Click & Glow

 • | Frida

Jag tror detta kan bli en riktig sommarfavorit hos många av er, mig själv inkluderad. Jag håller min hud skyddad med keps största delen av tiden jag vistas i solen denna sommarsäsong. Förra året dök ovälkommet en mörkare pigmentering på min överläpp och panna upp. För att motverka detta i år testar jag mig mer än gärna runt bland brun-utan-sol produkter för att fuska till mig en frisk solkysst hudton utan exponering av solstrålarna. Jag var därför inte sen att testa James Reads nyhet, Click and Glow när jag fick nys om den. Jag har länge använt mig av James Read H20 Tan Mist, Click & Glow blir en perfekt partner i crime till min H2O Tan Mist!

click & glow

Click, mix & glow med James Read

Denna typ av brun utan sol är supersmidig! Du mixar några droppar (click, click, click) med en annan återfuktare. Droppar blir en fel benämning, click passar bättre. Formulan är en gel, droppar låter mer som en lättflytande formula. En lätt gel som gör appliceringen så mycket smidigare än klassiska lättflytande BUS-droppar som jag annars är van vid. Resultatet blir jämnt, naturligt och supersnyggt, just click, mix and glow!

Smidig pipett-applikator och click i botten för enkel applicering.

Skillnad mellan Click & Glow och H2O Tan Drops

De kan tyckas väldigt lika, förutom förpackningarna då. Aloe vera och hyaluronsyran som tillsammans lugnar & återfuktar har dessa två gemensamt men där skiljer dom sig åt. Formulan som tidigare nämnt och förpackningen men också innehållet. Click & Glow innehåller ett antioxidant -och vitaminkomplex (c -och e-vitamin) som skyddar mot fria radikaler och arbetar motverkande på åldersrelaterade tecken. Vattenmelon i formulan har en kollagenstimulerande egenskap vilket förbättrar hudens spänt och fasthet. Den stärkande egenskapen hos kokosvattnet skiljer sig också från deras övriga droppar. Visste ni att Kokosvatten förutom vatten också innehåller en rad andra nyttigheter som mineraler, vitaminer, kalcium, zink och fosfor.

Före och efter med Click & Glow

Jag använde 4 droppar av Click & Glow. Mixa önskat antal droppar i din återfuktare, 2-3 för en lätt solkysst ton, 4-6 om du önskar en djupare ton. Jag mixade mina click på handryggen tillsammans med min nattcreme men det är lika smidigt att mixa i handen, på handen som direkt på huden i ansiktet. Det tack vare den lätta gelformulan som liksom smälter på huden tillsammans med din återfuktare. Applåder! Efter en natts sömn vaknade jag upp med en snyggt solskysst ton och frisk glow!

Före & efter med Click & Glow från James Read. 4 click och en natts sömn skiljer mellan bilderna

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 svar till “Click & Glow”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sandra skriver:

  Hej Frida!

  Funkar den även för mig som har super ljus hy? och kan man använda den när man är gravid?

  Mvh

  • Frida skriver:

   Hej Sandra, Funkar absolut för en ljusare hudton och under graviditet. 🙂 Antal droppar avgör hur djup tonen blir, starta med 1-2 droppar mixad med din creme. 🙂 Kram

 2. Annika skriver:

  Jag gillar dina inlägg mycket! Ska med spänning testa denna då nattmasken från James Read var riktigt dålig. Den gjorde mig tyvärr mer torr i ansiktet.

 3. Annika skriver:

  Jag gillar dina inlägg mycket! Ska med spänning testa denna då nattmasken från James Read var riktigt dålig. Den gjorde mig tyvärr mer torr i ansiktet.

  • Frida skriver:

   Hej Annika, Hoppas du ska gilla dessa droppar bättre, 🙂 Jag trivs faktiskt bättre med dessa droppar jämfört med masken från märket. 🙂 Kram

 4. Lina skriver:

  Hej! Jag har aldrig testat någon sådan produkt alls, och har därför några kanske lite dumma frågor – men hur gör du på morgonen efter? Tvättar du ansiktet som vanligt, eller försvinner det då? Hur ofta använder du den – varje kväll eller med några dagar emellan?

  • Frida skriver:

   Hej Lina, Finns inga dumma frågor här! 🙂 🙂 Denna produkt mixas ju med creme eller annat serum, så den kommer absorberas av huden. På morgonen följer du upp med rengöring och din morgonrutin som vanligt. Jag använder den 1-2 gånger i veckan ungefär, allt beroende på vilket resultat du önskar. Oftare & fler droppar om du önskar en djupare ton. Kram

 5. Linda skriver:

  Wow så fint Frida ❤️ Vad har du på ögonbrynen vilken färg o har du gelé oxå. Har du en Instagram man kan följa dig på kram

  • Frida skriver:

   Hej Linda, Tack finis! Ganska nyligen gjorde jag ett Browlift, så formen är helt naturlig faktiskt. Mina bryn är mörkt färgade (Använder Naturbrun färg från Refectocil)
   Vad kul att du vill följa mig, jag heter fridaabrahamsson på instagram 🙂 Kram

 6. Sara skriver:

  Låter smidigt . Har den den där typiska brun utan sol-doften?

  • Frida skriver:

   Hej Sara, Den doftar ”BUS” men i och med att man mixar den med annan creme tycker jag den dofter försvinner direkt vid applicering. 🙂 Kram