PEPTIDER-därför vill man ha dem i sin hudvård

 • | Annica

Peptider! Något som jag har lovat att återkomma till och som är på alla skönhetsjunkis läppar just nu.

Men det är viktigt att inte gå på första bästa ingrediens som pratas högst om utan istället få en egen förståelse för vad ingrediensen gör för huden. Det är många som lovar höga löften och hävdar mirakel och orealistiskt omöjliga resultat. Men peptider är en ingrediens som man vill ha i sin hudvård och därför tänkte jag förklara lite mer djupgående för er om denna super ingrediens.

Peptider är ett naturligt förekommande cellkommunicerande ämne. Man kan alltså säga att de ”lär” vår hud att agera som sitt yngre jag. Peptider består av korta aminosyrekedjor och är.. om jag ska förklara det enkelt…små fragment av proteiner som återfinns i vår hud.

Så vad gör peptiderna i vår hudvård? Det finns många olika peptider som används inom hudvården. Varje peptid med sin unika uppgift. Det finns peptider som ökar hudens fasthet, slätar ut, förbättrar fuktbalansen, lugnar, ökar exfolierings processen eller jämnar ut hudtonen.

Mitt tips är att satsa på en kombination av olika typer av peptider som riktar sig mot olika problemområden, för att få ut maximalt!

Paulas Choice Peptid Booster innehåller en kraftfull blandning av åtta typer av peptider!

Peptider hjälper till att stärka upp vår hudbarriär. Så om du använder retinol (eller annan typ av A-vitamin) är mitt tips att även addera in peptider för att stärka upp barriären. Eller har du en hud som kanske inte tål A-vitamin? Testa då först att stärka upp barriären med peptider så kanske din hud successivt kan vänja sig vid retinol.

Peptider fungerar som bäst tillsammans med andra hudvårdande ingredienser som aminosyror, återfuktande ämnen, som hyaluronsyra och antioxidanter.

HydroPeptids Power Serum är en kraftfull behandling som reparerar och stärker huden.

Sugen på att kika igenom badrumsskåpet efter peptider? Tyvärr är det inte helt lätt att identifiera dem i sina produkter eftersom peptider är ett samlingsnamn för en stor grupp ämnen. Men om ni vill hålla utkik i ingredienslistan så kika efter namn så som: Palmitoyl Oligopeptide (även känd som Matrixyl, en neuropeptid som reducerar fina linjer), Acetyl Hexapeptide (Argireline, en muskelrelaxerande peptid), Palmitoyl Tripeptide (en peptid som ökar hudens fasthet), Myristoyl Pentapeptide (en peptid som ökar hudens fuktnivå) eller Hexanoyl Dipeptide (en cellförnyande peptid).

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

64 svar till “PEPTIDER-därför vill man ha dem i sin hudvård”

 • (64) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Kristin skriver:

  Har h&#246rt att peptider inte g&#229r hand i hand med viss typ av c-vitamin, att L-askorbinsyra kan minska effekten av peptiderna, st&#228mmer det?

  • annica skriver:

   Hej Kristin, nej c-vitamin p&#229verkar inte effekten av peptider om det specifikt inte st&#229r s&#229 p&#229 n&#229gon av produkter 🙂 Tex ”anv&#228nd inte denna vid samma tillf&#228lle som c-vitamin”. Kram Annica

 2. Kristin skriver:

  Har hört att peptider inte går hand i hand med viss typ av c-vitamin, att L-askorbinsyra kan minska effekten av peptiderna, stämmer det?

  • annica skriver:

   Hej Kristin, nej c-vitamin påverkar inte effekten av peptider om det specifikt inte står så på någon av produkter 🙂 Tex ”använd inte denna vid samma tillfälle som c-vitamin”. Kram Annica

 3. Helen skriver:

  alla dina tips är så himla bra. Varje kväll är det som att öppna en julklapp när jag kollar din blogg. Detta ämne med peptider skulle jag vilja veta mer om. Detta gav iaf lite tips på vad man ska kika efter. Tack för väldigt bra blogg!!

