Dermaceutic – Nytt märke i butiken!

  • | Annica

Jag älskar när vi får in nya märken på Skincity. Jag blir som ett barn på julafton. I dagarna lanserade vi Dermaceutic. Jag hade i god tid förberett plats i hyllorna åt min nya bebis. Ja, det är lite så det blir…jag blir lite nipprig både när vi får in nytt och när vi får leveranser generellt. Jag älskar att packa upp och ställa allt snyggt och prydligt i hyllorna. det är meditation för mig.  Vårt senaste tillskott är intressant, aktivt och har verkligen spetskompetens.

Dermaceutic är framtaget av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredsställa deras behov av hudvårdsprodukter. Produkterna förbereder, reparerar, optimerar och förlänger resultatet av peeling, laserslipning, rynkfyllning och kirurgiska ingrepp. Dermaceutic får endast säljas av diplomerade hudterapeuter samt plastikkirurger och läkare.

With love,

Annica

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Dermaceutic – Nytt märke i butiken!”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Malin R skriver:

    Grattis till nya märket! Min ansökan till SHR gick förresten igen för ett par dagar sen och jag fick tidningen Hudterapeuten hemskickad, jag såg ditt fina reportage om Skincity.se! 🙂