Så blir du kvitt förstorade porer!

 • | Annica

Du är långt ifrån ensam om att vilja bli kvitt dina förstorade porer! Men utan porer skulle vi inte kunna reglera vår kroppstemperatur, släppa ut svett, smuts eller förse den skyddande hudbarriären med viktiga lipider. Så med denna ganska oundvikliga verklighet kan vi aldrig bli av med dem helt. Men vi kan definitivt se till att de ser mindre ut med rätt val av produkter!

Rätt rengöring

En bra rengöring är A och O och en som under kort tid har klättrat upp och blivit en av mångas favorit är Tata Harpers Regenerating Cleanser. Den hjälper effektivt till att lösa upp både talg och förhornade celler med hjälp av pilbarksextrakt, som är en källa till naturligt förekommande salicylsyra (BHA) och kaolinlera som löser upp och absorberar överskottstalg. Med ett fint pulver från aprikoskärnor poleras även hudytan på ett skonsamt sätt.

Ett tips som man kan göra någon gång i veckan är att först applicera en varm handduk över ansiktet i 5 minuter för att öppna upp porerna ordentligt. Applicera sedan 3-4 pump av rengöringen och jobba med cirkulära rörelser för att exfoliera huden. Fokusera lite extra på problemområden där torr hud och tilltäppta porer är som mest framträdande.

Tata Harper Regenerating Cleanser med naturlig BHA

Behandla med niacinamid

Ett annat ess i rockärmen som jag har (och porernas värsta fiende) är Niacinamid! Följ dagligen upp med denna superingrediens om du vill förebygga och minimera förstorade porer. Niacinamid stärker hudens elasticitet vilket tightar till förslappade porer så att de upplevs som mindre.

Paula´s Choice 10% Niacinamide Booster

Men min favvo Paulas Choice 10% Niacinamid booster kan man med några få droppar spetsa  sitt favoritserum eller creme, alternativt applicera den direkt på problemområdena. Här får huden en powerbehandling! Den slätar ut fina linjer, jämnar ut hudtonen men framför allt minimerar den förstorade porer. En must-have för alla hudtyper!

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

77 svar till “Så blir du kvitt förstorade porer!”

 • (77) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Nadia skriver:

  Hej Annica!
  Jag har torr mogen hy och får aldrig finnar dock förstorade porer på kinderna och vissa ställen runt munnen. Använder redan niacinamid från PC. När jag använder foundation så synd porerna ännu mer och det lägger sig som en hinna på huden. Det ser onaturligt ut. Vad ska jag göra för både problem med porerna och foundation? Jag har K-ceutic 50 som dagcreme.
  Tack för fantastisk blogg! Önskar dig en trevlig helg!

  • Annica skriver:

   Hej Nadia, Vilka fina produkter du använder. Jag skulle rekommendera dig att komplettera en primer under din foundation, de ger en fin grund till din bas och motverkar just att sin foundation lägger sig i porer. Satsa på en primer som också arbetar hudvårdande och motverkande på porerna med superheron niacinamide, Niacinamide soft focus primer Kram Annica

 2. Lena skriver:

  Vad hände med ”vatten fria” inlägget. Om hygge etc??

  • annica skriver:

   Hej Lena, Tyvärr var inlägget inte färdigställt och informationen var inte tillräckligt tydlig. Inlägget plockades därför ner igen efter att de lanserades lite tidigt. Ett nytt inlägg kommer att komma framöver. 🙂 Kram Annica

 3. Em skriver:

  Fick med något prov på en olja (Ser lite ut som ett parfymprov om du inte vet vilken jag menar, minns inte märket just nu) i min senaste beställning. Hur används den och vad gör den?

  • annica skriver:

   Hej Em, Åh önskar att jag visste vilken det var direkt.. låter dock lite som Decléor 🙂 Men vänligen maila bild på ditt prov till info@skincity.se så hjälper mina fantastiska kollegor dig att ta reda på vilken det är.
   Kram Annica

 4. Maja skriver:

  Hej! För ett tag sedan bestämde jag mig för att byta till Maria Åkerbergs produkter, en produkt i taget. Hittills har jag bara hunnit skaffa deras Neroli Freshener, men nu tänkte jag skaffa rengöringen Foaming Wash Gentle. Men så har jag läst på om Tata Harpers Regenerating Cleanser och blivit sugen på den. Förut hade jag normal hud, men senaste månaderna har min panna varit knottrig och haft finnar, kinderna har lätt blivit röda, förstorade porer och huden har känts både fet och torr. Vilken rengöring borde jag välja? Oavsett vilken rengöring jag väljer kommer de andra produkterna i min hudvårdsrutin vara från Maria Åkerberg.

