Vårnyheter från Paulas Choice

 • | Annica

När jag var i London hörom veckan passade jag på att pumpa Paula herself på massa smaskig info om deras nya primer som vi JUUUST nu lanserat..  Lyckades oxå knipa till mig ett ex av den + en annan riktigt härlig Omega serum nyhet som kommer lite längre fram i vår, se ovan.

En härlig vårnyhet är Resist Smoothing Primer Serum SPF30 som är en superlätt silkig multitasking produkt med effekten av både ett behandlande serum och en makeup primer.

Denna nyhet preppar huden för en mjukare och flawless applikation av din makeup samtidigt som den ger ett bredspektigt UV-skydd som skyddar huden från förtidigt åldrande. Den serum liknande formulan innehåller antioxidanter, grönt te, kaffeböna samt kamomill som tillsammans ger ett utmärkt miljöskydd.

Den supersilkiga texturen på Resist Smoothing Primer Serum ”blurrar” huden och gör linjer, förstorade porer att bli mindre synliga och hudytan får en jämnare struktur och finish. Det hör skapar illusionen av en yngre hud. Inte så dumt mina vänner…

Ni som minns Jan Marinis primer  älskade den, Denna påminner faktiskt lite om den men kanske att denna är lite mer silkig. Just de riktigt hudvardande egenskaperna känns igen och den silkiga känslan på huden även om denna är ändå silkigare

Vad gör denna primer annorlunda?

Kombinationen av den ultralätta silkiga formulan, innehållet av SPF30 och mixen av naturliga behandlande antioxidant ingredienser som ger ett riktigt bra miljöskydd gör den till en super produkt såklart. I tillägg till det så skapar den en perfekt kanvas att applicera makeupen på och har en primers alla egenskaper att fixera makeup och göra att färgerna kommer fram bättre.

Resist Smoothing Primer Serum passar alla hudtyper och är en ypperlig storstadsprimer också tackvare miljöskyddet. Just detta med miljöskydd kommer det bli mkt fokus på i år.. det är faktiskt LIKA viktigt som UV-skyddet.

Den passar ihop med alla foundations och även m den passar alla hudtyper så är den kanske allra bäst för de som även vill arbeta lite anti-age.

För dig som använder produkter från Paulas Choice så kan man säga att denna påminner i konsistensen om Resist Super Antioxidant Concentrate Serum eller Resist Intensive Wrinkle Repair Retinol Serum men det har en annan fördel, nämligen SPF30 tillsammans med ett imponerande innehåll av antioxidanter och riktigt bra miljöskydd.

Paulas andra Antioxidant Concentrate Serums är framtagna för att mata huden med ingredienser som gör att huden behåller en optimal hudhälsa.

Denna Anti-Age primer skapar som sagt utöver detta en silkig kanvas som ger en perfekt och long lasting makeup samt en illusion av jämnare och slätare hud.

Så använder du den!

För att få full SPF effekt så applicerar du rikligt efter din ansiktscreme innan din foundation.  ÄR du bara ute efter primer effekten så använd en ärtas storlek över ansiktet efter din ansiktscreme med solskydd eller under din foundation med solskydd.

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

62 svar till “Vårnyheter från Paulas Choice”

 • (62) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Loic skriver:

  Hej Annica. Kan du ta en snabb titt på min hudvårdsrutin och säga vad du tycker?

  30-årig kille med bland/kombinationshy (ibland fet, ibland yttorr). Har stora porer och svarta pormaskar på främst näsan. Får ganska mycket småfinnar på näsan och runt munnen då och då. Mörka ringa och mer och mer framträdande fina linjer under ögonen samt lite djupare rynkor i pannan.

