Nyheter på hudvårdshimlen

 • | Annica

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad!

Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska märke och en till produkt från märket jag fått upp ögonen för är en av deras cleanser, Purify enzyme cleanser.

Precis som jag nämnde i tidigare inlägg har märket ett holistiskt tankesätt, effektiv resultatinriktad hudvård utan att störa hudens barriär eller skapa inflammation. Cleansern exfolierar skonsamt med naturliga enzymer från papaya och ananas, rengör med kiwi och kumquatextrakt, huden lämnas mjuk, klar och strålande, toppen för er som tampas med pigmenteringar.

Stärkande, skyddande och resultatinriktat = En vinnande kombination! Nu finns godingen Clinical ceramide-enriched firming moisturizer anpassad för ögonområdet! Ceramide-Enriched Firming Eye Cream med retinol och c-vitamin som samverkar och stärker hudbarriären i ett så kallat collagen support complex. Optimerar fuktnivån med hyaluronsyra, glycerin och squalane. Är så fint stärkande med 5 olika typer av ceramider.

Märket har fått ytterligare ett tillskott av 10% Azelic Booster, denna lilla doldis känner ni nog igen från en tidigare produkt med annat namn. Huvudingrediensen azelainsyra borde höjas till skyarna och lysa klar som neon i ett skyltfönster, för den är SÅ bra! Ingrediensen verkar anti-inflammatoriskt, milt exfolierande, anti-bakteriellt och antioxidativt, som ett trollspö på ojämn hudton som pigmenteringar efter ärr och finnar.

Vem önskar sig inte en boost av energi nu? Boosta rutinen med Neals Yard Remedies, Organic greens blend – Detox tillskott. En pulverblandning som blandas i din smoothie eller strös över morgongröten för att främja kroppens ämnesomsättning och en god maghälsa!

Ger ny energi både till kroppen och huden, för insida speglar ju vår utsida. Detta är en riktigt grön supermix av alger, grönt te, vetegräs, persilja & spenat, riktigt mumma för kroppen är också chlorella och spirulina som är rika på klorofyll, proteiner och aminosyror.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

51 svar till “Nyheter på hudvårdshimlen”

 • (51) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Marit skriver:

  Hej, å tack för alltid interessant läsning 🙂 Låter spännande med Organic greens blend, älskar smoothie till frukost, undrar om den smakar mycket av något som sätter mycket smak på evt. smoothie?
  Många nya märken lanserade nu, man blir alltid så nyfiken på dom, men med min känsliga problem hud får jag hålla mig lite lugn.. Ett märke som har hjälpt mig med bla. eksem och som jag gillar är Norska Marina Miracle, är det något ni fundrerar på att ta in hos Er?

  • annica skriver:

   Hej Marit, Då är denna mixen perfekt för dina smoothies!! Den smakar grönt.. 😉 men med en mild smak när man tänker på det stora innehållet av grönt den faktiskt innehåller. Mango och citron tycker jag kamouflerar och gör smaken godare 🙂
   Vad kul att du berätta om produkter som funkar för dig, vi ser ständigt över vårt sortimentet och jag är alltid nyfiken på nya märken. Ett märke jag helt klart ska kika in! Kram Annica

   • Marit skriver:

    Tack för ditt trevliga svar Annika 🙂 Låter underbart, då blir det att beställa grönt till mina smoothies, det är bästa starten på dagen.
    Marina miracle är ju också väldigt gröna produkter, med mycket gojsiga örter, med beroendeframkallande doft, underbar på huden, och dom fungerar verkligen. Sen tycker jag det är kul och spännande med produkter från våra nordiska land.
    Önskar Dig en underbar helg <3 kram Marit

 2. Kristin skriver:

  Det känns som att det bara blir fler och fler produkter som är ”milt exfolierande”. Jag tycker det känns som att man lätt tappar greppet om hur mycket man egentligen exfolierar huden när man använder dessa produkter. Hur ska man tänka vid val av exfolierande produkter för att inte riskera att överexfoliera?