  • annica skriver:

   Hej Maja, En rengöring som verkligen är WOW! 🙂 Tror att alla mina kollegor har denna hemma nu och använder i omgångar. Så underbar och ett måste att testa på! Bara massa fina ord om denna rengöring. Berätta gärna vad du tycker.. Kram Annica

 5. Lovisa skriver:

  Hej! Niacinamid, fungerar det för en rosacea hud också? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Lovisa, Den kommer inte att irritera din rosacea 🙂 Men viktigt att du har en komplett rutin med lugnande serum som bas innan du adderar denna. Tänk även på att droppa boostern i din nattcreme och använd den endast ett par kvällar i veckan i början. Kram Annica

 6. Ranveig skriver:

  Hei Annica! Jeg har disse serum og krem fra SkinCeuticals: CE Ferulic, Phyto Corrective, Hydrating B5, H.A. Intensifier, Retinol og A.G.E Interrupter krem.
  I hvilken rekkefølge er det riktig å bruke disse? Jeg har tørr og litt rød hud.
  Takk for svar 🙂 Ha en fin kveld!

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Superfina produkter! Mitt råd är:
   Morgon:
   CE Ferulic
   Phyto Corrective
   H.A. Intensifier – Ger ett så fint plump till huden!! Kan användas morgon och kväll om man önskar!
   A.G.E Interrupter krem.
   Kväll:
   Retinol – Börja med 1-2 gånger/vecka och öka sedan användningsfrekvensen gradvis för att vänja in huden. Använd gärna Retinolet ensamt och följ upp med fukt och creme efter 30 min!
   Phyto Corrective
   Hydrating B5
   A.G.E Interrupter krem
   Kram Annica

 7. Fia skriver:

  Hej! Jag har Klairs c-vitaminserum och upplever att direkt efter applicering så är mina porer mycket större och mörkare. Kan det vara pga serumet eller vad tror du? Nu dagen efter så ser porerna ut som vanligt igen. Mvh fia

  • annica skriver:

   Hej Fia, Hmmm. Spännande! C-vitamin har en spänstgivande effekt till huden och jag har inte varit med om att porerna upplevs förstorade eller mörkare efter applicering. 🙂 Maila in din fundering till mina kollegor och gärna en bild på din hud ser ut efter applicering så hjälper dom dig vidare! 🙂 Kram Annica

 8. Cicci skriver:

  Hej! Jag gjorde erat hudtest och blev rekommenderad produkter från er som jag har köpt hem och som jag hittills är nöjd med, dock har jag inte kunnat testa rengöringen, Paulas Choice Earth Sourced Cleanser, då den är slutsåld. Nu har jag snart väntat en månad och den verkar inte komma in.. När väntas ni få in den igen? Och har du snälla något tips på en annan rengöring som är likvärdig som jag kan komplettera min rutin med så länge?

  • annica skriver:

   Hej Cicci, Förstår att du vill sätta igång med produkterna så snart som möjligt. Tyvärr har den varit slut hos leverantör ett tag men den är på ingång 🙂 Men kan dröja lite till tyvärr. Men jag har gått igenom ditt senaste hudtest och tycker att du med fördel kan börja med Skin recovery cream cleanser från Paula’s Choice. Kram Annica

 9. Julia skriver:

  Hej! Går det att använda Niacinamide boostern tillsammans med Exuviance produkter?

  • annica skriver:

   Hej Julia, Faaaantastisk ingrediensen!! Det är inga konstigheter för dig att komplettera boostern med niacinamide tillsammans med Exuviance produkter. 🙂 Kram Annica

 10. Eva skriver:

  Hej Annica! Jag har länge funderat över detta med förstorade porer. Har större porer på näsan och jag är rädd att de blir ännu större om jag ångar och klämmer dem. Har istället använt bha och weekly resurfacing med fler produkter från PC. Vet inte om jag sett så stora resultat än. Vågar jag ånga och klämma i alla fall? Eller har du andra råd?