  Morgon:
  – PC:s Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser
  – PC:s Skin Balancing Pore-Reducing Toner
  – BR:s Lotion P50
  – PC:s RESIST 10% Niacinamide Booster (två droppar direkt på huden)
  – PC:s Resist C15 Super Booster (två droppar tillsammans med antioxidant-serumet nedan)
  – PC:s RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate (en ’’ärta’’)
  – Verso Skincare Super Eye Serum
  – PC:s RESIST Hyaluronic Acid Booster (en droppe tillsammans med krämen nedan)
  – PC:s RESIST Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50

  Kväll:
  – PC:s Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser
  – PC:s Skin Balancing Pore-Reducing Toner
  – BR:s Lotion P50
  – PC:s RESIST 10% Niacinamide Booster (två droppar direkt på huden)
  – PC:s RESIST Anti-Aging 1% Retinol Booster (två droppar tillsammans med antioxidant-serumet nedan)
  – PC:s RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum (en ’’ärta’’)
  Verso Skincare Super Eye Serum
  – PC:s RESIST Hyaluronic Acid Booster (en droppe tillsammans med krämen nedan)
  – PC:s RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator

  Masker:
  – BR:s Masque Vivant (onsdag och/eller söndag)
  +
  – PC:s Recovery Hydrating Treatment Mask (onsdag och/eller söndag)

  Bör jag lägga till något? Eller bör jag istället ta bort något? Känns som man vill trycka in allt på samma gång. Lätt att gå vilse i den här djungeln.

  Tack för en grym blogg!

  • annica skriver:

   Hej Loic, Åh vad roligt att du hör av dig med din rutin och jättebra uppställt! Att läsa hudvårdsrutiner är bland det bästa jag vet 🙂
   Jag tycker att du har en otroligt fin rutin som verkligen arbetar aktivt för din hud och tillstånd.
   LOTION MC 110 N°1 från Biologique recherche är en produkt som verkligen skulle boosta Lotion P50 och arbeta ännu mer på porer och pormaskar/plitor. Den ger verkligen en skjuts till rutinen och används med fördel lokalt. I övrigt.. keep up the amazing work! Kanske att du kan lägga retinolet åt sidan nu när du booster huden med denna, så att det inte blir allt för mycket aktivitet på en gång. Det känner du själv, känns huden stram, aktiv och du är lite känslig är det nog lika bra!

   Kram Annica

   • Loic skriver:

    Oh va skönt att du säger det. Jag var lite orolig att du skulle tycka att det va lite too much med allt. Pratade nämligen med en kollega till dig på SC häromdagen som tyckte att alla serum och boosters tillsammans var för aktiva för min hud och att jag därför borde skära ner på antalet produkter. Ska dock tilläggas att jag har ganska tålig hy som i princip aldrig reagerar särkilt negativt, trots starka syror eller högprocentig C-vit, Retinol etc. Men jag fattar ändå vad hon menar.

    Om jag inte ville skära när på antalet så rekommenderade de mig att använda en mer lugnande dag- och nattkräm, t.ex. de från PC:s Calm redness relief-linje. Skulle det vara en bra idé tycker du? Hur är de jämfört med de som jag använder just nu från Resist-lijen? Eftersom jag ibland tenderar att bli fet i hyn och dessutom har lätt att få små outbreaks med vita pormaskar då och då vill jag gärna ha en så lätt kräm som möjlig som inte täpper till porerna, men som samtidigt har alla de anti-ageing egenskaper jag vill ha.

    Om jag istället valde att faktiskt skära ner lite – vilken i och för sig skulle vara väldigt skönt både tidsmässigt då rutinen idag tar ca 20 min, men också för plånboken – vad skulle du rekommendera då? Finns det några multifunktionella serum som innehåller i princip alla de ämnen som jag idag har med samma höga koncentration? Fattar att det inte går att trycka in alt i ett, men kanske så att man kör två på dagen och två kvällen istället för fyra som jag har idag.