  • annica skriver:

   Hej Helen, Hur FIN är inte du!!! Älskar att få inspirera på detta sätt. Tack snällaste du för att du tog dig tid att återkomma med så fina ord. Kram Annica

 4. Carullen skriver:

  Lista gärna era produkter, eller ett antal, som innehåller detta, som inte är rena peptidprodukter.

 5. Maria skriver:

  Exakt den typ av informativa inlägg som jag gillar! Få förklarat så att jag förstår var och hur ett verksamt ämne ”fungerar” så att jag sedan själv kan applicera kunskapen efter egna behov. Tack Hudspecialisten!

 6. Monica skriver:

  Intressant inlägg. Jag använder Clinical super Booster 3 under natten och på dagen en fuktkräm från Beaute Pacifique. Vilken utav dessa två tror du passar bäst och i vilken ordning ska jag använda den.

  /Monica

  • annica skriver:

   Hej Monica, Peptider blir verkligen något fantastiskt att addera i din rutin. Tittade igenom tidigare hudtestsvar från dig och tycker att Peptide boostern från PC som serum innan fuktcreme blir toppen för just dig. Återkom mer än gärna om vad du tycker 🙂 🙂
   Kram Annica

   • Monica skriver:

    Toppen, vad bra då ska jag beställa den.
    Måste bara få säga att CLINICAL SUPER3 BOOSTER är en fantastisk kräm och den har gjort underverk för min hy.
    Tack för en väldigt bra och intressant blogg.
    /Monica

 7. Ellinor skriver:

  Intresserad av att lägga till en sån produkt i min rutin men har under våren haft perioral dermatit komibinerat med eksem som äntligen blivit bra. Använder i dagsläget exuviance för känslig hud. Rengöring milk
  Toner
  Vespera serum
  Dagcremen med spf 35 dagtid och till natten night.. något alt ultran.
  Har blivit rek paulas produkter av er som jag klickat hem har tänkt prova men inte vågat byta ut ännu.
  Har torr o känslig hud som då och då får eksem! Har tidigare varit en stor användare av hydrokortison i ansiktet till och från, av okunskap men helt slutat med den nu, tack vare exuviance samt läsning här på bloggen!
  Min frågar egentligen vilken peptid produkt som pssar ihop med exuviance? /Ellinor

  • annica skriver:

   Hej Ellinor, Vad spännande! För din känslighet så är peptider helt rätt. Dessa små godingarna lär dina egna celler att bete sig yngre och bli starkare och mer motståndskraftiga. Ska du efter att du använt produkter från Exuviance gå över till Paulas Choice råder jag dig Paulas Choice egna Peptide booster. Snäll och mild för huden, den kan självklart också även användas tillsammans med Exuviance produkter. 🙂 Kram Annica

 8. K skriver:

  Hej! Jag klämde/klöste en finne i början på Juni och har nu ett ärr som ser ännu mer ut som en finne än vad finnen i sig gjorde! Det är en såndär utbuktande fuling, ska aldrig mer klämma… vad kan jag göra för att ”platta” till den? Kommer den bli mindre med tiden av sig själv?:(

  • annica skriver:

   Hej K, Tänk på att använda milda produkter och att du skyddar huden mot sol lite extra. Huden läker oftast fint av sig själv men alltid bra att ge extra stöd med bra hudvård. Cicablock skyddar, motverkar ärr och hjälper till vid läkning. toppen för dig!
   Kram Annica

 9. Kristin skriver:

  Har hört att peptider inte går hand i hand med viss typ av c-vitamin, att L-askorbinsyra kan minska effekten av peptiderna, stämmer det?

  • annica skriver:

   Hej Kristin, nej c-vitamin påverkar inte effekten av peptider om det specifikt inte står så på någon av produkter 🙂 Tex ”använd inte denna vid samma tillfälle som c-vitamin”. Kram Annica

 10. Maja skriver:

  Hej! 🙂 Jag tänkte byta ut alla mina hudvårdsprodukter till ekologiska.
  Rengöring (Maria Åkerberg)
  Ansiktsvatten (Maria Åkerberg)
  Kallpressad jojobaolja (Crearome)
  Ögoncreme (Maria Åkerberg)
  Dagkräm/nattkräm (Maria Åkerberg)

