Nyhet! Jan Marini Factor A Plus Face Mask

 • | Annica

 

Factor A Plus Mask Jan Marini

Vi är många i detta avlånga land som har förälskat oss i Jan Marinis produkter. En härlig nyhet är att vi idag lanserar Factor-A Plus Face Mask! Detta är en väldigt potent ansiktsmask för hemmabruk. En ytbehandlande produkt som ger många fördelar till huden. Den innehåller en kombination av verksamma ämnen tillsammans antioxidanter och återfuktande ämnen.

Huvudingredienser:

 • All-Trans-Retinol
 • Kojic Acid
 • Azelaic Acid
 • Salicylic Acid
 • Green Tea Extract
 • Plankton (Algae) Extract
 • CoEnzyme Q10
 • Hyaluronic Acid

Factor-A Plus Mask förbättrar dramatiskt hudens struktur samt minskar fina linjer och rynkor, minimerar akne, missfärgning, ärrbildning, bleker och verkar utjämnande på huden. Förbättrar  utseendet på solskador. Huden i ansiktet blir märkbart förfinad, ljusare, mjukare och får en vacker lyster.

Jag är så glad att äntligen få erbjuda er denna underbara ansiktsmask som verkligen gör sitt jobb!

 Jan Marini Factor-A Plus Cream

En annan favorit ur denna serie är:

Factor A-PLUS FACE CREAM – ohh my, vilken crème. Mina pigmenteringar fick sig en rejäl omgång.  Detta är dynamit för en torr, solskadad & åldrad hy. Att retinol är ett kraftfullt vapen mot åldrad hy, acne, acne skador är väl känt sedan länge. Både jag och Skincity´s testpanel gav denna creme full pott!

Lite mer fakta om ”Therapeutic Line” som Factor A produkterna ingår i:

Avanderad anti-age behandling för de synliga ålderstecknen i huden. Spetsteknologi som sorteras in under kategorin Retinoider. Retinoider är en grupp naturliga och syntetiska sammansättningar som har Vitamin A-liknande aktivitet. De spelar en viktig roll i hudens tillväxt, reparation och regeneration. De senaste tjugo åren har mycket forskning fokuserats på Retinoider, framför allt Retinoinsyra, i syfte att behandla olika  hudtillstånd som acne, aktinisk keratos och hudförändringar orsakade av solexponering samt åldrad hud. Jan Marini har registrerat nya stabiliserade transportkomponenter som gör att Retinol, en enkel variant av Vitamin A, kan fraktas på ett tryggt sätt där den med hjälp av specifika enzymer omvandlas till Retinoilsyra. Då undviker man rodnad, flagning eller irritation på hudytan. Nya studier visar att stabiliserat Retinol kan vara mer aktivt i huden än Retinoilsyra vid samma dosering. Factor-A Plus innehåller den högsta procenten Retinol (all-trans-retinol). Ett patenterat, stabiliserat komplex tillsammans med ett oöverträffat transportsystem. Therapeutic line´s effekter:

 • Överpigmentering (hyperpigmentering).
 • Hudföryngrande, reducering av fina linjer/rynkor. .
 • Effektivt verktyg för rengöring och underhåll av ”problemhud”.

OBS! Om du ej använt glykolsyraprodukter måste du följa ett schema de första veckorna, för att tillvänja huden.

Läs gärna mitt blogginlägg om invänjning av nya produkter här!

 


Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 svar till “Nyhet! Jan Marini Factor A Plus Face Mask”

 • (5) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. […] gör den mer skada än nytta. För att läsa mer om dem hittar ni Annicas blogginlägg om dem här och här. På skincity kan du också köpa produkterna men jag rekommenderar att prata med en […]

 2. Nina skriver:

  Hej Annica!
  Jag följde dina rekommendationer i våran konversation tidigare i år, (vi pratade om min hormonella acne) jag har nu alltså köpt fler Jan Marini produkter, Bioclear cream och face a plus cream. Nu undrar jag bara, ska jag lägga biocler först eller face plus?

  Tack på förhand!

 3. Jenny skriver:

  Hej! Tack för en väldigt fin och informativ hemsida! Jag har en fråga – jag har haft problem med hormonell akne vilket har gett mig fula röd-lila märken på kinderna. Jag har ganska känslig hy, är 35 år. Besväras supermycket av detta och kan inte visa mig utan smink. Jag har även problem med melasma sen dessa förbannade p-piller, som varje sommar gör att jag ser smutsig ut. Använder hög SPF, men fläckarna kommer ändå… Jag var nyligen på ansiktsbehandling där hon rekommenderade microdermabrasion. Jag har även blivit rekommenderad IPL och kemisk peeling. Har du erfarenhet av dessa metoder och isåfall, vilken tror du skulle ge bäst resultat? Jag använder MD Formulations produkter som jag trivs mycket bra med!
  Ha det så bra!!

  • annica skriver:

   Hej Jenny! Tack för ditt mail! Tyvärr har jag inte jobbat med microdermabrasion. Jag et många dock som fått fina resultat. Annars kan jag rekommendera Peter Thomas Roths De-spot på kvällen under cremen och Laser free Resurfacer från samma märke på morgonen under cremen. En super kombo. De spot, ljusar upp mörka ärr och Laser fri läker, helar och reparerar skador i huden. Kram Annica