  • annica skriver:

   Hej Eva, Att stärka hudens elasticitet ger effekt på förstorade porer. Där är ju Niacinamide booster från Paulas Choice väldigt fin om du inte testat denna. Syror är fint för att städa rent och bibehålla en spänstig hud. Att klämma hudens själv rekommenderas inte, att sprida inflammation och skada huden och istället skapa ärr är lätt hänt. Men att regelbundet gå på portömming och då med ånga är bara bra för huden. 🙂 Kram Annica

 11. Caroline skriver:

  Hej!

  Är dessa produkter okej att använda under graviditet? Jag har fått stora porer men är samtidigt lite torr.
  Mvh Caroline

 12. Eva skriver:

  Hej Annica! Jag har l&#228nge funderat &#246ver detta med f&#246rstorade porer. Har st&#246rre porer p&#229 n&#228san och jag &#228r r&#228dd att de blir &#228nnu st&#246rre om jag &#229ngar och kl&#228mmer dem. Har ist&#228llet anv&#228nt bha och weekly resurfacing med fler produkter fr&#229n PC. Vet inte om jag sett s&#229 stora resultat &#228n. V&#229gar jag &#229nga och kl&#228mma i alla fall? Eller har du andra r&#229d?

 13. Cicci skriver:

  Hej! Jag gjorde erat hudtest och blev rekommenderad produkter fr&#229n er som jag har k&#246pt hem och som jag hittills &#228r n&#246jd med, dock har jag inte kunnat testa reng&#246ringen, Paulas Choice Earth Sourced Cleanser, d&#229 den &#228r sluts&#229ld. Nu har jag snart v&#228ntat en m&#229nad och den verkar inte komma in.. N&#228r v&#228ntas ni f&#229 in den igen? Och har du sn&#228lla n&#229got tips p&#229 en annan reng&#246ring som &#228r likv&#228rdig som jag kan komplettera min rutin med s&#229 l&#228nge?

 14. Maja skriver:

  Hej! F&#246r ett tag sedan best&#228mde jag mig f&#246r att byta till Maria &#197kerbergs produkter, en produkt i taget. Hittills har jag bara hunnit skaffa deras Neroli Freshener, men nu t&#228nkte jag skaffa reng&#246ringen Foaming Wash Gentle. Men s&#229 har jag l&#228st p&#229 om Tata Harpers Regenerating Cleanser och blivit sugen p&#229 den. F&#246rut hade jag normal hud, men senaste m&#229naderna har min panna varit knottrig och haft finnar, kinderna har l&#228tt blivit r&#246da, f&#246rstorade porer och huden har k&#228nts b&#229de fet och torr. Vilken reng&#246ring borde jag v&#228lja? Oavsett vilken reng&#246ring jag v&#228ljer kommer de andra produkterna i min hudv&#229rdsrutin vara fr&#229n Maria &#197kerberg.

 15. Julia skriver:

  Hej! G&#229r det att anv&#228nda Niacinamide boostern tillsammans med Exuviance produkter?

 16. Caroline skriver:

  Hej!

  &#196r dessa produkter okej att anv&#228nda under graviditet? Jag har f&#229tt stora porer men &#228r samtidigt lite torr.
  Mvh Caroline

 17. Fia skriver:

  Hej! Jag har Klairs c-vitaminserum och upplever att direkt efter applicering s&#229 &#228r mina porer mycket st&#246rre och m&#246rkare. Kan det vara pga serumet eller vad tror du? Nu dagen efter s&#229 ser porerna ut som vanligt igen. Mvh fia

  • annica skriver:

   Hej Fia, Hmmm. Sp&#228nnande! C-vitamin har en sp&#228nstgivande effekt till huden och jag har inte varit med om att porerna upplevs f&#246rstorade eller m&#246rkare efter applicering. 🙂 Maila in din fundering till mina kollegor och g&#228rna en bild p&#229 din hud ser ut efter applicering s&#229 hj&#228lper dom dig vidare! 🙂 Kram Annica

 18. Em skriver:

  Fick med n&#229got prov p&#229 en olja (Ser lite ut som ett parfymprov om du inte vet vilken jag menar, minns inte m&#228rket just nu) i min senaste best&#228llning. Hur anv&#228nds den och vad g&#246r den?

