Ett hudvårdande julklappsspel

  • | Frida

December är både mysig och hektisk på samma gång. Jag tror ni vet vad jag menar, allt julstök och allt vad det innebär. I år kanske det är lite annorlunda, stressigt av en annan anledning, mysigt men stressigt blandat med någon form av ovisshet. Trots det är denna ”julstress” en stämning som jag tror många gånger väldigt lätt smittar av sig oavsett om du är stressad eller ej..

Mitt val av hudvårdande produkt till mitt julklappsspel

Jag reser alltid hem över jul, till familj och vänner. Kvalitetstid! Kanske det blir annorlunda i år. Sedan jag flyttande till Stockholm njuter jag ännu mer av denna högtid, blir viktigt på ett helt annat sätt när man så sällan träffar sina nära under året. Kanske jag bara blivit äldre och prioriteter annorlunda – maten, sällskapet och stämningen är allt för mig.

Kombinera selfcare & julklappsspelet

Ni som läst min blogg länge vet att jag skrev ett liknande inlägg förra året, att ta hand om sig själv lite mer just nu. Att försöka varva ner, njuta och bara vara. Selfcare! Brukar ni fira in julen i dagar och veckor innan själva julafton med familj och vänner med julklappsspel och middagar? Jag har ett supertips!

Renaissance Body Scrub exfolierar med enzymer och Himalaya-salt – detta rosa, kristallsalt. Vet ni varför det är rosa? För att det innehåller järnoxider. Används ofta som färgpigment men finns naturligt i naturen och färgar detta salt så fint rosa.

Vem tackar nej till att testa nya härliga produkter? Inte jag i alla fall! Samla dina närmsta och gör julklappsspelet med en twist! Bestäm en summa, köp en eller två hudvårdande produkter och tillsammans har ni en fantastisk spakväll tillsammans. Fortsätt på twisten och lek julklappsspelet med produkterna som ett kul avslut.

Mineralen MSM stärker vårt kollagen och ökar hudens spänst, E-vitamin har en skyddande egenskap för vår hud. Förutom en lyxig upplevelse med denna body scrub blir huden silkeslen och mjuk. I kontakt med vatten omvandlas den persikofärgade saltblandnigen till en lätt mjölk.

Som stjärnan i toppen av julgranen har ni alla blivit julfina och redo att fira in en härlig och mysig högtid. Vilken produkt skulle du köpa till ditt julklappsspel?

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ett svar till “Ett hudvårdande julklappsspel”

  • (1) Kommentar
  • Visa alla kommentarer
  1. Sofia skriver:

    Super kul!