God Jul & Gott Nytt År!

  • | Frida

Vilket år det varit, inte alls vad man väntade sig på tolv-slaget 2019.. Men å andra sidan – vilket fantastiskt hudvårdande år det varit! Wow! Det känns som % hudvårdsnördar i vårt avlånga land blev väldigt många fler under det här året. Otroligt kul att fler fått upp ögonen för hudvård, för mig är det tvättäkta selfcare-anda över hudvård och beauty.

Filorgas Oxygen Glow Mask kommer jag gå loco på under jul och nyår! Den syresätter huden och ger en instant energikick! Suddar ut fina linjer och en ojämn hudton. Jag älskar det skira rosa skimret i masken. Denna masken utlovar glow-garanti!

Det är jul och det är nyår och oavsett hur världen ser ut är det väldigt härligt och mysigt! Selfcare för mig är också tid med nära och kära, god mat och vila. Träningen har en stor plats på mitt selfcare konto men efter många månader intensiv och hård träning är vilan både välbehövlig och efterlängtad nu.

Nu ska jag lägga allt mitt fokus på selfcare och vad det innebär för mig några dagar framöver. Mycket glitter och glow, en och annan pepparkaka och Aladdinchoklad, lite promenader där i mellan för att smälta maten. 😉 Vad är selfcare för er?

Jag vill önska er en riktigt god jul och gott nytt år! 😊

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “God Jul & Gott Nytt År!”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Maria skriver:

    Spaduschen; Fila fötterna, hårinpackning , AHAscrub till kroppen, raka mig, låter Peter Thomas Roth papaya enzym sitta på 7min i duschen & ”masserar” bort den med cleansing brush, Skincity Retinoate olja & active body emulsion, lägger en sheetmask och smörjer in fötterna ordentligt. 🙂