  • annica skriver:

   Hej Em, &#197h &#246nskar att jag visste vilken det var direkt.. l&#229ter dock lite som Decl&#233or 🙂 Men v&#228nligen maila bild p&#229 ditt prov till info@skincity.se s&#229 hj&#228lper mina fantastiska kollegor dig att ta reda p&#229 vilken det &#228r.
   Kram Annica

 19. Lovisa skriver:

  Hej! Niacinamid, fungerar det f&#246r en rosacea hud ocks&#229? 🙂

 20. Ranveig skriver:

  Hei Annica! Jeg har disse serum og krem fra SkinCeuticals: CE Ferulic, Phyto Corrective, Hydrating B5, H.A. Intensifier, Retinol og A.G.E Interrupter krem.
  I hvilken rekkef&#248lge er det riktig &#229 bruke disse? Jeg har t&#248rr og litt r&#248d hud.
  Takk for svar 🙂 Ha en fin kveld!

 21. Lena skriver:

  Vad h&#228nde med ”vatten fria” inl&#228gget. Om hygge etc??

 22. Julia skriver:

  Hej! Går det att använda Niacinamide boostern tillsammans med Exuviance produkter?

  • annica skriver:

   Hej Julia, Faaaantastisk ingrediensen!! Det är inga konstigheter för dig att komplettera boostern med niacinamide tillsammans med Exuviance produkter. 🙂 Kram Annica

 23. Eva skriver:

  Hej Annica! Jag har länge funderat över detta med förstorade porer. Har större porer på näsan och jag är rädd att de blir ännu större om jag ångar och klämmer dem. Har istället använt bha och weekly resurfacing med fler produkter från PC. Vet inte om jag sett så stora resultat än. Vågar jag ånga och klämma i alla fall? Eller har du andra råd?

  • annica skriver:

   Hej Eva, Att stärka hudens elasticitet ger effekt på förstorade porer. Där är ju Niacinamide booster från Paulas Choice väldigt fin om du inte testat denna. Syror är fint för att städa rent och bibehålla en spänstig hud. Att klämma hudens själv rekommenderas inte, att sprida inflammation och skada huden och istället skapa ärr är lätt hänt. Men att regelbundet gå på portömming och då med ånga är bara bra för huden. 🙂 Kram Annica

 24. Caroline skriver:

  Hej!

  Är dessa produkter okej att använda under graviditet? Jag har fått stora porer men är samtidigt lite torr.
  Mvh Caroline

 25. Cicci skriver:

  Hej! Jag gjorde erat hudtest och blev rekommenderad produkter från er som jag har köpt hem och som jag hittills är nöjd med, dock har jag inte kunnat testa rengöringen, Paulas Choice Earth Sourced Cleanser, då den är slutsåld. Nu har jag snart väntat en månad och den verkar inte komma in.. När väntas ni få in den igen? Och har du snälla något tips på en annan rengöring som är likvärdig som jag kan komplettera min rutin med så länge?

  • annica skriver:

   Hej Cicci, Förstår att du vill sätta igång med produkterna så snart som möjligt. Tyvärr har den varit slut hos leverantör ett tag men den är på ingång 🙂 Men kan dröja lite till tyvärr. Men jag har gått igenom ditt senaste hudtest och tycker att du med fördel kan börja med Skin recovery cream cleanser från Paula’s Choice. Kram Annica

 26. Fia skriver:

  Hej! Jag har Klairs c-vitaminserum och upplever att direkt efter applicering så är mina porer mycket större och mörkare. Kan det vara pga serumet eller vad tror du? Nu dagen efter så ser porerna ut som vanligt igen. Mvh fia

  • annica skriver:

   Hej Fia, Hmmm. Spännande! C-vitamin har en spänstgivande effekt till huden och jag har inte varit med om att porerna upplevs förstorade eller mörkare efter applicering. 🙂 Maila in din fundering till mina kollegor och gärna en bild på din hud ser ut efter applicering så hjälper dom dig vidare! 🙂 Kram Annica

 27. Em skriver:

  Fick med något prov på en olja (Ser lite ut som ett parfymprov om du inte vet vilken jag menar, minns inte märket just nu) i min senaste beställning. Hur används den och vad gör den?

  • annica skriver:

   Hej Em, Åh önskar att jag visste vilken det var direkt.. låter dock lite som Decléor 🙂 Men vänligen maila bild på ditt prov till info@skincity.se så hjälper mina fantastiska kollegor dig att ta reda på vilken det är.
   Kram Annica

 28. Maja skriver:

  Hej! För ett tag sedan bestämde jag mig för att byta till Maria Åkerbergs produkter, en produkt i taget. Hittills har jag bara hunnit skaffa deras Neroli Freshener, men nu tänkte jag skaffa rengöringen Foaming Wash Gentle. Men så har jag läst på om Tata Harpers Regenerating Cleanser och blivit sugen på den. Förut hade jag normal hud, men senaste månaderna har min panna varit knottrig och haft finnar, kinderna har lätt blivit röda, förstorade porer och huden har känts både fet och torr. Vilken rengöring borde jag välja? Oavsett vilken rengöring jag väljer kommer de andra produkterna i min hudvårdsrutin vara från Maria Åkerberg.

