At home facial med Active Peel System

  • | Frida

iS Clinical har gjort det möjligt att ha både ett spa och en klinik i sitt eget badrum. Senaste produktlanseringen är en två stegs behandling – Active Peel System. Jag använder systemet som en kur och är halvvägs. Jag upplevde en direkt lystereffekt efter första användning, huden är mjuk, klar och så mycket jämnare. Min hud & morgonsolen bländade faktiskt min sambo morgonen efter första behandlingen.

active peel system

Active peel system

Nu är Active Peel System här, en tvåstegs behandling som både exfolierar, återfuktar och vitaliserar huden. Med sitt rika innehåll av antioxidanter stärks också hudens skydd och hudhälsa. Som i övriga produkter från iS Clinical arbetar denna två steg raket med botaniska ingredienser som skonsamt med effektfull arbetar resultatinriktat på huden.

En tvåstegs behandling

Jag arbetar med Active Peel System som en super-kur, snart halvvägs igenom, wow-effekt! Produkten är designad att kunna användas varannan dag. Trots detta, tänkt alltid på vikten av att använda en produkt utefter just din huds tolerans. Systemet innehåller 15 behandlingar. Varje behandling består av Step 1 & step 2, separat förpackade, fint vikta servetter gjorda av bamboo, boostade med unika ingredienser. Med fördel kan produkten användas till mer än ett område på kroppen. Jag sveper den fint vikta servetten över ansiktet och följer upp med servetten utvecklad över hals, dekolletage, underarmar och händer.

Step 1

iS Clinicals har en viss förmåga att koppla in våra sinnen med sina produkter. En svalkande och milt pirrande känsla med det första skonsamma men effektfulla exfolierande steget. Botaniska AHA & BHA syror kombineras med botaniska extrakt vilket lugnar & vårdar. Doften påminner om blodapelsin som också är signifikant med iS Clinical. Låt Step 1 absorberas av huden 1-2 minuter innan du följer upp med Step 2.

Step 2

En superboost av fukt och vitalisering med iS Clinicals botaniska Exremozyme-teknik & kkoppartripeptid-1. Den svalkande effekten från Step 1 neutraliseras och ger en direkteffekt med ökad klarhet och jämnare hudton. Det kombinerat med lugnande och vårdande botaniska växter. Huden känns så mjuk efter behandlingen! Step 1 & Step 2 ersätter din kvällsrutin, du behöver inte följa upp med annan mjukgörare.

active peel system

Förväntade resultat av Active Peel System

  • Skonsam men effektfull exfoliering av hudens yta.
  • Mjukgör hudytan & jämnar ut hudton & struktur.
  • Direkteffekt och långsiktigt.
  • Reducerar linjer, rynkor, vidgade porer, inflammationer & utbrott.
  • Stöttar kollagen och elastin produktionen.
  • Förbättrar hudens skydd och hudhälsa.

Före & efter 4 använda behandlingar, varannan dags användning. En bild säger mer än tusen ord! Min hud har gått från klarhet till klarhet 😉 Mycket jämnare – både hudton och strukturen av porernas storlek. Mitt ärr på hakan har läkt så snabbt & fint.

Hemmabehandling med iS Clinical

Fler härliga hemmabehandlingar med iS Clinical:

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.