  • Ranveig skriver:

   Interessant lesing 🙂 Jeg er enig at det vegynner å bli vel mye forskjellige produkter å forholde seg til. Hver uke er det noe som er bedra enn det andra osv 🙂
   Har lest fra flere hold at man ikke skal blande c-vitsmin og retinol i samme rutine, eller samme produkt. Retinol bryter ned virkningen av c-vitamin, hvis det brukes samtidig. Dette har jeg også fått vite fra deres kundeservice her på Skincity. Anbefaling er c-vitamin dag, og retinol kveld. Ikke samtidig, virker ikke bra sammen, som også min hudlege fortalte meg for ikke lenge siden.
   Når det nå kommer nye produkter hos dere hele tiden, ønsker jeg meg Elixir cosmeceuticals. Veldig bra ingrediensliste 🙂

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Jag förstår din tanke, verkligen! Denna rengöring som exfolierar kan använda dagligen, många märken arbetar med dagliga exfolieringar också hela märken som exfolierar med alla sina produkter, de är alltså så pass milda att kunna användas varje dag. Men man ska absolut också se utefter sin hudtyp, tillstånd och tolerans också använda produkter därefter, allas hud trivs inte heller med daglig exfoliering. Då passar kanske en peeling som användas 1-2 gånger i veckan bättre. 🙂 Kram Annica

 3. Malin skriver:

  Du/ni har inte funderat på att starta en podd? Skulle vara så kul att lyssna på tips, nyheter, trender osv

 4. Maria skriver:

  Hej använder mig idag av paulas C, serien clam och även då bha lotion då jag alltid varit rätt torr vilket syns när jag sminkar mig annars känner jag mig fet under dagen, men den senaste tiden har jag fått mycket inflammerade och hårda finnar som envisas och inte försvinner utan lämnar ifrån sig en röd prick eller sitter kvar i flera veckor… finns det något jag kan lägga till/byta ut för att bli av med dem
  Mvh Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, Jag skulle satsa på mer fukt i din rutin just nu, det låter som din hud är yttorr och talget fastnar då lätt i hudens porer. 🙂 Hur ser din rutin av produkter ut morgon och kväll från Paulas Choice? Använder du din BHA exfolitering dagligen? Kram Annica 🙂

 5. Tuva skriver:

  Hej Annica!

  Du kanske kommer ihåg mig, och min kommentar om min envisa akne jag skrev för några veckor sedan. Du rekommenderade mig att ta bort, jag tror det var, två steg från min hudvårdsrutin. Det hjälpte verkligen! Efter bara några dagar hade många finnar försvunnit (och nuförtiden drabbas jag inte av lika många som förut) och inflammationen pga aknen var lindrigare! Jag har dock en del blemmor kvar och viss inflammation och har märkt att på vissa ställen kvarstår brun/lila/röda små märken och områden, men jag tycker som sagt det blivit mycket bättre! Tack så mycket för att du hjälpte mig! När man snabbare ser åtminstone små förbättringar blir det enklare att undvika att bli frestad att köpa nya produkter hela tiden som antagligen stressar och därmed förvärrar min hud. Nu hoppas jag på att mina produkter tillsammans med tiden fortsätter att förbättra .
  Kram Tuva

  • annica skriver:

   Hej Tuva, Vad glad jag blir av att läsa din kommentar! Så härligt för dig att huden känns lugnare och inflammationerna dämpats!! 🙂 Kanske börja vänja in din Tea tree 95 essence från leegeehaam som binder fukten i huden, lugnar och har en utjämnande effekt på hudtonen. 🙂 Kram Annica

 6. Maria skriver:

  Hej anv&#228nder mig idag av paulas C, serien clam och &#228ven d&#229 bha lotion d&#229 jag alltid varit r&#228tt torr vilket syns n&#228r jag sminkar mig annars k&#228nner jag mig fet under dagen, men den senaste tiden har jag f&#229tt mycket inflammerade och h&#229rda finnar som envisas och inte f&#246rsvinner utan l&#228mnar ifr&#229n sig en r&#246d prick eller sitter kvar i flera veckor… finns det n&#229got jag kan l&#228gga till/byta ut f&#246r att bli av med dem
  Mvh Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, Jag skulle satsa p&#229 mer fukt i din rutin just nu, det l&#229ter som din hud &#228r yttorr och talget fastnar d&#229 l&#228tt i hudens porer. 🙂 Hur ser din rutin av produkter ut morgon och kv&#228ll fr&#229n Paulas Choice? Anv&#228nder du din BHA exfolitering dagligen? Kram Annica 🙂