    Eller kan man bara ta bort antioxidant-serumen och köra enbart PC:s boosters för sig? Funkar det? Samtidigt förlorar man ju alla övriga antioxidanter då… Och nu snackas det jättemycket om vikten av miljöskydd! Krångligt det här. Du hör ju själv hur virrig jag är haha.

    Hjälp mig! 😀

    • annica skriver:

     Hej Loic, Ibland kan man tycka att det blir lite för mycket att börja med men du har fina produkter som kompletterar din hud väl. Sedan kan det vara så att huden triggas för att det är för många aktiva steg och då kan det vara bra att lägga något åt sidan och varva mellan olika aktiva produkter. Du skulle kunna byta ut fler av dina Skin balacing produkter till Calm redness relief Normal to oily för att samtidigt arbeta på att stärka upp din hud och minska ner på antalet aktiva steg.

     Så förutom att byta till Calm redness Normal to oily kan du tänka på att fokusera på följande:
     Morgon:
     – BR:s Lotion P50 (innehåller även niacinamid)
     – PC:s Resist C15 Super Booster (mycket viktig del för att verkligen bevara dina resultat och din hud)
     – PC:s RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate
     – Verso Skincare Super Eye Serum
     – PC:s RESIST Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50

     Kväll:
     – BR:s Lotion P50 (innehåller även niacinamid)
     – PC:s RESIST Anti-Aging 1% Retinol Booster
     Verso Skincare Super Eye Serum
     – PC:s RESIST Hyaluronic Acid Booster
     – PC:s RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator

     Kram Annica

     • Loic skriver:

      Hallå igen,

      Några kort följdfrågor bara Du menar alltså att jag kan skippa Niacinamid-boostern från PC då Lotion P50 redan innehåller en tillräcklig mängd av det? Kommer det ändå ge samma resultat när det kommer till förstorade porer osv?

      Dessutom, menar du att jag ska byta ut min rengöring och toner från Skin Balancing-serien, men behålla dag- och nattkrämen från den ljusblå Resist-serien? Jag var nämligen av uppfattningen att din kollega menade tvärtom haha.

      Grejen med rengöringen och tonern från Skin Balancing-serien är att de är så otroligt prisvärda. Billigare trots mer, nästan dubbla innehållet. Har tidigare kört RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser och RESIST Weightless Advanced Repairing Toner, men men jag tyckte de tog slut alldeles fört fort. Och jag tycker mig se samma resultat av de jag använder nu. Men jag är inte alls främmande för att testa nytt. Bara att jag helst vill hålla nere kostnaderna

      Kollade dessutom upp LOTION MC 110 N°1 och den verkar ju helt fantastisk. Men också otroligt dyr för den lilla mängden innehåll. Plus att det känns lite sådär att köpa en ansiktsvatten för över tusen kronor. Men om jag skulle testa denna så antar jag att man skulle byta ut tonern från PC och istället köra ordningen; rengöring, Lotion P50 och sedan LOTION MC 110 N°1 följt av serum + kräm? Stämmer detta?

      Angående masker. Jag har tidigare varit sugen på att testa PC Skin Balancing Oil-Absorbing Mask. Vad jag förstått är den lite lik BR Masque Vivant, men hälften så billig. Hur står sig dessa mellan varandra? Går de ens att jämföra på det sättet? OCH … Kommer ni ta in PC:s nya masker; Rehydrating Moisture Mask och Pore Clarifying Charcoal Mask?

      Tack för en superbra hjälp.

     • annica skriver:

      Hej Loic, Du kan börja minska ner med denna eftersom du redan har niacinamid i din exfoliering. Så för att korta ner rekommendationen något kan detta vara bra. För att arbeta anti-age är det bra att börja med passande cremer och sedan serum när man blir äldre. Rekommenderar dig Calm i rengöring och toner utifrån vad du berättat om din hud.

      LOTION MC 110 N°1 är något addera ett par gånger per år. Du använder oftast upp en förpackning och adderar den när du känner att huden behöver en extra behandling.

