Supersnygg vid 60+ är det möjligt?

 • | Annica

Jag vill välkomna min älskade mamma som gästar min blogg med ett inlägg om en ny svensk hudvårdsserie som heter Cicamed Organic Science! Innan vi tog in produkterna till Skincity så bad jag min mamma testa ett komplett kit ansiktsprodukter från Cicamed för att prova och utvärdera. Testet pågick under 2 veckors tid. Jag själv hade provat produkterna och blev imponerad av resultaten, men för att vara helt säker så ville jag att någon med en helt annan hudtyp, ålder skulle prova produkterna och tycka till. Varsågoda här kommer min mammas utvärdering av Cicamed! PS. Får man vara så här snygg när man fyllt 60?? DS.

Efter att motvilligt gått med på att testa nya hudvårdsprodukter under två veckor har jag totalt ändrat uppfattning om något jag inte hade så stora förhoppningar på.

Jag hade ju redan mitt favoritmärke, som jag använt i 20 år. Dessutom talade man om för mig att det doftade såå fräscht o gott. OK redan kört (tänkte jag), Jag hatar dofter i allmänhet och söta o blommiga i synnerhet. Jag får väl kämpa mig igenom dessa två veckor tänkte jag. Första intrycket: Nåja, det luktade apelsin och det gillar jag ju verkligen. Wow, det kändes även åtstramande(inte fel). Mot min vilja började jag verkligen att gilla produkterna. Efter bara 7 dagar såg jag verkligen effekt och ville inte lämna ifrån mig dem. Nu formligen älskar jag doften, åtstramningen och dom enkla men fräscha förpackningarna.

Jag märker en klar skillnad på dekolletaget, som innan såg ut som ett korsord (Collagen boost gjorde susen här). Det var synbart slätare (fick bekräftelse av maken). Jag har fått en ny darling, han (den, det?) heter Cicamed!

Kram från Pia

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 svar till “Supersnygg vid 60+ är det möjligt?”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Only wanna remark that you have a very decent internet site , I love the design and style it really stands out.

 2. Loppan skriver:

  Hmmm… får man lov att fråga vad din vackra Moder har använt sig av för produkter tidigare, under alla dessa år, för att se så oförskämt fräsch ut! ? =)

  /Loppan

  • annica skriver:

   Hej Loppan, Åhh vad mallig hon ska bli nu! Men jag håller med visst är hon snygg! 🙂 Förr använde hon mycket Decleor och sen typ 2001 har hon använt Kanebo och nu har hon Cicamed OCH Kanebo. Kram Annica