Eliminera breakouts med teknik från Dr.Ceuracle

 • | Frida

Låt mig highlighta ett hett ämne, hudvård + teknik = sant, en trend som växer sig starkare och större. Att boosta sin hudvård med teknik är det nya stora, inte super nytt men fortfarande på uppsving! Jag har testat på senaste tillskotten från Dr.Ceuracle, låt mig presentera denna nya smarta punktbehandlaren, Spot Healer. Jag eliminerade mina utbrott på 3 dagar.

Punktbehandling på ny nivå

Det finns inga genvägar när det kommer till hudvård men vi kan förstärka & snabba på resultat med teknik! Dr.Ceuracle har tidigare använt sig av jontofores-tekniken i produkter för hemmabruk, en teknik som länge funnits på salong som innebär att man slussar aktiva ämnen djupare ner i huden. Idag har de lanserat nästa stora grej, blått-ljus & ir-ljus för att eliminera ovälkomna finnar.

Smarta skönhetsapparat för punktbehandling

Déesse AC Spot Healer arbetar med både infrarött ljus & blått ljus som kontrollerar utbrott & ärr efter acne. Det blåa ljuset har en kontrollerande egenskap på överskottstalg och förebygger utbrott & acne. Ljuset har även en minimerande egenskap på porerna samtidigt som inflammation lindras. Det infraröda ljuset stärker hudens elasticitet och reparationsförmåga genom att hjälpa huden på traven med stimulans av cellförnyelse.

device från Dr.Ceuracle

Kompletterande produkter till Déesse AC Spot Healer 

Ge huden bästa förutsättning för att kunna reparera sig och snabbare eliminera inflammation & tilltäpptheter i porerna genom att alltid, morgon och kväll rengöra huden.

dr ceuracle

Steg för steg i hur kuren används:

 1. Pink Gel – En milt exfolierande gel-rengöring med papaya och BHA-syra tillsammans med lugnande tocopherol. Löddra upp en liten ärtas mängd av Pink Gel på fuktade händer och rengör huden.
 2. Déesse AC Spot Healer – Efter det rengörande steget följer du upp med Déesse AC Spot Healer på torr hud. Placera produkten riktad mot utbrottet i 10-15 sekunder och rengör apparaten efter användning med en torr trasa.
 3. Blue One – Detta är den kraftfulla punktbehandlaren som appliceras på huden efter användning av Déesse AC Spot Healer. BHA syran exfolierar huden, minimerar inflammationen och dämpar rodnad efter finnar & acne tillsammans med superingrediensen lakrits. Blue One har en vattnig konsistens, jag applicerar den smidigast på huden med en tops. Direkt vid applicering känns huden kyld och det kan pirra lite i huden som effekt av den exfolierande BHA syran.
 4. Green Two – Lugnande & återfuktande serum som appliceras efter Blue One. Centella asiatica & aloe vera lugnar och ger återfuktning till huden, lakrits återkommer även i serumet, ingrediensen har ju en så fint dämpande och utjämnare egenskap på hudtonen. Green Two appliceras också punktvis på problemområdet, jag använder en bomullsrondell på huden även omkring inflammationen  för att lugna & återfukta lite extra.

Före och efter med AC Care Solution Kit

Jag startade en Onsdag kväll med AC Care Solution Kit och har använt dom morgon och kväll fram till söndag kväll. Jag var snabb i att starta användningen av produkterna när jag kände att mina utbrott på haka och näsa pirrade under huden. Redan efter en användning märkte jag skillnad på att inflammationen var dämpad och huden mer lugn. Såhär såg min hud ut när jag startade med produkterna och efterbilden är från söndag morgon.

Få dagar men snabb effekt på huden! Jag får lätt ärr efter utbrott (läs alltid) men på efterbilden är det knappt synbart! Déesse AC Spot Healer kommer jag definitivt fortsätta använda när jag får utbrott på huden.

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 svar till “Eliminera breakouts med teknik från Dr.Ceuracle”

 • (5) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. KK skriver:

  Kan Déesse AC Spot Healer brukes alene? Veldig sensitiv for mange produkter og ingredienser, så lurer på om man fortsatt vil få gode resultater med kun den?

 2. Bettan skriver:

  Hej!
  Kan man använda allt detta om man i dagsläget redan använder ett märke med syror (Exuviance)?
  Får enstaka finnar ibland som oftast bryter ut blir jättestora och inflammerade och jag tycker inte att Blemish gelen från exuviance fungerar på ”inombordare” som sedan bryter ut och efteråt lämnar en mörk fläck i minst en månad.

  • Frida skriver:

   Hej Bettan, Vår rekommendation är att inte mixa syror från olika märken, men – alltid ett men 😉 När det kommer till punktbehandlare eller masker man använder enstaka gånger i veckan som skiljer sig åt sin dagliga rutin är detta inga konstigheter. Produkterna används lokalt och kan alltså då användas ihop med din rutin från Exuviance. Hoppas du ska se lika fina resultat som jag gjorde. Kram

 3. Sofia skriver:

  Hej! Verkar vara en intressant produkt! Det står att det röda ljuset jobbar på cellförnyelse och förebygger förutom att behandla finnar. Är detta enbart en produkt som används på existerande finnar/finnar som är på väg? Eller kan man köra apparaten över hela huden på ett acneutsatt område i förebyggande syfte (t.ex hakan)? Hur påverkar den känslighet mot sol? Är den effektiv om man vill behandla röda pigmentfläckar efter finnar som man fick för ett par månader sedan också? Många frågor p.g.a så intresserad 😉 Tacksam för svar!

  • Frida skriver:

   Hej Sofia, Intressanta tankar! Jag har inte själv testat på ärr men upplevde en klar förbättring på mina finnar i att jag inte fick ärr efter mina utslag vilket jag väldigt ofta får. Apparaten med tillhörande produkter är framförallt anpassade att eliminera utbrott då produkterna är punktbehandlare. I vistelse av sol är solskyddet viktigt då produkterna innehåller exfolierande syra blir huden mer solkänslig. Hoppas du ska trivas med produkterna! 🙂 Kram Frida