10 anledningar att älska din cushion foundation

 • | Frida

Jag tror många med mig är tillbaka från semestrarna nu. Är ni många som fått gnugga geni-knölarna för att komma ihåg lösenordet till er jobbmail? Då har sommaren varit bra! Jag är utvilad och redo för en härlig sensommar och höst, att vara tillbaka i rutiner och ”vardagen”. Vet ni, en nyhet som inte kunde lanseras mer passande än nu, Niacinamide Cushion Foundation SPF 30! Är det inte den optimala makeup-produkten och quick-fix inför onlinemötet, dejten eller en aw nu så säg mig, vad är?cushin foundation

Därför kommer du att älska Niacinamide Cushion Foundation SPF 30

Vad är en cushion foundation kanske ni undrar. Det är ett geni-drag av de koreanska skönhetsmeckat, en dosa som innehåller flytande foundation placerad i små kuddar – cushions. Detta skapar en naturlig finish och fräschör. Busenkel att använda och mer än ”bara” en foundation!

10 anledningar:

 • 3 i 1: Niacinamide Cushion Foundation SPF 30 är en hybridprodukt med en mix av hudvård, solskydd och makeup i ett.
 • Ingredienser för en strålande hud:  Niacinamid, lakritsrot och azelainsyra arbetar som en stark trio på att reducera pigmenteringar och förstorade porer för en jämn och klar hudton.
 • Naturlig finish: En bra hud-dag varje dag? Drömmen kan bli sann med din cushion foundation. Den varken kännas eller syns men trollar fram en naturlig fräschör med lyster!
 • Lätt applicering: En stark motivering till att använda en cushion foundation över en ”vanlig” foundation. Pressa den medföljande svampen mot kudden, dutta över huden – klart!
cushion foundation

Min makeup-rutin just nu! Jag använder nyans N4 i min Niacinamide Cushion Foundation SPF 30

 • Fri från kladd: Dosan med kudden, svampen & din flytande foundation är en supersmart förvaring och utan risk för läckage eller spill.
 • Resevänligt: Och tar ingen plats. Du har alltid hela kitet med dig i den lilla dosan – applikator & spegel!
 • Du bestämmer täckningsgraden: Med lätta tryck över huden med den medföljande svampen är det du som avgör vilken täckning du önskar uppnå.
 • Förlåtande nyanser: De lätta till medeltäckande nyanserna är förlåtande och anpassar sig till mer än bara en hudton. Har du hittat din nyans än? Jag använder nyans N4.
 • Touch-ups: En återapplicering blir inte smidigare än med en cushion foundation. Med Niacinamide cousion foundation spf 30 får du en förbättrad makeup, förnyat solskydd och maximerad hudvård i en enda applicering.
 • Smart förpackning: Med det dubbla locket bibehålls spegeln skinande ren och fri från foundation och svampen, din applikator får ett avstånd från kudden, utan onödig mängd foundation innan applicering.

signatur frida

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

16 svar till “10 anledningar att älska din cushion foundation”

 • (16) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. johanna skriver:

  Hej, har färgen 4,5 wheat från bareminerals Comp. Rescue passar Nr 4 mig då? 🙂

 2. Tina skriver:

  Du skriver att cushion foundation är så enkel att använda och en optimal produkt. Sen skriver du att den är så bra att använda över en ”vanlig” foundation. Men om man ändå ska använda en vanlig foundation först, så faller ju liksom poängen med den enkla appliceringen…

  • Frida skriver:

   Hej Tina, ah kanske ordvardet förvirrar menar valen mellan cushion över flytande foundation, alltså istället för. 🙂 Kram

   • Tina skriver:

    Tack för svar. Det blir tyvärr sällan bra när man direktöversätter engelska uttryck till svenska…

 3. Jessica skriver:

  Jag har vanilla i Clarins Everlasting youth fluid. Vilken nyans kan passa mig?
  // Jessica

 4. Anki skriver:

  Hej,
  Hur funkar det att bättra på under dagen när man som jag alltid avslutar min make med setting puder och setting spray?

  • Frida skriver:

   Hej Anki, Bra tanke, jag har inte hunnit testa den kombinationen ännu men jag ser det inte som något större problem då denna formula är flytande och väldigt lätt att applicera. Settingpuder och spray ska appliceras som sista steg i sin makeup rutin. Behövs en återapplicering av sin makeup under dagen har som oftast även dessa två steg gradvis försvunnit från huden så då är det inga konstigheter att återapplicera med sin cushion foundation. 🙂 Kram

 5. Marlene skriver:

  Hur vet man vilken färg som passar?

  • Frida skriver:

   Hej Marlene, Har du annan bas så jämför jag gärna åt dig! Annars finns även mina fina kollegor på chatt, telefon och mail till hjälp för att hitta rätt nyans. 🙂 Kram

 6. Anki skriver:

  Passar den även för äldre snart 50-åring ?:)

 7. Camilla skriver:

  Hej. Om man har vanilla 02 på BAREMINERALS
  COMPLEXION RESCUE vad borde man ha för färg då? /Camilla