IRIS, Ögonmassagen som ger din blick GLOW

  • | Frida

Har ni testat ögonmassage tidigare? För att piggna till på morgonen och ge ögonområdet det där lilla extra är IRIS min parter in crime i badrummet på morgonkvisten!

foreo iris

Med alternerad T-Sonic-teknologi utger FOREO IRIS eye massager pulseringar och lätt tappning som påminner om fingertappningsmassage.  ⁠ ⁠ Att låta IRIS sköta appliceringen av min ögoncreme är en ny nivå. Huden blir lugn, mjuk och klar. Ögoncremen ges en boost av både förstärkt effekt och snabbare absorption. Pulseringarna och tappningarna ger också en effekt mot mörka ringar, svullnad och linjer. ⁠

En lystergivande ögonmassage med IRIS

IRIS är en ögonmassage-redskap från FOREO som med två lägen ger en avslappnande och uppfriskande massage med den unika T-Sonic-teknologi som vi känner igen från övriga redskap från märket. Massagen ger en rad positiva effekter för vårt ögonparti.

Piggare blick med Foreo Iris

Iris är ett redskap för ögonområdet som ger en skonsam och avslappnade ögonmassage. Iris består som övriga redskap från märket av Ultra-hygieniskt silikon vilket är ett bakteriefritt material.

En lugnande ögonmassage

Vårt ögonområde har inga hemligheter. Det är kring detta delikata och fina område som både trötthet och stress som först visar sig. En avslappnade massage med t-sonic-teknologi, resulterar en mjukare och mer lugnande ögonområde med mer lyster, en boost för din ögoncreme.

Andra fina egenskaper av IRIS:

  • Mörka ringar motverkas
  • Fina linjer minimeras kring ögonen
  • Svullnader blir mindre framträdande
  • Förstärker din ögoncremes effekt

Två innovativa lägen

Man kan välja mellan två lägen:

  • Pure mode – Läget liknar lätt fingertappningsmassage som lugnar ett spänt ögonparti och piggar upp trötta ögon.
  • spa mode – Både tappning och pulseringar kombineras i detta läge som ger en ökad intensitet av massagen och hjälper till att reducera tydligare tecken på trötthet och stress i form av linjer och rynkor.

Så använder du Iris

Redskapet är lätt välvd, placera den välvda toppen närmast näsa under ditt öga och låt redskapet svepa lätt i en halvcirkel utåt och starta om ovan ditt öga. Efter 30 sekunder gör iris en kort paus som talar om att det är dags för nästa ögonparti.

Har ni en favorit hos Foreo, spana in mina övriga favvisar från märket HÄR!

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.