Praktisk & effektiv kroppspeeling

 • | Annica

IMG_2309

En supereffektiv och praktisk mulipeeling för kroppen är Kerstin Florians Correcting Brightening Body Peel. Dessa förbehandlare wipes innehåller en mängd olika syror för maximal effektivitet. Ett s.k.  Multi-syra komplex och botaniska enzymer förfinar hudens yta och ger ett mjukt, klart och ultramjukt resultat. SÅ himla lättanvända och smidiga. Toppen för de som tycker det är bökigt och kladdigt med peeling eller för dem som vill ha något riktigt effektivt. Även grymt på resan då de ligger portions förpackade. Här får du verkligen professionellt resultat hemma.

IMG_2323

Snabba fakta om Correcting Brightening Body Peel.

 • Praktisk koppsexfoliering
 • Professionellt resultathemma
 • Förfinar och mjukgör huden direkt och verkar behandlande på en mängd hudproblem.
 • Rekommenderas för användning främst på dekolletage, armar, rygg och ben
 • Botaniska extrakt, syror och enzymer arbetar tillsammans för optimalt resultat.
 • pH-nivå 3.5
 • Multisyrakomplex (20%): En kombination av aktiva syror som tillsammans förfinar hudytan och gör den mjuk och len.
 • Olje-fritt

IMG_2313

Några hudproblem som dessa wipes är perfekta på:

Hyperpigmentering – Exfolierar hud för att avlägsna pigmenterade och ojämna hudceller. Gör hudtonen jämare.

Åldrande hud – Förbättrar hudens elasticitet. Förminskar uppträdandet av fina linjer och rynkor

Matt hud – Gör huden klarare och ger lyster.

Grov hud – Låter huden uppta näring på ett effektivare sätt för långsiktigt välmående hud samt eliminerar gammal torr förhårdnad hud.

Acne och acne ärr – Perfekt för dig med problem som acne eller ärr på kroppen. Hjälper till att behandla acne och göra ärren grundare.

IMG_2316

Så använder du Wipsen!
Svep en wipe över ren, torr hud med koncentration på armarna, benen, dekolletaget, ryggen och/eller andra torra områden. Svep lätt över den rengjorda kroppen 2-3 gånger i veckan.

IMG_2301

IMG_2305

Att det pirrar lite efter appliceringen är helt normalt. Skölj huden noga efter 3 minuter för att neutralisera syrorna och torka sedan torrt. Rek. ej till gravida eller ammande.

IMG_2317

Lite kort om huvudingredienserna:

 • Glykolsyra: Verkar exfolierande på hudytan och tar bort torra celler för mjukare hy.
 • Mjölksyra: Tar varsamt bort de torra cellerna på hudytan och ger huden frisk och fin lyster.
 • Salicylsyra: Balanserar bakteriemängden på huden och exfolierar för att ge mindre, renare porer och fin lyster.
 • Fytinsyra: Exfolierande på huden, ökar cellförnyelse, ökar cellmembranets motståndskraft mot fria radikaler och ger huden lyster.
 • Oleanolsyra & extrakt från olivblad: Dessa antiinflammatoriska renande ämnen minskar överproduktion av talg och förebygger ansamling av torra celler på ytan. Motverkar bakterier som kan leda till acne.
 • Matrixyl 3000: Denna peptid-komplex inklusive Palmitoyl Tetrapeptid-7 och Palmitoyl Oligopeptid gynnar reduktion av rynkdjup eftersom den ökar jämnheten och hudtonen generellt.  Dessutom stimulerar den ny kollgenbildning i huden.

