2 nya Power produkter i Potent-C serien

 • | Frida

Blogginlägget är några dagar sent men det är för att jag väääntat på två nyheter – Peter Thomas Roth, Potent C utökar sin serie med två fantastiska produkter som kommer ta resultaten till nya höjder. Jösses vad jag längtat!

potent c

Potent-C Power Scrub

Jag älskar tydligheten i Peter Thomas Roths produktnamn, för produkterna och specifikt Potent-C Power Scrub lever verkligen upp till det! För er som gillar en rivig scrub, varsågod. Känner ni till serien sedan tidigare jobbar även denna scrub med THD, Tetrahexyldecyl Ascorbate som är en fettlöslig  och stabil form av C-vitamin som sägs vara 50x mer effektiv än c-vitamin i sin renaste form. C-vitaminet jobbar tillsammans med Ferulinsyra och E-vitamin, ni vet vilken power den kombon besitter, som en pansarsköld mot fria radikaler. Potent-C Power Scrub är en traditionell mekanisk peeling och en mix av färgade korn polerar huden 2-3 gånger i veckan (alltid utefter sin egen huds tolerans såklart). Verkar utjämnande på huden, förfinar strukturen och minimerar porerna. Formulan blir dessutom väldigt fin och härlig att se på tycker jag.

 • Orange c-vitaminpärlor
 • Svarta jojoba korn
 • Vita kakaosmörpärlor och aliminiumoxid
 • Guldiga jojobapärlor

potent c

Potent-C Power Brightning Hydra-Gel Eye Patches

Jag behöver ingen sömn längre för jag har Potent-C Power Brightning Hydra-Gel Eye Patches. Skämt åsido men här snackar vi ett par patches som ger klarhet och spänst till området under ögonen som annars är väldigt mörkt och skuggigt hos mig. Potent-C Power Brightning Hydra-Gel Eye Patches innehåller ett drömrecept för ögonområdet – THD, Ferulinsyra, e-vitamin och koffein.

potent c

Innehåller 60 st härliga patches!

signatur frida

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “2 nya Power produkter i Potent-C serien”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Mirja skriver:

  Potent-C Power Brightning Hydra-Gel Eye Patches jag hade dom för länge – många år – så dom torkade. Jag har vanliga guld masken och har lagt den under ögon. Eller kletat vanliga guld masken på padsen .Går det göra så? Eye Patches har varit borta från marknaden länge, Dom är mycket bra. Mirja

  • Frida skriver:

   Hej Mirja, Dessa är absolut en uppdaterad version av de tidigare patches skulle jag tro. Fantastiskt härliga! Funkar det fint för din hud att använda guldmasken kring ögonen kan du fortsätta som så. Att applicera guldmask ovanpå ett par patches gör inget större effekt på huden. 🙂