  1. Kan jag använda kamomillvatten från Crearome som ansiktsvatten, istället för ”vanligt” ansiktsvatten? Det står i beskrivningen till produkten att man kan göra det, men jag undrar om en det verkligen kan ha samma funktion som ett vanligt ansiktsvatten.
  2. Är det bra att använda en droppe kamomillvatten eller kamomillolja i ögonkrämen från Maria Åkerberg? Jag tänker på grund av kamomillens lugnande effekt.
  3. Räcker det att använda jojobaolja som dag och nattkräm, eller borde jag ha på Maria Åkerbergs dagkräm/nattkräm efteråt?
  4. Borde jag använda Maria Åkerbergs precleanse innan deras rengöring, eller räcker det med rengöringen?
  5. Nu när du skrivit ett så fint inlägg om peptider blir jag sugen på att inkludera dem i min nya hudvårdsrutin. Finns det någon ekologisk produkt som innehåller det, eller något med peptider som man kan tillsätta i Maria Åkerbergs produkter?

  Jag är inte helt säker på min hudtyp, men jag tror att den är blandad eller normal till torr.

  Tack för en fantastisk blogg med massa bra information och inspiration! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Maja, När du börjar med en ny hudvårdsrutin kan det bli mycket stor omställning för din hud. Även om du byter till lugna och milda produkter. Huden kan lätt få en försämring första veckorna. Så för att på mildast möjliga sätt komma igång med din hudvård är min rekommendation att inte blanda i andra produkter/ingredienser. Vi skulle kunna se över rutinen efter 3-4 månader och se om ett eventuellt tillägg kan adderas. Precleanse kan användas om du har mycket make-up som ett extra rengörande steg till kvällen eller om du upplever att din vanliga rengöring för din hudtyp inte alltid är tillräcklig. Perfekt att addera precleanse då!

   Maria Åkerberg använder sig av en peptid som heter Palmitoyl Oligopeptide (Peptide) och den hittar du bland annat i, Face lotion supplement 🙂 Kram Annica

 11. Marika Forsberg skriver:

  Det blev lite fel båda länkningarna går till HydroPeptid ingen till Paula’s Choice. /Marika

 12. Frida skriver:

  Hej,

  Jag har precis hittat till denna blogg och till skin city! Tack för en UNDERBAR hemsida och toppenblogg!! Förstår inte hur har jag klarat mig utan detta innan? Intressant med test av olika produkter och informativa texter. Fantastiskt fina paket fick man hem när man beställde från hemsidan också. Nu ska jag starta direkt med min nya hudvårdsrutin med peeling och boosters och allt möjligt, hoppas det ger effekt!

  En fråga jag har är om man kan använda samma metod med kemisk peeling och syra på dekolltage om man upplever att man har problematisk (Små prickar och plitor och allmänt ojämn hud) hy där?

  Tack på förhand! //Frida

  • annica skriver:

   Hej Frida, Åh vad glad jag blir att du har hittat hit! Du kan med fördel behandla ansikte, hals och dekolletage med dina fina produkter. Superbra tänkt! Kram Annica

 13. Kristin skriver:

  Har hört att peptider inte går hand i hand med viss typ av c-vitamin, att L-askorbinsyra kan minska effekten av peptiderna, stämmer det?

  • annica skriver:

   Hej Kristin, nej c-vitamin påverkar inte effekten av peptider om det specifikt inte står så på någon av produkter 🙂 Tex ”använd inte denna vid samma tillfälle som c-vitamin”. Kram Annica

 14. Frida skriver:

  Hej,

  Jag har precis hittat till denna blogg och till skin city! Tack för en UNDERBAR hemsida och toppenblogg!! Förstår inte hur har jag klarat mig utan detta innan? Intressant med test av olika produkter och informativa texter. Fantastiskt fina paket fick man hem när man beställde från hemsidan också. Nu ska jag starta direkt med min nya hudvårdsrutin med peeling och boosters och allt möjligt, hoppas det ger effekt!

  En fråga jag har är om man kan använda samma metod med kemisk peeling och syra på dekolltage om man upplever att man har problematisk (Små prickar och plitor och allmänt ojämn hud) hy där?

