Boosta din hudvårdsrutin

  • | Frida

Jag reder ut skillnaden mellan booster och serum i hudvårdsrutinen. En booster i hudvårdsrutinen eller att boosta vardagens rutiner, lite annan innebörd men ändå lite samma sak, våren närmar sig och nu vill jag boosta huden och jag vill boosta kroppen! 🙂 Nu vill jag levla upp i vardagens alla kategorier!

Vad är en booster

Översätter man order Booster betyder det att förstärka eller förbättra. En booster i hudvård är en produkt som vässar din redan befintliga rutin, den ger det där lilla extra. En booster är en produkt med hög koncentrerat innehåll av specifik ingrediens.

Skillnad mellan booster & serum

De har sina likheter men också olikheter.  Ett serum förser med något nytt, ett extra hudvårdande steg i din hudvårdsrutin. En boosters jobb är att förstärka genom att mixas med annat serum eller creme.

booster

Paulas Choice fina urval av boosters som mixas med dag -och/eller nattcreme, eller mixa en egen unik cocktail med flera boosters!

Så vill jag boosta min hud

Jag vill sätta lite gyllene ton på min hudton nu när solens strålar börjar värma, dagarna blir längre och våren närmar sig. Clarins Golden Glow Booster Body boostar jag gärna med min bodylotion. Ger en lätt gyllene frisk ton, smidig att använda, bara att mixa med din favoritbodylotion.

Att boosta huden

Men att boosta sin hudvårdsrutin kan betyda mycket mer än att lägga till en Booster. För mig att boosta huden eller kroppen kan innebära en ny ansiktsmask som ger en förstärkning till min redan befintliga rutin, ett essence eller ett nytt kosttillskott, att lägga till någon ingrediens i kosten som kommer göra gott för min kropp. Att pressa en citron i första glaset vatten på morgonen ger en riktigt energikick för kroppen! Massor av skyddande och stärkande antioxidanter.

Hur vill ni boosta eran hudvårdsrutin?

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ett svar till “Boosta din hudvårdsrutin”

  • (1) Kommentar
  • Visa alla kommentarer
  1. Maria skriver:

    Wow din hy! Vilket glow 🙂