Vinn mina favoritprodukter – Ögonfransnäring

 • | Annica

 

Jag har hintat om att en grym hudvårdstävling kommer att dra igång inom kort och nu är det äntligen dags! Tävlingen består av 4 deltävlingar och den första går av stapeln idag.

Under 4 veckor kommer jag varje vecka ge er chansen att vinna 4 av mina absolut bästa hudvårdsfavoriter/skönhetsfavoriter. De ”vapen” jag inte kan leva utan och som aldrig lämnar mitt badrumsskåp.

Jag börjar tävlingen med att lotta ut världens härligaste upplevelse, nämligen LÅNGA ÖGONFRANSAR! Peter Thomas Roths Lashes to Die For (Värde: 995kr) har som ni vet blivit en av mina favoriter för att den gett mig min ungdoms långa svepande fransar tillbaka! I JUST LOVE IT!

Se mitt tidigare blogginlägg med bild här. Jag kan säga att det där var någon månad sen, nu har dom blivit  tätare och längre.  Vill DU vinna Lashes to Die For från Peter Thomas Roth så skriv en motivering i kommentarsfältet varför du vill ha långa fransar.

Jag presenterar en vinnare nästa vecka på bloggen innan deltävling nummer 2 drar igång! Håll utkik!


 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

44 svar till “Vinn mina favoritprodukter – Ögonfransnäring”

 • (44) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Linda Ohlsson skriver:

  Det finaste med mig själv är mina ögon!
  Men med långa svepande fransar skulle dom bli ännu vackrare 🙂

 2. Anna skriver:

  Hej. I början på sommaren var jag och gjorde en TOTALT MISSLYCKAD ögonfransförlägning!! Efter första dagen hade jag tappat flera fransar och det bara fortsatte att lossna, saken var att det var inte bara lösögonfransarna som lossnade utan även mina egna. Jag fick gå till en annan salong och be dom plocka bort resten av fransarna som satt kvar för jag var så rädd att tappa alla mina egna fransar! Så av den anledningen vill jag vara med och tävla om Peter Thomas Roths Lashes to Die For. Mina fransar idag är glesa och väldigt tunna och med förhoppning att vinna kanske jag kan få mina egna fransar tillbaka. Storkram och tack!

 3. Charlotte skriver:

  Vore spännande att se om denna mirakelprodukt faktiskt fungerar. Det känns som om ögonfransarna blir kortare och glesare med åren.

 4. Jag vill vinna för detta verkar som en toppen tävling till mig som hatar mina ögonfransar då de är så korta och inte böjda. Skulle göra nästan vad som helst bara de blev långa och starka!

  Håller verkligen tummarna nu.

 5. Malin skriver:

  Jag har extremt korta svenne-ögonfransar som jag aldrig ens kan måla riktigt långa. Jag har inte riktigt trott på sådana här produkter förut (och dessutom inte haft råd att testa eftersom att jag är fattig student), men det är ju helt galet hur långa fransar du har fått och det får mig att tro och hoppas att mina fransar med detta mirakelmedlet åtminstone kan bli normallånga (kanske till och med över medel!?). Har verkligen drömt om långa fylliga fransar sååååå länge, det vore helt fantastiskt om du kunde besanna min dröm!

 6. Rebecka skriver:

  Hej Annica! Jag vill jättegärna få långa ögonfransar då jag knappt använder mascara till vardags eftersom det bara smetar ut sig på ögonlocken.. och då tvingas jag se jättetrött ut med korta osminkade fransar.
  Hoppas på vinst!!

 7. Josephine skriver:

  Jag skulle vilja vinna fransnäringen från ptr, eftersom den skulle vara perfekt att ge till min mamma som kan behöva lite glamour i höstmörkret. Särskilt när hon varit modig och tagit steget att helt byta yrkesbana, 47 år gammal. Från ekonom till inredningsarkitekt 🙂

  Tack för en toppenblogg med grymma tips!