  Tack på förhand! //Frida

 15. Frida skriver:

  Hej,

  Jag har precis hittat till denna blogg och till skin city! Tack för en UNDERBAR hemsida och toppenblogg!! Förstår inte hur har jag klarat mig utan detta innan? Intressant med test av olika produkter och informativa texter. Fantastiskt fina paket fick man hem när man beställde från hemsidan också. Nu ska jag starta direkt med min nya hudvårdsrutin med peeling och boosters och allt möjligt, hoppas det ger effekt!

  En fråga jag har är om man kan använda samma metod med kemisk peeling och syra på dekolltage om man upplever att man har problematisk (Små prickar och plitor och allmänt ojämn hud) hy där?

  Tack på förhand! //Frida

  • annica skriver:

   Hej Frida, Åh vad glad jag blir att du har hittat hit! Du kan med fördel behandla ansikte, hals och dekolletage med dina fina produkter. Superbra tänkt! Kram Annica

 16. Helen skriver:

  alla dina tips är så himla bra. Varje kväll är det som att öppna en julklapp när jag kollar din blogg. Detta ämne med peptider skulle jag vilja veta mer om. Detta gav iaf lite tips på vad man ska kika efter. Tack för väldigt bra blogg!!

 17. Helen skriver:

  alla dina tips är så himla bra. Varje kväll är det som att öppna en julklapp när jag kollar din blogg. Detta ämne med peptider skulle jag vilja veta mer om. Detta gav iaf lite tips på vad man ska kika efter. Tack för väldigt bra blogg!!

  • annica skriver:

   Hej Helen, Hur FIN är inte du!!! Älskar att få inspirera på detta sätt. Tack snällaste du för att du tog dig tid att återkomma med så fina ord. Kram Annica

 18. Frida skriver:

  Hej,

  Jag har precis hittat till denna blogg och till skin city! Tack f&#246r en UNDERBAR hemsida och toppenblogg!! F&#246rst&#229r inte hur har jag klarat mig utan detta innan? Intressant med test av olika produkter och informativa texter. Fantastiskt fina paket fick man hem n&#228r man best&#228llde fr&#229n hemsidan ocks&#229. Nu ska jag starta direkt med min nya hudv&#229rdsrutin med peeling och boosters och allt m&#246jligt, hoppas det ger effekt!

  En fr&#229ga jag har &#228r om man kan anv&#228nda samma metod med kemisk peeling och syra p&#229 dekolltage om man upplever att man har problematisk (Sm&#229 prickar och plitor och allm&#228nt oj&#228mn hud) hy d&#228r?

  Tack p&#229 f&#246rhand! //Frida

 19. Helen skriver:

  alla dina tips &#228r s&#229 himla bra. Varje kv&#228ll &#228r det som att &#246ppna en julklapp n&#228r jag kollar din blogg. Detta &#228mne med peptider skulle jag vilja veta mer om. Detta gav iaf lite tips p&#229 vad man ska kika efter. Tack f&#246r v&#228ldigt bra blogg!!

 20. Maja skriver:

  Hej! 🙂 Jag tänkte byta ut alla mina hudvårdsprodukter till ekologiska.
  Rengöring (Maria Åkerberg)
  Ansiktsvatten (Maria Åkerberg)
  Kallpressad jojobaolja (Crearome)
  Ögoncreme (Maria Åkerberg)
  Dagkräm/nattkräm (Maria Åkerberg)

  1. Kan jag använda kamomillvatten från Crearome som ansiktsvatten, istället för ”vanligt” ansiktsvatten? Det står i beskrivningen till produkten att man kan göra det, men jag undrar om en det verkligen kan ha samma funktion som ett vanligt ansiktsvatten.
  2. Är det bra att använda en droppe kamomillvatten eller kamomillolja i ögonkrämen från Maria Åkerberg? Jag tänker på grund av kamomillens lugnande effekt.
  3. Räcker det att använda jojobaolja som dag och nattkräm, eller borde jag ha på Maria Åkerbergs dagkräm/nattkräm efteråt?
  4. Borde jag använda Maria Åkerbergs precleanse innan deras rengöring, eller räcker det med rengöringen?
  5. Nu när du skrivit ett så fint inlägg om peptider blir jag sugen på att inkludera dem i min nya hudvårdsrutin. Finns det någon ekologisk produkt som innehåller det, eller något med peptider som man kan tillsätta i Maria Åkerbergs produkter?