      Masker är något som är fantastiskt att addera till en rutin för att boosta effekten. Men ska du addera LOTION MC 110 N°1 kan du avvakta lite med masker och speciellt när du har en så bra hudvårdsrutin.

      Nyheterna från Paula’s Choice kommer upp på hemsidan inom kort 🙂 bara vänta någon dag till..

      Kram Annica

 2. Loic skriver:

  Hej Annica. Kan du ta en snabb titt på min hudvårdsrutin och säga vad du tycker?

  30-årig kille med bland/kombinationshy (ibland fet, ibland yttorr). Har stora porer och svarta pormaskar på främst näsan. Får ganska mycket småfinnar på näsan och runt munnen då och då. Mörka ringa och mer och mer framträdande fina linjer under ögonen samt lite djupare rynkor i pannan.

  Morgon:
  – PC:s Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser
  – PC:s Skin Balancing Pore-Reducing Toner
  – BR:s Lotion P50
  – PC:s RESIST 10% Niacinamide Booster (två droppar direkt på huden)
  – PC:s Resist C15 Super Booster (två droppar tillsammans med antioxidant-serumet nedan)
  – PC:s RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate (en ”ärta”)
  – Verso Skincare Super Eye Serum
  – PC:s RESIST Hyaluronic Acid Booster (en droppe tillsammans med krämen nedan)
  – PC:s RESIST Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50

  Kväll:
  – PC:s Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser
  – PC:s Skin Balancing Pore-Reducing Toner
  – BR:s Lotion P50
  – PC:s RESIST 10% Niacinamide Booster (två droppar direkt på huden)
  – PC:s RESIST Anti-Aging 1% Retinol Booster (två droppar tillsammans med antioxidant-serumet nedan)
  – PC:s RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum (en ”ärta”)
  Verso Skincare Super Eye Serum
  – PC:s RESIST Hyaluronic Acid Booster (en droppe tillsammans med krämen nedan)
  – PC:s RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator

  Masker:
  – BR:s Masque Vivant (onsdag och/eller söndag)
  +
  – PC:s Recovery Hydrating Treatment Mask (onsdag och/eller söndag)

  Bör jag lägga till något? Eller bör jag istället ta bort något? Känns som man vill trycka in allt på samma gång. Lätt att gå vilse i den här djungeln.

  Tack för en grym blogg!

  • annica skriver:

   Hej Loic, Åh vad roligt att du hör av dig med din rutin och jättebra uppställt! Att läsa hudvårdsrutiner är bland det bästa jag vet 🙂
   Jag tycker att du har en otroligt fin rutin som verkligen arbetar aktivt för din hud och tillstånd.
   LOTION MC 110 N°1 från Biologique recherche är en produkt som verkligen skulle boosta Lotion P50 och arbeta ännu mer på porer och pormaskar/plitor. Den ger verkligen en skjuts till rutinen och används med fördel lokalt. I övrigt.. keep up the amazing work! Kanske att du kan lägga retinolet åt sidan nu när du booster huden med denna, så att det inte blir allt för mycket aktivitet på en gång. Det känner du själv, känns huden stram, aktiv och du är lite känslig är det nog lika bra!

   Kram Annica

   • Loic skriver:

    Oh va skönt att du säger det. Jag var lite orolig att du skulle tycka att det va lite too much med allt. Pratade nämligen med en kollega till dig på SC häromdagen som tyckte att alla serum och boosters tillsammans var för aktiva för min hud och att jag därför borde skära ner på antalet produkter. Ska dock tilläggas att jag har ganska tålig hy som i princip aldrig reagerar särkilt negativt, trots starka syror eller högprocentig C-vit, Retinol etc. Men jag fattar ändå vad hon menar.