 7. Marit skriver:

  Hej, &#229 tack f&#246r alltid interessant l&#228sning 🙂 L&#229ter sp&#228nnande med Organic greens blend, &#228lskar smoothie till frukost, undrar om den smakar mycket av n&#229got som s&#228tter mycket smak p&#229 evt. smoothie?
  M&#229nga nya m&#228rken lanserade nu, man blir alltid s&#229 nyfiken p&#229 dom, men med min k&#228nsliga problem hud f&#229r jag h&#229lla mig lite lugn.. Ett m&#228rke som har hj&#228lpt mig med bla. eksem och som jag gillar &#228r Norska Marina Miracle, &#228r det n&#229got ni fundrerar p&#229 att ta in hos Er?

  • annica skriver:

   Hej Marit, D&#229 &#228r denna mixen perfekt f&#246r dina smoothies!! Den smakar gr&#246nt.. 😉 men med en mild smak n&#228r man t&#228nker p&#229 det stora inneh&#229llet av gr&#246nt den faktiskt inneh&#229ller. Mango och citron tycker jag kamouflerar och g&#246r smaken godare 🙂
   Vad kul att du ber&#228tta om produkter som funkar f&#246r dig, vi ser st&#228ndigt &#246ver v&#229rt sortimentet och jag &#228r alltid nyfiken p&#229 nya m&#228rken. Ett m&#228rke jag helt klart ska kika in! Kram Annica

   • Marit skriver:

    Tack f&#246r ditt trevliga svar Annika 🙂 L&#229ter underbart, d&#229 blir det att best&#228lla gr&#246nt till mina smoothies, det &#228r b&#228sta starten p&#229 dagen.
    Marina miracle &#228r ju ocks&#229 v&#228ldigt gr&#246na produkter, med mycket gojsiga &#246rter, med beroendeframkallande doft, underbar p&#229 huden, och dom fungerar verkligen. Sen tycker jag det &#228r kul och sp&#228nnande med produkter fr&#229n v&#229ra nordiska land.
    &#214nskar Dig en underbar helg &#603 kram Marit

 8. Malin skriver:

  Du/ni har inte funderat p&#229 att starta en podd? Skulle vara s&#229 kul att lyssna p&#229 tips, nyheter, trender osv

 9. Tuva skriver:

  Hej Annica!

  Du kanske kommer ih&#229g mig, och min kommentar om min envisa akne jag skrev f&#246r n&#229gra veckor sedan. Du rekommenderade mig att ta bort, jag tror det var, tv&#229 steg fr&#229n min hudv&#229rdsrutin. Det hj&#228lpte verkligen! Efter bara n&#229gra dagar hade m&#229nga finnar f&#246rsvunnit (och nuf&#246rtiden drabbas jag inte av lika m&#229nga som f&#246rut) och inflammationen pga aknen var lindrigare! Jag har dock en del blemmor kvar och viss inflammation och har m&#228rkt att p&#229 vissa st&#228llen kvarst&#229r brun/lila/r&#246da sm&#229 m&#228rken och omr&#229den, men jag tycker som sagt det blivit mycket b&#228ttre! Tack s&#229 mycket f&#246r att du hj&#228lpte mig! N&#228r man snabbare ser &#229tminstone sm&#229 f&#246rb&#228ttringar blir det enklare att undvika att bli frestad att k&#246pa nya produkter hela tiden som antagligen stressar och d&#228rmed f&#246rv&#228rrar min hud. Nu hoppas jag p&#229 att mina produkter tillsammans med tiden forts&#228tter att f&#246rb&#228ttra .
  Kram Tuva

  • annica skriver:

   Hej Tuva, Vad glad jag blir av att l&#228sa din kommentar! S&#229 h&#228rligt f&#246r dig att huden k&#228nns lugnare och inflammationerna d&#228mpats!! 🙂 Kanske b&#246rja v&#228nja in din Tea tree 95 essence fr&#229n leegeehaam som binder fukten i huden, lugnar och har en utj&#228mnande effekt p&#229 hudtonen. 🙂 Kram Annica

 10. Kristin skriver:

  Det k&#228nns som att det bara blir fler och fler produkter som &#228r ”milt exfolierande”. Jag tycker det k&#228nns som att man l&#228tt tappar greppet om hur mycket man egentligen exfolierar huden n&#228r man anv&#228nder dessa produkter. Hur ska man t&#228nka vid val av exfolierande produkter f&#246r att inte riskera att &#246verexfoliera?