  • annica skriver:

   Hej Maja, En rengöring som verkligen är WOW! 🙂 Tror att alla mina kollegor har denna hemma nu och använder i omgångar. Så underbar och ett måste att testa på! Bara massa fina ord om denna rengöring. Berätta gärna vad du tycker.. Kram Annica

 29. Lovisa skriver:

  Hej! Niacinamid, fungerar det för en rosacea hud också? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Lovisa, Den kommer inte att irritera din rosacea 🙂 Men viktigt att du har en komplett rutin med lugnande serum som bas innan du adderar denna. Tänk även på att droppa boostern i din nattcreme och använd den endast ett par kvällar i veckan i början. Kram Annica

 30. Ranveig skriver:

  Hei Annica! Jeg har disse serum og krem fra SkinCeuticals: CE Ferulic, Phyto Corrective, Hydrating B5, H.A. Intensifier, Retinol og A.G.E Interrupter krem.
  I hvilken rekkefølge er det riktig å bruke disse? Jeg har tørr og litt rød hud.
  Takk for svar 🙂 Ha en fin kveld!

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Superfina produkter! Mitt råd är:
   Morgon:
   CE Ferulic
   Phyto Corrective
   H.A. Intensifier – Ger ett så fint plump till huden!! Kan användas morgon och kväll om man önskar!
   A.G.E Interrupter krem.
   Kväll:
   Retinol – Börja med 1-2 gånger/vecka och öka sedan användningsfrekvensen gradvis för att vänja in huden. Använd gärna Retinolet ensamt och följ upp med fukt och creme efter 30 min!
   Phyto Corrective
   Hydrating B5
   A.G.E Interrupter krem
   Kram Annica

 31. Lena skriver:

  Vad hände med ”vatten fria” inlägget. Om hygge etc??

  • annica skriver:

   Hej Lena, Tyvärr var inlägget inte färdigställt och informationen var inte tillräckligt tydlig. Inlägget plockades därför ner igen efter att de lanserades lite tidigt. Ett nytt inlägg kommer att komma framöver. 🙂 Kram Annica

 32. Caroline skriver:

  Hej!

  Är dessa produkter okej att använda under graviditet? Jag har fått stora porer men är samtidigt lite torr.
  Mvh Caroline

 33. Eva skriver:

  Hej Annica! Jag har länge funderat över detta med förstorade porer. Har större porer på näsan och jag är rädd att de blir ännu större om jag ångar och klämmer dem. Har istället använt bha och weekly resurfacing med fler produkter från PC. Vet inte om jag sett så stora resultat än. Vågar jag ånga och klämma i alla fall? Eller har du andra råd?

  • annica skriver:

   Hej Eva, Att stärka hudens elasticitet ger effekt på förstorade porer. Där är ju Niacinamide booster från Paulas Choice väldigt fin om du inte testat denna. Syror är fint för att städa rent och bibehålla en spänstig hud. Att klämma hudens själv rekommenderas inte, att sprida inflammation och skada huden och istället skapa ärr är lätt hänt. Men att regelbundet gå på portömming och då med ånga är bara bra för huden. 🙂 Kram Annica

 34. Julia skriver:

  Hej! Går det att använda Niacinamide boostern tillsammans med Exuviance produkter?

  • annica skriver:

   Hej Julia, Faaaantastisk ingrediensen!! Det är inga konstigheter för dig att komplettera boostern med niacinamide tillsammans med Exuviance produkter. 🙂 Kram Annica

 35. Cicci skriver:

  Hej! Jag gjorde erat hudtest och blev rekommenderad produkter från er som jag har köpt hem och som jag hittills är nöjd med, dock har jag inte kunnat testa rengöringen, Paulas Choice Earth Sourced Cleanser, då den är slutsåld. Nu har jag snart väntat en månad och den verkar inte komma in.. När väntas ni få in den igen? Och har du snälla något tips på en annan rengöring som är likvärdig som jag kan komplettera min rutin med så länge?