    Om jag inte ville skära när på antalet så rekommenderade de mig att använda en mer lugnande dag- och nattkräm, t.ex. de från PC:s Calm redness relief-linje. Skulle det vara en bra idé tycker du? Hur är de jämfört med de som jag använder just nu från Resist-lijen? Eftersom jag ibland tenderar att bli fet i hyn och dessutom har lätt att få små outbreaks med vita pormaskar då och då vill jag gärna ha en så lätt kräm som möjlig som inte täpper till porerna, men som samtidigt har alla de anti-ageing egenskaper jag vill ha.

    Om jag istället valde att faktiskt skära ner lite – vilken i och för sig skulle vara väldigt skönt både tidsmässigt då rutinen idag tar ca 20 min, men också för plånboken – vad skulle du rekommendera då? Finns det några multifunktionella serum som innehåller i princip alla de ämnen som jag idag har med samma höga koncentration? Fattar att det inte går att trycka in alt i ett, men kanske så att man kör två på dagen och två kvällen istället för fyra som jag har idag.

    Eller kan man bara ta bort antioxidant-serumen och köra enbart PC:s boosters för sig? Funkar det? Samtidigt förlorar man ju alla övriga antioxidanter då… Och nu snackas det jättemycket om vikten av miljöskydd! Krångligt det här. Du hör ju själv hur virrig jag är haha.

    Hjälp mig! 😀

    • annica skriver:

     Hej Loic, Ibland kan man tycka att det blir lite för mycket att börja med men du har fina produkter som kompletterar din hud väl. Sedan kan det vara så att huden triggas för att det är för många aktiva steg och då kan det vara bra att lägga något åt sidan och varva mellan olika aktiva produkter. Du skulle kunna byta ut fler av dina Skin balacing produkter till Calm redness relief Normal to oily för att samtidigt arbeta på att stärka upp din hud och minska ner på antalet aktiva steg.

     Så förutom att byta till Calm redness Normal to oily kan du tänka på att fokusera på följande:
     Morgon:
     – BR:s Lotion P50 (innehåller även niacinamid)
     – PC:s Resist C15 Super Booster (mycket viktig del för att verkligen bevara dina resultat och din hud)
     – PC:s RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate
     – Verso Skincare Super Eye Serum
     – PC:s RESIST Youth-Extending Daily Hydrating Fluid SPF 50

     Kväll:
     – BR:s Lotion P50 (innehåller även niacinamid)
     – PC:s RESIST Anti-Aging 1% Retinol Booster
     Verso Skincare Super Eye Serum
     – PC:s RESIST Hyaluronic Acid Booster
     – PC:s RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator

     Kram Annica

     • Loic skriver:

      Hallå igen,

      Några kort följdfrågor bara Du menar alltså att jag kan skippa Niacinamid-boostern från PC då Lotion P50 redan innehåller en tillräcklig mängd av det? Kommer det ändå ge samma resultat när det kommer till förstorade porer osv?

      Dessutom, menar du att jag ska byta ut min rengöring och toner från Skin Balancing-serien, men behålla dag- och nattkrämen från den ljusblå Resist-serien? Jag var nämligen av uppfattningen att din kollega menade tvärtom haha.

      Grejen med rengöringen och tonern från Skin Balancing-serien är att de är så otroligt prisvärda. Billigare trots mer, nästan dubbla innehållet. Har tidigare kört RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser och RESIST Weightless Advanced Repairing Toner, men men jag tyckte de tog slut alldeles fört fort. Och jag tycker mig se samma resultat av de jag använder nu. Men jag är inte alls främmande för att testa nytt. Bara att jag helst vill hålla nere kostnaderna

      Kollade dessutom upp LOTION MC 110 N°1 och den verkar ju helt fantastisk. Men också otroligt dyr för den lilla mängden innehåll. Plus att det känns lite sådär att köpa en ansiktsvatten för över tusen kronor. Men om jag skulle testa denna så antar jag att man skulle byta ut tonern från PC och istället köra ordningen; rengöring, Lotion P50 och sedan LOTION MC 110 N°1 följt av serum + kräm? Stämmer detta?

