Glow Getter

  • | Frida

Vem söker inte glow i februari? Jag har en superduo att tipsa om, ett kraftpaket som ger din hud den djupaste rengöring, en energi-kick och skydd mot fuktförlust, inte tala om ett magiskt glow. Huden blir så mjuk, så mjuk och ges en så galet fin lyster och klarhet!

Låt mig presentera Tata Harper

Tata Harper är känd som vår internationella ekodrottning, med fina Eco-certifierade produkter levererar hon resultatinriktad hudvård med 100% ekologiskt innehåll odlat & producerat på hennes egna gård i vermont.

Glow Getter

Mina favoriter från märket och en duo känd som glow getter! 🙂

glow getter

Regenerating Cleanser

En rengöring som med en lättflytande och väldoftande mjölk efterlämnar huden ren på djupet & med en klarare lyster. Med naturlig källa av BHA syran (pilbark) & enzymer från granatäpple exfolieras huden milt och förstorade porer minimeras. Aprikoskärnor polerar fint hudens yta & essentiella oljor från grapefrukt bibehåller huden återfuktad och fint balanserad.

Resurfacing Mask

Denna masken har en fyllig gelformula och innehållet av pilbark & aloe vera skapar en perfekt harmoni på huden och produkten resulterar i en djuprengjord och mjuk hud med en galen lyster.

Rengör huden som första steg, tips att starta med en oljerengöring och följ upp med rengöring steg två, Regenerating Cleanser på torr hud, låt rengöringen ligga applicerad på huden, ovanpå rengöringen applicera du ett rikt lager av Resurfacing Mask, (Masken funkar minst lika fint ensam som tillsammans med rengöringen) en glow getter på 5 minuter!

Har ni testat denna Glow Getter? 😊

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.