6 favoriter i mitt badrumsskåp

  • | Frida

Jag tänkte spinna vidare på några av mina favoriter som jag nämnde i mitt första inlägg, om varför jag tycker så bra om dessa!

favoriter i badrumsskåpet

  • Medik8 Liquid Peptides, jag har två förpackningar av denna i mitt badrum… 30% peptidblandning som förnyar och motverkar hudåldrande med ett leveranssystem med drönarteknik. Med denna tekniken når de verksamma ämnena till just de celler som behöver lite extra hjälp på traven. Typ som punktbehandling! Biotin hjälper till med tillväxt av hudens egna bakterieflora vilket stärker huden och ger huden mer lyster! Karnosin blockerar glykoseringsprocessen, (En process när socker binder sig till kollagenet, vilket på sikt bryter ner och försvagar vår stödjevävnad) + hyaluronsyra. Det är en grym produkt!

Medik8 Liquid peptides

  • En FUKTBOMB! Denna geliga dröm från Skinceuticals, Hydrating B5 Masque känns lika återfuktande stunden du applicerar den som när du avlägsnar den.. du vill inte avlägsna den från huden helt enkelt, så bra är den!

 

  • Simply Clean är den bästa rengöringen jag använt! t.o.m min pojkvän som bara använt tvål och vatten tidigare (!) använder denna dagligen. Det är ett väldigt gott betyg! 😉 En gelrengöring, väldigt effektiv på makeup, otroligt dryg, behaglig mild doft och snygg!

Rengöring & fuktmask från SKinceuticals

  • En dammsugare för huden! Jag har haft perioder med väldigt obalanserad hud och denna har varit väldigt hjälpsam. Nu när min tagit slut märken jag tydligt skillnaden den gjort för min hud, står högst upp på inköpslistan! Salicylsyra och zink, dunderbra på talgproduktionen. Niacinamid & botaniska extrakt har lugnande effekt på rodnad och irritation, tänk finnar och rodnad efter utbrott. Goda bakterier för huden med probiotika, återfuktande och lugnande phantenol och hyaluronsyra. Pure Clarifying Moist från Akademikliniken är en riktig multiprodukt!

 

  • Denna är så bra till både kropp, hud och hår. Älskar namnet också, The Oil. Denna har varit en räddare för min yttorra och fnasiga hud i vinter. Jag gillar inte oljor överlag på huden men att mixa denna med bodylotion och fuktmask ger så fin återfuktning och lugnar irritation. 8 unika oljor som balanserar och återfuktar, plus i kant att den doftar så gott också.

The Oil från Codage, en olja för kropp, ansikte & håret

  • Heliocare Color gel oil free spf 50 är en nyfunnen favorit i solskyddsväg, kombinationen foundation & solskydd är så smart. En fin hudnära ton ger en fin medium täckning & utjämnade effekt, perfekt lata sommardagar man inte vill använda mycket makeup! Förutom UVA & UVB skyddar produkten även mot HEV & infraröd strålning. C och E-vitamin skyddar mot fria radikaler och enzymer har en reparerande egenskap på hudens DNA och förhindrar solskador.

 

Nu är jag redan inne på min 5e semesterdag men jag kommer fortsätta bjuda på lite sommarläsning tills jag är tillbaka igen. Njut av sommaren och ta hand om er & eran hud! 🌸

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.