      Angående masker. Jag har tidigare varit sugen på att testa PC Skin Balancing Oil-Absorbing Mask. Vad jag förstått är den lite lik BR Masque Vivant, men hälften så billig. Hur står sig dessa mellan varandra? Går de ens att jämföra på det sättet? OCH … Kommer ni ta in PC:s nya masker; Rehydrating Moisture Mask och Pore Clarifying Charcoal Mask?

      Tack för en superbra hjälp.

 3. Monika skriver:

  Denna primer är tyvärr inte kompatibel på min hud med vare sig Paulas övriga hudvård eller annan hudvård och makeup. Vid lager på lager, som ju är det normala i all modern hudvårdsrutin, rullar sig hela appliceringen ihop i små klumpar, likt ett sudgummi som dragits över ett papper. Detta är ett problem som tyvärr uppstått med några av Paulas produkter genom åren; i synnerhet har det gällt hennes makeupprodukter som aldrig varit riktiga tiopoängare. Trevlig produkt om man endast vill ha ett naket ansikte eller en smula transparent puder. Att Paulas hudvård är enastående är dock ingen överdrift.

  • annica skriver:

   Hej Monika, Alltid kul att ni återkommer och berättar hur ni upplever produkten. Vad synd att du inte upplever att den fungerar som den ska. En liten tanke: Det kan ibland vara underliggnade produtker som rubbas upp när man applicerar primern om de inte har hunnit gå in i huden. Nu kunde jag inte se vilka andra produkter du har då den mailadress du skickar ifrån inte finns i systemet. Testa att vänta några minuter innan du applicerar din primer och du behöver oftast inte mer än en ärtas storlek av primern 🙂 Kram Annica

 4. Monika skriver:

  Denna primer är tyvärr inte kompatibel på min hud med vare sig Paulas övriga hudvård eller annan hudvård och makeup. Vid lager på lager, som ju är det normala i all modern hudvårdsrutin, rullar sig hela appliceringen ihop i små klumpar, likt ett sudgummi som dragits över ett papper. Detta är ett problem som tyvärr uppstått med några av Paulas produkter genom åren; i synnerhet har det gällt hennes makeupprodukter som aldrig varit riktiga tiopoängare. Trevlig produkt om man endast vill ha ett naket ansikte eller en smula transparent puder. Att Paulas hudvård är enastående är dock ingen överdrift.

  • annica skriver:

   Hej Monika, Alltid kul att ni återkommer och berättar hur ni upplever produkten. Vad synd att du inte upplever att den fungerar som den ska. En liten tanke: Det kan ibland vara underliggnade produtker som rubbas upp när man applicerar primern om de inte har hunnit gå in i huden. Nu kunde jag inte se vilka andra produkter du har då den mailadress du skickar ifrån inte finns i systemet. Testa att vänta några minuter innan du applicerar din primer och du behöver oftast inte mer än en ärtas storlek av primern 🙂 Kram Annica

 5. Elina skriver:

  hej
  Kan man ha denna över Jan Marinis alla produkter i stort sätt? Vilken under Eye Primer rekommenderar du?

 6. Elina skriver:

  hej
  Kan man ha denna över Jan Marinis alla produkter i stort sätt? Vilken under Eye Primer rekommenderar du?

 7. Anna skriver:

  Kan man även använda denna produkt som ögonprimer?
  Använder annars bara produkter från PC och de funkar ju så bra även nära ögonen.
  Om inte, har du nåt tips på bra ögonprimer för känsliga ögon.

  • annica skriver:

   Hej Anna, Du kan använda denna kring ögonen den skulle itne vara för aktig. men jag skulle nog inte säga att den är framtagen för att fixera en ögonskugga på det sättet. Så mer kring ögonområdet 🙂 Kram Annica

 8. Anna skriver:

  Kan man även använda denna produkt som ögonprimer?
  Använder annars bara produkter från PC och de funkar ju så bra även nära ögonen.
  Om inte, har du nåt tips på bra ögonprimer för känsliga ögon.