  Jag är inte helt säker på min hudtyp, men jag tror att den är blandad eller normal till torr.

  Tack för en fantastisk blogg med massa bra information och inspiration! 🙂

 21. Maja skriver:

  Hej! 🙂 Jag tänkte byta ut alla mina hudvårdsprodukter till ekologiska.
  Rengöring (Maria Åkerberg)
  Ansiktsvatten (Maria Åkerberg)
  Kallpressad jojobaolja (Crearome)
  Ögoncreme (Maria Åkerberg)
  Dagkräm/nattkräm (Maria Åkerberg)

  1. Kan jag använda kamomillvatten från Crearome som ansiktsvatten, istället för ”vanligt” ansiktsvatten? Det står i beskrivningen till produkten att man kan göra det, men jag undrar om en det verkligen kan ha samma funktion som ett vanligt ansiktsvatten.
  2. Är det bra att använda en droppe kamomillvatten eller kamomillolja i ögonkrämen från Maria Åkerberg? Jag tänker på grund av kamomillens lugnande effekt.
  3. Räcker det att använda jojobaolja som dag och nattkräm, eller borde jag ha på Maria Åkerbergs dagkräm/nattkräm efteråt?
  4. Borde jag använda Maria Åkerbergs precleanse innan deras rengöring, eller räcker det med rengöringen?
  5. Nu när du skrivit ett så fint inlägg om peptider blir jag sugen på att inkludera dem i min nya hudvårdsrutin. Finns det någon ekologisk produkt som innehåller det, eller något med peptider som man kan tillsätta i Maria Åkerbergs produkter?

  Jag är inte helt säker på min hudtyp, men jag tror att den är blandad eller normal till torr.

  Tack för en fantastisk blogg med massa bra information och inspiration! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Maja, När du börjar med en ny hudvårdsrutin kan det bli mycket stor omställning för din hud. Även om du byter till lugna och milda produkter. Huden kan lätt få en försämring första veckorna. Så för att på mildast möjliga sätt komma igång med din hudvård är min rekommendation att inte blanda i andra produkter/ingredienser. Vi skulle kunna se över rutinen efter 3-4 månader och se om ett eventuellt tillägg kan adderas. Precleanse kan användas om du har mycket make-up som ett extra rengörande steg till kvällen eller om du upplever att din vanliga rengöring för din hudtyp inte alltid är tillräcklig. Perfekt att addera precleanse då!

   Maria Åkerberg använder sig av en peptid som heter Palmitoyl Oligopeptide (Peptide) och den hittar du bland annat i, Face lotion supplement 🙂 Kram Annica

 22. Maja skriver:

  Hej! 🙂 Jag t&#228nkte byta ut alla mina hudv&#229rdsprodukter till ekologiska.
  Reng&#246ring (Maria &#197kerberg)
  Ansiktsvatten (Maria &#197kerberg)
  Kallpressad jojobaolja (Crearome)
  &#214goncreme (Maria &#197kerberg)
  Dagkr&#228m/nattkr&#228m (Maria &#197kerberg)

  1. Kan jag anv&#228nda kamomillvatten fr&#229n Crearome som ansiktsvatten, ist&#228llet f&#246r ”vanligt” ansiktsvatten? Det st&#229r i beskrivningen till produkten att man kan g&#246ra det, men jag undrar om en det verkligen kan ha samma funktion som ett vanligt ansiktsvatten.
  2. &#196r det bra att anv&#228nda en droppe kamomillvatten eller kamomillolja i &#246gonkr&#228men fr&#229n Maria &#197kerberg? Jag t&#228nker p&#229 grund av kamomillens lugnande effekt.
  3. R&#228cker det att anv&#228nda jojobaolja som dag och nattkr&#228m, eller borde jag ha p&#229 Maria &#197kerbergs dagkr&#228m/nattkr&#228m efter&#229t?
  4. Borde jag anv&#228nda Maria &#197kerbergs precleanse innan deras reng&#246ring, eller r&#228cker det med reng&#246ringen?
  5. Nu n&#228r du skrivit ett s&#229 fint inl&#228gg om peptider blir jag sugen p&#229 att inkludera dem i min nya hudv&#229rdsrutin. Finns det n&#229gon ekologisk produkt som inneh&#229ller det, eller n&#229got med peptider som man kan tills&#228tta i Maria &#197kerbergs produkter?

