Skincitys pop-up-butik har öppnat!

 • | Annica

Mina vänner…. det är som ni märker så mycket som händer nu och allt är precis lika kul! I fredags öppnade vi Skincitys  första fysiska butik någonsin – en pop-up i Westfield Mall of Scandinavia! Ni är nog många som blev lite förvånade över detta då vi tidigare har stått fast vid att vi är en onlineklinik och inget annat, men så dök då denna möjlighet upp och vi bara kände att detta var för roligt för att inte testa på. 🙂

Man skulle ju kunna tro att det tar många många månader av förberedelser att öppna en butik, men tror det eller ej – detta arbete har bara pågått en kort tid. Vi började jobba aktivt med planerna i september och nu 25 oktober öppnade vi – galet!!!

Så nu kära vänner – nu kan vi äntligen ses i riktiga livet! Ni kan träffa mig och många av mina härliga kollegor i butiken som ju håller öppen varje dag i veckan. 🙂 Vi har, som ni säkert förstår, inte hela vårt sortiment i butiken (det skulle aldrig få plats), men vi har ett noga utvalt sortiment som jag tror och hoppas att ni kommer gilla. Sen vet ni ju redan att man kan beställa allt från Skincity.se och få det hemlevererat. 🙂

 

Två dagar innan öppning – kunde knappt tro att butiken skulle stå klar på öppningsdagen 🙂

Jag och Micke klipper bandet vid öppningen av vår pop-up – det kändes nästan overkligt…

Vi har byggt upp butiken lite annorlunda än en traditionell butik för hudvård och makeup – du ska kunna klämma och känna på alla produkter såklart och – något som jag tror att många kommer att bli överlyckliga för är att du kan testa alla nyanser från MAKETHEMAKE och få hjälp att välja såklart av våra hudterapeuter och makeupartister! Alla som jobbar i butiken är hudterapeuter, så det är bara att fråga på om allt om hudvård och få din konsultation och rekommendation på plats.

Vår underbara hudterapeut-Kokeshi som står och välkomnar alla besökare vid ingången. Visst är hon fin?

Längs med en av väggarna får du guidning till en hel rutin i 6 steg som anpassas efter din hudtyp och dina behov – vi kallar stegen Cleanse, Tone, Exfoliate, Treat, Moisturise och Protect och du får självklart hjälp av våra hudterapeuter för att hitta just din rutin – precis som när du besöker oss online.

Vi har samlat ”hemliga” tips på hyllor ut med väggarna – vad sägs om våra utvalda lysterfavoriter, produkter som behandlar porer eller SOS-produkter för problemhuden?

Skincity skincare produkter

Här kan du klämma och känna på hela sortimentet från SKINCITY skincare.

Och här kan du  testa alla nyanser från MAKETHEMAKE och få hjälp av våra hudterapeuter och makeupartister att hitta rätt!

Så pepp på öppningsdagen! Nu kan du träffa oss på IRL – i tre månader håller vi pop-upen öppen. Kom förbi!

Om ni har vägarna förbi Stockholm så bara måste ni komma förbi och hälsa på – lova mig det! 🙂

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 svar till “Skincitys pop-up-butik har öppnat!”

 • (11) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anonym skriver:

  Hej. Har ni öppet 14-15 feb Eller ni har hunnit stänga då?

 2. Lena skriver:

  Å va roligt! Hade varit fantastiskt att ha er i Göteborg men förstår att det kan vara svårt.
  Men hoppas kan man ju alltid 🙂
  Vill också tacka för all hjälp ni ger och er fantastiska kundservice

 3. Marie skriver:

  Hej!
  I ett tidigare inlägg skrev jag till dig om hormonell acne efter p-pillerstopp. Jag är 37 år. Du rekommenderade en hudvårdsrutin från skincitys egna märke vilken jag väntar med spänning på att få hem . Undrar mest Om någon syrafri toner att använda då man i början skulle använda den här clear pore resurfacer några ggr i veckan. Har du något tips på en sådan som kan passa en 37-årig hud som är väldigt acnenenägen?
  Tacksam för att du alltid svarar på mina frågor.
  Grattis och lycka till med butiken!
  Mvh Marie

 4. Katja skriver:

  Måste man boka tid för konsultation?

 5. Sanna skriver:

  Erbjuder ni tester/prova på? Alltså att man får prova hem några produkter innan man exempelvis köper hem en hel rutin?

 6. Annika skriver:

  Kul! men varför har ni bara öppet i tre månader?

  • Annica skriver:

   Hej Annika, just denna butik är en pop-up i 3 månader, men jag vet att ni är många som är sugna på en fast butik. Jag kan inte lova något, men man ska aldrig säga aldrig. 🙂 Kram, Annica