  • annica skriver:

   Hej Anna, Du kan använda denna kring ögonen den skulle itne vara för aktig. men jag skulle nog inte säga att den är framtagen för att fixera en ögonskugga på det sättet. Så mer kring ögonområdet 🙂 Kram Annica

 9. Lisa skriver:

  Du har tidigare tipsat om Paula’s choice resist hand cream med spf. Jag hittar inte den i skincitys sortiment. Har den utgått? Finns isåfall motsvarande?

 10. Lisa skriver:

  Du har tidigare tipsat om Paula’s choice resist hand cream med spf. Jag hittar inte den i skincitys sortiment. Har den utgått? Finns isåfall motsvarande?

 11. Sofia skriver:

  Låter ju som en toppenprodukt! Fungerar den tillsammans mes Exuviance Sheer refining fluid och Skin caring foundation. Jag upplever att Skin caring foundation blir lite smulig ovanpå vissa serum.

 12. Anonym skriver:

  Hej ! 🙂

  Jag ska utbilda mig till hudterapeut och börjar på Gilda skolan i augusti, och undrar om du har något bra tips på hur man kan förbereda sig? Typ om det är någon bok man ska införskaffa eller liknande? Tack för en bra blogg 🙂

  • annica skriver:

   Hej, Det kommer att vara en mycket lärorik period i livet och du kommer att plugga en hel del. Så viktigt at ha energi när det väl sätter igång. Så förbered med de som ger dig energi 🙂 och så länge du har intresset och brinner för yrket kommer allt till dig. Kolla gärn in Paula’s Choice bok The original beuty bible, den har lärt mig och många fler än hel del. Kram Annica

 13. Sofia skriver:

  Låter ju som en toppenprodukt! Fungerar den tillsammans mes Exuviance Sheer refining fluid och Skin caring foundation. Jag upplever att Skin caring foundation blir lite smulig ovanpå vissa serum.

 14. Anonym skriver:

  Hej ! 🙂

  Jag ska utbilda mig till hudterapeut och börjar på Gilda skolan i augusti, och undrar om du har något bra tips på hur man kan förbereda sig? Typ om det är någon bok man ska införskaffa eller liknande? Tack för en bra blogg 🙂

  • annica skriver:

   Hej, Det kommer att vara en mycket lärorik period i livet och du kommer att plugga en hel del. Så viktigt at ha energi när det väl sätter igång. Så förbered med de som ger dig energi 🙂 och så länge du har intresset och brinner för yrket kommer allt till dig. Kolla gärn in Paula’s Choice bok The original beuty bible, den har lärt mig och många fler än hel del. Kram Annica

 15. Karin skriver:

  Jag letar efter ett solskydd med minst spf 30.
  Jag söker efter ett som smälter lätt in på huden och kan användas fint både själv eller under makeup.

  Jag är 25 år och har väldigt känslig och reaktiv hud med tendens till rosacea.

  Jag har testat två solskydd från er, dermalogicas ultra sensitive shield. Den gillade min hy men jag tycker den är på gänsen till för kladdig/klibbig på huden.

  Paula’s Choice Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex spf 30
  Denna kliade och stack lite på min hud så den gillade jag inte.

  Finns det någon bra skyddande, med ”fin” formula som inte blir klibbig?

  Med vänlig hälsning Karin

 16. Karin skriver:

  Jag letar efter ett solskydd med minst spf 30.
  Jag söker efter ett som smälter lätt in på huden och kan användas fint både själv eller under makeup.

  Jag är 25 år och har väldigt känslig och reaktiv hud med tendens till rosacea.

  Jag har testat två solskydd från er, dermalogicas ultra sensitive shield. Den gillade min hy men jag tycker den är på gänsen till för kladdig/klibbig på huden.

