Noppa och färga finaste ögonbrynen – Nyhetsmorgon TV4

 • | Annica

I morse besökte jag Nyhetsmorgon igen och tipsade om hur fixar fina bryn. Med mig hade jag min kollega Elin som även denna gång fick vara modell! Vi höll till uppe på taket på TV4 och det var stormvarning där. Mitt hår flög kors å tvärs, Elins hår flög, Bomullspadsen flög, orangepinnarna flög… men det gick ju bra ändå:=)

Klicka på filmen för att se hela inslaget eller klicka HÄR för att komma direkt till Nyhetsmorgons hemsida och se klippet.

För er som läst min steg för steg guide hur man fixar snygga bryn så förstår ni att jag fick göra en mega snabb version av allt för att kunna hinna visa före och efter på 5 minuter.

Vill ni kolla in HELA min färga brynen guide så klickar ni HÄR!

Det är kul att se vilken skillnad det blir när man färgar och formar. Stackars Elin som normalt har fina väl plockade och färgade bryn har fått låta den växa fritt och inte färga på 6 veckor för att vi skulle kunna göra denna före/efter grej idag.

TACK Elin för att du har genom lidit 6 svåra veckor med buskiga ögonbryn… I owe you!!!

Jag tycker RefectoCil har de absolut bästa färgerna. De som finns ute på kedjorna tycker jag faktiskt är kass. Svåra att blanda och applicera. Självklart har jag sett till att vi tagit in allt du behöver för att få snyggaste brynen på Skincity. Du hittar allt HÄR!

 

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 svar till “Noppa och färga finaste ögonbrynen – Nyhetsmorgon TV4”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Wilma skriver:

  Hej! Jag har blandad till fet hy och på några jag har får ibland som ärr efter jag haft problem på ett området T.ex. Så har jag inga finnar på mitten av hakan men man ändå som ojämnheter och så där och några andra ställen. Har ni någon bra produkt som man kan behandla partiellt med?
  Om en finne väl har dykt upp, har ni någon bra produkter att behandla partiellt med då med?
  Jag har bara pormaskar på näsan och vill inte lägga all fokus på set problemet då så då undrar jag om det finns någon speciell produkt till det med?

  Tack!
  Kram

  • annica skriver:

   Hej Wilma, Jag tycker Bioglycolic Bioclear lotion/cream från Jan Marini är toppen för ärr och ojämnheter. Helst ska du då använda hela deras 5 stegs program Annars får du ha denna som ett seru, och Viktigt med Solskydd ovanpå. Du kan ha den i hela ansiktet för att förfina eller vill du bara partiellt så går det bra med. Om du använder denna i hela ansiktet så kommer den hjälpa även mot pormaskar och allmänt ge dig en finare hudstruktur! Kram Annica

 2. Lulillan skriver:

  Superbra att ni säljer RefectoCil nu, älskar den färgen till brynen. Mina är så glesa och tunna (fast jag låtit dem växa fritt i över ett år nu – ja nästan) så att färga dem är ett måste för att de ska synas alls.

 3. Hilde skriver:

  Vad fina ni var både du och Elin. Hur kul som helst att ni tagit in RefectoCil hos Skincity så behöver jag inte beställa någon annanstans.
  Kram

 4. septemberflikka skriver:

  Bra inslag!

  Jag har använt din förra guide till att färga mina. Kul att ni nu tagit in RefectoCil. Då vet jag var jag ska handla det nästa gång. 🙂

  kram

  • annica skriver:

   Hej Septemberflikka, Tackar! Hoppas du tyckte guiden funkade bra! Ja visst nu hittar du det hos oss. + Plexigalsplattan som inkommer nästa vecka… det är min bebis :)) Kram annica

 5. Anne skriver:

  Hej,
  finns det någon som helst chans att du kan fixa mina ögonbryn??

  Hälsningar
  Anne