  Jag &#228r inte helt s&#228ker p&#229 min hudtyp, men jag tror att den &#228r blandad eller normal till torr.

  Tack f&#246r en fantastisk blogg med massa bra information och inspiration! 🙂

 23. K skriver:

  Hej! Jag klämde/klöste en finne i början på Juni och har nu ett ärr som ser ännu mer ut som en finne än vad finnen i sig gjorde! Det är en såndär utbuktande fuling, ska aldrig mer klämma… vad kan jag göra för att ”platta” till den? Kommer den bli mindre med tiden av sig själv?:(

 24. K skriver:

  Hej! Jag klämde/klöste en finne i början på Juni och har nu ett ärr som ser ännu mer ut som en finne än vad finnen i sig gjorde! Det är en såndär utbuktande fuling, ska aldrig mer klämma… vad kan jag göra för att ”platta” till den? Kommer den bli mindre med tiden av sig själv?:(

  • annica skriver:

   Hej K, Tänk på att använda milda produkter och att du skyddar huden mot sol lite extra. Huden läker oftast fint av sig själv men alltid bra att ge extra stöd med bra hudvård. Cicablock skyddar, motverkar ärr och hjälper till vid läkning. toppen för dig!
   Kram Annica

 25. Monica skriver:

  Intressant inlägg. Jag använder Clinical super Booster 3 under natten och på dagen en fuktkräm från Beaute Pacifique. Vilken utav dessa två tror du passar bäst och i vilken ordning ska jag använda den.

  /Monica

 26. Monica skriver:

  Intressant inlägg. Jag använder Clinical super Booster 3 under natten och på dagen en fuktkräm från Beaute Pacifique. Vilken utav dessa två tror du passar bäst och i vilken ordning ska jag använda den.

  /Monica

  • annica skriver:

   Hej Monica, Peptider blir verkligen något fantastiskt att addera i din rutin. Tittade igenom tidigare hudtestsvar från dig och tycker att Peptide boostern från PC som serum innan fuktcreme blir toppen för just dig. Återkom mer än gärna om vad du tycker 🙂 🙂
   Kram Annica

   • Monica skriver:

    Toppen, vad bra då ska jag beställa den.
    Måste bara få säga att CLINICAL SUPER3 BOOSTER är en fantastisk kräm och den har gjort underverk för min hy.
    Tack för en väldigt bra och intressant blogg.
    /Monica

 27. K skriver:

  Hej! Jag kl&#228mde/kl&#246ste en finne i b&#246rjan p&#229 Juni och har nu ett &#228rr som ser &#228nnu mer ut som en finne &#228n vad finnen i sig gjorde! Det &#228r en s&#229nd&#228r utbuktande fuling, ska aldrig mer kl&#228mma… vad kan jag g&#246ra f&#246r att ”platta” till den? Kommer den bli mindre med tiden av sig sj&#228lv?:(

 28. Monica skriver:

  Intressant inl&#228gg. Jag anv&#228nder Clinical super Booster 3 under natten och p&#229 dagen en fuktkr&#228m fr&#229n Beaute Pacifique. Vilken utav dessa tv&#229 tror du passar b&#228st och i vilken ordning ska jag anv&#228nda den.

  /Monica

 29. Marika Forsberg skriver:

  Det blev lite fel båda länkningarna går till HydroPeptid ingen till Paula’s Choice. /Marika

 30. Marika Forsberg skriver:

  Det blev lite fel båda länkningarna går till HydroPeptid ingen till Paula’s Choice. /Marika