  • Lulillan skriver:

   Jag skulle gärna vilja testa detta och se om mina ögonfransar kan bli starkare och längre. Just nu tappar jag dem i perioder och de blir både glesa och korta. Med åldern så märker man stor skillnad och det vore underbart att få mer ungdomliga långa fina fransar igen! 🙂

 8. Emelie skriver:

  Motiveringen varför just JAG ska vinna är för att jag önskar jag kunde ha längre ögonfransar UTAN att ha mascara. Mina ögon ser så otroligt trötta ut utan de långa ögonfransarna och nu i höstmyset vill man ju kunna flörta lite extra!

 9. Jenny skriver:

  Mörka långa svepande ögonfransar vore en dröm för mig som är naturligt blond med ögonfransar därefter… Mascara går det ej att leva utan, då ser man ut som en liten grå mus. Vore skönt o kunna flörta med sin man med naturligt vackar ögonfransar. 😉

 10. Moa Ahlström skriver:

  Enda sedan jag var liten har jag haft super fina, kolsvarta, täta och långa ögonfransar. Marscara är egentligen det enda jag behöver i sminkväg för att se fräsch ut! Jag älskar mina ögonfransar och mina ögon gör verkligen hela mitt utseende. Men på senaste har dom börjat ”sloka”, gå av och ser inte alls ut som de gjorde. För mig är detta samma sak som att allt mitt hår skulle ramla av.Tänk er själva om man skulle bli flintskallig… Jag har provat flera av de billigare fransnäringarna men ingenting har fungerat särskilt bra 🙁 Som student har man ju även en viss budget. Bara de ALLRA viktigaste sakerna kan köpas liksom. Så jag skulle vilja vinna för att få tillbaka mina älskade fransar i deras verkliga skick, få tillbaka mina ögon (kort och gott), för det tycker jag ändå att jag som kämpande student är värd. Eller? Lite väl? Tack för en fin blogg 🙂

 11. Jenny Sjöberg skriver:

  Min man har färgstarkare, tjockare och längre fransar än vad jag har! Irriterande.
  Jag är less på att färga och sminka – finns det ett enklare sätt så vill jag mer än gärna testa det! 🙂

  Och sen vill jag också uppleva att mina fransar tar i glaset på solglasögonen… 😉

  • therese skriver:

   Hej!
   Efter en längre tids sjukdom med biverkningar som tunnare hår samt försvagade och spröda ögonfransar skulle en vinst av serumet göra mig så otroligt glad. Är äntligen påväg att bli frisk och ser fram emot en nystart i livet, och det skulle inte skada att ge mina stackars ögonfransar en extra skjuts 🙂 speciellt som jag anser att det bästa sättet att känna sig vacker i vardagen utan att behöva smeta på onödiga kladdigheter, är att ha välvårdade vackra ögonfransar!

 12. Åsa skriver:

  Skulle verkligen vilja testa på mig själv för att se om det verkligen fungerar, är lite skeptisk till ”sånt där” 🙂

 13. Elahe skriver:

  Efter tre graviditet har tappat mina fransar, så jag gärnnnna vinna denna fina produkt : )

 14. Erica skriver:

  Det där skulle man ju grymt gärna vinna! Mitt ideal är bambi och då ä ju svepande ögonfransar inte helt fel.

 15. Amanda hallberg skriver:

  Det här kommer väl låta helt idiotiskt men 2002 när fjortisperioden hade slagit ut helt i mina kretsar; det var tretton kilo hårspray, svartast möjligast runt ögonen, buffalo och utsvängda byxor. Så när en tjej i mitt umgänge hade tagit ledspetsen i trenden och använt en ögonfransböjare i den omfattningen att hon dels inte såg normal ut men att hon hade fått fransarna i en 90 graders vinkel, så trodde jag att man skulle se ut så. När jag försöka måla mina fransar hemma, i all hemlighet förstås, så var dom för långa. Hennes gick inte alls upp till ögonbrynen, det gjorde mina. Så jag stod där, knappt en sekund innan jag agerade. Tog en sax och klippte av mina fransar.
  Idag vet jag bättre. Det är därför jag gärna vinner också.