  • Ranveig skriver:

   Interessant lesing 🙂 Jeg er enig at det vegynner &#229 bli vel mye forskjellige produkter &#229 forholde seg til. Hver uke er det noe som er bedra enn det andra osv 🙂
   Har lest fra flere hold at man ikke skal blande c-vitsmin og retinol i samme rutine, eller samme produkt. Retinol bryter ned virkningen av c-vitamin, hvis det brukes samtidig. Dette har jeg ogs&#229 f&#229tt vite fra deres kundeservice her p&#229 Skincity. Anbefaling er c-vitamin dag, og retinol kveld. Ikke samtidig, virker ikke bra sammen, som ogs&#229 min hudlege fortalte meg for ikke lenge siden.
   N&#229r det n&#229 kommer nye produkter hos dere hele tiden, &#248nsker jeg meg Elixir cosmeceuticals. Veldig bra ingrediensliste 🙂

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Jag f&#246rst&#229r din tanke, verkligen! Denna reng&#246ring som exfolierar kan anv&#228nda dagligen, m&#229nga m&#228rken arbetar med dagliga exfolieringar ocks&#229 hela m&#228rken som exfolierar med alla sina produkter, de &#228r allts&#229 s&#229 pass milda att kunna anv&#228ndas varje dag. Men man ska absolut ocks&#229 se utefter sin hudtyp, tillst&#229nd och tolerans ocks&#229 anv&#228nda produkter d&#228refter, allas hud trivs inte heller med daglig exfoliering. D&#229 passar kanske en peeling som anv&#228ndas 1-2 g&#229nger i veckan b&#228ttre. 🙂 Kram Annica

 11. Tuva skriver:

  Hej Annica!

  Du kanske kommer ihåg mig, och min kommentar om min envisa akne jag skrev för några veckor sedan. Du rekommenderade mig att ta bort, jag tror det var, två steg från min hudvårdsrutin. Det hjälpte verkligen! Efter bara några dagar hade många finnar försvunnit (och nuförtiden drabbas jag inte av lika många som förut) och inflammationen pga aknen var lindrigare! Jag har dock en del blemmor kvar och viss inflammation och har märkt att på vissa ställen kvarstår brun/lila/röda små märken och områden, men jag tycker som sagt det blivit mycket bättre! Tack så mycket för att du hjälpte mig! När man snabbare ser åtminstone små förbättringar blir det enklare att undvika att bli frestad att köpa nya produkter hela tiden som antagligen stressar och därmed förvärrar min hud. Nu hoppas jag på att mina produkter tillsammans med tiden fortsätter att förbättra .
  Kram Tuva

  • annica skriver:

   Hej Tuva, Vad glad jag blir av att läsa din kommentar! Så härligt för dig att huden känns lugnare och inflammationerna dämpats!! 🙂 Kanske börja vänja in din Tea tree 95 essence från leegeehaam som binder fukten i huden, lugnar och har en utjämnande effekt på hudtonen. 🙂 Kram Annica

 12. Maria skriver:

  Hej använder mig idag av paulas C, serien clam och även då bha lotion då jag alltid varit rätt torr vilket syns när jag sminkar mig annars känner jag mig fet under dagen, men den senaste tiden har jag fått mycket inflammerade och hårda finnar som envisas och inte försvinner utan lämnar ifrån sig en röd prick eller sitter kvar i flera veckor… finns det något jag kan lägga till/byta ut för att bli av med dem
  Mvh Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, Jag skulle satsa på mer fukt i din rutin just nu, det låter som din hud är yttorr och talget fastnar då lätt i hudens porer. 🙂 Hur ser din rutin av produkter ut morgon och kväll från Paulas Choice? Använder du din BHA exfolitering dagligen? Kram Annica 🙂

 13. Kristin skriver:

  Det känns som att det bara blir fler och fler produkter som är ”milt exfolierande”. Jag tycker det känns som att man lätt tappar greppet om hur mycket man egentligen exfolierar huden när man använder dessa produkter. Hur ska man tänka vid val av exfolierande produkter för att inte riskera att överexfoliera?