IMG_2307

 • Palmaria Palmata Extract: (Röd Alg) Styr hudpigmenteringens grundläggande steg: Den begränsar melaninutvecklingen genom att hämma tyroninasens aktivitet. Den begränsar transporten och ansamlingen av melanosomen och den styr photo-orsakad pigmentering. Lättar upp och reducerar åldersfläckarnas storlek. Gynnar en förfinad hudfärg med lyster.
 • Boerhavia Diffusa Root Extract: En indisk växt som lindrar och lugnar irriterad hud medan den hjälper till med att återställa hudens känslighetströskel till en normal nivå.
 • Papain: Ett papaya-enzym med förmåga att lösa upp keratin.
 • Bromelin: Ett enzym som utvinns ur ananasens bladskaft. Används lokalt, bromelin löser upp matta hudceller i ytskiktet, vilket reducerar uppkomsten av rynkor ojämn pigmentering. Bromelin är också känt för att reducera inflammation, vilket antas vara en faktor i hudens åldrande.
 • Gurkextrakt: Ger en upplyftande arom och hjälper till med att lindra och lugna huden.

signatur

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

16 svar till “Praktisk & effektiv kroppspeeling”

 • (16) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Viktoria skriver:

  De verkar ju bra, men vet inte om det blir så smidigt och snabbt om man först ska in i duschen och tvätta sig för att sedan torka torrt och på med denna servett, vänta några minuter och sedan in i duschen igen? Blir mer omständigt än en vanlig peeling som man kan göra i duschen.

 2. Karoline skriver:

  Hej! Jag är 18 år gammal och använder Exuviance. Min hy är väldigt känslig, då den blossar upp och blir röd så fort man exempelvis skulle klämma en finne/pormask (vilket man inte ska…) Jag är även röd runt näsvingarna, då jag har tydliga blodkärl där. Är väldigt orolig, tyder detta på att jag kommer få rosacea?

  • annica skriver:

   Hej Karoline, Om du har rosacea i släkten så kan det gå vidare pga gener. Men känner du dig osäker kolla gärna med en hudläkare då det endast är dom som kan ställa en diagnos. Exuviance tycker jag är ett bra val av produtker och tänk på att inte klämma huden och var försiktig med yttre påfrestningar. Kram Annica

 3. Sophie skriver:

  Hej! Jag undrar om man kan använda dessa tillsammans med Paulas resist weightless body treatment? Jag har använt Paulas wipes men de gjorde tyvärr inget för mig, men body treatment kändes ändå bra att fortsätta med.
  Mvh Sophie

 4. Hanna skriver:

  Hej! Jag är 18 år gammal och har länge haft problem med mild akne. Får mycket finnar under innan, och under mensen. Nu har jag börjat med p-piller ( prionelle ) och undrar om det är lättare för mig som redan har akne, att få större problem med hyn i början?

  • annica skriver:

   Hej Hanna, Hur man reagerar på ett ppiller byte kan verkligen variera. Oftast kan huden få en förändring i början då det blir något nytt för huden. Men kroppen och huden brukar komma mer i balans efter ett tag 🙂 så bara för att huden blir försämrad till en början så kan det gå över efter ett par månader. Kram Annica

 5. Theresa skriver:

  Trist bara att priset på dessa var helt sjukt högt :-/ Iofs har ni ju kampanj med två för tre nu, men ändå…nästan 1000 kr, nä, där går min gräns…

  • annica skriver:

   Hej Theresa, Mycket för pengarna och en produkt som är kanon nu efter sommaren om du fått problem med pigmenteringar, grov hud eller andra ojämnheter. Kram Annica

   • Theresa skriver:

    oooops! Såg nu att jag ju läste fel på priset, stod 300 och inte 800, en viss skillnad 😀

    Velar dock mellan Exuviances body lotion och dessa. Tänkte ”köra hårt” med mjuk peeling och tillhörande peelingvante på kroppen, för att bli bebismjuk inför en viss ”händelse” (*rodnar*) men något mer måste till….

    Kram!

    • annica skriver:

     Hej Theresa, När du börjar med en kemisk peeling till kroppen (Exuviance/KF) rekommenderar jag att du lägger peelingvanten åt sidan under en period. Så att det inte blir för mycket aktivitet. Lycka till! Tror verkligen du kommer tycka om denna 🙂 Kram Annica