The queen of green som ger oss ekologisk lyx!

  • | Annica

Som ni vet går jag igång på produkter som vinner tid. Underbart att kunna få in en ansiktsbehandling någon gång då och då…men helt ärligt…hur ofta blir det av egentligen? Man vill lixom åt effekten av en ansiktsbehandling men som inte tar massor av tid…

Tata Harper har två fantastiska produkter som boostar varandra och som tillsammans ger huden en lyxig mini-behandling. Det tar inte många minuter. En riktig power-couple som ger omedelbar lyster och en riktig Glow Getter.

Så här gör ni behandling hemma på 5 min:

Steg 1: Applicera Regenerating Cleanser på torr hud, massera upp rengöringen på huden tills det har blivit en härlig foam. Rengöringen exfolierar huden milt med hjälp av fint pulver från aprikoskärnor, enzymer och lera som hjälper till att avlägsna torra hudceller och lämnar huden återfuktad och balanserad. Låt rengöringen sitta kvar.

Steg 2: För att ge huden den här extra magiska energikicken, applicera Resurfacing Mask över rengöringen. Med en cool textur är masken fylld med smarriga ingredienser så som salicylsyra från pilbarn som exfolierar huden och aloe vera som maximalt återfuktar och plumpar. Låt masken verka i 5 minuter, efter att ni avlägsnat med ljummet vatten kommer ni se that instant GLOW.. jag blev faktiskt väldigt imponerad!

Spana in filmen där Tata själv berättar om duo-tipset för att ge huden en snabb lysterkick.

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.