  • Ranveig skriver:

   Interessant lesing 🙂 Jeg er enig at det vegynner å bli vel mye forskjellige produkter å forholde seg til. Hver uke er det noe som er bedra enn det andra osv 🙂
   Har lest fra flere hold at man ikke skal blande c-vitsmin og retinol i samme rutine, eller samme produkt. Retinol bryter ned virkningen av c-vitamin, hvis det brukes samtidig. Dette har jeg også fått vite fra deres kundeservice her på Skincity. Anbefaling er c-vitamin dag, og retinol kveld. Ikke samtidig, virker ikke bra sammen, som også min hudlege fortalte meg for ikke lenge siden.
   Når det nå kommer nye produkter hos dere hele tiden, ønsker jeg meg Elixir cosmeceuticals. Veldig bra ingrediensliste 🙂

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Jag förstår din tanke, verkligen! Denna rengöring som exfolierar kan använda dagligen, många märken arbetar med dagliga exfolieringar också hela märken som exfolierar med alla sina produkter, de är alltså så pass milda att kunna användas varje dag. Men man ska absolut också se utefter sin hudtyp, tillstånd och tolerans också använda produkter därefter, allas hud trivs inte heller med daglig exfoliering. Då passar kanske en peeling som användas 1-2 gånger i veckan bättre. 🙂 Kram Annica

 14. Marit skriver:

  Hej, å tack för alltid interessant läsning 🙂 Låter spännande med Organic greens blend, älskar smoothie till frukost, undrar om den smakar mycket av något som sätter mycket smak på evt. smoothie?
  Många nya märken lanserade nu, man blir alltid så nyfiken på dom, men med min känsliga problem hud får jag hålla mig lite lugn.. Ett märke som har hjälpt mig med bla. eksem och som jag gillar är Norska Marina Miracle, är det något ni fundrerar på att ta in hos Er?

  • annica skriver:

   Hej Marit, Då är denna mixen perfekt för dina smoothies!! Den smakar grönt.. 😉 men med en mild smak när man tänker på det stora innehållet av grönt den faktiskt innehåller. Mango och citron tycker jag kamouflerar och gör smaken godare 🙂
   Vad kul att du berätta om produkter som funkar för dig, vi ser ständigt över vårt sortimentet och jag är alltid nyfiken på nya märken. Ett märke jag helt klart ska kika in! Kram Annica

   • Marit skriver:

    Tack för ditt trevliga svar Annika 🙂 Låter underbart, då blir det att beställa grönt till mina smoothies, det är bästa starten på dagen.
    Marina miracle är ju också väldigt gröna produkter, med mycket gojsiga örter, med beroendeframkallande doft, underbar på huden, och dom fungerar verkligen. Sen tycker jag det är kul och spännande med produkter från våra nordiska land.
    Önskar Dig en underbar helg <3 kram Marit

 15. Malin skriver:

  Du/ni har inte funderat på att starta en podd? Skulle vara så kul att lyssna på tips, nyheter, trender osv

 16. Tuva skriver:

  Hej Annica!

  Du kanske kommer ihåg mig, och min kommentar om min envisa akne jag skrev för några veckor sedan. Du rekommenderade mig att ta bort, jag tror det var, två steg från min hudvårdsrutin. Det hjälpte verkligen! Efter bara några dagar hade många finnar försvunnit (och nuförtiden drabbas jag inte av lika många som förut) och inflammationen pga aknen var lindrigare! Jag har dock en del blemmor kvar och viss inflammation och har märkt att på vissa ställen kvarstår brun/lila/röda små märken och områden, men jag tycker som sagt det blivit mycket bättre! Tack så mycket för att du hjälpte mig! När man snabbare ser åtminstone små förbättringar blir det enklare att undvika att bli frestad att köpa nya produkter hela tiden som antagligen stressar och därmed förvärrar min hud. Nu hoppas jag på att mina produkter tillsammans med tiden fortsätter att förbättra .
  Kram Tuva

  • annica skriver:

