Kylskåpsshelife

  • | Frida

Något svalkande en varm sommardag? – ja tack!

En bråkdel av mina hudvårdsprodukter förvarar jag i mitt kylskåp. I sommarvärmen eller en extra trött morgon kan något svalkande vara extra härligt att applicera på huden. Kylan piggar upp huden och svullnader dämpas, huden upplevs lite tajtare!

Sista dropparna som är kvar av min Vegan Kombucha Tea essence har fått sitt hem i kylskåpet, trodde det nästa var omöjligt men faktiskt ännu härligare kyld. Appliceras bara med händerna eller som en mask med Facial pads!

Ögonöppnare

Vissa mornar jag är extra glad att jag har dessa förvarade i mitt kylskåp. En dålig natts sömn kan absolut visa sig i ansiktet, ögonen är tunga, svullna och mörka. Svalkan från ett par kylda eye patches piggar upp både huden och ögonen, mina favoriter är från Dr.Ceuracle, Hyal Reyouth Hydrogel Eye Mask.

Håll huvudet kallt

Eller snarare ansiktet! 😉 Ett par sheetmasks och en facemist är alltid härligt att ha förvarat i kylskåpet, även min jade-roller, face-roller & Gua Sha har sin givna plats här. Essencernas essence, Vegan Kombucha Tea essence ger en galet fin återfuktning och klarhet till huden. Svalkande droppar är ännu härligare att klappa in, bara med händerna men också lika optimala att göra egen sheetmask av. Det här är min typ av after beach!

After-sun

Efter soliga varma dagar eller bara när huden är i behov av något extra svalkande. After-sun produkter har en svalkande och återfuktande egenskap, jag förstärker gärna den svalkande effekten genom att förvara dessa i kylskåpet.

  • Ansiktsmask från iS Clinical, ej uttalad after sun produkt men perfekt passande som en sådan. Hydra-Intensive Cooling Masque ger en direkt temperatursänkning av huden! Jag älskar svalkan av denna mask när huden är i behov av det. En gelig dröm med doft och känsla av menthol.
  • En must-have i kroppsrutinen sommartid, Ultrasun After Sun. Jag badade i denna förra året och kommer göra likaså i år. En gelig textur i smidig pumpförpackning som ger en direkt svalka till huden, lugnar och lämnar huden mjuk och återfuktad. En parfymfri formula och fint passande alla.

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ett svar till “Kylskåpsshelife”

  • (1) Kommentar
  • Visa alla kommentarer
  1. Malin skriver:

    Har köpt Eye pads från dr.ceuracle men dom bara halkar av huden! Den glider liksom ner från ögonområdet. Några tips på att få dom att sitta kvar?