The Perfect Blender – Nu är den här!

 • | Annica

The perfect beauty blender Yees! Äntligen är den här Skicnitys egna blender…. The Perfect Blender. Som ni hör av namnet så är ju denna den den allra bästa på marknaden.. men det har ni säkert redan klurat ut.:))

Har ni alla provat en blender? Om inte så gör det nu!

Jag som alltid applicerat flytande foundation med mina fingertoppar har konverterat till blender. Alltså love it!

En flytande foundation tycker jag är svårt att få riktigt fint med pensel. Så lätt att det blir randigt. Med en blender så får du den där perfekta smootha finishen. Som namnet skvallrar om så blendar den din flytande foundation/conceler perfekt med huden.

The Perfect Blender är en ultramjuk makeupsvamp, som med sin droppform ger optimal applicering av en mängd olika makeup produkter.  Många tror jag tänker på denna produkt som något som man enbart använder till  foundation. Den är kanon till det men oxå till såååååå mycket mer!

The perfect blender

Den här lilla droppen är perfekt till applicering av flytande foundation, puder, primer, concealer, cremerouge, lysterprodukter, ”baking” puder et, etc, etc. Blendern ger en riktigt smooth finish utan ränder eller skarvar. Det ultrasofta materialet säkerställer minimal produktåtgång., dvs icke-absorberande material..Jag vet att en del säger att –nej jag kan inte använda svampar de supget så mkt produkt. Men då vill jag hävda att man gör fel. Blendern funkar absolut bäst när den fuktas och squeezas ur och sen användas. Den kan självklart användas torr upplever man att blundern suger åt sig produkt så har man troligtvis missat detta steg.

The Perfect Blender används bäst lätt fuktad. Svampen kommer då  expandera något i storlek och dra åt sig mindre produkt. Applicera genom att dutta eller stryka mot huden. Använd den avsmalnande sidan för att nå svåråtkomliga områden, såsom runt näsa och ögon. Använd den större runda delen för att applicera på större områden av ansiktet.

The Perfect blender

Rengör alltid blendern efter användning. Bäst mår den om den får lufttorka fritt. Därför har vi skapat en förpackning som tål vatten och där du kan klämma fast din blender och låta den torka i. Smart va:)?!

The Perfect Blender

Jag har två blenders hemma, en för min foundation och concealer och en för mina primers.

Annica Makeup

signatur

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 svar till “The Perfect Blender – Nu är den här!”

 • (10) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Caroline skriver:

  Är blendern cruelty free? Vegansk? Vilket material är den gjord av? Finns det latex i den?

 2. Lotta skriver:

  Hej! Wow , vad du är snygg ! Vilket läppglans/läppstift har du på bilden ? Tack för en underbar blogg kram

 3. Annika skriver:

  Jag fick inte till det alls med en blender. Vars om att foundationen inte fastnade. Här är det fingrarna i plytet som gäller.

  • annica skriver:

   Hej Annika, Testa att även sprayta ditt ansiktsvatten på den innan du applicerar med den. Men annars har du hittat ett sätt som fungerar bäst för dig kör då på det 🙂 Kram Annica

 4. Emmelie skriver:

  Snälla Annica jag behöver verkligen din hjälp. Jag har stora problem med huden under ögonen. Jag har hur mycket talgkörtlar som helst under ögonen och ut åt kinden. Det är liksom små vita knottror under hela ögat men dom står inte ut så det är inte milier. Kan man bli av med sån talg under ögonen? Kräm? Behandling? Kan nästan tänka mig göra vad som helst för att få bort det 🙁 blir värre med concealer också men måste använda de pågrund av mina mörka ringar. Vad kan det bero på? Blir det mer av fetare ögonkrämer? har inte haft så mycket förut och jag är 28 år. Hoppas du kan hjälpa mig. Tack på förhand!!

 5. Marie skriver:

  .

  Hittade en Duscholja,shampo och balsam på rusta idag som jag aldrig sett innan med 95% naturliga ingredienser (tydligen). jag vet dock inget om den (rustas eget märke? hittar ingen info online) så jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig kolla upp om den är bra för huden/håret eller ej. Skulle vilja bifoga två bilder på flaskans innehållsförteckning , har du någon mail jag kan skicka till?
  Vore jättetacksam för hjälp 🙂

 6. Emma L skriver:

  Hur får du sån glow/lyster i pannan? Så fint 🙂