   Hej Tuva, Vad glad jag blir av att läsa din kommentar! Så härligt för dig att huden känns lugnare och inflammationerna dämpats!! 🙂 Kanske börja vänja in din Tea tree 95 essence från leegeehaam som binder fukten i huden, lugnar och har en utjämnande effekt på hudtonen. 🙂 Kram Annica

 17. Maria skriver:

  Hej använder mig idag av paulas C, serien clam och även då bha lotion då jag alltid varit rätt torr vilket syns när jag sminkar mig annars känner jag mig fet under dagen, men den senaste tiden har jag fått mycket inflammerade och hårda finnar som envisas och inte försvinner utan lämnar ifrån sig en röd prick eller sitter kvar i flera veckor… finns det något jag kan lägga till/byta ut för att bli av med dem
  Mvh Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, Jag skulle satsa på mer fukt i din rutin just nu, det låter som din hud är yttorr och talget fastnar då lätt i hudens porer. 🙂 Hur ser din rutin av produkter ut morgon och kväll från Paulas Choice? Använder du din BHA exfolitering dagligen? Kram Annica 🙂

 18. Malin skriver:

  Du/ni har inte funderat på att starta en podd? Skulle vara så kul att lyssna på tips, nyheter, trender osv

 19. Kristin skriver:

  Det känns som att det bara blir fler och fler produkter som är ”milt exfolierande”. Jag tycker det känns som att man lätt tappar greppet om hur mycket man egentligen exfolierar huden när man använder dessa produkter. Hur ska man tänka vid val av exfolierande produkter för att inte riskera att överexfoliera?

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Jag förstår din tanke, verkligen! Denna rengöring som exfolierar kan använda dagligen, många märken arbetar med dagliga exfolieringar också hela märken som exfolierar med alla sina produkter, de är alltså så pass milda att kunna användas varje dag. Men man ska absolut också se utefter sin hudtyp, tillstånd och tolerans också använda produkter därefter, allas hud trivs inte heller med daglig exfoliering. Då passar kanske en peeling som användas 1-2 gånger i veckan bättre. 🙂 Kram Annica

  • Ranveig skriver:

   Interessant lesing 🙂 Jeg er enig at det vegynner å bli vel mye forskjellige produkter å forholde seg til. Hver uke er det noe som er bedra enn det andra osv 🙂
   Har lest fra flere hold at man ikke skal blande c-vitsmin og retinol i samme rutine, eller samme produkt. Retinol bryter ned virkningen av c-vitamin, hvis det brukes samtidig. Dette har jeg også fått vite fra deres kundeservice her på Skincity. Anbefaling er c-vitamin dag, og retinol kveld. Ikke samtidig, virker ikke bra sammen, som også min hudlege fortalte meg for ikke lenge siden.
   Når det nå kommer nye produkter hos dere hele tiden, ønsker jeg meg Elixir cosmeceuticals. Veldig bra ingrediensliste 🙂

 20. Marit skriver:

  Hej, å tack för alltid interessant läsning 🙂 Låter spännande med Organic greens blend, älskar smoothie till frukost, undrar om den smakar mycket av något som sätter mycket smak på evt. smoothie?
  Många nya märken lanserade nu, man blir alltid så nyfiken på dom, men med min känsliga problem hud får jag hålla mig lite lugn.. Ett märke som har hjälpt mig med bla. eksem och som jag gillar är Norska Marina Miracle, är det något ni fundrerar på att ta in hos Er?

  • annica skriver:

   Hej Marit, Då är denna mixen perfekt för dina smoothies!! Den smakar grönt.. 😉 men med en mild smak när man tänker på det stora innehållet av grönt den faktiskt innehåller. Mango och citron tycker jag kamouflerar och gör smaken godare 🙂
   Vad kul att du berätta om produkter som funkar för dig, vi ser ständigt över vårt sortimentet och jag är alltid nyfiken på nya märken. Ett märke jag helt klart ska kika in! Kram Annica

   • Marit skriver:

    Tack för ditt trevliga svar Annika 🙂 Låter underbart, då blir det att beställa grönt till mina smoothies, det är bästa starten på dagen.
    Marina miracle är ju också väldigt gröna produkter, med mycket gojsiga örter, med beroendeframkallande doft, underbar på huden, och dom fungerar verkligen. Sen tycker jag det är kul och spännande med produkter från våra nordiska land.
    Önskar Dig en underbar helg <3 kram Marit