Välkommen till hudspecialisten!

  • | Annica

Om mig…
Jag heter Annica är 33 år och bor i Stockholm. Jag är utbildad hudterapeut sen 10 år tillbaka.
Min stora passion, förutom min familj såklart, är allt som har med huden och hudvård att göra. Jag kan bli rörd till tårar av bara synen på en vacker, eller annorlunda förpackning eller en konsistens på en creme som är något extra… Jag kan studera min och andras hud i timmar…syna varenda liten por i minsta detalj. Det första jag tittar på när jag träffar någon är personens hud…stora/små pormaskar, rynkig/slät m.m. och så ögonbrynen såklart….allt granskas inom loppet av några få sekunder. Jag kan bli så fokuserad på en por eller pormask att jag totalt försvinner från samtalsämnet för en kort eller ganska lång stund. Ni förstår, det är riktigt illa, jag är nästintill sjukligt intresserad. Så välkommen till min sköna och galna värld av cremer!

På hudspecialisten kommer jag att dela med mig av min erfarenhet av hudvård och hudvårdsprodukter. Jag har arbetat i branschen i över 10 år med flera större märken och har även drivit salong. Mitt senaste jobb var på Sensai by Kanebo , där jag varit produktchef och på senare tid PR-ansvarig. Jag hoppas kunna bjuda dig på mycket bra tips och råd om hur du ska ta hand om din hud. Jag hoppas även kunna inspirera och guida dig rätt i skönhetsdjungeln. Jag har många och mycket speciella långvariga kärleksrelationer till olika produkter och märken och även en hel del kortare och lösa förbindelser som jag kommer berätta allt om. Jag kommer testa, recensera produkter och behandlingar och självklart är det alltid mina helt oberoende åsikter.
Vid sidan av hudspecialisten driver jag ett hudvårdskoncept som heter Skincity.se. Där hittar du allt inom professionell hudvård. En sida du såklart inte få missa om du är en riktig beautyjunkie och letar efter det allra bästa. Där finns även mycket bra neutral information om huden och olika hudtyper. Skincity har jag valt att starta för jag personligen saknade en sida som bara erbjuder professionell hudvård med mycket fokus på kvalitet och kunskap. I min värld så finns det ingen sådan idag. Inte på det sättet vi valt att presentera skincity. Kika gärna in och se vad du tycker!

Hudspecialisten arbetar självklart efter de svenska pressetiska reglerna. Läs mer på Svenska Journalistforbundets hemsida.

Vill du komma i kontakt med mig så når du mig på : annica@skincity.se

With love,
annica

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ett svar till “Välkommen till hudspecialisten!”

  • (1) Kommentar
  • Visa alla kommentarer
  1. pia forsgren skriver:

    Hej Annica, tack för många bra tips. Har testat flera av dina tips, kanon. Följer med spänning Skincity!!