  Paula’s Choice Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex spf 30
  Denna kliade och stack lite på min hud så den gillade jag inte.

  Finns det någon bra skyddande, med ”fin” formula som inte blir klibbig?

  Med vänlig hälsning Karin

 17. sara skriver:

  Primern låter intressant! Läste lite om miljöskydd nyligen, du får jättegärna skriva ett inlägg om det och tipsa om produkter 🙂

 18. Helen skriver:

  Hej Annica det låter som att detta är en oslagbar produkt passar den ihop med GLYCOLIC ACID 10% MOISTURIZER från petr Roth har denna endast till natten

 19. Åsa skriver:

  Hej!

  Hur är den i jämförelse med dermalogicas hydrablur?

  Hälsningar
  Åsa

 20. sara skriver:

  Primern låter intressant! Läste lite om miljöskydd nyligen, du får jättegärna skriva ett inlägg om det och tipsa om produkter 🙂

 21. Helen skriver:

  Hej Annica det låter som att detta är en oslagbar produkt passar den ihop med GLYCOLIC ACID 10% MOISTURIZER från petr Roth har denna endast till natten

 22. Åsa skriver:

  Hej!

  Hur är den i jämförelse med dermalogicas hydrablur?

  Hälsningar
  Åsa

  • annica skriver:

   Hej Åsa, Likvärdig 🙂 grunden är den samma i dessa då dessa blurrar, plumbar huden. Men denna innehåller även ett högt SPF och den har ett antioxidativt skydd. Kram Annica

  • Therese skriver:

   Det undrar jag också, tycker att Hydrablur är det bästa som hänt mitt ansikte (men inte min plånbok) på evigheter…?!

 23. Cissi skriver:

  Hur fungerar den på röd, reaktiv rosacea-hud?
  Finns det annars några andra primer med spf (gärna ofärgade pga svårt att hitta rätt nyans).

  Eller är det bättre att använda en dagkräm med spf och sedan enbart Foundation?

  Hur är denna i nyansen? syns den mycket på huden? Passar den till känslig hy? https://skincity.se/sv/resist-super-light-daily-wrinkle-defense-spf-30

  Läste att det var sämre med mineral spf just för att partiklarna var mindre och kunde komma in i blodomloppet och göra känslig hud värre, är det något du hört?

  • annica skriver:

   Hej Cissi, Denna primer passar även en hud med Rosacea 🙂 En primer är en perfekt bas för din foundation och något jag rkeommenderar dig innan din foundation. Super-light som du länkar till från Paula’s Choice passar käsnlig hud, inkl rosacea. Detta är hudvårdsprodutker som arbetar på hudens yttersta lager och inget som når blodomloppet så det kan det behöver du inte ora dig för 🙂 Kram Annica

 24. Cissi skriver:

  Hur fungerar den på röd, reaktiv rosacea-hud?
  Finns det annars några andra primer med spf (gärna ofärgade pga svårt att hitta rätt nyans).

  Eller är det bättre att använda en dagkräm med spf och sedan enbart Foundation?

  Hur är denna i nyansen? syns den mycket på huden? Passar den till känslig hy? https://skincity.se/sv/resist-super-light-daily-wrinkle-defense-spf-30

  Läste att det var sämre med mineral spf just för att partiklarna var mindre och kunde komma in i blodomloppet och göra känslig hud värre, är det något du hört?

  • annica skriver:

   Hej Cissi, Denna primer passar även en hud med Rosacea 🙂 En primer är en perfekt bas för din foundation och något jag rkeommenderar dig innan din foundation. Super-light som du länkar till från Paula’s Choice passar käsnlig hud, inkl rosacea. Detta är hudvårdsprodutker som arbetar på hudens yttersta lager och inget som når blodomloppet så det kan det behöver du inte ora dig för 🙂 Kram Annica