butiken och se om du hittar lite härlig hudvård att fynda!

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Mellandags realisationen ni inte vill missa!”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ida skriver:

  Hej!

  Jag är en väldigt hudintresserad tjej och älskar att testa nya krämer och masker och allt vad det nu heter.

  Just nu använder jag decleor och gillar det verkligen! Min hudtyp är en känslig blandhy som (nu under vinterhalvåret) är völdigt yttorr.

  Därför skulle jag hemskt gärna vilja ha tips på en bra exfolierande mask som tar bort denna yttorrhet utan att den är för stark för min så kallade känsliga hy!

  Var på en ansiktsbehandling för ett tag sedan där jag reagerade ganska hårt på en lätt aha där hudterap. fick lägga en kylande mask efter. Kändes bra efter då hyn strålade men reagerade lite för hårt på behandlingen.

  I och med att mina produkter ej är exfolierande så skulle jag gärna å¨tminstone lägga en mask en gång i veckan som är det och som fräschar upp och ”fräter bort” haha.

  TIPS! och tack för en bra blogg!

  mvh / Ida