 16. AnnaKaize skriver:

  Mina fransar är glesa, med spretiga strån,
  testar mascara, men ser ut som ett fån
  En blick sensuell, är mitt stora begär,
  så snälla, låt mig få vinna den här… 🙂

  • Amanda Bach skriver:

   Jag har alltid önskat mig långa ögonfransar då alla alltid frågat om jag har klippt av mina. Mina är så korta och ser alltid så trött ut på grund av ögonen. Med långa ögonfransar skulle jag slippa att missbruka mascara och kunna vara mer naturlig och ändå ha långa ögonfransar.

 17. Caroline skriver:

  Jag skulle gärna vinna denna produkt! Det skulle kännas som en enorm varsagslyx, som dessutom sitter permanent och är ens riktiga!! Det skulle vara en underbar känsla att slippa krångla med lösögonfransar för att få till en vacker look som öppnar upp ögat! Serumet verkar verkligen vara TO DIE for, så att man kan känna sig vacker naturligt.

  • helena skriver:

   Är allergisk mot de flesta mascaror och det vore så himla skönt att kunna se sminkad och fräsch ut med långa ögonfransar som inte behöver smink- DRÖM!

 18. Parisa skriver:

  åh, jag är gärna med och tävlar! jag genomgår just nu en tuff period i livet. jag känner mig stressad över mycket. jag ha kommit till en punkt där jag insett att jag måste ändra på mitt liv. avsluta min relation till min sambo och försöka göra något av mig själv. en ytlig men så välbehövlig present hade fått mig att le för första gången på länge.

 19. Tessan skriver:

  För jag skulle gärna vilja flörta till mej lite julklappar av tomten i år med nya långa ögonfransar ;P

 20. Olivia skriver:

  Det hade varit as kul om jag vann! 🙂 prova på något nytt och se hur mycket fräschare ens look blir utan mascara. För får man så vackra fransar så blir man förmodligen inte i lika stort behov av mascaran vilket skulle vara jätte skönt! Sen har jag ganska små ögon så skulle vara ett bra tips att få dom att se större ut! Ha det bra! // Olivia 🙂

  • Linnea skriver:

   Är nyutexaminerad, arbetslös och pank. Med denna produkt kanske jag kan förhindra ett fullkomligt utseendemässigt förfall och eventuellt även blinka mig till ett jobb? 😉

 21. Michelle skriver:

  Jag har ganska långa ögonfransar, men önskar kunna få dem så långa som möjligt. Mina fransar är faktiskt det enda i mitt ansikte som jag tycker om. De gör så att jag mår bättre i mig själv, när de är så långa och vackra de kan bli. De gör så att jag kan acceptera mitt utseende lättare… för långa vackra ögonfransar gör verkligen en stor skillnad för både utseende och självförtroende.

 22. Kadri skriver:

  Jag skulle vilja ha långa fransar för att då kan uppmärksamheten från mitt tunna hår (som aldrig kan bli riktigt långt) dras till mina långa ögonfransar i stället. Win-win situation 🙂

 23. The Cat skriver:

  Jag tycker jag har fina fransar, men vill såklart också kunna vifta med riktiga bambifransar och då jag använder glasögon behöver man förstärka smink och dylikt för att de skall framträda.

 24. Jessica L skriver:

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta serum. Att ha långa och fina fransar utan smink är ju det allra bästa, att kunna känna sig fin utan mycket smink på är jätte viktigt, det är något jag verkligen strävar efter, med hudvård och krämer hit och dit. Så ett par långa fransar skulle man känna sig mycket finare =)
  Ha det bra!

 25. Maria skriver:

  Har en gång i tiden haft långa fransar & skulle verkligen vilja få det igen.Helt otroligt om den funkar 🙂

 26. Kristin skriver:

  Jag har alltid varit extremt avundsjuk på min systers vackra och långa fransar. Har testat alla möjliga mascaror men aldrig fått dom så där ”wa wa wa woom”. Jag vill så gärna vinna! 🙂

  • Petra skriver:

   Långa ögonfransar vill jag gärna ha för att kunna flörta lite extra med min sambo 🙂 man behöver lite extra piff på vardagen, en ny-gammal flört med sin man är aldrig fel!