 31. Ellinor skriver:

  Intresserad av att lägga till en sån produkt i min rutin men har under våren haft perioral dermatit komibinerat med eksem som äntligen blivit bra. Använder i dagsläget exuviance för känslig hud. Rengöring milk
  Toner
  Vespera serum
  Dagcremen med spf 35 dagtid och till natten night.. något alt ultran.
  Har blivit rek paulas produkter av er som jag klickat hem har tänkt prova men inte vågat byta ut ännu.
  Har torr o känslig hud som då och då får eksem! Har tidigare varit en stor användare av hydrokortison i ansiktet till och från, av okunskap men helt slutat med den nu, tack vare exuviance samt läsning här på bloggen!
  Min frågar egentligen vilken peptid produkt som pssar ihop med exuviance? /Ellinor

 32. Ellinor skriver:

  Intresserad av att lägga till en sån produkt i min rutin men har under våren haft perioral dermatit komibinerat med eksem som äntligen blivit bra. Använder i dagsläget exuviance för känslig hud. Rengöring milk
  Toner
  Vespera serum
  Dagcremen med spf 35 dagtid och till natten night.. något alt ultran.
  Har blivit rek paulas produkter av er som jag klickat hem har tänkt prova men inte vågat byta ut ännu.
  Har torr o känslig hud som då och då får eksem! Har tidigare varit en stor användare av hydrokortison i ansiktet till och från, av okunskap men helt slutat med den nu, tack vare exuviance samt läsning här på bloggen!
  Min frågar egentligen vilken peptid produkt som pssar ihop med exuviance? /Ellinor

  • annica skriver:

   Hej Ellinor, Vad spännande! För din känslighet så är peptider helt rätt. Dessa små godingarna lär dina egna celler att bete sig yngre och bli starkare och mer motståndskraftiga. Ska du efter att du använt produkter från Exuviance gå över till Paulas Choice råder jag dig Paulas Choice egna Peptide booster. Snäll och mild för huden, den kan självklart också även användas tillsammans med Exuviance produkter. 🙂 Kram Annica

 33. Carullen skriver:

  Lista gärna era produkter, eller ett antal, som innehåller detta, som inte är rena peptidprodukter.

 34. Carullen skriver:

  Lista gärna era produkter, eller ett antal, som innehåller detta, som inte är rena peptidprodukter.

 35. Marika Forsberg skriver:

  Det blev lite fel b&#229da l&#228nkningarna g&#229r till HydroPeptid ingen till Paula’s Choice. /Marika

 36. Ellinor skriver:

  Intresserad av att l&#228gga till en s&#229n produkt i min rutin men har under v&#229ren haft perioral dermatit komibinerat med eksem som &#228ntligen blivit bra. Anv&#228nder i dagsl&#228get exuviance f&#246r k&#228nslig hud. Reng&#246ring milk
  Toner
  Vespera serum
  Dagcremen med spf 35 dagtid och till natten night.. n&#229got alt ultran.
  Har blivit rek paulas produkter av er som jag klickat hem har t&#228nkt prova men inte v&#229gat byta ut &#228nnu.
  Har torr o k&#228nslig hud som d&#229 och d&#229 f&#229r eksem! Har tidigare varit en stor anv&#228ndare av hydrokortison i ansiktet till och fr&#229n, av okunskap men helt slutat med den nu, tack vare exuviance samt l&#228sning h&#228r p&#229 bloggen!
  Min fr&#229gar egentligen vilken peptid produkt som pssar ihop med exuviance? /Ellinor

 37. Carullen skriver:

  Lista g&#228rna era produkter, eller ett antal, som inneh&#229ller detta, som inte &#228r rena peptidprodukter.

 38. Maria skriver:

  Exakt den typ av informativa inlägg som jag gillar! Få förklarat så att jag förstår var och hur ett verksamt ämne ”fungerar” så att jag sedan själv kan applicera kunskapen efter egna behov. Tack Hudspecialisten!

 39. Maria skriver:

  Exakt den typ av informativa inlägg som jag gillar! Få förklarat så att jag förstår var och hur ett verksamt ämne ”fungerar” så att jag sedan själv kan applicera kunskapen efter egna behov. Tack Hudspecialisten!

 40. Maria skriver:

  Exakt den typ av informativa inl&#228gg som jag gillar! F&#229 f&#246rklarat s&#229 att jag f&#246rst&#229r var och hur ett verksamt &#228mne ”fungerar” s&#229 att jag sedan sj&#228lv kan applicera kunskapen efter egna behov. Tack Hudspecialisten!