10 Solklara favoriter

 • | Frida

Hoppas ni haft en härlig midsommarafton och att midsommarhelgen fortsätter vara härlig för er! Jag vill dela mina solklara favoriter bland UV-skydd att använda i sommar, olika kategorier & prisklass. Produkter anpassade både kropp och ansikte som jag gjort en favoritmärkning på. De har gemensamt att de är ganska lätta på huden vilket jag gillar. Hellre ett solskydd ovan annan återfuktare är min melodi. Har ni hittat ert solklara UV-skydd för sommaren ännu?

solklara favoriter

 • Decleor Aloe Vera Sun Face Fluid SPF 30 återfuktande, skyddande och lugnande, passande alla. En lätt fluid som snabbt absorberas av huden, ett kemiskt filter med härlig somrig doft. Gillar den popiga färgen Decleor har på sin nya solserie. Aloe Vera Sun Face Fluid är fint passande  ovan annat serum eller creme.

 • Barbara Sturm Sun Drops, Drömmer om dessa droppar, vill ha dom. Så lätta, så smidiga, så lyxiga! Lätta, snabbabsorberande soldroppar med SPF 50 som kan användas ensamt eller mixas med annan creme, supersmart för dig som inte gillar känslan av solskydd på huden – tänk bara på att skyddet minskar om den mixas med annan produkt.
 • SKINCITY skincare Sun Protection Spf50 Stick, En smart produkt att alltid ha med sig, tar liksom ingen plats. En smidig återapplicerare dessutom och funkar lika fint på kroppen som till ansiktet. Blir din för bara 169kr
 • MAKETHEMAKE Physical filter primer SPF 50, använder jag alltid under makeup, ger ett högt skydd, snygg utjämnande finish och håller makeup på plats. Absolut supersnyggt att använda ensamt för enbart den lätt utjämnande finishen. Fysikaliskt filter som passar även den känsligaste.
 • Heliocare Water Gel SPF 50, denna nyhet, ultralätt i sin formula och anpassad den allra känsligaste huden, ett solskydd som även är fint passande omkring ögonområdet utan att verka irriterande. Både dermatologisk & oftamologiskt testad. Har även ett time-release system av de fuktgivande ingredienserna som bibehåller huden återfuktad under längre tid trots sin snabbabsorberande formula.

solklara favoriter

 • Advanced Brightening UV Defense SPF50 från Skinceuticals, föregångaren ingår i min vardagliga rutin, denna med uppdaterad formula och SPF 50. Fortfarande med samma lätta, fina formula. Nu innehåller den 1% tranexamsyra och 2% niacinamid som hjälper till att jämna ut hudtonen och minimera synligheten av pigmenteringar, magisk! Lätt formula att kunna använda ovan annan creme men återfuktande nog att även kunna användas ensam på huden.
 • Paulas Choice RESIST Super Light Daily Wrinkle Defense Spf 30. En lätt tonad produkt ger ett så fint utjämnande resultat av hudtonen tycker jag. Något som jag alltid letat efter pga ärr efter finnar, jag vill kunna slippa makeup men ändå känna mig bekväm i min hud. Även om jag inte har så mycket ärr kvar kommer nog alltid var ärrad av det och alltid gilla denna typ av produkt. Paulas Choice lite mer matterande produkt, utmärkt varma sommardagar!

solklara favoriter

 • COOLA Sport Continuous Spray Spf 30 Citrus Mimosa.  En så frisk doft, väldigt upplyftande återapplicering, en produkt som brukas fler gånger om dagen inte bara för solskyddets verkan utan även för doften. Också för den vårdande extrakten från gurka, alger, jordgubb -och hallonfröolja! Win win på det ju. Har en vattenresistens formula och smart sprayfunktion som kan mistas uppochned för att lättare lyckas komma åt överallt. Om man föredrar doftfri formula, Heliocare 360º Invisible Spray SPF50+ är då ett givet val. Har en snabbabsorberande formula, mild för den känsliga huden, vatten och sandresistens, inget kladd vid återapplicering!

solklara favoriter

 • Family SPF 30 från Ultrasun– Lätt fluid som absorberas snabbt av huden och som enbart lämnar huden mjuk, detta är en av Ultrasuns bästsäljare, fint passande hela familjen och kan användas både till kropp och ansikte, hur smidigt? Ultrasuns produkter är dermatologiskt testade och passande även den känsligaste huden, de har solskydd för alla, även för de allra minsta. Solfilter som når alla spektrum av ljus. Den här är bara en av många solfilter jag kommer trivas med!

solklara favoriter

 • Den optimala återappliceringen från Filorga, en dimma av UV-skydd 50. Jag stod framför en spegel de första gångerna jag använde produkten för att försäkra mig om att jag inte mistade åt fel håll, så omärkbar är den på huden, love it! Aldrig någon mer oro för ”hur ska jag kunna återapplicera UV-skydd ovanpå min makeup” svaret stavas UV Bronze Mist Spf 50+

 

Så härligt att inleda lite semestertid med solskyddssnack för nu tar jag semester i två veckor! Blogginlägg kommer upp som vanligt, men jag tar lite paus från skärmen. 🙂 Har ni några härliga planer inför sommaren?

signatur frida

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “10 Solklara favoriter”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Matilda skriver:

  Mitt tips på solskydd är Is Clinical spf 50 , tycker den är jättebra. Funkar bra under makeup också.