Vakna vacker med mineraler från bareMinerals

  • | Annica

Natten är den bästa tiden för återhämtning av kropp, själ och hud. På natten är det perfekt att använda mer djupgående och behandlande produkter. Att vi inte mår bra om vi slarvar med sömnen det känner vi direkt av. Huden mår inte heller bra av för lite sömn. För lite sömn kan resultera i brist på lyster och fukt och linjer/rynkor, mörka ringar och påsiga ögon kan bli mer framträdande. Det är också viktigt att vi har en bra kvalitet på sömnen, d.v.s. att vi kommer ner ordentligt i djupsömn. Det är inte alltid helt självklart när man har små barn. Eller snarare helt otänkbart. Under flera års tid dessutom. Urk, stackars kropp och hud.  Hursomhelst så är det så att en längre tids (jag hoppas att det menas en längre tid än småbarnsåren) låg sömnkvalitet kallas för hudens fiende om man vill ha en vacker hud länge.

Marlyn var så vacker, undrar om hon sov gott?

Marlyn var så vacker, undrar om hon sov gott?

Vi behöver 7-8 timmar sömn per natt oavsett om vi är unga eller gamla, man eller kvinna för att bevara hudens ungdomlighet. För att man skall få ut max av sina nattprodukter är det en fördel att man dessutom har en inre balans med sömn, kost och inte känner sig stressad. Annars är huden inte mottaglig på sammavis.  Tänk på att cellförnyelsen är som mest aktiv kl. 01.00 på natten så att lägga sig i tid är faktiskt superviktigt.

Eftersom jag har småbarn så måste jag hitta genvägar för en 7-8h sömn finns inte i min värld. Min senaste upptäckt är Pure Transformation Night Treatment x 4 från höstens hetaste nyhet bareMinerals Skincare. Hela serien är lika smashing som deras grymma makeup. Men denna nattprodukt får lite extra kärlek från mig. Med extra hög koncentration av ActiveSoil Complex som utvinns ur näringsrik, jungfrulig jord (låter det inte magiskt?) och innehåller en mix av 72 essentiella makro- och mikromineraler som förbättrar hudens kvalitet. Coolt är att den är i formen av ett mineralpuder, som ger bareMinerals berömda lyster åt huden. Coolast är att den finns i 3 tonade färger och en transparant. Detta är perfekt för dig som inte vill visa dig osminkad när det är dags att krypa till kojs. Färgar det på kudden? Nej, helt otroligt men det gör det inte.

I min butik har vi nu 10% på bareMinerals Skincare som lanseringserbjudande under September.

Jag kanske inte vaknar vacker, men iallafall glad. Blev så inspirerad av BareMinerals fina förpackningar och färger, kartongen är underbart snyggt cerise inuti så jag tog dagen till ära på mig en cerise topp!

With love,

Annica

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Vakna vacker med mineraler från bareMinerals”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Jag är så nyfiken på deras hudvård, det har blivit en stor snackis bland beautybloggers!
    Tack för ditt inlägg, läste ditt inlägg innan idag, klockrent! Höres, kollega! 🙂
    //Malin