  • annica skriver:

   Hej Cicci, Förstår att du vill sätta igång med produkterna så snart som möjligt. Tyvärr har den varit slut hos leverantör ett tag men den är på ingång 🙂 Men kan dröja lite till tyvärr. Men jag har gått igenom ditt senaste hudtest och tycker att du med fördel kan börja med Skin recovery cream cleanser från Paula’s Choice. Kram Annica

 36. Fia skriver:

  Hej! Jag har Klairs c-vitaminserum och upplever att direkt efter applicering så är mina porer mycket större och mörkare. Kan det vara pga serumet eller vad tror du? Nu dagen efter så ser porerna ut som vanligt igen. Mvh fia

  • annica skriver:

   Hej Fia, Hmmm. Spännande! C-vitamin har en spänstgivande effekt till huden och jag har inte varit med om att porerna upplevs förstorade eller mörkare efter applicering. 🙂 Maila in din fundering till mina kollegor och gärna en bild på din hud ser ut efter applicering så hjälper dom dig vidare! 🙂 Kram Annica

 37. Ranveig skriver:

  Hei Annica! Jeg har disse serum og krem fra SkinCeuticals: CE Ferulic, Phyto Corrective, Hydrating B5, H.A. Intensifier, Retinol og A.G.E Interrupter krem.
  I hvilken rekkefølge er det riktig å bruke disse? Jeg har tørr og litt rød hud.
  Takk for svar 🙂 Ha en fin kveld!

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Superfina produkter! Mitt råd är:
   Morgon:
   CE Ferulic
   Phyto Corrective
   H.A. Intensifier – Ger ett så fint plump till huden!! Kan användas morgon och kväll om man önskar!
   A.G.E Interrupter krem.
   Kväll:
   Retinol – Börja med 1-2 gånger/vecka och öka sedan användningsfrekvensen gradvis för att vänja in huden. Använd gärna Retinolet ensamt och följ upp med fukt och creme efter 30 min!
   Phyto Corrective
   Hydrating B5
   A.G.E Interrupter krem
   Kram Annica

 38. Lovisa skriver:

  Hej! Niacinamid, fungerar det för en rosacea hud också? 🙂

  • annica skriver:

   Hej Lovisa, Den kommer inte att irritera din rosacea 🙂 Men viktigt att du har en komplett rutin med lugnande serum som bas innan du adderar denna. Tänk även på att droppa boostern i din nattcreme och använd den endast ett par kvällar i veckan i början. Kram Annica

 39. Maja skriver:

  Hej! För ett tag sedan bestämde jag mig för att byta till Maria Åkerbergs produkter, en produkt i taget. Hittills har jag bara hunnit skaffa deras Neroli Freshener, men nu tänkte jag skaffa rengöringen Foaming Wash Gentle. Men så har jag läst på om Tata Harpers Regenerating Cleanser och blivit sugen på den. Förut hade jag normal hud, men senaste månaderna har min panna varit knottrig och haft finnar, kinderna har lätt blivit röda, förstorade porer och huden har känts både fet och torr. Vilken rengöring borde jag välja? Oavsett vilken rengöring jag väljer kommer de andra produkterna i min hudvårdsrutin vara från Maria Åkerberg.

  • annica skriver:

   Hej Maja, En rengöring som verkligen är WOW! 🙂 Tror att alla mina kollegor har denna hemma nu och använder i omgångar. Så underbar och ett måste att testa på! Bara massa fina ord om denna rengöring. Berätta gärna vad du tycker.. Kram Annica

 40. Em skriver:

  Fick med något prov på en olja (Ser lite ut som ett parfymprov om du inte vet vilken jag menar, minns inte märket just nu) i min senaste beställning. Hur används den och vad gör den?

  • annica skriver:

   Hej Em, Åh önskar att jag visste vilken det var direkt.. låter dock lite som Decléor 🙂 Men vänligen maila bild på ditt prov till info@skincity.se så hjälper mina fantastiska kollegor dig att ta reda på vilken det är.
   Kram Annica

 41. Lena skriver:

  Vad hände med ”vatten fria” inlägget. Om hygge etc??

  • annica skriver:

   Hej Lena, Tyvärr var inlägget inte färdigställt och informationen var inte tillräckligt tydlig. Inlägget plockades därför ner igen efter att de lanserades lite tidigt. Ett nytt inlägg kommer att komma framöver. 🙂 Kram Annica