Decleor Super Value!

 • | Annica

Just nu har vi ett begränsat antal väldigt förmånliga hudvårdskit från Decléor på Skincity. Ett kit är fyllt med återfuktande produkter från Hydra Floral serien och ett kit är laddat med produkter från Harmonie Calm serien för känslig hy.

Gillar du Decléor så är mitt tips att du slår till på dessa. Du betalar ordinarie priset för crèmen i original storlek och får en superfin (och det är den verkligen!) necessär full med generösa reseförpackningar på köpet! Bättre än så här blir det inte! Så alla Decléor freaks….vad väntar ni på 😉 Gör sommarens klipp nu!

With love,

Annica

PS Min favorit nu på sommaren är Decléors sköna Hydra Floral Creme, som är lätt men ändå återfuktar ordentligt och mättar min fukttörstade lite yttorra sommarhy! Den ingår i Hydra Floral kittet! DS

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Decleor Super Value!”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Amanda skriver:

  Testade Decleor Harmonie calm hudkräm i nästan 2 månader, aldrig haft så dålig hy och trots noggrann rengöring och träning och minskat sockerintag fick jag finnar i hela ansiktet. Jag har bytt tillbaka till min trogna L300 från apoteket. Aldrig mer decleor..

  • annica skriver:

   Hej Amanda, Vad tråkigt att höra. Kanske något ämne i den som du inte tål. den är ölskad av väldigt många men alla är vi ju olika och det finns inget facit för vem som tål vad och vem som kommer svara bra på vad och vem som kommer reagera på vad. Tyvärr. Skulle kunna tipsa om Dermalogica istället som är betydligt bättre än den från apoteket men helt annorlunda ingrediensmässigt än decleor. Varmt lycka till! Kram Annica